رفتن به مطلب

سوختن ناگهانی پاور و مادربورد

hosseingamer
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان دیروز یه سیستم هی روشن خاموش میشد رفتم یه نگاه بهش انداختم احتمال دادم از پاور باشه پاور رو عوض کردم مشکل حل نشد بعد گرفتم موقع خاموشی دو سر جامپر مادربورد رو وصل کردم وقتی روشن کردم با پاور گرین دیدم تصویر داد و ویندوز بالا اومد

بعد با پاور خودش وصل کردم سیستم تصویر داد 

بعدش کلا کیس رو بستم سر جاش درایور و همه چی رو وصل کردم سیستم رو که روشن کردم دوباره 

دیدم بوی سوختگی میاد سریع خاموشش کردم بازش کردم دیدم از مادبورد و پاور بو سوختگی شدید میاد 

هر کاری کردم بعدش با پاور دیگه هم مادربورد تصویر نداد که نداد 

مدل مادربورد giga h81 بود سیپیو هم g3250 بود 

کسی میدونه مشکل چی بوده گوشه مین پایین سوخته و ترکیده بوی سوختگی شدید میده 

واقعا ممنون میشم کسی راهنمایی کنه چه مشکلی پیش اومد قابل تعمیر هست الان من باید چیکار کنم دمه همتون گرم🤕

55555.jpg

IMG_20220716_223310.jpg

IMG_20220716_223315.jpg

IMG_20220716_223357.jpg

IMG_20220716_223427.jpg

IMG_20220716_223540.jpg

IMG_20220716_223605.jpg

IMG_20220716_223616.jpg

IMG_20220716_224034.jpg

لینک به دیدگاه

۳۲ دقیقه قبل، hosseingamer گفته است:

سلام دوستان دیروز یه سیستم هی روشن خاموش میشد رفتم یه نگاه بهش انداختم احتمال دادم از پاور باشه پاور رو عوض کردم مشکل حل نشد بعد گرفتم موقع خاموشی دو سر جامپر مادربورد رو وصل کردم وقتی روشن کردم با پاور گرین دیدم تصویر داد و ویندوز بالا اومد

بعدش کلا کیس رو بستم سر جاش درایور و همه چی رو وصل کردم سیستم رو که روشن کردم دوباره 

دیدم بوی سوختگی میاد سریع خاموشش کردم بازش کردم دیدم از مادبورد و پاور بو سوختگی شدید میاد 

واقعا ممنون میشم کسی راهنمایی کنه چه مشکلی پیش اومد قابل تعمیر هست الان من باید چیکار کنم دمه همتون گرم🤕

55555.jpg

IMG_20220716_223310.jpg

IMG_20220716_223315.jpg

IMG_20220716_223357.jpg

IMG_20220716_223427.jpg

IMG_20220716_223540.jpg

IMG_20220716_223605.jpg

IMG_20220716_223616.jpg

IMG_20220716_224034.jpg

درود 

سیستم گرافیک داشته؟

پاور ظاهراً غیر استاندارد هست سعی کنید از پاور خوب استفاده کنید 

اون چیزی که شما جمپر کردی اصلا چی بوده؟ قبل از اینکه خرابی به وجود بیاد هم جمپر بوده؟

ظاهراً بخشی از pcb مادربرد از بین رفته فکر نکنم قابل تعمیر باشه

اگه امکانش رو دارید سیپیو و باقی قطعات رو با سیستم دیگه تست 

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، .p.m.z. گفته است:

درود 

سیستم گرافیک داشته؟

پاور ظاهراً غیر استاندارد هست سعی کنید از پاور خوب استفاده کنید 

اون چیزی که شما جمپر کردی اصلا چی بوده؟ قبل از اینکه خرابی به وجود بیاد هم جمپر بوده؟

ظاهراً بخشی از pcb مادربرد از بین رفته فکر نکنم قابل تعمیر باشه

اگه امکانش رو دارید سیپیو و باقی قطعات رو با سیستم دیگه تست 

ممنون از پاسخ شما

ببینید اون عکس اخری دورش خط ابی کشیدم با چاقو موقعی که کلید پاور اف بود این دو رو به هم وصل کردم فقط همین

IMG_20220716_224034.jpg

فقط لاین لبه ترکیدگی و سوخته پشتش سالمه سالمه 

IMG_20220716_223315.jpg

ینی ممکنه سیپیو هم سوخته باشه ؟؟؟ نمیشه مادربورد رو تعمیرش کرد یه کاری بشه خیلی بد شد که

گرافیک سیستم هم انبورد بوده

ویرایش شده توسط hosseingamer
لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، hosseingamer گفته است:

ممنون از پاسخ شما

ببینید اون عکس اخری دورش خط ابی کشیدم با چاقو موقعی که کلید پاور اف بود این دو رو به هم وصل کردم فقط همین

