رفتن به مطلب

خاموش شدن سیستم

vah_xii.s
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

چند روز پیش سیستم روی دسکتاپ بود که خاموش شد.هیچ کاری انجام نمیداد بی دلیل خاموش شد.بعد از خاموش شدنش پشت پاورو قطع کردم.بعد که کلید پاورو زدم خود به خود روشن میشه و دقیقا 5 ثانیه بعد خاموش میشه و تا پاورو از برق نکشم کار نمیکنه.حتی کلیدای روشن خاموش و ری استارت جلوی کیس هم کار نمیکنن.

مادربرد :h310m k r2.0

سی پی یو : i5-8600

رم : 8 گیگ 2666

کاری که من کردم کله قطعاتو بیرون اسمبل کردم.همه رو دونه دونه در اوردم.فقط موند مادربرد سی پی یو و یدونه رم.نتیجه نداد.وقتی کلید پشت پاورو میزنم باهاش روشن میشه و صفحه سیاهه و 5 ثانیه بعد خاموش میشه و دیگه با اتصال دادن پین های روی مادربرد روشن نمیشه تا دوباره برق قطع شه و اول ماجرا.

سی پی یورو دربیار تمیز کن با اسپری خشک تمیز کن رمارو عوض کن پاورو عوض کن باتری دربیار بایوس ریست شه...هیچی به هیچی.چه باید کرد دوستان؟

لینک به دیدگاه

با توجه به توضیحاتی که دادین یا پاورتون مشکل ولتاژ داره، یا مادربردتون مشکل جریان کشی و شرتی داره

لینک به دیدگاه

۱۳ دقیقه قبل، GROULT گفته است:

با توجه به توضیحاتی که دادین یا پاورتون مشکل ولتاژ داره، یا مادربردتون مشکل جریان کشی و شرتی داره

با چندتا پاور دیگه ام تست کردم فرقی نکرد.مادربرد و با مولتی متر نمیشه فهمید ؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، vah_xii.s گفته است:

سلام

چند روز پیش سیستم روی دسکتاپ بود که خاموش شد.هیچ کاری انجام نمیداد بی دلیل خاموش شد.بعد از خاموش شدنش پشت پاورو قطع کردم.بعد که کلید پاورو زدم خود به خود روشن میشه و دقیقا 5 ثانیه بعد خاموش میشه و تا پاورو از برق نکشم کار نمیکنه.حتی کلیدای روشن خاموش و ری استارت جلوی کیس هم کار نمیکنن.

مادربرد :h310m k r2.0

سی پی یو : i5-8600

رم : 8 گیگ 2666

کاری که من کردم کله قطعاتو بیرون اسمبل کردم.همه رو دونه دونه در اوردم.فقط موند مادربرد سی پی یو و یدونه رم.نتیجه نداد.وقتی کلید پشت پاورو میزنم باهاش روشن میشه و صفحه سیاهه و 5 ثانیه بعد خاموش میشه و دیگه با اتصال دادن پین های روی مادربرد روشن نمیشه تا دوباره برق قطع شه و اول ماجرا.

سی پی یورو دربیار تمیز کن با اسپری خشک تمیز کن رمارو عوض کن پاورو عوض کن باتری دربیار بایوس ریست شه...هیچی به هیچی.چه باید کرد دوستان؟

دوست عزیز احتمال زیاد مشکل از مادربرد شماست  سری m-k و سری m-a مادربرد های ایسوس خیلی اشغال هستن مدار تغذیه سی پی یو ضعیفی دارن و بیشتر از همون قسمت دچار سوختگی و خرابی میشن تو این دوسال بالای 15 مدل از سری های m-k و m-a فرستادم گارانتی . 

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، zen گفته است:

دوست عزیز احتمال زیاد مشکل از مادربرد شماست  سری m-k و سری m-a مادربرد های ایسوس خیلی اشغال هستن مدار تغذیه سی پی یو ضعیفی دارن و بیشتر از همون قسمت دچار سوختگی و خرابی میشن تو این دوسال بالای 15 مدل از سری های m-k و m-a فرستادم گارانتی . 

