رفتن به مطلب

مشکل فعال نشدن پروفایل XMP در مادربرد MSI H510 PRO-E

Amirhossein Azimi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان از اساتید سوالی داشتم 

من به تازگی یک سیستم خریداری کردم به مشخصات

cpu :intel i3 10105 

ram: biostar 2x8 3600 MHz ddr4

min: Msi H510 Pro-e 

حالا مشکل اینه که داخل بایوس فراکنس رم ها به صورت پیشفرض بروی 2666 هست و اگر پروفایل XMP فعال کنم بعد ری استارت شدن سیستم بایوس ارور میده که امکان بوت نیست و خودشو اتوماتیک به تنظیمات اولیه برمیگدونه 

حتی سعی کردم به صورت دستی فرکانس رم ببرم بالا ولی بیشتر از 2666 توی لیست فرکانس هاش نداشت 

نکته مهم تر اینه که این بورد درون سایت اعلام شده تا فرکانس 3200 MHz ساپورت میکنه اما برای من چه در پروفایل XMP چه به صورت دستی نمیتونم بالا تر از فرکانس 2666 برم 

ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن مشکل چیه ؟ ایا امکان رفع این مشکل با اپدیت بایوس هست ؟

لینک به دیدگاه

سلام فقط روی نسل 11 میتونه 3200 پشتیبانی کنه با نسل 10 حداکثر 2933 اونم فکر کنم  باید  i7 و i9  باشه

Supports 1R 2133/ 2666/ 2933 MHz for 10th Gen Intel® CPU (by JEDEC & POR)

Supports 1R 2133/ 2666/ 2933/ 3200 MHz for 11th Gen Intel® CPU (by JEDEC & POR)

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است:

سلام دوستان از اساتید سوالی داشتم 

من به تازگی یک سیستم خریداری کردم به مشخصات

cpu :intel i3 10105 

ram: biostar 2x8 3600 MHz ddr4

min: Msi H510 Pro-e 

حالا مشکل اینه که داخل بایوس فراکنس رم ها به صورت پیشفرض بروی 2666 هست و اگر پروفایل XMP فعال کنم بعد ری استارت شدن سیستم بایوس ارور میده که امکان بوت نیست و خودشو اتوماتیک به تنظیمات اولیه برمیگدونه 

حتی سعی کردم به صورت دستی فرکانس رم ببرم بالا ولی بیشتر از 2666 توی لیست فرکانس هاش نداشت 

نکته مهم تر اینه که این بورد درون سایت اعلام شده تا فرکانس 3200 MHz ساپورت میکنه اما برای من چه در پروفایل XMP چه به صورت دستی نمیتونم بالا تر از فرکانس 2666 برم 

ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن مشکل چیه ؟ ایا امکان رفع این مشکل با اپدیت بایوس هست ؟

سلام در صفحه رسمی مادربردتون نوشته حداکثر فرکانس قابل پشتیبانی رم 3200MHz، بنابراین طبیعیه که با فرکانس 3600 کار نکنه.

وقتی XMP رو فعال میکنید - همون لحظه به صورت دستی فرکانس رو روی 3200 قرار بدین و بعد save و ریستارت کنید. اگر پایدار نبود روی 3000 بگذارید.

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

سلام در صفحه رسمی مادربردتون نوشته حداکثر فرکانس قابل پشتیبانی رم 3200MHz، بنابراین طبیعیه که با فرکانس 3600 کار نکنه.

وقتی XMP رو فعال میکنید - همون لحظه به صورت دستی فرکانس رو روی 3200 قرار بدین و بعد save و ریستارت کنید. اگر پایدار نبود روی 3000 بگذارید.

سلام اقا ارمین 

کاری که گفتین انجام دادم و اول پروفایل XMP فعال کردم قبل ریست کردن به صفحه تظیم فرکانس دستی رم رفتم و بعد باز کردن دیدم بیشتر از 2666 توی لیستش موجود نداره عکس های زیر ببینید 

MSI_SnapShot_00.thumb.jpg.9c6eae3bfaa8407572af7e953fc09961.jpg

توی این عکس الان xmp فعال هست ولی وقتی به صفحه تنظیم دستی فرکانس رم میرم بیشتراز 2666 نداره لطفا عکس بعدیشم نگاه کنید 

MSI_SnapShot_01.thumb.jpg.6d7e2e100cca820161e617b2a837bc01.jpg

و در اخر زمانی که سیستم ریست میکنم این پیام میاد :

MSI_SnapShot_04.thumb.jpg.c74971bd09b795efa8591e7f77c7f5e4.jpg

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

الان بایوس هم اپدیت کردم اما نتیجه ای نداشت 

لینک به دیدگاه

۵ ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است:

سلام اقا ارمین 

کاری که گفتین انجام دادم و اول پروفایل XMP فعال کردم قبل ریست کردن به صفحه تظیم فرکانس دستی رم رفتم و بعد باز کردن دیدم بیشتر از 2666 توی لیستش موجود نداره عکس های زیر ببینید

توی این عکس الان xmp فعال هست ولی وقتی به صفحه تنظیم دستی فرکانس رم میرم بیشتراز 2666 نداره لطفا عکس بعدیشم نگاه کنید

و در اخر زمانی که سیستم ریست میکنم این پیام میاد :

پس هیچی، پردازنده حتما باید نسل 11 باشه. تهش 2666 میره.

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، SF۱۰۱۰ گفته است:

درود؛ به نکته ای که دوست خوبمون آقا آرمین توجه کنید. همینطور دقت کنید که خود رم ها هم از XMP پشتیبانی کنن.

توجه کردم 

رم ها از xmp پشتیبانی میکنن 

۲ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

پس هیچی، پردازنده حتما باید نسل 11 باشه. تهش 2666 میره.

😔

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...