رفتن به مطلب

باز شدن پنجره های ویندوز خارج از کادر مانیتور

ahmad91
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

سیستمم بعضی مواقع که از بازی خارج میشم و وارد صفحه دسکتاپ میشم پنجره های که باز می کنم یا باز بوده رو خارج از کادر مانیتور نشون میده در منتها علیه سمت راست طوری کا دیگه دیده نمیشه و باید شانسی با موس بگیرمشون و با درگ کردن و کشیدن سر جای اولشون بیارم (تو کادر مانیتور)دیگه درست میشن اگه با موس نگیرم و نکشمشون هر وقت باز میکنم پنجره ای رو همین اتفاق میافته!!مشکل کجاست؟

انتی ویروس نورتون هم نسب هست و به روز

لینک به دیدگاه

مشکل که نیست ، ولی شما تنظیمات رو گذاشتید روی حالت مولتی مانیتور که باعث می شه سیستم فکر کنه شما 2 تا مانیتور دارید و می تونید دست راست رو هم ببینید ، بعد پنجره رو پرت می کنه اونر.

با Alt+Tab هم می تونید انتخابشون بکنید و لازم نیست با موس بکشیدشون این ور.

ویندوزت چیه ؟ برو توی اون قسمت تنظیم رزولیشن تصویر و یک عکس از اونجا برامون بگذار.

لینک به دیدگاه

من یه امپلی فایر دارم با کابل hdmi نتونستم از گرافیک به مانیتور با واسطه امپ تصویر بگیرم ولی مستقیم به مانیتور که وصل میکنم گرافیک رو تصویر دارم الان هم صدا رو با کابل hdmi از گرافیک به امپ دادم ودارم و تصویر رو با کابل dvi دارم یه مشکلی اینجا هست ولی نتونستم پیدا کنم که چرا از گرافیک به امپ با کابل hdmi تصویر ندارم امپ سورس رو دریافت میکنه ولی تصویر نمیاد امپ با دستگاه های دیگه درست کار میکنه ولی اینجا !

عکس22460810513956920199.png

ویرایش شده توسط ahmad91
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...