رفتن به مطلب

فریز شدن صفحه و ریستارت شدن سیستم

1amirhosein1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. من کامپیوترم رو حدود یک سال پیش خودم قطعاتش رو خریدم و اسمبل کردم.( جز هارد ssd 1tb  بقیه هارد هام و پاورم از سیستم قبلیم هست حدود 5-6 سال هم هست دارمشون)

ویندوز هم داخل هارد قبلی هست ssd 850 evo 250G

روز اول وقتی سیستم رو بالا اوردم بعد چند دقیقه که بالا اومد فریز شد و یه مقدار صدای نویز داخل بلند گو ها داد و بعد چند ثانیه ریستارت شد و مشکل خاصی ندیدم دیگه.

این مورد گذشت بعد یک چند وقت دوباره این اتفاق افتاد، داشتم لیگ اف لجند بازی میکردم با سیستم که وسط بازی صفحه فریز شد یکم رنگ های صفحه به هم ریخت و بعد چند ثاینه ریستارت شد ، بعد این که سیستم بالا اومد دوباره رفتم توی لیگ یک چند دقیقه گذشت دوباره همون اتفاق افتاد ( شاید تو یک شب 6-7 دفعه این اتفاق افتاد ) خلاصه من ویندوز رو اپدیت کردم مثل دفعه قبل درایور هارو اپدیت کردم یه چند وقتی این مشکل پیش نیومد . الان نزدیک یک ماه هست تقریبا هر روز حداقل یک بار اینطوری میشه . این اتفاق خیلی پراکنده رخ میده و اصلا ترتیب درست و حسابی هم نداره و 90% مواقع فقط و فقط داخل بازی لیگ اف لجند رخ میده یعنی شاید فقط یک بار خارج از لیگ اف لجند این مشکل رخ داده .

یک سری روش ها نرم افزاری بود مثل نرم افزار تست بد سکتور هارد یا تست رم ها ... همه تقریبا روش هایی که داخل سایت های خود مایکروسافت توصیه کردن رو انجام دادم ولی این مشکل موقتا فقط با اپدیت درایو ها رفع میشه.

ویندوز هم تا حالا عوض کردم .

به نظرتون مشکل سخت افزاری نیست؟

مشکل صرفا از خود لیگ اف لجند هست؟

مشکل نرم افزاری هست؟

ممنون میشم دوستان نظرشون رو بگن.

• پردازنده
    Intel Core i7-10700KF Comet Lake LGA 1200 10th Gen Processor
  • مادربورد
    ROG STRIX Z490 F-GAMING
  • رم
    VENGEANCE RGB PRO 16GB 8GBx2 3600MHz CL18
  • کارت گرافیک
    RTX 2060 SUPER ROG 8GB
  • ذخیره سازی
    SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2 1TB SSD
  • منبع تغذیه
    600W GREEN GOLD
  • کیس
    MATREXX 70 ADD-RGB 3F
  • خنک کننده
    DeepCool Gamer Storm CASTLE 360EX RGB CPU Liquid Cooler
  • سیستم عامل
    WINDOWS 10
    هارد
    SSD 850 Evo 250GB
    SSD 970 evo plus 1TB
    HDD 1TB
    HDD 250GB
ویرایش شده توسط 1amirhosein1
لینک به دیدگاه

درود

------

بایوس مادربرد آپدیت هستش ؟!

ویندوز 10 چه نسخه ای هست ؟

پیش امده در حین بوت ویندوز صحفه آبی بیاد ؟!

لینک به دیدگاه

رم ها روی چه باسی گذاشتی؟ 

من برای تست رم 3200 روی 3400 گذاشتم بعد 6 ساعت بازی دقیقا مشکل شما پدیدار میشد 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با سلام

شما تا حال سیستم را اور کردی یا خیر و اینکه اور را روی چی انجام دادی منظورم این هست که روی کدام قطعه ؟

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، invoker گفته است:

درود

------

بایوس مادربرد آپدیت هستش ؟!

