رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید پاور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید

بین پاور گرین ged gp700a   و کولر مستر ۶۵۰ وایت کدوم رو پیشنهاد میکنید

راستش من همون گرین که نوشتم رو تازه خریدم ولی به یه ماه نرسیده سوخت بردم گارانتی تعویض کرد چشمم ترسیده چون یکی دونفر هم گفت گرین خرابی زیاد داره واس خاطر همون الان موندم که همین پاور رو ببندم یا ۶۵۰وات کولر مستر

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Mahdi۹۷۴۲t گفته است:

سلام خسته نباشید

بین پاور گرین ged gp700a   و کولر مستر ۶۵۰ وایت کدوم رو پیشنهاد میکنید

راستش من همون گرین که نوشتم رو تازه خریدم ولی به یه ماه نرسیده سوخت بردم گارانتی تعویض کرد چشمم ترسیده چون یکی دونفر هم گفت گرین خرابی زیاد داره واس خاطر همون الان موندم که همین پاور رو ببندم یا ۶۵۰وات کولر مستر

سلام

درمانده نباشی *

------------------------

بفرما مشخصات سیستم چیه / و چقد میخواهی هزینه کنی

متاسفانه الان چندین ساله اجناس ( به حساب تولید داخلی ولی در واقع منتاژ داخلی ) بدجور زدن به جدول * و دیگه اصلا" پیشنهاد نمیشه .

• لایک 2
  • ممنونم 2
لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، invoker گفته است:

سلام

درمانده نباشی *

------------------------

بفرما مشخصات سیستم چیه / و چقد میخواهی هزینه کنی

متاسفانه الان چندین ساله اجناس ( به حساب تولید داخلی ولی در واقع منتاژ داخلی ) بدجور زدن به جدول * و دیگه اصلا" پیشنهاد نمیشه .

Prime 520ma

Ryzen 5600g

2*8 ram 

Rtx 2060

پاور ۶۵۰ یا ۷۰۰ وات مورد نیازمه هزینه هم که گرین رو ۲۲۰۰ خریدم الانم عوض کنم نهایت چیزی حدود ۲۵۰۰ یا ۲۷۰۰ مدنظرمه

لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، Mahdi۹۷۴۲t گفته است:

Prime 520ma

Ryzen 5600g

2*8 ram 

Rtx 2060

پاور ۶۵۰ یا ۷۰۰ وات مورد نیازمه هزینه هم که گرین رو ۲۲۰۰ خریدم الانم عوض کنم نهایت چیزی حدود ۲۵۰۰ یا ۲۷۰۰ مدنظرمه

یکمی بودجو افزایش بده Asus Rog Strix 650g بردار تا سال ها برات کار میکنه

لینک به دیدگاه

۱۰ دقیقه قبل، kiarash۹۱۷ گفته است:

ایسوس از لحاظ گارانتی و خدمات پس از فروش چطوره؟؟؟برا من کولر مستر رو پیشنهاد کردن و گفتناز همه لحاظ بهتره و گارانتیشم آواژنگه که تو ایران بهتره

2 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

کولر مستر بگیر

سر رشته زیادی ازش ندارم مدل خاصی شما در نظرتونه که ۶۵۰ وات باشه و به خوبی کار کنه فنشم سایلنت باشه

لینک به دیدگاه

۱۳ دقیقه قبل، kiarash۹۱۷ گفته است:

منم با این پیشنهاد موافق ترم.

