رفتن به مطلب

هندزفری بیسیم خوب تا 500-600 تومن؟

DarkMERC
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

قصد خرید یه هندزفری بیسیم تا مرز 500-600 تومن رو داشتم

میکروفونش خوب باشه ترجیحا

کیفیت صداش هم خیلی مهم نیس بیس و اینا نمیخوام چون برای موزیک نمیخوام همین که یه صدای نسبتا واضحی بده بفهمیم طرف چی میگه اوکیه

باتری هم یه 3-4 ساعت شارژ فک میکنم اوکی باشم

ولی میخوام یه چیزی باشه که زودخراب نشه 

خودم تاحالا Haylou gt7 به چشمم اومده

کسی از دوستان این مدل رو داشته تاحالا؟ کیفیتش چطوره؟ زود خراب نمیشه؟

اگه کسی این مدل رو داشته یا توی آشناهاش داشتن ممنون میشم نظرشو بگه

اگه مدل یا مدل های دیگه ای هم سراغ دارید تا 500-600 تومن که کیفیتشون خوب بوده و خراب نشده ممنون میشم معرفی کنید

لینک به دیدگاه

الان توی یوتیوب یه تحقیقی کردم ظاهرا این مدل gt7 یه ذره تاخیر داره توی صدا و خب من برام مهمه که تاخیرش ترجیحا کم باشه

یه مدل دیگه هم بود که یکی از دوستام داشت Haylou Moripods اگه اشتباه نکنم

این یکی خیلی هم صدا هم میکروفونش خوب بود و تاخیر هم نداشت فقط مشکلش اینه که خیلی به گوش من نمیخورد و هی میخواست بیوفته

اگه مدل دیگه ای که تاخیر کمی داشته باشه سراغ دارید بیزحمت معرفی کنید :) 

لینک به دیدگاه

من یک نمونه هیلو تست کردم مربوط به دوستانم بود،صداش زیادی بم بود و بیشتر بدرد آهنگ های رپ و متال میخورد ،من خوشم نیومد بشخصه شندین صدای وکال رو همراره با ویبره مناسب ترجیه میدم.

لینک به دیدگاه

۴ دقیقه قبل، DarkMERC گفته است:

الان توی یوتیوب یه تحقیقی کردم ظاهرا این مدل gt7 یه ذره تاخیر داره توی صدا و خب من برام مهمه که تاخیرش ترجیحا کم باشه

این مدل هندزفری ها مخصوصا که جنس های ارزون تاخیر دارند،شما اگر برای گیم مدنظر دارید بیخیال خرید تو این رنج قیمت بشید

کیفیت میکروفونشون خوبه (حداقل در تماس های تلفنی)

لینک به دیدگاه

13 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

این مدل هندزفری ها مخصوصا که جنس های ارزون تاخیر دارند،شما اگر برای گیم مدنظر دارید بیخیال خرید تو این رنج قیمت بشید

کیفیت میکروفونشون خوبه (حداقل در تماس های تلفنی)

نه گیم خیلی حرفه ای نه هدست دارم برای گیم

ولی برای وقتایی که هدست بدلایلی در دسترس نیس میخوام هندزفری بیسیم باشه چون سیم خیلی اذیت میکنه

این مدل moripods خیلی خوب بود بدون تاخیر و کیفیت صدای خوب قیمتش هم 600 تومنه ولی بدبختی به گوشم نمیخورد

اگه یه چیزی مث اون پیدا کنم که به گوشم بخوره خوبه...