ویندوز 10 چه نسخه ای هست ؟

پیش امده در حین بوت ویندوز صحفه آبی بیاد ؟!

Edition    Windows 10 Pro
Version    21H2
Installed on    ‎2/‎15/‎2022
OS build    19044.1766

همون روز که سیستم رو میخواستم بالا بیارم جدیدترین اپدیت رو هم ریختم یعنی یه سال پیش

بلو اسکرین پیش نیومده ، یا اگر پیش اومده زیاد تکرار نشده که به خاطرم بمونه تو این یک سال

5 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

رم ها روی چه باسی گذاشتی؟ 

من برای تست رم 3200 روی 3400 گذاشتم بعد 6 ساعت بازی دقیقا مشکل شما پدیدار میشد 

من رم ها 3600 هست روی همون 3600 هم تنظیم شده

7 دقیقه قبل، Royal گفته است:

دوست عزیز با سلام

شما تا حال سیستم را اور کردی یا خیر و اینکه اور را روی چی انجام دادی منظورم این هست که روی کدام قطعه ؟

خیر اورکلاک انجام ندادم به هیچ وجه

لینک به دیدگاه

مشکلتون خیلی شبیه مشکل اورکلاک هست

باس و کلاک گرافیک رو تغییر ندادید ؟ یا گرافیک قبلا روی ماین نبوده ؟ (احتمال داره بایوسش رو دستکاری کرده باشن برای تغییر کلاک )

بنظر مشکل به احتمال زیاد یا از گرافیک باشه یا رم که بنظرم کلاک هر دوشون رو چک بکنید

لینک به دیدگاه

۱۱ دقیقه قبل، Sam-j گفته است:

مشکلتون خیلی شبیه مشکل اورکلاک هست

باس و کلاک گرافیک رو تغییر ندادید ؟ یا گرافیک قبلا روی ماین نبوده ؟ (احتمال داره بایوسش رو دستکاری کرده باشن برای تغییر کلاک )

بنظر مشکل به احتمال زیاد یا از گرافیک باشه یا رم که بنظرم کلاک هر دوشون رو چک بکنید

ممنون از نظرتون . ولی مشکل از اورکلاک نیست . (اورکلاک هم نکردم و کلا این تنظیمات دیفالت هست )

گرافیک هم از اول دست خودم بوده زیر ماین نبوده

وقتی اورکلاک میکنیم به خاطر دما هست که سیستم ریستارت میشه ، در شرایطی که دما مدام در حال بررسی هست و اصلا وقتی این اتفاق میفته از سقف قدرت پردازش سیستم استفاده نمیشه که بگیم به خاطر این مورد هست .

دما معمولا توی پردازش های سنگین یا بازی های گرافیکی

کارت گرافیک 63-59 درجه هست

سی پی یو 62-70

به نظرتون مشکل از برق میتونه باشه ؟

اتصالی برق بین قطعات مثلا؟

یا کمبود پاور ؟

البته باید اشاره کنم که سیستم به محض فریز شدن فورا ریستارت میشه و بالا میاد

لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، ۱amirhosein۱ گفته است:

ممنون از نظرتون . ولی مشکل از اورکلاک نیست . (اورکلاک هم نکردم و کلا این تنظیمات دیفالت هست )

گرافیک هم از اول دست خودم بوده زیر ماین نبوده

وقتی اورکلاک میکنیم به خاطر دما هست که سیستم ریستارت میشه ، در شرایطی که دما مدام در حال بررسی هست و اصلا وقتی این اتفاق میفته از سقف قدرت پردازش سیستم استفاده نمیشه که بگیم به خاطر این مورد هست .