IMG_20220716_224034.jpg

فقط لاین لبه ترکیدگی و سوخته پشتش سالمه سالمه 

IMG_20220716_223315.jpg

ینی ممکنه سیپیو هم سوخته باشه ؟؟؟ نمیشه مادربورد رو تعمیرش کرد یه کاری بشه خیلی بد شد که

گرافیک سیستم هم انبورد بوده

یه عکس از سمت بغل برد از سوختگی بفرست ببینیم تا چه عمقی سوخته 

من تعمیر کار نیستم باقی دوستان حرفه ای تر هستن باید نظر بدن 

اما وقتی سوختی اینقدر شدید هست قطعا اتصالی بزرگی توی برد پیش اومده

وقتی سیستم رو بستید همه چی رو درست بستید؟ مادربرد با بدنه کیس اتسالی نکرده باشه یا سوکت ها درست وصل کردید؟

و در مورد اون پین های هم که گفتید اتصال کردید من اطلاعی ندارم که برای چی بوده ولی احتمالا برای ریست بایوس باشه که در این صورت نمیتونه مشکل از اون باشه

ویرایش شده توسط .p.m.z.
لینک به دیدگاه

متاسفانه این مادربرد دیگه تعمیر نمیشه... 

انا للله و انا علیه راجعون 😔

لینک به دیدگاه

۱۸ دقیقه قبل، Slasher گفته است:

متاسفانه این مادربرد دیگه تعمیر نمیشه... 

انا للله و انا علیه راجعون 😔

ای بابا

حالا به نظرتون مشکل از پاور بوده؟

در ضمن مادربورد روشن میشه ولی تصویر نمیده یه نکته دیگه اینکه سیپیو هم فکر کنم داغ نمیشه

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، hosseingamer گفته است:

ای بابا

در ضمن مادربورد روشن میشه ولی تصویر نمیده یه نکته دیگه اینکه سیپیو هم فکر کنم داغ نمیشه

سیپیو رو با مادربرد دیگه تست کنید 

ممکنه مادربرد اصلا بهش برق نرسونه که بخواد کار کنه و داغ شه

می‌تونه از پاور باشه چون پاورتون ظاهراً استاندارد نیست یا اینکه موقع اسمبل چیزی رو اشتباه وصل کرده باشید و باعث اتصالی شده باشه

لینک به دیدگاه

ببین این سری مشکلات نمیشه از رو تصویر تشخیص داد تعمیر میشه یا نه باید مین بورد بررسی بشه بهتره بدی تعمیرکار

لینک به دیدگاه

۸ ساعت قبل، hosseingamer گفته است:

ای بابا

قطعا از پاور بوده 

این جوری که بورد دفرمه شده سخت بشه تعمیر بشه ولی خب  بده یه تعمیر کارِ کار بلد شاید فرجی شد 

لینک به دیدگاه

من هم مادربردی دارم که همین مشکل را داره یعنی مدار اصلی برق مادربرد که در سطح مادربرد تقسیم شده از بین رفته و تعمیرکار هم نتوانست که درستش کنه

این بردها معمولا 7 لایه هستن و در حال حاضر شما فقط یک لایه را میبینی که سوخته و نمیدونی چه مسیرهای دیگری هم میتونه سوخته باشه

مشکلی که مادربرد بنده داشت اتصالی بود که البته دست یکی از دوستان این مشکل براش پیش آمد و در اثر برخورد فنر فن خونک کننده با مدار برق مادربرد در حالت روشن این چنین شد 

احتمالا برای شما هم اتصالی بوده و شاید این مشکل در جای دیگری باشه پس قطعات را کامل چک کنید

پینی را که پل کرده بودی قبل از روشن کردن جدا کردی یا به همون شکل روشنش کردی ؟ اون پین فقط باید 3 الی 5 ثانیه در حالت خاموش پل بشه که بایوس را ریست کنه

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۴/۲۵ در ۲۲:۵۰، hosseingamer گفته است:

55555.jpg

IMG_20220716_223310.jpg

IMG_20220716_223315.jpg

IMG_20220716_223357.jpg

IMG_20220716_223427.jpg

IMG_20220716_223540.jpg

IMG_20220716_223605.jpg

IMG_20220716_223616.jpg

IMG_20220716_224034.jpg

سلام ، با این عکسی که مادربورد و محل سوختگی گذاشتی دیگه بعیده بشه تعمیر کرد ، پاور غیر استاندارد اصلی ترین دلیل سوختگی هست 

یکی دو سال پیش یدونه پاور کولرمکس ( کپی متفرقه از کولرمستر)🤣 داشتم که مادربورد و cpu رو سوزوند احتمالا اینجا هم مشکل اصلی پاور هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...