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز بنده 1 سالی هست مدل haylou w1 رو دارم مدل پرچم دار این شرکت محسوب میشد اون زمانی که من خریدم 2 تا درایور درش استفاده شده که درایور ba برای صداهای تریبل استفاده شده و از لحاظ کیفیت صدا با مدل های 2 تا 3 میلیونی بازار رقابت می کنه داخل یوتوب بررسی فارسی هم زیاد ازش هست می تونید برید ببینید منتها قیمتش کمی از بودجه شما میزنه بیرون این مدل بالای 700 هست ولی کاملا ارزشش رو داره ارگونومی داخل گوشش هم مناسب هست موفق باشید

لینک به دیدگاه

یه ویدیو دیگه از یوتیوب دیدم اون یکی تست تاخیرش خوب بود

ظاهرا در زمینه هندزفری هم یوتیوب چرت و پرت زیاد داره باید از نزدیک تست کنم خودم

6 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

درود دوست عزیز بنده 1 سالی هست مدل haylou w1 رو دارم مدل پرچم دار این شرکت محسوب میشد اون زمانی که من خریدم 2 تا درایور درش استفاده شده که درایور ba برای صداهای تریبل استفاده شده و از لحاظ کیفیت صدا با مدل های 2 تا 3 میلیونی بازار رقابت می کنه داخل یوتوب بررسی فارسی هم زیاد ازش هست می تونید برید ببینید منتها قیمتش کمی از بودجه شما میزنه بیرون این مدل بالای 700 هست ولی کاملا ارزشش رو داره ارگونومی داخل گوشش هم مناسب هست موفق باشید

اوکی ممنون

قیمتش که یه کم زیاده ولی حالا هر 2 مدل رو حضوری میرم میبینم هم ارگونومیکش رو هم تاخیر و کیفیت صداش رو تا ببینم چی میشه

باز هم بقیه دوستان اگر مدلی مدنظر دارن ممنون میشم :) 

لینک به دیدگاه

https://haylou.info/moripods.html

این مورد گویا مشابه w1 این سری هست، با قیمت مناسب تر

https://torob.com/p/1d21219f-c00b-4316-985b-3d83851c0de3/هدفون-شیایومی-مدل-هایلو-haylou-moripods-_-t33/

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

سلام

قصد خرید یه هندزفری بیسیم تا مرز 500-600 تومن رو داشتم

میکروفونش خوب باشه ترجیحا

کیفیت صداش هم خیلی مهم نیس بیس و اینا نمیخوام چون برای موزیک نمیخوام همین که یه صدای نسبتا واضحی بده بفهمیم طرف چی میگه اوکیه

باتری هم یه 3-4 ساعت شارژ فک میکنم اوکی باشم

ولی میخوام یه چیزی باشه که زودخراب نشه 

خودم تاحالا Haylou gt7 به چشمم اومده

کسی از دوستان این مدل رو داشته تاحالا؟ کیفیتش چطوره؟ زود خراب نمیشه؟

اگه کسی این مدل رو داشته یا توی آشناهاش داشتن ممنون میشم نظرشو بگه

اگه مدل یا مدل های دیگه ای هم سراغ دارید تا 500-600 تومن که کیفیتشون خوب بوده و خراب نشده ممنون میشم معرفی کنید

من GT6 داشتم تا 2 ماه بعد خراب شد ، اول فکر کردم گوش چپم گرفته ،رفتم دکتر اونم گوشمو شستشو داد اومدم خونه تست کردم دیدم بازم گوشم خوب نمیشنوه فهمیدم هندزفری خراب شده😶

این سری GT کلا یه ثانیه تاخیر داره حتی رو حالت گیمینگش 

میکروفن خوب می خوای باید هندزفری بخری که noise cancellation داشته باشه وگرنه فایده نداره

چیز خوب زیر 1.300.000 وجود نداره جز هندزفری های چیب بدرد نخور یه بار مصرف

خوبش دیگه سری هوای FreeBuds 4i هست که دو میلیونِ، خودم چند ماهی داشتم فروختمش

با این بودجه عملا چیز خوب وجود نداره

ویرایش شده توسط ☕Coffee Addicted
لینک به دیدگاه

۱۶ دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است:

من GT6 داشتم تا 2 ماه بعد خراب شد ، اول فکر کردم گوش چپم گرفته ،رفتم دکتر اونم گوشمو شستشو داد اومدم خونه تست کردم دیدم بازم گوشم خوب نمیشنوه فهمیدم هندزفری خراب شده😶