دما معمولا توی پردازش های سنگین یا بازی های گرافیکی

کارت گرافیک 63-59 درجه هست

سی پی یو 62-70

اورکلاک سی پی یو هست که بخاطر افزایش دما کرش میکنه

تغییر مموری کلاک گرافیک و رم در حالتی که زیر لود نباشه هم به همین شکل تصویر خراب میشه و فریز میکنه سیستم بنظرم دو تا سناریو رو امتحان کنید ببینید چی میشه با افتر برنر مموری کلاک گرافیک رو اندر کلاک کنید تست کنید اگه نشد برید پروفایل XMP رو برای رم ها تغییر بدید ببینید چی میشه این چیزیه که به ذهنم رسید حقیقتش همین

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشکل شما از CPU هست شما با یک پردازنده دیگه تست کن بعد اطلاع بده

من هم این مشکل را داشتم  که بعدا بیشتر شد باز بیشتر شد و آخر جوری بود که SSD به فنا رفت و کار سیستم این شد که فقط ریستارت میشه

پردازنده را در بیار و از زیرش که خازن داره عکس بگیر

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

۴۳ دقیقه قبل، invoker گفته است:

سی پی یو Tray خریدی یا باکس ؟!

-----------------------------------------------------

box

لینک به دیدگاه

سلام

بصورت تک تک قطعات رو باید تست کنید تا مشکل پیدا بشه برای شروع یکبار تنظیمات بایوس رو ریست کنید و اینبار بجای پروفایل xmp، رم رو بصورت دستی روی فرکانس 3200 و تایمینگ هم میتونید (38-18-16) ست کنید dram voltage هم 1.35 وارد کنید. اگر مشکلتون حل نشد سراغ قطعات دیگه برید

ویرایش شده توسط Reza R2
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۴/۲۰ در ۱۳:۴۱، Reza R۲ گفته است:

سلام

بصورت تک تک قطعات رو باید تست کنید تا مشکل پیدا بشه برای شروع یکبار تنظیمات بایوس رو ریست کنید و اینبار بجای پروفایل xmp، رم رو بصورت دستی روی فرکانس 3200 و تایمینگ هم میتونید (38-18-16) ست کنید dram voltage هم 1.35 وارد کنید. اگر مشکلتون حل نشد سراغ قطعات دیگه برید

سلام . فعلا بایوس رو گرفتم اپدیت کردم ظاهرا مشکل حل شده چون اپدیت جدید بایوس کلا برای بهبود عملکرد رم ها بود تا ببینیم باز مشکل پیش میاد دوباره

لینک به دیدگاه

سلام دوباره با این که بایوس رو هم اپدیت کردم الان سیستم فریز شد با این تفاوت که دیگه خودش ریستارت نمیشد مجبور شدم دکمه پاور رو نگه دارم سیستم خاموش بشه

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۴/۲۰ در ۰۳:۰۰، Royal گفته است:

دوست عزیز مشکل شما از CPU هست شما با یک پردازنده دیگه تست کن بعد اطلاع بده

من هم این مشکل را داشتم  که بعدا بیشتر شد باز بیشتر شد و آخر جوری بود که SSD به فنا رفت و کار سیستم این شد که فقط ریستارت میشه

پردازنده را در بیار و از زیرش که خازن داره عکس بگیر

photo_2022-07-18_13-34-37.jpg

لینک به دیدگاه

این خازن رنگش تغییر کرده و به احتمال زیاد سوخته اگر فقط این باشه میشه تعویض کرد

خازنهای SMD یه بدی که دارن روش نوشته نشده چه مشخصاتی داره باید خازنی که شبیهش هست را از برد جدا کنن و تستش کنن تا معلوم بشه

photo_2022-07-18_13-34-37 3.jpg

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، 1amirhosein1 گفته است:

سلام دوباره با این که بایوس رو هم اپدیت کردم الان سیستم فریز شد با این تفاوت که دیگه خودش ریستارت نمیشد مجبور شدم دکمه پاور رو نگه دارم سیستم خاموش بشه

واقعیتش من بیشتر نگرانی ام سر رمهای شماست. اگر میتونی یکیشو جدا کن، و یه مدت باهاش کار کن بازهم مشکل بود، دومی رو بگذار تکی با اون کار کن. ببین بازهم مشکل پیش میاد یا نه.

