رفتن به مطلب

سایت دانلود بازی با پشتیبانی از بیت تورنت

shocker78
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان گل لیونی.

من همیشه بازیهام رو از استیم میخریدم و راحت بازی میکردم ولی از زمانی که دلار گرون شد مجبور شدم از سایتهای ایرانی بازی دانلود کنم، اما این سایتها مشکلاتی دارن که در ادامه آوردم:

1. خیلی از بازیها رو ندارن و لینک هارو به دستور کارگروه فیلترینگ حذف کردن.
  2. فایل بازی رو به صورت پارتیشن میذارن که دانلودش سخت میشه و نیاز به نرم‌افزار مدیریت دانلود داره. مثلا بازی Horizon Zero Dawn که 70 گیگابایت حجم داره میشه 35 تا پارت.
  3. بازیها رو تست نمیکنن و اغلب داخل فایلهای بازی ویروس و بدافزار هست. به خطر افتادن امنیت سیستم برای یه بازی اصلا ارزشش رو نداره.

دانلود یه بازی نباید انقدر سخت و خسته کننده باشه. ما گیمرهای ایرانی به اندازه کافی مشکلات داریم. من تصمیم گرفتم این مشکل رو حل کنم و در این راه به حمایت شما نیاز دارم. اگر به‌جای هاست دانلود از شبکه بیت تورنت استفاده کنیم دو تا مشکل اول حل میشه. یعنی امکان حذف فایلها وجود نداره و نیاز به پارتیشن بندی هم نیست. برای حل مشکل بدافزار بازیها رو از منابع معتبر میگیریم و خودمون تست میکنیم.

خب تا اینجا دوست دارم نظرتون رو بدونم. به نظر شما این ایده خوبیه؟ مسئله شما رو برطرف میکنه؟

من دانش فنی مورد نیاز برای این کار رو دارم ولی نیاز به کمک مالی دارم. برای آپلود بازیها باید یه سرور تورنت بخرم. این سرور برای هر 1 ترابایت فضا 150 هزارتومن هزینه ماهانه داره. لینک بازیهارو هم اگر شد داخل همین انجمن میذارم در غیر اینصورت یه سایت درست میکنم. فرض رو بر این میذارم که یک ترابایت فضا برای سال اول کافیه که در اینصورت برای تامین مالی 2 میلیون تومن نیازه. 1.5 برای سرور تورنت و 500 برای سایت. برای خودم هم دستمزدی در نظر نگرفتم چون هدفم از این کار کسب درآمد نیست. این یه کار جمعیه و سودش هم برای همه است.

اگر قصد حمایت از این حرکت رو دارین اعلام کنید. اگر به اندازه کافی استقبال شد یه کمپین تامین مالی راه میندازم و میریم برای باقی کار.

---  آپدیت

بعضی از دوستان به نیم بها بودن سایتهای دانلود اشاره میکنن. شخصا فکر میکنم این یه طرح فاجعه است و در عمل کار نمیکنه. اما اگر درخواست زیاد باشه بازیهارو رو سرور ایران آپلود میکنیم.

مزیت بیت تورنت نسبت به دانلود از سایت اینه که فایلها حذف نمیشن. حتی اگه سرور من خاموش بشه بازهم فایلها قابل دانلود هستن. و همینطور دیگه دردسرهای مدیریت دانلود و استخراج فایلها رو هم نداره.

برای آشنایی بیشتر با بیت تورنت:

https://fa.wikipedia.org/wiki/بیت‌تورنت

https://webtorrent.io/

ویرایش شده توسط shocker78
لینک به دیدگاه

درود

مهمترین دلیل و شاید تنها دلیل خیلیا برای دانلود از سایتهای داخلی رو فراموش کردید دوست عزیز، اونم چیزی نیست جز نیم بها بودن! دلیل خودم برای دانلود از سایتهای  داخلیه همینه وگرنه تورنت ریلیزها ریخته عزیز! 

