رفتن به مطلب

معرفی یک لپ تاپ تا قیمت 1میلیونو 700!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز و گرامی :::ک

شرمنده ! دوستان یک لپ تاپی می خواستم بهم معرفغی کنید که بیشتر برای کارهای برنامه نویسی مثل C و Paskal استفاده می شود و برای کارهای گرافیکی هم بعدآ استفاده می شود ! و یک چیزی اگر میشه از برند Dell باشه! و گارانتی چی؟ متشکرم ولی واقعآ لپ تاپ خوب و با کارایی باشه!!! برای این کارها تا 1میلیونو 700!

منتظر پاسخ های شما هستم عزیزان (و مخصوصآ شما سعید جان شما هم یک مدل عالی بگو در سری Dell در این رده پول ) ما همیشه شما رو اذیت میکنیم شرمنده

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز و گرامی :::ک

شرمنده ! دوستان یک لپ تاپی می خواستم بهم معرفغی کنید که بیشتر برای کارهای برنامه نویسی مثل C و Paskal استفاده می شود و برای کارهای گرافیکی هم بعدآ استفاده می شود ! و یک چیزی اگر میشه از برند Dell باشه! و گارانتی چی؟ متشکرم ولی واقعآ لپ تاپ خوب و با کارایی باشه!!! برای این کارها تا 1میلیونو 700!

منتظر پاسخ های شما هستم عزیزان (و مخصوصآ شما سعید جان شما هم یک مدل عالی بگو در سری Dell در این رده پول ) ما همیشه شما رو اذیت میکنیم شرمنده

موفق و موید باشید

رضا مقدم

در کل بحث نوت بوک انتخابش مثل یک سیستم خانگی نیست . البته نظر شخصیه منه . مثلا باید شخص مشخص کنه که این نوت بوک رو برای چه کاری میخواد چه قدر اون رو جابجا میکنه . چقدر اطلاعات جابجا میکنه . چه کارهایی با هاش انجام میده . چقدر میخواد هزینه کنه .

خوب شما هم فقط کارهایی که میخواستید رو فرمودید . کسی که به سراغ نوت بوک میره به این دلیله که میخواد اون رو جابجا کنه . حالا شما اگر بیشتر در این مورد توضیح بدید ممنون میشم .

لینک به دیدگاه

سلام غریبه نیستی سعید جان برا خدوم نمی خوام برا یک مشتری می خوام ببین برا دانشگاه می خواد ! ویه چیز آینده دار باشه خوب ! کارایی هاش هم همونایی که گفتم گرافیک نه اینکه بازی ها!!! نه! یعنی برنامه های گرافیکی رو راحت اجرا کنه !برا کاره دانشگاهیش! و قیمتشم تا 1 میلیونو 700 باشه! ولی واقعآ خوب و عالی باشه از نظر همه چی ! متشکرم سعید جان یه مدل خوب و با کارایی رو در برند DELL به من بگی ! (یعنی نظره شخصیتو بگی. فقط dell باشه! ) ایشون یعنی مشتری رفته دانشگاه استادشون گفته باید لپ تاپ بگیرید برا کاره برنامه نویسی و گرافیک و از این کارا! و بگم مشتری کرمان هست! نظر شخصیته سعید جان هر مدلی که در این رنج قیمت خودت میدونی خوبه بگید ! (چون تعریف نباشه ما د این زمینه قبولت داریم ) راستی امسال نمایشگاه شرکت نمی کنید؟ یعنی در حدود همین 1 میلیونو 700 بشه!

موفق و موید باشی

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز منتظر جوابتون هستم

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

در حدود قیمتی که فرمودید در برند DELL بنده مدل XPS 1530رو

بهتون پیشنهاد می کنم با مشخصات :

Cpu:T9300 2.5Ghz Core2Dou 6Mb Cache FSB 800 Ram :3Gb DDR2 667 H.D.D:320Gb Sata 5400Rpm LCD:15.4'' WXGA VGA:Geforce 8600GT 256 Up to 1024Mb/Vista-H/Wifi/Lan/Web/BT/FP/1Year Warranty

که دارای کارت گرافیک قدرتمند

پردازنده قوی

و بلوتوث،اثر انگشت و webcam است و قیمت 1580000تومان

در صورت تمایل با رم 4g هم تقدیمتون میشه که 25 هزار تومان بیشتر از قیمت درج شده در سایته

موفق باشید

لینک به دیدگاه

علي جان متشكر عزيز از زحمات شما

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...