۲ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

🤣🤣🤣🤣

• لایک 3
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من بتازکی روی i3 12100و msi b660و rtx3050

یه ged 600  انداختم 

هیچ موردی نداشته 

فقط هم بازی انلاین میکنه صاحب سیستم و نمیزاره نفس بکشه یکسره زیره لود هست تقریبا 

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
  • لایک 3
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hadi MP گفته است:

آرمین جان بررسی های لازمو انجام دادین که گرم میشه نه؟ قرار بود بپرسین اطلاع بدین؟ :)) چطور شد؟ =)) میبینید مردم چطوری اذیت میشن بخاطر بعضی عزیزان دیگر؟ البته که نه. 😀بیاین با هم بخندیم 😁

بله، والا تا همین لحظه که در خدمت شمام، هنوز هیچ گزارشی از داغ شدن غیر عادی پاور GED دستم نرسیده. به هر صورت من هنوز سر حرفم هستم. اگر چنین گزارش هایی دستم برسه حتما ترتیب اثر میدم.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Hadi MP گفته است:

چند روز پیش یک عزیزی در یکی از تاپیک ها نوشته بود که تماس گرفته از فروشگاه لیون هم پرسیده، فرمودن که پرسیدیم؛ گرماش طبیعیه خودشون دور فنشو پایین تنظیم کردن :)))) یه مثل هست: سر هرکسی میشه کلاه گذاشت بجز خودت. توضیح: داغ شدن غیرعادی جمله صحیحی نیست. داغ شدن غیرعادی در لود پایین و بالا بخاطر عدم بهینه بودن پاور و نداشتن گواهی برنز واقعی و اتلاف بیش از حد انرژی که همگی میدونیم معنیش چیه... (البته! اگر با معیار غیر 80پلاس حساب کنیم و از خودمون استاندارد جدید اختراع بفرماییم، بله داغ شدن کجا بود آقا؟ اصلاً این کوله، داغ از 91 درجه به بعد تازه گرم میشه، کو تا داغ!)

به هر صورت منم سر حرفم هستم و اگر تجهیزاتش باشه میتونم اثبات کنم. حالا برگردیم بخندیم به هزینه های سوخته مردم برای آزمایشات شنزن و سیاره های رنگی 😀

برادر من راجب نظرات فنی فروشگاه لیون، و روش فنی فروشگاه در پاسخگویی به سوالات کاربران نمیتونم قضاوتی داشته باشم، - چون فعالیتی در فروشگاه ندارم. نمیدونم. خود من یکی دو بار زخم خورده نظرات فنی فروشگاه لیون هستم ولی خوب، چون من ندیدم و نبودم و اطلاع ندارم - به حوزه مسئولیت من در فروم هم ربطی نداره - قضاوتی نمیکنم.

با شرکت گرین هم مرتبط نیستم، صد البته محصولاتشون رو بررسی میکنم، خیلی از محصولات گرین رو دارم و دوستان عزیزی در گرین دارم، که سالهای ساله میشناسمشون ولی نفعی در فروش محصولات گرین ندارم. اصولا من که فروش ندارم، پس در صحبت به نفع یا ضرر محصول هیچ برندی نفعی ندارم.

اینا رو گفتم که بدونی تو این بحث های لذت بخش، فارق از زوری که شما میزنی، خیلی چیزا بهم نمیچسبه. به همین خاطر در مباحث فنی، خدا رو صد هزار مرتبه شکر، هیچ کدوم از برندهایی که باهاشون کار میکنم نمیتونن منو متهم به طرفداری از برند خاصی کنند. علایق شخصی دارم، ولی در مباحث فنی دخالت نمیدم. البته Down Side این قضیه هم اینه که پول زیادی در نمیارم. پول درآوردن در اینه که صابون یک برند رو به سینه بزنی و بری تو کار فروش و پول در بیاری. شاید باورت نشه، به راحتی میتونم این کارو بکنم. یعنی هم بلدم، هم امکانش رو دارم، هم جایگاهش رو دارم، و هم اگر چنین کاری بکنم، نه تنها هیچ کسی جلوی منو نخواهد گرفت، بلکه کلی هم از نظر اقتصادی جلو میفتم و به جای این بحث ها، کلی هم طرفدار پیدا میکردم. بنابراین میخوام بگم، این جایگاه با همه نکات مثبتش، از نظر شخصی و ارتقای درآمدی، اصلا جایگاه خوش آیندی نیست.