درسته.تعمیر کار میتونه تعمیرش کنه یا دیگه امیدی نیست؟امکان داره سی پی یو باهاش رفته باشه؟

لینک به دیدگاه

چه کاری انجام میدادی با سیستم که اینچنین شد ؟

عکس هم بزاری بد نیست البته عکس واضح

لینک به دیدگاه

۲۳ دقیقه قبل، Royal گفته است:

چه کاری انجام میدادی با سیستم که اینچنین شد ؟

عکس هم بزاری بد نیست البته عکس واضح

کاری نمیکردم یه رب بیشتر فقط رو دسکتاپ بود.یهو جلو چشام خاموش شد و رفت که رفت...

1657804148343.jpg

1657804148332.jpg

1657804148312.jpg

1657804148322.jpg

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، vah_xii.s گفته است:

درسته.تعمیر کار میتونه تعمیرش کنه یا دیگه امیدی نیست؟امکان داره سی پی یو باهاش رفته باشه؟

خودم تعمیرکار هستم اگه گارانتی داره بفرست گارانتی اگه نداره بفرست چک کنم . این مادربرد بزور پردازنده i3 را میکشه برای اون سی پی یو حداقل باید یدونه b360 خوب تهیه میکردید.

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، vah_xii.s گفته است:

با مولتی متر نمیشه فهمید ؟

در حالتی که مین بورد جدا شده و چیزی بهش متصل نیست مولتی متر بزار رو حالت بیزر و پراب ها به گراند و شاخه 12 ولت بزن ببین بوق میزنه.

image.png.66d338dbc055986dc096bf86ed3f9f2b.png

لینک به دیدگاه

۵۰ دقیقه قبل، masooyan گفته است:

در حالتی که مین بورد جدا شده و چیزی بهش متصل نیست مولتی متر بزار رو حالت بیزر و پراب ها به گراند و شاخه 12 ولت بزن ببین بوق میزنه.

image.png.66d338dbc055986dc096bf86ed3f9f2b.png

نه بوق نمیزنه

لینک به دیدگاه

۱۰ دقیقه قبل، vah_xii.s گفته است:

نه بوق نمیزنه

خب 

بهتره بدی بیرون بررسی کنن از اینجا به بعد امکاناتشو نداری.

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، zen گفته است:

خودم تعمیرکار هستم اگه گارانتی داره بفرست گارانتی اگه نداره بفرست چک کنم . این مادربرد بزور پردازنده i3 را میکشه برای اون سی پی یو حداقل باید یدونه b360 خوب تهیه میکردید.

شما که تعمیر کار هستید بدون اغراق اکثر خرابی های مادربورد یا قطعات دیگه از کدوم برند ؟

لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است:

شما که تعمیر کار هستید بدون اغراق اکثر خرابی های مادربورد یا قطعات دیگه از کدوم برند ؟

تجربه هرکس متفاوت هست دوست عزیز طبق تجربه بنده بیشتر خرابی را از مادربرد های رده پایین ایسوس داشتم تا الان. ولی نمیشه دقیق گفت . چون به چند علت دارد بعضی از خرابی ها. اول اینکه انتخاب نامناسب بین قطعات مثل طرف میگیره روی h410 میاد پردازنده i7 میندازه . و این اشتباه هست درست اون مادربرد ساپورت می‌کنه و تصویر میده ولی چون مادربرد ارزون قیمتی هست مدار اون مادربرد برای سی پی یو رده بالا ساخته نشده و شاید بتونه از پس i3 بر بیاد پس نباید روی یه مادربرد ضعیف یه سی پی یو قدرتمند انداخت. مشکل دوم پاور استفاده از پاور های بی کیفیت که باعث خرابی های زیاد در سیستم میشه. مورد بعدی طراحی نامناسب در کولینگ قطعات مثلاد مادربرد های ارزان قیمت در قسمت مدار تغذیه هیچ هیت سینکی را ندارن و دما حتی تا 130 درجه هم میره در مدار تغذیه. و خیلی زود باعث خرابی میشه. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...