رفتن به مطلب

خاموش شدن پورت های usb بعد از مدتی که سیستم در حالت idle قرار دارد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

امروز من متوجه مشکلی شدم که دوبار رخ داد مشکل به این صورت هست که وقتی از پای سیستم بلند می شم و مدتی بعد بر می گردم

می بینم سیستم نه به ماوس واکنش می دهد نه به کیبورد کاری که کردم یکبار ماوس و کیبورد را که

usb هستند از پشت کیس جدا کردم و مجددا وصل کردم اما وقتی این کار را انجام دادم rgb  ماوس و چراغ های کیبورد خاموش شدند یعنی انگار وقتی بعد از مدتی که سیستم idle بوده کلا

پورت های usb خاموش شده باشن تنها راه نجات ری استارت کردن با استفاده از دکمه ری استارت روی کیس بود بعد از ری استارت انگار اوضاع دوباره به حال عادی بر می گرده و پورت های usb دوباره روشن می شن کاری که تازگیا انجام دادم

این بوده که خمیر cpu را عوض کردم و cpu را 75 میلی ولت آندرولت کردم اما من این کار را من یک هفته بیشتر هست انجام دادم امروز تازه شاهد این قضیه بودم توی cinebench هیچ مشکلی ندیدم بلو اسکرین و اینا هم نداشتم ممنون میشم راهنمایی کنید

core i9 9900k

Msi z390 tomahawk 

Gskill tridentz 32 gb 3200mhz cl16

Gtx 1080ti founders

green gp 1235b 

Samsung 970 evo 512 gb nvme ssd

Wd 1 tb black 7200

Samsung 850 pro 256 gb sata

پاور نزدیک ۹ سالشه

این هم مشخصات سیستم ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

دوست عزیز آیا سیستم کار میکرد و موس و کیبرد را شناسایی نمیکرد یا نمیتونستی با موس و کیبرد کار کنی این مهم هستش

به نظر من کل سیستم هنگ کرده و اگر این مشکل باشه یعنی پردازنده و یا رم سیستمتون مشکل داره که بیشتر مشکل پردازنده هست تا رم

رم اگر باعث بشه سیستم هنگ کنه خود به خود ریست میشه ولی با پردازنده تصویر داری و هیچ کاری نمیتونی انجام بدی حتی بعضی وقتها Pointer موس هم کمی حرکت میکنه و زود فریز میشه انگار موس از سیستم در اومده و کیبرد هم فقط چراغ هاش روشن هست

از سیستم هم که جدا میکنی ومجددا وصل میکنی هیچ واکنشی نشون نمیده و خاموش هست تا ریستارت بشه

با پایین آوردن ولتاژ من گمان میکنم خودتون هم به پردازنده شک داری و دلیلش هم احتمالا اورکلاک کردن پردازنده هستش

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Royal گفته است:

دوست عزیز آیا سیستم کار میکرد و موس و کیبرد را شناسایی نمیکرد یا نمیتونستی با موس و کیبرد کار کنی این مهم هستش

به نظر من کل سیستم هنگ کرده و اگر این مشکل باشه یعنی پردازنده و یا رم سیستمتون مشکل داره که بیشتر مشکل پردازنده هست تا رم

رم اگر باعث بشه سیستم هنگ کنه خود به خود ریست میشه ولی با پردازنده تصویر داری و هیچ کاری نمیتونی انجام بدی حتی بعضی وقتها Pointer موس هم کمی حرکت میکنه و زود فریز میشه انگار موس از سیستم در اومده و کیبرد هم فقط چراغ هاش روشن هست

از سیستم هم که جدا میکنی ومجددا وصل میکنی هیچ واکنشی نشون نمیده و خاموش هست تا ریستارت بشه

با پایین آوردن ولتاژ من گمان میکنم خودتون هم به پردازنده شک داری و دلیلش هم احتمالا اورکلاک کردن پردازنده هستش

سلام

والا تصویر همونی بود که وقتی از پای سیستم بلند شدم بود پوینتر ماس هم روی صفحه هست ولی حرکت نمی کنه نتونستم متوجه بشم که آیا کلا سیستم هنگ کرده یا ماوس و کیبورد از کار افتادن ولی وقتی ماوس و کیبورد را جدا کردم و مجددا وصل کردم دیگه چراغ ماوس و کیبرد روشن نشد تا زمانی که کامپيوتر را ری استارت کردم. سی پی یو را اورر نکردم ولتاژ رو اوردم پایین چون خیلی داغ بود

ویرایش شده توسط HosseinTaheri76
لینک به دیدگاه

سلام

لطفا از این آدرس این گزینه رو خاموش کنید ببینید مشکلتون برطرف میشه.

من خودم چون ویندوز ۷دارم این آدرسش میشه:

Control panel>Hardware and sound>PowerOption>Edit Plan Setting 

بعد هم Change Advanced Power Settingرو بزنید و توی صفحه باز شده 

Usb Setting 

Usb Selective Suspend Setting 

رو غیر فعال کنید.

لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، nemisis6 گفته است:

سلام

لطفا از این آدرس این گزینه رو خاموش کنید ببینید مشکلتون برطرف میشه.

من خودم چون ویندوز ۷دارم این آدرسش میشه:

Control panel>Hardware and sound>PowerOption>Edit Plan Setting 

بعد هم Change Advanced Power Settingرو بزنید و توی صفحه باز شده 

Usb Setting 

Usb Selective Suspend Setting 

رو غیر فعال کنید.

سلام خدمت شما ممنون از راهنمایی تون بعد از اون دوباری که این اتفاق رخ داد این کار را انجام دادم اتفاقا از اون موقع دیگه اینظوری نشده ولی زمان زیادی نگذشته که بگم مشکل حل شده

ویرایش شده توسط HosseinTaheri76
لینک به دیدگاه

دوستان بنده بمدت 10 دقیقه furmark و cinebench را همزمان اجرا کردم سقف مصرف cpu به 160 وات و gpu به 300 وات می رسید مشکلی ایجاد نشد.

لینک به دیدگاه

دوستان خوشبختانه تاکنون دیگر مشکل تکرار نشده

لینک به دیدگاه

نود درصد اوقات با خاموش کردن همون گزینه مشکل برطرف میشه 

خیلی خوشحال شدم که مشکلتون برطرف شد

لینک به دیدگاه

منم امروز به این مشکل برخوردم وقتی بعد یه مدت سیستمم روشن بود کیبورد جدا کردم وصل کردم دیگه فعال نشد کیبورد حتی موس و دانگل هم همینطور بود با ریستارت حل میشد فکر میکنم به خاطر ویندوز 10 باشه اخرین اپدیتش این مشکل داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...