میکروفن خوب می خوای باید هندزفری بخری که noise cancellation داشته باشه وگرنه فایده نداره

ماشاالله تو کلا خراب کن قوی هستی من بعد اون لپ تاپ ایسوز که خواستی خمیرش رو عوض کنی و ترکوندیش بهت ایمان اوردم همه بگین امنو اون لپ تاپ سرانجامش به کجا رسید؟

هایلو مدل هایش که چیپ جدید کوالکام 3040 رو ندارن به لعنت خدا نمیرزن که Gt6 هم شاملش میشه منظورم از لحاظ کیفیت صداست وگرنه فک نکنم w1 هم دست تو سالم بمونه😁

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، matrix.trixx گفته است:

ماشاالله تو کلا خراب کن قوی هستی من بعد اون لپ تاپ ایسوز که خواستی خمیرش رو عوض کنی و ترکوندیش بهت ایمان اوردم همه بگین امنو اون لپ تاپ سرانجامش به کجا رسید؟

هایلو مدل هایش که چیپ جدید کوالکام 3040 رو ندارن به لعنت خدا نمیرزن که Gt6 هم شاملش میشه منظورم از لحاظ کیفیت صداست وگرنه فک نکنم w1 هم دست تو سالم بمونه😁

هیچی من یه لپ تاپ دیگه خریدم رم و اس اس دی اونم گذاشتم رو جدیدِ، طرف دو ماهِ میگه می خوام بفرستم دبی دیگه سراغشو نگرفتم ،درستش کردن زیر قیمت میفروشم وگرنه که هیچی

اون تاپیکو درست نخوندی ! قبل از اینکه خمیر بهش بزنم روشن نمیشد وقتی خمیر زدم به خواب ابدی رفت این سری و حتی جدیدش Zephyrus M16 بازم مشکل داره هیچ ربطی به من نداشت از قبل صفحش میپرید پیکسلاش سوخت دماش بالا میرفت باید 15 تا 20 میزدی تا روشن بشه بعد خمیر زدن چند دقیقه روشن بود کلا خاموش شد ، بعدشم لپ تاپ استوک بوده که 45 خریدم قیمتش 60 میلیون بود.

GT6هم چه توقعی میشه از یه هندزفری 400 تومنی داشت ؟؟؟ من چهار ماه freebuds داشتم بدون مشکل فروختمش به یه آشنا هنوز سالم ربطی نداره

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۴/۲۷ در ۱۳:۴۰، yasin۱۳۸۰ گفته است:

بله این مدل رو دیدم پسرخالم هم داره از نظر صدا و اینا خوبه ولی به گوش من نمیخوره متاسفانه

در ۱۴۰۱/۴/۲۷ در ۱۴:۰۲، Coffee Addicted گفته است:

1300 خیلیه واقعا انقد نمیخوام هزینه کنم چون اصن خیلی هم نمیخوام استفاده کنم

اگه هر روز استفاده میکردم اره میارزید ولی برا هفته ای یکی دو بار میانگین، بالای 600-700 نمیارزه آدم هزینه کنه

در ۱۴۰۱/۴/۲۷ در ۱۴:۲۳، matrix.trixx گفته است:

این چیپ کوالکام 3040 رو از کجا بفهمم داره؟ روی جعبه نوشته؟ یا توی سایتش ببینم؟

حالا فعلا تا الان gt7 و w1 رو انتخاب کردم

باید از نزدیک ببینم از نظر راحتی هم تاخیر چطوره

اگه gt7 اوکی باشه از لحاظ تاخیر همونو میگیرم وگرنه میرم سراغ w1 (البته اگه این دو مدل اصن ارگونومیکش به گوشم بخوره و نیوفته)

بعضی این هندزفری بیسیم ها که تک گوشین یه چیز قلاب مانندی دارن که پشت گوش گیر میکنه که نیوفته ها