به حضورتون عرض کنم، جهت اطلاع شما، قطعات الکترونیکی عموما به هنگام کارکرد طبیعی خودشون، حرارت تولید میکنند، و این حرارت یا گرما، ضمن اینکه باید دفع بشه، میزانش برای هر قطعه متفاوته. یعنی شما حرارتی که مثلا SSD M.2 تولید میکنه، یه مدل میتونه 100C باشه، یک مدل و برند دیگه میتونه 90C باشه، یکی دیگه 70C، یکی دیگه 60C، یکی دیگه 50C، یکی دیگه 45C.

حلا تو به من بگو، به نظر شما، عملکرد کدومش داغه؟ کدومش رو بگیم حرارتش نرماله؟ اصلا معیار داغ بودن طبیعی اس اس دی چیه؟ معیار داغ بودن غیر عادی اس اس دی چیه؟ اینا همه نسبیه، بستگه به طبقه بندی قیمتی، پرفورمنس و کلاس قطعه داره. هیچ کس انتظار نداره یه SSD قیمت 40 دلاری به اندازه یه SSD قیمت 140 دلاری مدیریت حرارتی مناسبی داشته باشه. هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری.

در مورد پاور، من پاور زیاد داشتم، پاور های مختلف در شرایط مختلف حرارت تولید می کنند و در یکی دو مورد، تجربه پاور خیلی داغ هم داشتم. اما، داغ بودن، یا حرارت پاور، بهتره بگیم حرارت بدنه پاور یا هر چی که بگی، یک استاندارد درجه ای نداره، مثلا بگی بدنه پاور از 30 تا 40 درجه نرمال، اما 50 درجه FAIL. اگرچه پاور از یه حدی بیشتر داغ بشه خراب میشه اما چنین ارزیابی درجه ای وجود نداره پس، باید طبق تجربه شخصی، چیزی غیر عادی در حرارت پاور وجود داشته باشه که بگیم داغه.

من چند روزی که با پاور GED کار کردم به صورت غیر عادی داغ نشد. گرمای بدنه از نظر منی که کلی پاور تست کردم، نرمال بود. درجه هم ندارم، انگشتمو تف میزنم سرش میچسبونم به بدنه، گرماشو حس میکنم، اگر به نظر خودم با تجربه ای که دارم زیادی داغ کنه، بله میگم غیر عادی داغه. یا مثلا در هنگام بیکاری سیستم - مجدد طبق تجربه خودم - بیش از حد حرارت تولید کنه، بله میگم داغه. ولی در کل طبیعیه که پاور حرارت معقولی داشته باشه و من ده ها مدل پاور داشتم، ده ها مدل هم دستم رسید برای بررسی، و میتونم تشخیص بدم گرما و داغ بودنشون نرماله یا نه. در مورد GED هم حرارت یا داغ بودن غیر عادی ندیدم.

حالا این کلمه "غیر عادی"، رو از وسط حرفهای من بیرون کشیدین و کل منطق صحبتتون رو بر اساس این واژه از حرفهای من بناکردین، باشه حرفی نیست. هر طوری دوست داری ولی این اسمش سفسطه بازیه نه بحث فنی.

من سری قبل هم به شما گفتم، من نمیگم شما دروغ میگی، اتفاقا میگم راست میگی حتما پاوری که داشتی داغ بوده که شاکی هستی. ولی تفاوتی هست بین یک یا چند یونیت خراب، و یک لاین آپ خراب. شما مدعی هستی کل این سری از پاورها ایراد داره. حتی به خاطر شما به چند نفر از دوستانی که این پاور رو داشتند پیام دادم که آیا حرارت غیر عادی در بدنه پاور حس میکنند یا نه، که پاسخ همه منفی بود. تاکنون تنها کسی که دیدم گفته داغه، شما بودی و من هم به خاطر تجربه یک Unit خراب نمیتونم کل Line up رو زیر سوال ببرم.

