رفتن به مطلب

اتصال کارت گرافیک به دو مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام خدمت دوستان عزیز. یه سوال داشتم اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

من سیستمم کارت گرافیک 2070super داره. میخوام اونو به دو تا مانیتور وصل کنم. هر دوتا مانیتورم ورودیشون hdmi هستش اما کارت گرافیکم فقط یک خروجی hdmi داره با چهارتا displayport. الان چطوری میتونم دوتا مانیتور رو به کارت گرافیک وصل کنم؟ تو نت دیدم انگار یه سری تبدیل displayport به hdmi وجود داره. میخواستم بدونم دقیقا چی باید بگیرم که درست و بدون دردسر کار کنه؟ کسی میتونه لینکی چیزی بده تا بتونم با اطمینان خرید کنم؟ چون بعضی جاها دیدم نوشته اینها مدل اکتیو و پسیو دارن و از این حرفا. دقیقا نمیدونم چی باید بخرم تا به مشکل بر نخورم. ممنون میشم راهنمایی کنین. سپاس

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ایکاش میگفتید هدفتون چیه از این کار؟ چون کسی با دوتا مانیتور سراند نمیکنه که گیم داخل هر دوتا مانیتور نمایش داده بشه و مثلا رزولیشن شما برای دوتا مانیتور FHD بشه 1080×3840 داخل بازی ها. من فرضو بر این میزارم که قصد انجام این کارو ندارید. پیشنهاد میکنم که تا جای ممکن مانیتوری که میخوای بازی داخلش انجام بشه به کارت گرافیک مجزا که 2060 فرمودید بزنید و مانیتوری که برای سایر کار ها مثل استریم و وب گردی هست رو به گرافیک مجتمع CPU که درگاه های مادربرد در اختیار شما میزارن متصل کنید. این میشه کم هزینه ترین و کم دردسر ترین. اما باز من فرض بر این میزارم که این موضوع قبلا به ذهنتون رسیده و بنا به دلایلی مثل نداشتن گرافیک مجتمع برای بعضی پردازنده های F اینتل و غیر G ای ام دی، بی خیال این روش شدید. پس میریم سر همون گرافیک 2060:

روش اول اگر حدسم درست باشه = دردسر: کم ، هزینه: کم >>>> تهیه یه تبدیل DVI به HDMI هست که قیمتی نداره. اتصالاتم که مشخصه.

روش دوم اگر حدس بالا درست نباشه و گرافیکتون همون یه HDMI رو داره و DVI نداره اصلا = دردسر: کم ، هزینه: بالا >>>> تهیه دوتا کابل DP به HDMI هست که شما هر دو مانیتور رو میندازید روی DP ها گرافیکتون

روش سوم دردسرش کمی بیشتر ولی هزینه نصف روش قبل (روش پیشنهادیه، اگر روش اول جواب نداد) >>>> شما فقط یک عدد تبدیل HDMI به DP تهیه می کنید و مشخص هست هست روش کار.

تبدیل اکتیو و پسیو برای متراژ های بالا و کانکتور های آنالوگ استفاده میشه. DP/HDMI/DVI همه کانکتور های دیجیتال هستن و بیخوای نخوای اکتیون. ولی DP کلا سازه حساسی هست به EMI و افت سیگنال بر خلاف HDMI پس اگر تبدیل با کیفیت و برند خوب مثل بافو یا uGreen دیدید تهیه کنید. البته توجه داشته باشید که رزولیشن شما بالا نیست و اگر خواستید کارو با بودجه کم جمع کنید مانعی نداره، مگر اینکه مانیتور شما 144+ هرتز باشه که اونوقت تبدیل درست حسابی خودشو نشون میده.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون بابت راهنمایی. راستش من برای گیم استفاده نمیکنم. برای طراحی سه یعدی و رندر از سیستم استفاده میکنم. تو یک مانیتور طراحی میکنم تو مانیتور دوم میخوام پریویو رندر رو ببینم. اصلا به این قضیه دقت نکرده بودم تازه متوجه شدم مادربردم خروجی hdmi داره! مانیتور دوم رو به اون وصل کردم همه چیز درست شد. بازم ممنون بابت راهنمایی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...