رفتن به مطلب

Amirhossein Azimi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه دوستان

من حدود 1 هفته پیش دو عدد گوشی Huawei Nova 9 SE از یکی از فروشگاهای کرمان به اسم  AllDigitall خریداری کردم روی هر کدام از این گوشی ها یک عدد ساعت هوشمند هواوی بند 6 هدیه داده میشد و زمانی که من گوشی خریدم فروشنده اعلام کرد که موجودی ساعتاشون تمام شده و شنبه هفته بعد یعنی دیروز بیام ساعت ازشون تحویل بگیرم اما بعد مراجعه حضوری گفتن طرح هدیه ساعت هوشمند تا پنجشنبه بوده و دیگه بهم ساعت نمیدن 

من بهشون اعلام کردم که گوشی در زمان طرح هدیه خریداری شده و خوده شما گفتین که شنبه بیام تحویل بگیر منم اومدم 

خلاصه که زیر باز نرفتن و قبول دار نشدن و ساعت هدیه ای که روی گوشی من بود بهم ندادن 

حالا سوال راهی هست ازشون بتونم ساعت بگیرم ؟ ایا شکایت به اصناف و ... راه به جایی میبره ؟

مدیران محترم ممنون میشم تایپیک پاک نکنید تا مسعله من به نتیجه ای برسه من دو عدد گوشی مثل هم ازین شرکت خریداری کردم و حقم بود 2 عدد ساعت هوشمند اشانتیون دریافت کنم اما با بهانه تمام شدن موجودی شرکت ساعت های منو بالا کشیدن و اینو بدونید من این دوگوشی به این دلیل انتخاب کردم چون روشون اشانتیون بود وگرنه میتونستم گوشی بهتری با این پول بخرم

ویرایش شده توسط Amirhossein Azimi
لینک به دیدگاه

درود

مشابه همین اتفاق واسه من افتاد / هرچی به زبون شیرین و منطقی واسه طرف توضیح میدادم . حالیش نمیشد و در اخر بهم گفت برو هر غلطی که میخواهی بکن :|

سریع / فوری / انقلابی رفتم سایت تعزیرات حکومتی شکایت کردم.

باور کن 2 هفته طول نکشید از صنعت و معدن و تجارت زنگ ام زدن که اقا شما از فلانی شاکی . فردا فلان ساعت اینجا باش هم بفهمیم موضوع چیه و هم سریعا" حلش کنیم واست !

باور کن باورم نمیشد :|

-------------------------------------

طرف رو مجبور کردم بره یه ایرپاد سالم بیاره دو دستی تقدیمم کنه تا من رضایت بدم و شکایتم رو همونجا تموم !

( نمیدونم بعدش به کجا ارجاع میدادن ولی میدونم خیلی واسش گرون تموم میشد )

قشنگ تو روش وایستادم گفتم اوسا دیدی رفتم هر غلطی که میشد کردم. بخارت خوابید :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، invoker گفته است:

درود

مشابه همین اتفاق واسه من افتاد / هرچی به زبون شیرین و منطقی واسه طرف توضیح میدادم . حالیش نمیشد و در اخر بهم گفت برو هر غلطی که میخواهی بکن :|

سریع / فوری / انقلابی رفتم سایت تعزیرات حکومتی شکایت کردم.

باور کن 2 هفته طول نکشید از صنعت و معدن و تجارت زنگ ام زدن که اقا شما از فلانی شاکی . فردا فلان ساعت اینجا باش هم بفهمیم موضوع چیه و هم سریعا" حلش کنیم واست !

باور کن باورم نمیشد :|

-------------------------------------

طرف رو مجبور کردم بره یه ایرپاد سالم بیاره دو دستی تقدیمم کنه تا من رضایت بدم و شکایتم رو همونجا تموم !

( نمیدونم بعدش به کجا ارجاع میدادن ولی میدونم خیلی واسش گرون تموم میشد )

قشنگ تو روش وایستادم گفتم اوسا دیدی رفتم هر غلطی که میشد کردم. بخارت خوابید :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ممنون از راهنمایی حتما همین الان میرم تو سایتشون شکایت میکنم ازشون

لینک به دیدگاه

از طریق تعزیرات حکومتی شکایت کردم نتیجه ای حاصل شد توی همین تایپیک اعلام میکنم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...