در مورد خندیدنم هم توضیح بدم، اینکه آقا ایمان با توجه به اختلاف نظراتی که با شما داشت، به نفع استارتر این تاپیک، شما رو صدا زد تا بهش مشاوره بدین، خنده ام گرفت. بنابراین دلیل خنده من تضاد عملکردی/بزرگواری جالبی بود که آقا ایمان علی رغم اختلافاتش بوجود آورد. بنابراین من به شما نخندیدم که شما حساس شدی. شما در همون پیام اول خندیدن منو مسخره کردین و من ندید گرفتم و گذشت کردم. مجدد در پیام دوم هم بحث خندیدنو پیش کشیدین، که دیگه نزدیک مرزهایی شدین که نباید بشین. من جای شما بودم با بزرگتر از خودم اصلا وارد بحث نمیشدم، چه برسه به کل کل کردن و مسخره کردن. بنابراین بزارین فضای "کاربری" بین گفتگوهای ما باقی بمونه. این به نفع خودتونه. وگرنه برای من خیلی راحت تره، به جای نوشتن طومار و توضیحاتی که - کوچکترین وظیفه و مسئولیتی برای نوشتنشون ندارم و صرفا از روی آگاهی بخشی به کاربران عزیز انجمن محترم لیون کامپیوتره - 2 تا کلیک کنم و خودمو راحت.

• لایک 4
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام به همه دوستان. من حقیقت پست استارتر رو مطالعه کردم و با یه سبک سنگینی دیدیم ایشون گرین داشته تجربه خوبی رو کسب نکرده. ولی اینکه خواستن پاور وایت تهیه کنن برای سیستم گیمشون برام نگران کننده بود. چون اسم کولر مستر هم آورده بودن گفتم کی بهتر از آقا هادی که ایشون رو راهنمایی کنن. حالا برادر هادی عزیز همیشه لطف دارن و کنایه به محصولات داخلی میزنن رو میزاریم پای اخلاق فنی ایشون توی نگارش مطالب.

اما نکته جالب این هست که ایشون گفتن پاورشون سوخته رفتن عوض کردن، یکی دیگه بهشون دادن. درسته؟ یعنی خراب نشده، درجا جا سوخته (قطعه ای هم آسیب ندیده این یعنی درست عمل کردن پروتکش های پاور). یه امر طبیعی که برای هر قطعه ای ممکنه پیش بیاد. فلسفه وجود گارانتی همینه. اینو فقط میخوام یادآوری کنم که دوستی ادعا کردن که پاور 530 سوخته رو بردن گارانتی گرین بهشون گفتن زیاد کار کشیدی و شامل گارانتی نمیشه و بهشون خدمات ندادن طبق ادعای خودشون.

index.jpg.4e07ec5c224a32f047f527ebba7a0b67.jpg

• لایک 3
  • حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

استاتر عزیز این تاپیک متاسفانه در حال به چوخ رفتنه .

-----------------------------------------------------------------------------------

به نوبه خودم اگه قصد راهنمایی بیشتر دارین پیام خصوصی در خدمت ام.

@Mahdi9742t

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

درود دوستان

من نمیدونم کی قرار این بحث گرین و محصولات داخلی تموم بشه، من به شخصه به این نتیجه رسیدم که محصولات گرین رو نخرم همین، کسی که زاویه داره

نخره اما نیاد هی بکوبه بگه فلانه، همه ما میدونیم حداقل اکثر پاروهای گرین تو ایران تولید نمیشن. شما آزاد هستی بری از برندهای دیگه بخری

چرا خودتو اذیت میکنی آخه؟

• لایک 4
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۵/۳ در 01:00، Nsm1000 گفته است:

درود دوستان

من نمیدونم کی قرار این بحث گرین و محصولات داخلی تموم بشه، من به شخصه به این نتیجه رسیدم که محصولات گرین رو نخرم همین، کسی که زاویه داره

نخره اما نیاد هی بکوبه بگه فلانه، همه ما میدونیم حداقل اکثر پاروهای گرین تو ایران تولید نمیشن. شما آزاد هستی بری از برندهای دیگه بخری

سلام

[قصد توهین یا هیچ منظور بدی ندارم]

اما به نظرتون این فروم برای چه منظوری ساخته شده؟ یکیش راهنمایی و گفتگو و استفاده از تجربه دیگران هست. وقتی یک نفر محصولی خریداری کرده باشه و اون خراب باشه ، به نظرتون میگه دیگه نمی خرم و تمام؟! یا نه باید به بقیه اطلاع بده که این محصولی که من گرفتم مشکل داره و البته با ذکر دلیل که منطقی هست.

در ۱۴۰۱/۵/۳ در 01:00، Nsm1000 گفته است:

همه ما میدونیم حداقل اکثر پاروهای گرین تو ایران تولید نمیشن. شما آزاد هستی بری از برندهای دیگه بخری

و اینکه خیر همه نمی دونن که اکثر پاور های گرین تو ایران تولید نمی شن و دیدم کسانی رو که فقط برای حمایت از تولید ملی رفتن گرین خریداری کردن.

من به شخصه کلا به محصولات داخلی اعتماد ندارم حتی ساده ترینشون ، موس تسکو رو خریداری کردم ، روی برچسب نوشته Made in Iran ولی وقتی برچسب رو کندم حک شده بود Made in China و فقط زحمت سر هم کردنش میوفته گردن تسکو!

و فکر میکنم که تاپیک از موضوعش خیلی دور شده !

ویرایش شده توسط _Shayan_
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۵/۲ در ۲۳:۱۴، Hadi MP گفته است:

سلام ای هموطن مال باخته! منم مثل شما سرطان GED خریدم و طی یک هفته رفتار غیرعادیشو مشاهده کردم. شکر خدا با توصیه کاربر عزیز و با تجربه @invokerسریعاً با کولرمستر MWE 700 v2 تعویضش کردم و از همون لحظه GED گذاشتم داخل قوطی و یک ضرر مالی و اعصابی برام شده. اگر کسی GED یک هفته کارکرده با گارانتی 5 سال میخواد در خدمتشم : | (invoker جان خدا هزاربرابرشو بهت بده، اگر مثل پاور این دوستمون میترکید معلوم نبود کدوم قطعاتم الان تو سطل زباله بود)

دقیقاً نمیدونم دلیل سوختن پاور شما چی بوده، ولی تجربه شخصی خودم اینو بهم ثابت کرده پاورهای داخلی قابل اطمینان نیستن! نباید به مشخصات فیک و نوشته هاشون اطمینان کرد. شما اگر میخواین خیالتون راحت باشه جز کولرمستر و آواژنگ چاره ای نیست. پاورهای FSP مدتی با گارانتی الماس موجود شدن ولی الان تو بازار کمه! و قیمتش بالاتر رفته. کورسیر هم یک گارانتی غیر رسمی آورد ولی بیشترشو تموم کرده و باقی قیمتاش رفته بالا. با بودجه شما MWE 700 v2 و G700 و CX650M Corsair میتونید تهیه کنید. CV650 هم هست.

اگر گارانتی میخواین و قیمت منطقی جز کولرمستر گزینه ای نیست چون واردات محدوده به لطف وجود بعضی ها. ولی کورسیر یا FSP وباقی برندها با اینکه گارانتی رسمی و بلند مدت ندارن ولی کیفیت قطعاتشون جوریه که به این سادگیا خراب نمیشه، اگر هم خراب بشه یعنی خودشو فدای باقی قطعات کرده And you have to respect that.

