رفتن به مطلب

نصب بازی Cyberpunk 2077 - از کجا دانلود کنم ؟

MiladZQ
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام عزیزان

میخوام بازی سایبر پانک رو بریزم ، اما توی اکثر سایت ها لینک بازی به دستور کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه حذف شده . بعضی سایت ها دارن لینک بازی رو اما حقیقتا چون هیچکدوم رو نمیشناسم اعتماد نمیکنم دانلود کنم. از یه سمت ترس از ویروس دارم و از سمتی دیگه اینکه گیم آپدیت نباشه یا نسخه دستکاری شده باشه یا... ، خلاصه اینکه سایتی رو میشناسید که معتبر باشه یا خودتون دانلود و تست کرده باشید؟ پیشاپیش ممنون از همگی ❤️

لینک به دیدگاه

من نمیدونم چجوری و کجا سرچ میکنید !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

گوگل بزن دانلود سایبرپانک دومین و سومین سایت با آپدیتش گذاشته

ویرایش شده توسط ☕Coffee Addicted
لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، masooyan گفته است:

سلام از طریق تورنت دانلود کن

اتفاقا شنیدم راجبش اما دقیق نمیدونم کار باهاش چطوریه، سرچ میکنم ممنون ❤️

۱ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

من نمیدونم چجوری و کجا سرچ میکنید !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

گوگل بزن دانلود سایبرپانک دومین و سومین سایت با آپدیتش گذاشته

دوست عزیز اگه تاپیک رو کامل خونده باشید من نوشتم اعتماد نمیکنم از این سایتهایی که نمیشناسمشون دانلود کنم (به دو دلیل، یکی ویروس و دومی آپدیت نبودن و یا امکان اینکه نسخه دستکاری شده باشه) و گفتم اگر دوستی دانلود کرده از این سایتها یا بینشون سایت معتبری میشناسه معرفی کنه.. همین 

لینک به دیدگاه

هم اکنون، adele۷۲ گفته است:

دانلودها

پارسی گیم

Dlfox

لینک دانلود توی هیچکدوم از این سایت ها موجود نیست

بین سایت های اول گوگل که چک کردم magbazi و dlgames دارنش

لینک به دیدگاه

از dlgames قبلا دانلود کردم یه تعداد بازی اینم اوکیه

Magbazi ازش دان نکردم تا حالا ولی به نظر سایت خوبیه

سایت gameshift هم چک کن

ویرایش شده توسط adele72
لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، adele72 گفته است:

از dlgames قبلا دانلود کردم یه تعداد بازی اینم اوکیه

Magbazi ازش دان نکردم تا حالا ولی به نظر سایت خوبیه

خیلی ممنون ❤️🙏

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

خیلی ممنون ❤️🙏

از vgdl نیم بها دان کن

ویرایش شده توسط mahdi1226
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من جات بودم اشتراکی میگرفتم. بازی یک ساله اومده از اول هم قفلی نداشته پس باید ارزون باشه + آخرین آپدیت و سالم ترین نسخه رو خواهید داشت. دلایلی هم وجود داره که اشتراکی تهیه نکنید رو این حساب فقط خواستم اشاره کنم.

لینک به دیدگاه

اگه حاضری نسخه gog کامل و تمام بها دانلود کنی :

https://gog-games.com

لینک به دیدگاه

عزیزان من برای اطمینان خودم گفتم چند تا از دوستان دیگه هم نظر خودشونو بگن که از کدوم سایت بگیرم بازیو و هنوز دانلودش نکردم.

اگه امشب حداقل 2-3 تا نظر مثبت راجب یک سایت اومد دانلود میکنم و در آخر خیلی خیلی ممنونم از مشارکت تون در تاپیک ❤️🙏

12 ساعت قبل، mahdi1226 گفته است:

از vgdl نیم بها دان کن

اتفاقا ویچر 3 رو از این سایت دانلود کرده بودم و اوکی بود، اما لینک دانلود رو حذف کردن...

9 ساعت قبل، Devileytion گفته است:

من جات بودم اشتراکی میگرفتم. بازی یک ساله اومده از اول هم قفلی نداشته پس باید ارزون باشه + آخرین آپدیت و سالم ترین نسخه رو خواهید داشت. دلایلی هم وجود داره که اشتراکی تهیه نکنید رو این حساب فقط خواستم اشاره کنم.

میخوام زیرنویس بزنم میترسم بن شه اکانتشون

9 ساعت قبل، silvermanHHH گفته است:

اگه حاضری نسخه gog کامل و تمام بها دانلود کنی :

https://gog-games.com

مشکلی با تمام بها بودنش ندارم چون بسته شبانه دارم و زمان کمی هم ازش مونده (فکر کنم 6-7 گیگ کلا دانلود کرده باشم)

فکر کنم همین بهترین روش باشه، اگه تا شب کسی از دوستان نظری راجب سایت ها نداشت از همین میگیرمش

فقط اینکه من تا الان از اینجا دانلود نداشتم -

1.thumb.png.26ab72284372d8fa79b388dc16d81b55.png

همین قسمت تا پایین رو باید دانلود کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۴ دقیقه قبل، MiladZQ گفته است:

زیرنویس و دست بردن تو فایل بازی باعث بن نمیشه مگر اینکه بازی VAC ساپرت کنه یا بخش مولتی پلیر داشته باشه. تازه مولتی پلیرم داشته باشه تو بخش آفلاینش مشکلی نداره. مگر اینکه با بازی ساز عقده ای طرف باشیم!