از اونا نمیشه جدا خرید برای این هندزفری ها؟ چون من یه مشکلی که دارم اکثرا هندزفری از تو گوشم میوفته و پیدا کردن یه مدلی که هم قیمت و کیفیتش خوب باشه هم توی گوشم محکم وایسه خیلی سخته 

مثلا همین moripods خوب بود تنها مشکلش اینه که توی گوشم محکم قرار نمیگیره و همش میخواد بیوفته

اگه یه گیره ای چیزی شبیه اونا بود خیلی انتخاب راحت تر میشد :( 

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، DarkMERC گفته است:

این چیپ کوالکام 3040 رو از کجا بفهمم داره؟ روی جعبه نوشته؟ یا توی سایتش ببینم؟

درود فقط مدل های mooripods و w1 داشتن پارسال که من چک کردم برای اینکه بدونید چیپ کوالکام داخلش هست روی کارتن قید کردن هم اینکه داخل سایت اشاره شده همم اینکه کدک صدای مخصوص کوالکام به اسم aptx hd یا aptx adaptive داخل مشخصاتش باید ذکر شده باشه که معلوم میشه dsp از شرکت کوالکام کار پردازش صدا رو انجام میده

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۴/۲۷ در 16:07، Coffee Addicted گفته است:

هیچی من یه لپ تاپ دیگه خریدم رم و اس اس دی اونم گذاشتم رو جدیدِ، طرف دو ماهِ میگه می خوام بفرستم دبی دیگه سراغشو نگرفتم ،درستش کردن زیر قیمت میفروشم وگرنه که هیچی

اون تاپیکو درست نخوندی ! قبل از اینکه خمیر بهش بزنم روشن نمیشد وقتی خمیر زدم به خواب ابدی رفت این سری و حتی جدیدش Zephyrus M16 بازم مشکل داره هیچ ربطی به من نداشت از قبل صفحش میپرید پیکسلاش سوخت دماش بالا میرفت باید 15 تا 20 میزدی تا روشن بشه بعد خمیر زدن چند دقیقه روشن بود کلا خاموش شد ، بعدشم لپ تاپ استوک بوده که 45 خریدم قیمتش 60 میلیون بود.

GT6هم چه توقعی میشه از یه هندزفری 400 تومنی داشت ؟؟؟ من چهار ماه freebuds داشتم بدون مشکل فروختمش به یه آشنا هنوز سالم ربطی نداره

قضیه لپ تاپ رو که کاملا داشتم باهات شوخی میکردم لحنم طنز بود امیدوارم بتونن درستش کنن کمی از ضررت جبران بشه اما در مورد اینکه حتما باید tws گرون باشه تا بدرد بخوره باهات موافق نیستم گذرت خورد جایی از تهران واسه تست هم شده مدل w1 رو تست کن بعد مقایسش کن با اون هواووی که داشتی مدلی که چیپستش کوالکام 3040 باشه 2 تا درایور هم داشته باشه تیونینگ صداش هم خوب باشه ارگونومیش هم خوب باشه اسمش پشمک حاج عبداله هم باشه من میخرم شخصا پشیزی برند کالا واسم مهم نیست صرفا کیفیت ساخت و کارایی

ویرایش شده توسط matrix.trixx
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

QCY T13
QCY G1

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، matrix.trixx گفته است:

درود فقط مدل های mooripods و w1 داشتن پارسال که من چک کردم برای اینکه بدونید چیپ کوالکام داخلش هست روی کارتن قید کردن هم اینکه داخل سایت اشاره شده همم اینکه کدک صدای مخصوص کوالکام به اسم aptx hd یا aptx adaptive داخل مشخصاتش باید ذکر شده باشه که معلوم میشه dsp از شرکت کوالکام کار پردازش صدا رو انجام میده

اهان اوکی

بعد داشتن یا نداشتن این چیپ فقط به صدا ربط داره دیگه؟ به باتری و ایناش که ربطی نداره؟

تخه این gt7 رو دیدم با وجود اینکه میگید چیپ کوالکام نداره ولی تاخیرش خوب بود کیفیت صدا هم خوب بود خوشم اومد