با تشکر از شما دوست عزیز مدافع سیاره سبز گرین (ع). 

آرمین جان بررسی های لازمو انجام دادین که گرم میشه نه؟ قرار بود بپرسین اطلاع بدین؟ :)) چطور شد؟ =)) میبینید مردم چطوری اذیت میشن بخاطر بعضی عزیزان دیگر؟ البته که نه. 😀بیاین با هم بخندیم 😁

خیلی ممنون داداش

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۵/۲ در 23:14، Hadi MP گفته است:

سلام ای هموطن مال باخته! منم مثل شما سرطان GED خریدم و طی یک هفته رفتار غیرعادیشو مشاهده کردم. شکر خدا با توصیه کاربر عزیز و با تجربه @invokerسریعاً با کولرمستر MWE 700 v2 تعویضش کردم و از همون لحظه GED گذاشتم داخل قوطی و یک ضرر مالی و اعصابی برام شده. اگر کسی GED یک هفته کارکرده با گارانتی 5 سال میخواد در خدمتشم : | (invoker جان خدا هزاربرابرشو بهت بده، اگر مثل پاور این دوستمون میترکید معلوم نبود کدوم قطعاتم الان تو سطل زباله بود)

دقیقاً نمیدونم دلیل سوختن پاور شما چی بوده، ولی تجربه شخصی خودم اینو بهم ثابت کرده پاورهای داخلی قابل اطمینان نیستن! نباید به مشخصات فیک و نوشته هاشون اطمینان کرد. شما اگر میخواین خیالتون راحت باشه جز کولرمستر و آواژنگ چاره ای نیست. پاورهای FSP مدتی با گارانتی الماس موجود شدن ولی الان تو بازار کمه! و قیمتش بالاتر رفته. کورسیر هم یک گارانتی غیر رسمی آورد ولی بیشترشو تموم کرده و باقی قیمتاش رفته بالا. با بودجه شما MWE 700 v2 و G700 و CX650M Corsair میتونید تهیه کنید. CV650 هم هست.

اگر گارانتی میخواین و قیمت منطقی جز کولرمستر گزینه ای نیست چون واردات محدوده به لطف وجود بعضی ها. ولی کورسیر یا FSP وباقی برندها با اینکه گارانتی رسمی و بلند مدت ندارن ولی کیفیت قطعاتشون جوریه که به این سادگیا خراب نمیشه، اگر هم خراب بشه یعنی خودشو فدای باقی قطعات کرده And you have to respect that.

با تشکر از شما دوست عزیز مدافع سیاره سبز گرین (ع). 

روز دوم کابل برقش سوخت این مدل ged بعد یه هفته و نیم خودش سوخت کار خاصی هم نمیکردم با سیستم داشتم فیلم کپی میکردم

مشخصات سیستم هم نوشتم ولی فعلا آنبرد استفاده میکنم هنوز گرافیک نخریدم یعنی بدون اینکه فشار خاصی روش باشه اینجوری شد و بردم جایی که خریده بودم و بدون هیچ مشکلی گرفت گفت تعویض میکنه گارانتی بعد گفت که با این حدود از اول سال دهمین پاوریه که این مدل ged رفته گارانتی و دیگه مدل ged نمیارم خرابی زیادی داره با اینکه بحثم شد باهاش و گفتم که شما با اینکه میدونستین خرابی زیاد داره ولی خودتون این پاور رو پیشنهاد کردین چون تو مغازه از این مدل فقط همین مونده بود همینو انداخت بهم

با این حال چن روز توی نت گشتم و اکثرا نظرات کاربران رو خوندم در مورد این پاور که اونام تقریبا این مشکل براشون پیش اومده و یا موقع خرید فروشنده تذکر داده که این مدل خرایی زیاد داره

سیستم قبلیم گرین ۳۸۰وات دارم که شش ساله کار میکنه و هنوزم سالمه ولی انگاری این مدل ged نه همشون ولی خرابی زیاد داره