لینک به دیدگاه

سایتای خارجی بدون فیلتری هست که حتی میشه باهاش بازی های +18 هم دانلود کرد فقط نیاز به ست کردن دی ان اس cloud flare هست و تموم ، والا من واسه بازی های نایاب و سخت هم مشکل دانلود ندارم چه برسه به اینچیزایی که استیم و سایتای ایرانی میزارن ، جوینده یابنده است الکی هزینه نکن

لینک به دیدگاه

این کع پارتیشن میکنن که خیلی بهتره.  شما فکر کن 70 گیگ بگیری یه ارور مسخره بدیه فایلت. تمامش رو از اول باید بگیری.

این روزام همه سیستما اکثرا ssd و یکی دوتا هارد جدا داره پس اکسترکت کردنم عملا نه کندی میاره رو سیستم نه وقت گیره.

مورد بعدی اون بازی های ممنوعه هست که درهرحال شما بازم نمیتونی بزاری

اینترنت نیم بها هم شدیدا معظل بزرگیه  اونم وقتی همه بازیا چند ده گیگ هستن و دست هممون زیر سنگ  ایرانسل و مخابراته.

لینک به دیدگاه

۹ ساعت قبل، Alien۸۷ گفته است:

درود

مهمترین دلیل و شاید تنها دلیل خیلیا برای دانلود از سایتهای داخلی رو فراموش کردید دوست عزیز، اونم چیزی نیست جز نیم بها بودن! دلیل خودم برای دانلود از سایتهای  داخلیه همینه وگرنه تورنت ریلیزها ریخته عزیز! 

طرح نیم بها دروغی بیش نیست. من خودم از سایتهای مختلف بازی دانلود میکنم ولی همشون ترافیک کامل رو حساب میکنن.

9 ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

سایتای خارجی بدون فیلتری هست که حتی میشه باهاش بازی های +18 هم دانلود کرد فقط نیاز به ست کردن دی ان اس cloud flare هست و تموم ، والا من واسه بازی های نایاب و سخت هم مشکل دانلود ندارم چه برسه به اینچیزایی که استیم و سایتای ایرانی میزارن ، جوینده یابنده است الکی هزینه نکن

یه مثال میزنم. من دنبال بازی Shenzhen I/O بودم که فقط تو یه سایت پیداش کردم که اون هم داخلش تروجان داشت و آنتی ویروس پاکش کرد. یا بازی ویچر 2 که یک ماه طول کشید تا پیداش کنم.

9 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

این کع پارتیشن میکنن که خیلی بهتره.  شما فکر کن 70 گیگ بگیری یه ارور مسخره بدیه فایلت. تمامش رو از اول باید بگیری.

این روزام همه سیستما اکثرا ssd و یکی دوتا هارد جدا داره پس اکسترکت کردنم عملا نه کندی میاره رو سیستم نه وقت گیره.

مورد بعدی اون بازی های ممنوعه هست که درهرحال شما بازم نمیتونی بزاری

اینترنت نیم بها هم شدیدا معظل بزرگیه  اونم وقتی همه بازیا چند ده گیگ هستن و دست هممون زیر سنگ  ایرانسل و مخابراته.

بیت تورنت این مشکلات رو نداره. HTTP زیاد ارور میده برای همین هم فایلها رو پارتیشن بندی میکنن. فرض کن شما یه بازی 70 گیگی بخوای دانلود کنی 3 تا پارتش ارور بده یعنی 6 گیگ حروم شده.

لینک بازیهارو برای همه میفرستیم که حتی اگه پاک شد باز اعضای انجمن میتونن برای هم بفرستن.

لینک به دیدگاه

پارتیشن بندی اگر مزیتی نداشته باشه قطعن هیچ عیبی نداره و ابدن نمیشه بهش به مشکل نگاه کرد

بحث بدافزار ها هم بعد از سال ها استفاده از سافت 98 و دی ال فاکس و بقیه سایت های معتبر هرگز باهاش مواجه نشدم 

شخصن هیچ مزیتی برای این موضوع نمیبینم

لینک به دیدگاه

این طرح با توجه به حجیم بودن بازی ها سرمایه ی زیادی میخواد شما کافیه ده تا بازی حجیم بزارید و سر یک ماه کل یک ترا بایت فضا پر میشه و باید مجدد دنبال فضا باشید و هزینه ی زیادی رو در بر داره( اگر بخواهید یه آرشیو کامل داشته باشید حداقل فضا بالای 50 ترابایت نیاز دارید) از طرفی اگر بخواهید سایت بزنید حتما فیلتر میشه و در آخر اینکه اگر شما بتونید نفرات بالایی رو برای حمایت مالی از این کار جمع کنید که نهایت برای یک ماه 10 هزار تومن هزینه کنند مطمئن باشید ماه دوم نصف این افراد رو دیگر نخواهید دید