میکروفون رو تست نکردم ولی فک کنم خوب باشه

باطریشو هم مطمعن نیستم

فقط همچنان یه مشکل اساسی هست

هی حس میکنم میخواد بیوفته از تو گوشم

از این قلاب ها که هندزفری رو پشت گوش نگه میداره نمیفروشن بیرون؟

میترسم بیوفته یه موقع از تو گوشم به فنا بره

شما ها هم وقتی هندزفری بیسیم خصوصا از این نیمه داخل گوش ها وقتی میذارید حس میکنید همش میخواد بیوفته؟ یا فقط من اینجوریم؟ :| 

۴ ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است:

QCY T13
QCY G1

ممنون اینارو قبلا دیدم خیلی از قیافش خوشم نیومد

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

۵۱ دقیقه قبل، DarkMERC گفته است:

https://www.digikala.com/product/dkp-961767/نگهدارنده-دور-گوشی-هدفون-بلوتوثی-مدل-b-01/

از اینا آدم بگیره میخوره به هر هندزفری ای؟

اگه میخای نیوفته یه چیزی بگیر شبیه همون gt6 باشه مدلش یا اپل

لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، Arthur گفته است:

اگه میخای نیوفته یه چیزی بگیر شبیه همون gt6 باشه مدلش یا اپل

از اونا هم مشابهشو دیدم پسرخالم داشت

moripods

اونم حس میکنم میخواد بیوفته

کلا نمیدونم چرا هیچی تو گوشم بند نمیشه :| 

شاید هم زیاد وسواس دارم و فقط حس میکنم میخواد بیوفته نمیدونم...

لینک به دیدگاه

آقا من OCD دارم همش حس میکنم میخواد بیوفته از تو گوشم

همون مدل اپلی هارو احتمالا میگیرم

Haylou Moripods

صداش خوبه تاخیرش خوبه میکش قابل قبوله راحت هم هست

فقط با رنگش مشکل دارم

اخه سرمه ای :/ 

توی سایت سازنده مشکی هم بود ولی اینجا من نتونستم مشکی پیدا کنم

اگه کسی جایی میشناسه که مشکیشو داشته باشه بگه بیزحمت

و اینکه نمایندگی رسمی شیائومی که هم مطمعن باشه هم قیمتش مناسب باشه توی تهران کجا هست؟ کسی میدونه؟

توی بازار ایران هست آیا؟

لینک به دیدگاه

یه فروشگاه پیدا کردم رنگ مشکیشو داره قیمتش هم خیلی خوبه خرید حضوری هم داره و نمادش هم 4 ستارس

فقط برا تشخیص اصل بودن این مدل چه راهی هست؟

مثلا برنامه ای چیزی داره که بهش کانکت شه که مطمعن شیم اصله؟

یا سایتی برای استعلام؟

یا نکته ای چیزی توی بسته بندی یا هندزفری ها؟

لینک به دیدگاه

برای OCD  فلووکسامین بخور ولی نباید گول این ماتریکس رو میخوردی چون قسمت چهارمشم تموم شد ،هندزفری زیر 1300 بوخودا یبار مصرفِ من سه چهارتا داشتم بهت میگن اصلا ارزش نداره گول تاخیر و گیمینگ و این حرفا رو نخور همشون تاخیر دارن یه قطره آب بچکه روش هو الباقی !

مدل اپل می خوای خب رنگ سفیدشو بگیر ، قبلا دیجیکالا سرمه رو مینوشت سورمه ای الان آدم شده ، سرمه ای هم خوبه حساس نباش نمی خوای که باهاش پز بدی ، این پیک اسنپیا همشون از این هایلو ها دارن

لینک به دیدگاه

۱۸ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

ولی نباید گول این ماتریکس رو میخوردی چون قسمت چهارمشم تموم شد

هان؟ :| 

18 ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

برای OCD  فلووکسامین بخور

نه حالا دیگه تا اون حد هم نیس😂😁

18 ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

هندزفری زیر 1300 بوخودا یبار مصرفِ من سه چهارتا داشتم بهت میگن اصلا ارزش نداره گول تاخیر و گیمینگ و این حرفا رو نخور همشون تاخیر دارن یه قطره آب بچکه روش هو الباقی !