• لایک 1
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Mahdi9742t گفته است:

روز دوم کابل برقش سوخت این مدل ged بعد یه هفته و نیم خودش سوخت کار خاصی هم نمیکردم با سیستم داشتم فیلم کپی میکردم

مشخصات سیستم هم نوشتم ولی فعلا آنبرد استفاده میکنم هنوز گرافیک نخریدم یعنی بدون اینکه فشار خاصی روش باشه اینجوری شد و بردم جایی که خریده بودم و بدون هیچ مشکلی گرفت گفت تعویض میکنه گارانتی بعد گفت که با این حدود از اول سال دهمین پاوریه که این مدل ged رفته گارانتی و دیگه مدل ged نمیارم خرابی زیادی داره با اینکه بحثم شد باهاش و گفتم که شما با اینکه میدونستین خرابی زیاد داره ولی خودتون این پاور رو پیشنهاد کردین چون تو مغازه از این مدل فقط همین مونده بود همینو انداخت بهم

با این حال چن روز توی نت گشتم و اکثرا نظرات کاربران رو خوندم در مورد این پاور که اونام تقریبا این مشکل براشون پیش اومده و یا موقع خرید فروشنده تذکر داده که این مدل خرایی زیاد داره

سیستم قبلیم گرین ۳۸۰وات دارم که شش ساله کار میکنه و هنوزم سالمه ولی انگاری این مدل ged نه همشون ولی خرابی زیاد داره

باید 10 تا 3090 ببندی تا ببینی مشکل از پاور نیست💪 (سس ماست)

بشخصه ترمالتک 650 دارم با 3060ti هیچ مشکلی ندارم

مشکل شما رو یکی از دوستان با همین برند داشت سیستم بعد اسمبل ssd سوخت  همه فکر میکردیم از ssd هست اما وقتی دومی هم سوخت پاور عوض کردیم

محصولات چینی همیشه اولین سر ها عالی هستن تا مشتری جور شد کیفیت میاد پایین مثل تمام برند های داخلی!

• لایک 2
  • ممنونم 2
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Mahdi۹۷۴۲t گفته است:

عجب .... که این طور ....

جسارتاً طبق قوانین گارانتی گرین وقتی کابل یه پاور سوخته باشه شامل گارانتی نمیشه و پاور براتون تعویض نمیشه. میشه لطف کنید شماره سریال پاور و آدرس وشماره تلفن فروشنده مورد نظر رو برای بنده بفرستید پیگیری بکنم؟

از طرفی شما ابتدا فرمودید: 

نقل قول

ولی به یه ماه نرسیده سوخت بردم گارانتی تعویض کرد

بعد فرمودید: 

نقل قول

بردم جایی که خریده بودم و بدون هیچ مشکلی گرفت گفت تعویض میکنه

...........................

میشه یه لطفی هم بکنید این اکثر نظرات که مشکل داشتن رو همین جا لینک کنید بقیه هم ببینند.

پی نوشت:

طبق آماری که بنده دارم طی چند ماه اخیر بیش از 25 هزار عدد از این پاور در داخل کشور فروش رفته.

اصالت و کیفیت و کارایی یک برند 1 روزه به دست نیومده که با این مدل سناریوهای از پیش تعیین شده و خیلی بچه گانه خدشه دار بشه. یک کاربر تازه وارد 1 ماه پیش ثبت نام میکنه در انجمن و به غیراز 2 پست اول که برای رد گم کنی بوده حالا این بحث رو شروع میکنه و خیلی هم توش فعاله ... باریک الله ... احسنت ... تبریک میگم بهتون.😉

• لایک 1
  • ممنونم 1
  • حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

۵ دقیقه قبل، Mahdi_Moosavi گفته است:

عجب .... که این طور ....