لینک به دیدگاه

۸ ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

پارتیشن بندی اگر مزیتی نداشته باشه قطعن هیچ عیبی نداره و ابدن نمیشه بهش به مشکل نگاه کرد

بحث بدافزار ها هم بعد از سال ها استفاده از سافت 98 و دی ال فاکس و بقیه سایت های معتبر هرگز باهاش مواجه نشدم 

شخصن هیچ مزیتی برای این موضوع نمیبینم

فرض کنید یه بازی حجیم رو دانلود کردید ولی یکی از پارتهاش خراب بود. اونوقت چیکار میکنید؟ 😂 برای من پیش اومده.

1 ساعت قبل، M.Data گفته است:

این طرح با توجه به حجیم بودن بازی ها سرمایه ی زیادی میخواد شما کافیه ده تا بازی حجیم بزارید و سر یک ماه کل یک ترا بایت فضا پر میشه و باید مجدد دنبال فضا باشید و هزینه ی زیادی رو در بر داره( اگر بخواهید یه آرشیو کامل داشته باشید حداقل فضا بالای 50 ترابایت نیاز دارید) از طرفی اگر بخواهید سایت بزنید حتما فیلتر میشه و در آخر اینکه اگر شما بتونید نفرات بالایی رو برای حمایت مالی از این کار جمع کنید که نهایت برای یک ماه 10 هزار تومن هزینه کنند مطمئن باشید ماه دوم نصف این افراد رو دیگر نخواهید دید

تا حدی موافقم. 1 ترابایت قطعا کمه ولی ما قرار نیست آرشیو کامل درست کنیم. ما فقط بازیهای مطرح که درخواست براشون زیاده رو آپلود میکنیم و آپلود بقیش بر عهده جامعه هست. بازیهای حجیم که مطرح باشن انگشت شمارن.

کلا سبک کار ما با سایتهای دانلود فرق میکنه. سایتهای دانلود متمرکز کار میکنند. ما میخوایم تمرکز زدایی کنیم و برای همین از بیت تورنت استفاده میکنیم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، shocker۷۸ گفته است:

فرض کنید یه بازی حجیم رو دانلود کردید ولی یکی از پارتهاش خراب بود. اونوقت چیکار میکنید؟ 😂 برای من پیش اومده.

خب معلومه. همون یه پارت رو مجدد دانلود میکنیم. فوقشم اگر از مبدا خراب باشه کامنت میزاری یا گزارش خرابی لینک میدی، بعد که رسیدگی شد همون 2 گیگ رو دانلود میکنی و 70 گیگ دانلودت زنده میشه.

۱ ساعت قبل، shocker۷۸ گفته است:

تا حدی موافقم. 1 ترابایت قطعا کمه ولی ما قرار نیست آرشیو کامل درست کنیم. ما فقط بازیهای مطرح که درخواست براشون زیاده رو آپلود میکنیم و آپلود بقیش بر عهده جامعه هست. بازیهای حجیم که مطرح باشن انگشت شمارن.

کلا سبک کار ما با سایتهای دانلود فرق میکنه. سایتهای دانلود متمرکز کار میکنند. ما میخوایم تمرکز زدایی کنیم و برای همین از بیت تورنت استفاده میکنیم.

اتفاقا بنظر من شما اشتباه میکنی که میخوای بازی های مطرح رو بزاری. این کارو سایت های قدیمی که اسمو رسمی دارن انجام میدن. اگرم بپیچونن و لینک حذف کنن کم کم سر سایت شما هم میاد و شما هم لینک بعضی بازی هارو حذف می کنی. یه سایتی بود آرشیو بازی های پرتو پلا و سالی یک بار یه نفر میاد دنبالش رو میزاشت. بازی هایی که ملت باهاش خاطره دارن. حجم کمی هم میگیرن. خیلی از کارش خوشم اومد. بنظر من برای یه استارت آپ که اول راهه این روش جواب میده.