تست Prime 95، مدل Blend هم خوبه منتها ببین کولرت میکشه این تست رو هم امتحان کن.

حالا درسته توی عکس یکی از SMD های پردازنده کنده شده ولی اکثر مواقع پردازنده بدون یکی دو تا از اینا کار میکنه.

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

حالا درسته توی عکس یکی از SMD های پردازنده کنده شده ولی اکثر مواقع پردازنده بدون یکی دو تا از اینا کار میکنه.

آرمین جان کنده نشده رنگش عوض شده و میشه گفت سیاه شده شاید اگر اون نباشه بهتر کار کنه ولی تا تست نشه هم معلوم نمیکنه شاید اون هم در اثر گرما رنگ عوض کرده و سالم باشه ولی احتمال خراب بودنش خیلی زیاد هست

لحیم کاری قطعات SMD با هویه معمولی نمیشه انجام داد و خیلی حساس هست و اگر کسی بتونه اون را جدا کنه و تستش کنن هم خوب میشه

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

واقعیتش من بیشتر نگرانی ام سر رمهای شماست. اگر میتونی یکیشو جدا کن، و یه مدت باهاش کار کن بازهم مشکل بود، دومی رو بگذار تکی با اون کار کن. ببین بازهم مشکل پیش میاد یا نه.

تست Prime 95، مدل Blend هم خوبه منتها ببین کولرت میکشه این تست رو هم امتحان کن.

نیم ساعت با تنظیمات xmp تست کردم دمای سی پی 82 درجه بود. نیم ساعت هم با تنظیمات رم روی فرکانس 3200 که یکی از دوستان بالاتر گفته بودن گذاشتم دما سی پی یو 75 درجه بود و در هر دو حالت هیچ ارور و هیچ مشکلی بروز نکرد

ویرایش شده توسط 1amirhosein1
لینک به دیدگاه

۱۹ ساعت قبل، Royal گفته است:

این خازن رنگش تغییر کرده و به احتمال زیاد سوخته اگر فقط این باشه میشه تعویض کرد

خازنهای SMD یه بدی که دارن روش نوشته نشده چه مشخصاتی داره باید خازنی که شبیهش هست را از برد جدا کنن و تستش کنن تا معلوم بشه

photo_2022-07-18_13-34-37 3.jpg

خب پس با این حساب شما میگید همه این مشکلات از روز اول سر همین یک خازن بوده؟

اگر مشکل از این خازن باشه هزینه زیادی داره تعویضش؟ و تعمیر کار ها از پس تعمیرش بر میان؟

دو روز پیش که دوباره سیستم فریز شد هیچ کاری نمیکردم با سیستم اومدم یک مرورگر باز کردم رفتم تو وبسایت فریز شد

لینک به دیدگاه

رمها را چک کردی ؟ من با همین مشکل مواجه شدم و از 4 تا رم 2 تاش خراب بود تصویر میداد کار میکرد ولی توی بازی صفحه آبی میداد و ریستارت میشد

رمها را دونه به دونه تست کردم و دیدم مشکل از رم بود

میتونه از همون خازن هم باشه ولی باید تست کامل بگیری و بعد نظر قطعی بدی خازن میتونه موقع لحیم کردن هم سیاه بشه  

رمها را آکبند خریدی ؟

جناب آقای Armin هم فرمودند که رمها را تست کنید چون همیشه باید از آسون ترین جا تست ها را شروع کنید به ترتیب پیش برید

حالا یه مقدار قاتی شده و نمیدونم چه تستهایی گرفتین و این را هم بگم که با Memtest نمیشه دقیقا فهمید رمها مشکل دارن یا خیر چون این کار را هم انجام دادم