1300 خیلی زیاده در توانم نیس

بعدش هم من اصن آدم اهل هندزفری نیستم که بخوام میلیونی خرج هندزفری کنم

همیشه با هدست کار میکنم

هندزفری رو برای وقتایی میخوام که به دلایلی هدست در دسترسم نباشه

از مدل های ارزون 500-600 تومنی هایلو دو تا از دوستام داشتن راضی بودن(موری پادز و تی15)

دیگه هرچقد هم آشغال باشه 1 سالو کار میده حداقل من خودم هم آدمیم که مراقبت میکنم

البته موری پادز توی دیجیکالا و النا 700-800 تومنه همقیمت w1 ولی تکنولایف مشکیش رو میده 600 واقعا میارزه

آب هم که باهاش نه استخر میرم نه ورزش😁

فعلا از تکنولایف همون مشکی موری پادز رو میگیرم ببینیم چی میشه

انشالله که خوب باشه و حداقل 1 سالو کار بده :) 

ممنون از همه بابت راهنمایی

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

آقا مشکی موریپادز ناموجود شد :/ 

اینترنت رو شخم زدم چیزی نبود

اگه کسی جایی سراغ داره معرفی کنه خیلی ممنونش میشم

واقعا تو کتم نمیره چرا یه هندزفری باید رنگ سفید و سرمه ای و حتی صووورتیییی موجود داشته باشه ولی مشکی که از همه رنگ های دیگه توی صنعت پرطرفدار تره، موجود نباشه :| 

خلاصه که جایی اگه میشناسید مطمعن رنگ مشکی داشته باشه معرفی کنید بیزحمت

تا 800 هم حاضرم برای رنگ مشکیش بدم انقد با بقیه رنگ هاش مشکل دارم😑

البته مدل مشابه از نظر ارگونومیک اگه چیزی هست تا 700-800 تومن بیزحمت بگید که یه نگاهی بهش بندازیم! :) 

پیشاپیش ممنان :) 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۶/۱۱ در 00:52، DarkMERC گفته است:

آقا مشکی موریپادز ناموجود شد :/ 

اینترنت رو شخم زدم چیزی نبود

اگه کسی جایی سراغ داره معرفی کنه خیلی ممنونش میشم

واقعا تو کتم نمیره چرا یه هندزفری باید رنگ سفید و سرمه ای و حتی صووورتیییی موجود داشته باشه ولی مشکی که از همه رنگ های دیگه توی صنعت پرطرفدار تره، موجود نباشه :| 

خلاصه که جایی اگه میشناسید مطمعن رنگ مشکی داشته باشه معرفی کنید بیزحمت

تا 800 هم حاضرم برای رنگ مشکیش بدم انقد با بقیه رنگ هاش مشکل دارم😑

البته مدل مشابه از نظر ارگونومیک اگه چیزی هست تا 700-800 تومن بیزحمت بگید که یه نگاهی بهش بندازیم! :) 

پیشاپیش ممنان :) 

سلام
من چند ماه پیش Haylou Moripods رو خریدم

اولا که کلا ارگونومی مناسبی برای من نداشت، الان برگردم عقب یک هندزفری می‌خرم که حتما ear tip داشته باشه

دوما چند وقته گوشی سمت چپ ضعیف شده (رو دستگاه‌های مختلف تست کردم. مطمئنم مشکل از هندزفری هستش)

یکی از دوستانم همزمان با من از یه جای دیگه خرید، برای اونم یکی از گوشی‌ها ضعیف شده

در کل Moripods رو برای استفاده‌ی بیشتر از ۶ ماه پیشنهاد نمی‌کنم

تو این رنج قیمت چیزی که بتونید روش بلند مدت حساب کنید وجود نداره اما من باشم Haylou W1 می‌خرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...