از لیون کامپیوتر قســـــــــــــــــــــــــــــــــــطی خرید کنید فروش اقساطی برای سراسر ایران
اخبار سخت افزار ، نرم افزار ، بازی و دنیای آیتی در مجله لیون کامپیوتر 🤩
- 0
a52s یا m52
-
کاربران آنلاین در این صفحه 0 کاربر
- هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
-
آخرین مطالب بازارچه
-
- 0 ارسال
- 174 بازدید
-
- 13 ارسال
- 330 بازدید
-
فروش چند قطعه نو شامل پردازنده 11400، ssd های 990pro، 980 pro و 970evo
توسط rajah، در خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم
- 12 ارسال
- 475 بازدید
-
فروش فوری کیس گیمینگ نسل 12 !! کاهش قیمت 56م !!
توسط curly2927، در خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم
- 6 ارسال
- 377 بازدید
-
- 7 ارسال
- 209 بازدید
-
فروش قطعات RX 580 aorus XTR 8G - power green 530 ES - CPU ryzen 3 1300 X
توسط !CyrusTheGreat!، در خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم
- 2 ارسال
- 121 بازدید
-
فروش کیس نو Master Tech Master Box + ترمالتیک مدل Core P5 Tempered Glass Snow Edition دست ساز +Corsair Graphite 760T
توسط ferdosi، در خرید و فروش کیس
- 1 ارسال
- 999 بازدید
-
- 0 ارسال
- 57 بازدید
-
- 0 ارسال
- 74 بازدید
-
- 2 ارسال
- 67 بازدید
-
-
آخرین موضوعات
سوال
mohammad7966 43
سلام دوستان، من کم کم بعد از 11 سال که سونی اریکسون x8 داشتم و هنوز دارم و هنوز داره کار میکنه، با اکراه میخوام برم سراغ سامسونگ و گرنه طرفدار سونی هستم.( با اینکه خوزستان هستم و شاید بشه موبایل سونی از دبی یا کویت تهیه کرد ولی از خرابی قطعه ترس دارم و اونوقت گوشی رو دستم بمونه)
حالا کارهایی که قراره با گوشی انجام بدم چیز خاصی نیستند ولی خب پردازنده و رم قوی برام مهمه. من یه واتساپ میخوام نصب کنم با تلگرام( تلگرام روی پی سی دارم ولی میخوام روی گوشی هم نصب باشه)
اهل گیم موبایل نیستم. اهل عکاسی نیستم و از دوربین فقط برای عکس گرفتن از نوشته ای جزوه ای و..استفاده میکنم.حتی یک دوربین برام کافیه
یه سری نرم افزارهای عمومی میخوام نصب کنم و قرار نیست با گوشی کار سنگین انجام بدم. شاید دیدن یوتیوبی، آپاراتی و...
حالا با این حساب از گوشی m52 هم بدم نیومده فقط 2 تا ایراد دیدم نسبت به a52s : یکی اینکه جک هندزفری نداره( خودم هم زیاد با هدفون و هندزفری چیزی گوش نمیدم،چون گوشم حساس شده و چندسالی هست به خارش مبتلا شده ولی خب گاهی پیش میاد مجبور میشم هدفون بذارم توی گوشم)
ایراد دومش اینه یه ذره نسبت به a52s بزرگتره در حد 0.2 اینچ اگر اشتباه نکنم و خب من از موبایل های کوچیک خوشم میاد.
حالا شما دوستان پیشنهادتون چی هست؟ من زیاد دوست ندارم برای موبایل خرج کنم و 10 میلیون برای a52s هم زیاده (نسخه 8 گیگ) و اگر با 8 میلیون هم کارام راه میفته که m52 بخرم یا a52s شش گیگ رم بخرم.
ممنونم از شما
لینک به دیدگاه
8 answers to this question
Recommended Posts
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.