من خودم تو این فکر بودم بکاپ های استیمو رایگان در اختیار کاربرا بزارم (کاری به متودش نداریم) ولی دیدم حوصله می خواد، چون درآمد زایی نداره که آدم از اعصابش مایه بزاره. خلاصه از وقتی رو×سیه رفت قاطی باقالیا، برگشتم روی استیم و خاکشو بوسیدم. اگه شما میخواید هزینه کنید که بازی هارو از تورنت بگیرید و بزارید روی سرور خودتون، همونو هزینه کنید و روی استیم بمونید. نه کپی رایتی رو دور زدید نه با نسخه های چپه چلاغ و کامنت های مردمی که یه گیم نمیتونن نصب کنن دستو پنجه نرم میکنید. یکم خود خواهی ولی زیرساخت و بستر فراهم نیست که آدم این فدایی رو بده.

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Devileytion گفته است:

خب معلومه. همون یه پارت رو مجدد دانلود میکنیم. فوقشم اگر از مبدا خراب باشه کامنت میزاری یا گزارش خرابی لینک میدی، بعد که رسیدگی شد همون 2 گیگ رو دانلود میکنی و 70 گیگ دانلودت زنده میشه.

اتفاقا بنظر من شما اشتباه میکنی که میخوای بازی های مطرح رو بزاری. این کارو سایت های قدیمی که اسمو رسمی دارن انجام میدن. اگرم بپیچونن و لینک حذف کنن کم کم سر سایت شما هم میاد و شما هم لینک بعضی بازی هارو حذف می کنی. یه سایتی بود آرشیو بازی های پرتو پلا و سالی یک بار یه نفر میاد دنبالش رو میزاشت. بازی هایی که ملت باهاش خاطره دارن. حجم کمی هم میگیرن. خیلی از کارش خوشم اومد. بنظر من برای یه استارت آپ که اول راهه این روش جواب میده.

من خودم تو این فکر بودم بکاپ های استیمو رایگان در اختیار کاربرا بزارم (کاری به متودش نداریم) ولی دیدم حوصله می خواد، چون درآمد زایی نداره که آدم از اعصابش مایه بزاره. خلاصه از وقتی رو×سیه رفت قاطی باقالیا، برگشتم روی استیم و خاکشو بوسیدم. اگه شما میخواید هزینه کنید که بازی هارو از تورنت بگیرید و بزارید روی سرور خودتون، همونو هزینه کنید و روی استیم بمونید. نه کپی رایتی رو دور زدید نه با نسخه های چپه چلاغ و کامنت های مردمی که یه گیم نمیتونن نصب کنن دستو پنجه نرم میکنید. یکم خود خواهی ولی زیرساخت و بستر فراهم نیست که آدم این فدایی رو بده.

ما قرار نیست یه سایت دانلود مزخرف دیگه باشیم. فایلها روی بیت تورنت میذاریم که حذف نمیشه، دانلودش راحت تره و فشار کمتری روی سرور میاد. کلا میخوایم با پشتوانه یه جامعه گیمر پیش بریم و پاسخگو نیازشون باشیم.

در مورد بازی هم کاملا موافقم. من خودم طرفدار بازیهای قدیمی هستم. الان دارم ویچر 2 و جاست کاز 2 رو بازی میکنم. اینا از اولین بازیهایی هستن که اضافه میشن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۸ ساعت قبل، shocker۷۸ گفته است:

ما قرار نیست یه سایت دانلود مزخرف دیگه باشیم. فایلها روی بیت تورنت میذاریم که حذف نمیشه، دانلودش راحت تره و فشار کمتری روی سرور میاد. کلا میخوایم با پشتوانه یه جامعه گیمر پیش بریم و پاسخگو نیازشون باشیم.

در مورد بازی هم کاملا موافقم. من خودم طرفدار بازیهای قدیمی هستم. الان دارم ویچر 2 و جاست کاز 2 رو بازی میکنم. اینا از اولین بازیهایی هستن که اضافه میشن.