جسارتاً طبق قوانین گارانتی گرین وقتی کابل یه پاور سوخته باشه شامل گارانتی نمیشه و پاور براتون تعویض نمیشه. میشه لطف کنید شماره سریال پاور و آدرس وشماره تلفن فروشنده مورد نظر رو برای بنده بفرستید پیگیری بکنم؟

از طرفی شما ابتدا فرمودید: 

بعد فرمودید: 

...........................

میشه یه لطفی هم بکنید این اکثر نظرات که مشکل داشتن رو همین جا لینک کنید بقیه هم ببینند.

پی نوشت:

طبق آماری که بنده دارم طی چند ماه اخیر بیش از 25 هزار عدد از این پاور در داخل کشور فروش رفته.

اصالت و کیفیت و کارایی یک برند 1 روزه به دست نیومده که با این مدل سناریوهای از پیش تعیین شده و خیلی بچه گانه خدشه دار بشه. یک کاربر تازه وارد 1 ماه پیش ثبت نام میکنه در انجمن و به غیراز 2 پست اول که برای رد گم کنی بوده حالا این بحث رو شروع میکنه و خیلی هم توش فعاله ... باریک الله ... احسنت ... تبریک میگم بهتون.😉

دوست عزیز من پاور رو بردم جایی که خریدم گفتن بمونه تست کنن بعد تست خبر دادن که فرستادیم گارانتی و بعد یه هفته بیا و تحویل بگیر دوما که من چون قبلا هم گرین داشتم و ازش خیلی راضی بودم وقتی فروشنده پیشنهاد داد چش بسته قبول کردم چه میدونستم قرار سیستمی که جمعا یه ماه نشده باندل کردم پاورش اینجوری بشه حالا میومد سی پی یو و یا هر قطعه دیگه ای رو میسوزوند کی جوابگو بود؟پاوری که یه ماه کار نکرده

مشکل کابل کشی یا جریان برق هم نداشتم خود محافظ برقمم از گرین خریدم که تازه وارد بازار شده و از این برند راضی بودم پس این بحث سناریو و فلان و حرفای بی ربط نکشین وسط من این تاپیک رو باز کردم واسه راهنمایی و خرید پاور مشابه با بودجه مشابه نه که به بیراهه بکشونینش

• لایک 2
لینک به دیدگاه

هم اکنون، Mahdi۹۷۴۲t گفته است:

دوست عزیز من پاور رو بردم جایی که خریدم گفتن بمونه تست کنن بعد تست خبر دادن که فرستادیم گارانتی و بعد یه هفته بیا و تحویل بگیر دوما که من چون قبلا هم گرین داشتم و ازش خیلی راضی بودم وقتی فروشنده پیشنهاد داد چش بسته قبول کردم چه میدونستم قرار سیستمی که جمعا یه ماه نشده باندل کردم پاورش اینجوری بشه حالا میومد سی پی یو و یا هر قطعه دیگه ای رو میسوزوند کی جوابگو بود؟پاوری که یه ماه کار نکرده

مشکل کابل کشی یا جریان برق هم نداشتم خود محافظ برقمم از گرین خریدم که تازه وارد بازار شده و از این برند راضی بودم پس این بحث سناریو و فلان و حرفای بی ربط نکشین وسط من این تاپیک رو باز کردم واسه راهنمایی و خرید پاور مشابه با بودجه مشابه نه که به بیراهه بکشونینش

خب ... همه چیز مشخص شد ... یعنی مشخص بود ...😉 

بنده عذر خواهی می کنم اگر باعث رنجش شما و دوستان شما شدم ...بله بفرمایید ... مشاوره بگیرید از دوستان محترم ...

• لایک 2
لینک به دیدگاه

عزیزان این تاپیک فعلا قفل میشه

تا وضعیت یکسری اکانت های تازه ثبت نام کرده مشکوک و جهت دار مشخص بشه

• لایک 3
  • ممنونم 2
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...