من هم رمها را کارکرده خریده بودم هم مادربرد و گرافیک و پردازنده را ولی اول رمها خراب از آب در اومدن بعد هم پردازنده

حالا هم سعی میکنم زیاد سمت کالاهای برقی دست 2وم نرم چون بیشترشون مشکل دارن و فروشنده ها هم مشکلات را یه جوری پنهان میکنن وکم پیش میاد که مشکلی نداشته باشه

لطفا تستها را بگیر و برای تست هم پردازنده جور کن هم رم یا اگر ممکن هسن بفرست تیم پشتیبانی LionComputer برات تست کنن

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، ۱amirhosein۱ گفته است:

نیم ساعت با تنظیمات xmp تست کردم دمای سی پی 82 درجه بود. نیم ساعت هم با تنظیمات رم روی فرکانس 3200 که یکی از دوستان بالاتر گفته بودن گذاشتم دما سی پی یو 75 درجه بود و در هر دو حالت هیچ ارور و هیچ مشکلی بروز نکرد

خوب پس مشکل از رمه.

لینک به دیدگاه

من قطعاتم رو همه رو نو خریدم. مجددا رفتم پردازنده رو برداشتم و داخل مادربرد رو نگاه کردم . این همون خازن مورد نظر هست که در اومده و توی مادربرد گیر کرده؟

IMG_20220719_125121.jpg

IMG-20220719-WA0008.jpg

1 ساعت قبل، Royal گفته است:

رمها را چک کردی ؟ من با همین مشکل مواجه شدم و از 4 تا رم 2 تاش خراب بود تصویر میداد کار میکرد ولی توی بازی صفحه آبی میداد و ریستارت میشد

رمها را دونه به دونه تست کردم و دیدم مشکل از رم بود

میتونه از همون خازن هم باشه ولی باید تست کامل بگیری و بعد نظر قطعی بدی خازن میتونه موقع لحیم کردن هم سیاه بشه  

رمها را آکبند خریدی ؟

جناب آقای Armin هم فرمودند که رمها را تست کنید چون همیشه باید از آسون ترین جا تست ها را شروع کنید به ترتیب پیش برید

حالا یه مقدار قاتی شده و نمیدونم چه تستهایی گرفتین و این را هم بگم که با Memtest نمیشه دقیقا فهمید رمها مشکل دارن یا خیر چون این کار را هم انجام دادم

من هم رمها را کارکرده خریده بودم هم مادربرد و گرافیک و پردازنده را ولی اول رمها خراب از آب در اومدن بعد هم پردازنده

حالا هم سعی میکنم زیاد سمت کالاهای برقی دست 2وم نرم چون بیشترشون مشکل دارن و فروشنده ها هم مشکلات را یه جوری پنهان میکنن وکم پیش میاد که مشکلی نداشته باشه

لطفا تستها را بگیر و برای تست هم پردازنده جور کن هم رم یا اگر ممکن هسن بفرست تیم پشتیبانی LionComputer برات تست کنن

رم هارو هم با چند تا نرم افزار و هم با یک سری تست داخل خود ویندوز هم تست گرفتم ولی خب هیچ مشکلی نبود

لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، ۱amirhosein۱ گفته است:

نمایی واضح تر

photo_2022-07-19_12-51-33.jpg

هیچ خازنی از کف پردازنده کم نشده من گفتم رنگش تغییر کرده

حتی در بیشتر مواقع احتمال خرابی در دیود ها هم وجود داره در کل قطعات الکترونیکی خیلی پیچیده هستن

من نظرم این هست که بفرستی برای تست رمها ....پردازنده و مادربرد

من تو خونه هم مولتی تتر دارم و هم مقداری ابزار که با انها هم تست میکنم هم بررسی و اینکهاگر نتونم یا میرم نوعش را میخرم یا روی سیستمهای دیگری تست میکنم

داخل باکس بودن نشان نوع بودن نیست

اون خازنی که عکس گرفتی مال مادربرد هست به پردازنده ربطی نداره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...