منظورم از سایت هاست یا سرور دانلودش نبود، مدیوم یا مدیایی که میخوای به کاربرت خدمات بدی رو گفتم. میخوای بات تلگرام بسازی؟ میخوای تو اینستا عضو گیری کنی؟ بالاخره یه بستریو لازم داری که یوزر جدید بدونه فعالیت شما چیه. سایت رو گفتم چون دسترسی به سایت و چوب لا چرخ کردن توسط دستگاه فعلی راحت، مثالشم که زدم. پس اگه سایتی فیل×تر بشه چه هاست دانلودش SSD باشه چه هارد سیستم شخصی خودت که FTP ساختی، دان میشه و یوزر دیگه به اون بستر دسترسی نداره. شما فکر اینجاشو بکن. مثلا بتل3 رو هیچ کس جرات نمیکنه رو سایتش بزاره دلیلشم مشخصه. راهکارت برای این جور موارد چیه؟ چون جوری که من فهمیدم هدف شما پُر کردن خلاء سرویسی که در حال حاظر توسط سایت های دیگه ارائه نمیشه.

البته من این سوال رو خبری پرسیدم که شما به فکر مشکلات دیگه ای بیفتی که قبلا مبه ذهنت فرضا نرسیده. اگه راهکاری داری که فعلا نمیخوای پابلیش کنی مشکلی نیست، نیاز نیست با ما درمیون بزاری و موکول میکنی به وقتی که پروژه نهایی شد. ولی اگه فکر اینجاشو کردی، فقط میتونی بگی "آره راهکارشو دارم"

لینک به دیدگاه

برای هدر دادن پول و زمان راه های بهتری هم هست

چند ساله تمام دانلود هام رو از سایتهای داخلی که دوستان بالا اسم بردن دانلود میکنم با همراه اول برای انجام بازی هم adsl شاتل با پینگ مناسب دارم

ایرانیها دیگه روال کار دستشونه چجوری گلیمشونو از اب بیرون بکشن تا روزی که.... 

لینک به دیدگاه

۱۵ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

منظورم از سایت هاست یا سرور دانلودش نبود، مدیوم یا مدیایی که میخوای به کاربرت خدمات بدی رو گفتم. میخوای بات تلگرام بسازی؟ میخوای تو اینستا عضو گیری کنی؟ بالاخره یه بستریو لازم داری که یوزر جدید بدونه فعالیت شما چیه. سایت رو گفتم چون دسترسی به سایت و چوب لا چرخ کردن توسط دستگاه فعلی راحت، مثالشم که زدم. پس اگه سایتی فیل×تر بشه چه هاست دانلودش SSD باشه چه هارد سیستم شخصی خودت که FTP ساختی، دان میشه و یوزر دیگه به اون بستر دسترسی نداره. شما فکر اینجاشو بکن. مثلا بتل3 رو هیچ کس جرات نمیکنه رو سایتش بزاره دلیلشم مشخصه. راهکارت برای این جور موارد چیه؟ چون جوری که من فهمیدم هدف شما پُر کردن خلاء سرویسی که در حال حاظر توسط سایت های دیگه ارائه نمیشه.

البته من این سوال رو خبری پرسیدم که شما به فکر مشکلات دیگه ای بیفتی که قبلا مبه ذهنت فرضا نرسیده. اگه راهکاری داری که فعلا نمیخوای پابلیش کنی مشکلی نیست، نیاز نیست با ما درمیون بزاری و موکول میکنی به وقتی که پروژه نهایی شد. ولی اگه فکر اینجاشو کردی، فقط میتونی بگی "آره راهکارشو دارم"

من قصدم درآمدزایی نیست. یعنی اصلا فکر نکنم بشه از این کار بشه درآمدزایی کرد. پس قاعدتا چیزی هم برای مخفی کردن ندارم.

اسم تاپیک غلط اندازه. بستر اصلیمون اصلا سایت نیست. سایت یه بخش کوچکی از کاره. هرجایی بتونیم لینکهارو پخش میکنیم. اینستاگرام که نمیشه لینک گذاشت. تلگرام، دیسکورد، ایمیل، حتی خود این انجمن. در نهایت اگر نیاز شد سایت هم میزنیم. سایت هم فیلتر شد اشکال نداره. لینکها در دسترس میمونه.

فعلا باید افراد علاقه مند مثل خودم رو پیدا کنم تا پول سرور رو جور کنیم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...