لینک به دیدگاه

۱۷ ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

اتفاقا شنیدم راجبش اما دقیق نمیدونم کار باهاش چطوریه، سرچ میکنم ممنون ❤️

دوست عزیز اگه تاپیک رو کامل خونده باشید من نوشتم اعتماد نمیکنم از این سایتهایی که نمیشناسمشون دانلود کنم (به دو دلیل، یکی ویروس و دومی آپدیت نبودن و یا امکان اینکه نسخه دستکاری شده باشه) و گفتم اگر دوستی دانلود کرده از این سایتها یا بینشون سایت معتبری میشناسه معرفی کنه.. همین 

نسخه هایی که تو ۹۹درصد سایت ها میزارن معتبر و دقیقا یکی هستن پس نه مشکل ویروس دارن نه دستکاری

دستکاری بازی برای ۱۰ سال پیش بود الان دیگه ازین خبرا نیست 

لینک به دیدگاه

درود

نسخه اورجینال این گیم رو بنده بالای 300 ساعت  پلی دادم...

50 ساعتم با زیرنویس... پس مشکلی با زیرنویس نداره..

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

عزیزان من برای اطمینان خودم گفتم چند تا از دوستان دیگه هم نظر خودشونو بگن که از کدوم سایت بگیرم بازیو و هنوز دانلودش نکردم.

اگه امشب حداقل 2-3 تا نظر مثبت راجب یک سایت اومد دانلود میکنم و در آخر خیلی خیلی ممنونم از مشارکت تون در تاپیک ❤️🙏

اتفاقا ویچر 3 رو از این سایت دانلود کرده بودم و اوکی بود، اما لینک دانلود رو حذف کردن...

مشکلی با تمام بها بودنش ندارم چون بسته شبانه دارم و زمان کمی هم ازش مونده (فکر کنم 6-7 گیگ کلا دانلود کرده باشم)

فکر کنم همین بهترین روش باشه، اگه تا شب کسی از دوستان نظری راجب سایت ها نداشت از همین میگیرمش

فقط اینکه من تا الان از اینجا دانلود نداشتم -

1.thumb.png.26ab72284372d8fa79b388dc16d81b55.png

همین قسمت تا پایین رو باید دانلود کنم؟

سلام درسته دقیقا همین پارت های چهار گیگ

فقط لینکا مستقیم نیست ،آپلود شدن یه سایت دیگه و باید تست کنی سرعت کدوم خوبه ،دوتاشون ۲۲۱پارت ۵۰۰مگی هستن ،یکی هم ۱۰۷ گیگ یک سر دانلود هست 

ویرایش شده توسط silvermanHHH
لینک به دیدگاه

بهترین نسخه GOG ورژن 1.52 هست. من هم به اکثر سایتها اعتماد ندارم. پیشنهاد میکنم از تورنت دانلود کنی.

لینک به دیدگاه

سلام

از این سایت، دانلود کنید، اول با filtershekanوارد بشید، بعدش ببندین

https://www.magbazi.com/240/cyberpunk-2077/

لینک به دیدگاه

سلام 

اول از همه خیلی ممنونم از دوستانی که در تاپیک شرکت کردن و کمکم کردن، دوم اینکه من حقیقتا با توجه به تجربیات قبلیم در خرید سی دی کی اشتراکی (یکی از مشکلاتش همینکه آپدیت ویندوز باید بسته باشه) دوست نداشتم سمتش برم و اشنایی زیادی هم با تورنت نداشتم، از چند تا از دوستان و توی یه گروه پرس و جو کردم راجب سایت مگ بازی که همه راضی بودن و کسی نگفت مشکل داره. منم دانلود کردم و اوکی بود همه چیز xD

image.thumb.png.d39b793804d4b9b76c87fa8aaf812f06.png

لینک به دیدگاه

۲۳ دقیقه قبل، MiladZQ گفته است:

سلام 

اول از همه خیلی ممنونم از دوستانی که در تاپیک شرکت کردن و کمکم کردن، دوم اینکه من حقیقتا با توجه به تجربیات قبلیم در خرید سی دی کی اشتراکی (یکی از مشکلاتش همینکه آپدیت ویندوز باید بسته باشه) دوست نداشتم سمتش برم و اشنایی زیادی هم با تورنت نداشتم، از چند تا از دوستان و توی یه گروه پرس و جو کردم راجب سایت مگ بازی که همه راضی بودن و کسی نگفت مشکل داره. منم دانلود کردم و اوکی بود همه چیز xD

image.thumb.png.d39b793804d4b9b76c87fa8aaf812f06.png

خیلی هم عالی...

امیدوارم لحظات نابی توی گیم داشته باشی XD

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

درود بر همگی دوستان.

کسی می دونه در حال حاضر این بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟ مدتها قبل داشتمش ولی به دلایلی از سیستم پاک شد و الان با اومدن آپدیت ۲ می‌خوام دوباره دانلودش کنم ولی هیچ کجا نمیتونم پیداش کنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
33 دقیقه قبل، Peyman.S گفته است:

درود بر همگی دوستان.

کسی می دونه در حال حاضر این بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟ مدتها قبل داشتمش ولی به دلایلی از سیستم پاک شد و الان با اومدن آپدیت ۲ می‌خوام دوباره دانلودش کنم ولی هیچ کجا نمیتونم پیداش کنم.

سلام این برا سایت دانلودها عه معتبر ترین و بروز ترین. تستم کردم نیم بهاعه با مخابرات

https://gamerha.top/Cyberpunk.2077.Phantom.Liberty.v2.02-ElAmigos_FitGirl.html

اینم ادرس صفحه اولش که ی سرچ تو صفحه بزنی هر بازی خواستی پیدا میشه آخرین ورژنش https://gamerha.top/?MD

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...