رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد پیدا کردن memory type

Recommended Posts

با درود خدمت دوستان عزیز

میخواستم تایمینگ رم رو تنظیم کنم اگه بشه اورکلاکش کنم با استفاده از برنامه های DRAM calculator for ryzen و برنامه thaiphoonمشکلم اینجاست توی برنامه thaipoon قسمت die density  مشخص نکرده b-die s-die یا .... 

1498412023_IMG_20220801_11173001.thumb.jpg.66482646df3c9c10f30765b7ac4058dd.jpg

میتونید راهنماییم کنید 

به سایت شرکت سازنده پیام دادم الان نمیدونم جواب بدن یا نه 

لینک به دیدگاه

عددایی که برنامه DRAM calculator بهم داد رو وارد کردم قبول نکرد سیستم چند بار بوق زد و خاموش روشن شد باز امتحان کردم چند بار ...

هم اکنون در مرحله ای هستم که وقتی pc رو روشن میکنم هیچ بوق و تصویری بهم نمیده همینجوری کامپیوتر روشن میشه صفحه سیاه میشه 😁

باتری رو چند دقیقه در اوردم دوباره بزارم ببینم چی میشه 🤦🏻

لینک به دیدگاه

30 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

فقط یه ماژول رم داری؟

نه دوتاست هیچکدوم تو برنامه thaipoon  نشون نمیدهScreenshot_2022-08-01-14-27-11-111_com.adobe.reader.thumb.jpg.649e2e54e271beae7ec9da0a91e8ea52.jpg

اینو از سامسونگ پیدا کردم فکر کنم این باشه ، الان فرصت امتحان ندارم فردا باید امتحانش کنم

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، arvin_393 گفته است:

نه دوتاست هیچکدوم تو برنامه thaipoon  نشون نمیده

اینو از سامسونگ پیدا کردم فکر کنم این باشه ، الان فرصت امتحان ندارم فردا باید امتحانش کنم

اینا رو ولش کن،

فرکانس رو دستی بگذار روی 3600 توی بایوس، تایمینگ 19-19-19، ولتاژ رمها 1.4، ببین سیستم بالا میاد یا نه، اگر نیومد کلا بیخیال اورکلاک بشو. اگر بالا اومد تست کن ببین بنچ مارکها رو پاس میکنه یا نه، بنچ مارکها رو پاس نکرد بیخیالش بشو. ولی اگر پاس کرد، بعدش تایمینگ رو بگذار روی 18-18-18، و اگر تست ها درست پاس شدند، ولتاژ رو بگذار روی 1.35، و مجدد تست کن اگر همه چیز اوکی بود. همینو نگهش دار.

لینک به دیدگاه

42 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

اینا رو ولش کن،

فرکانس رو دستی بگذار روی 3600 توی بایوس، تایمینگ 19-19-19، ولتاژ رمها 1.4، ببین سیستم بالا میاد یا نه، اگر نیومد کلا بیخیال اورکلاک بشو. اگر بالا اومد تست کن ببین بنچ مارکها رو پاس میکنه یا نه، بعدش تایمینگ رو بگذار روی 18-18-18، و اگر تست ها درست پاس شدند، ولتاژ رو بگذار روی 1.35، و مجدد تست کن اگر همه چیز اوکی بود. همینو نگهش دار.

ممنون

حالا فردا امتحان میکنم 

اعصاب خوردیش اینجاست امروز که سیستم بالا نیومد مجبور شدم باتری رو دربیارم، باتری زیر کارت گرافیک قرار میگیره باید هربار اول گرافیک رو دربیارم 🤦🏻

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۵/۱۰ در ۱۸:۳۵، ARMIN گفته است:

اینا رو ولش کن،

فرکانس رو دستی بگذار روی 3600 توی بایوس، تایمینگ 19-19-19، ولتاژ رمها 1.4، ببین سیستم بالا میاد یا نه، اگر نیومد کلا بیخیال اورکلاک بشو. اگر بالا اومد تست کن ببین بنچ مارکها رو پاس میکنه یا نه، بنچ مارکها رو پاس نکرد بیخیالش بشو. ولی اگر پاس کرد، بعدش تایمینگ رو بگذار روی 18-18-18، و اگر تست ها درست پاس شدند، ولتاژ رو بگذار روی 1.35، و مجدد تست کن اگر همه چیز اوکی بود. همینو نگهش دار.

دوست عزیز ببخشید دوتا سوال داشتم

۱- سیستم من تا حدااکثر چه فرکانسی از رم رو ساپورت میکنه؟ مادربوردم تو سایت ایسوس زده تا ۵۱۰۰ مدل مادربوردم x570-p ایسوس، ولی پردازندم 3600xt زده تا حداکثر 3200 مگاهرتز ساپورت میکنه؟ رمم 3200mhz بر طبق حداکثری که سایت amd  زده بود خریدم

۲- همین سه تا عدد و فرکانس و ولتاژ کافیه برای اورکلاک؟ 

لینک به دیدگاه

۴۳ دقیقه قبل، arvin_۳۹۳ گفته است:

دوست عزیز ببخشید دوتا سوال داشتم

۱- سیستم من تا حدااکثر چه فرکانسی از رم رو ساپورت میکنه؟ مادربوردم تو سایت ایسوس زده تا ۵۱۰۰ مدل مادربوردم x570-p ایسوس، ولی پردازندم 3600xt زده تا حداکثر 3200 مگاهرتز ساپورت میکنه؟ رمم 3200mhz بر طبق حداکثری که سایت amd  زده بود خریدم

۲- همین سه تا عدد و فرکانس و ولتاژ کافیه برای اورکلاک؟

ببنید پلتفرم AMD که شما دارید، میتونه فرکانس های بالاتر از 3600 مگاهرتز رو ساپورت کنه منتها، برای این کار میاد دیوایدر یا نسبت فرکانسی رم با پردازنده رو از حالت 1:1 خارج میکنه و روی 1:2 یا حتی بالاتر قرار میده، اینطوری عملا شما کارایی رو از دست میدین. یعنی ممکنه فرض کن سیستم با فرکانس 4800 هم کار کنه اما کاراییش پایینتر از زمانیه که شما فرکانس 3600 استفاده کنید. به همین خاطر، افزایش فرکانس رم به بالاتر از 3600 مگاهرتز رو برای سیستم AMD پیشنهاد نمیدم.

2. بله با همین سه مورد مشخص میشه توانایی اورکلاک رم شما خوبه یا بد. اگر بد باشه و بدرد اورکلاک نخوره، همینجا مشخص میشه که شما بیخیال بشین.

لینک به دیدگاه

۳۲ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

ببنید پلتفرم AMD که شما دارید، میتونه فرکانس های بالاتر از 3600 مگاهرتز رو ساپورت کنه منتها، برای این کار میاد دیوایدر یا نسبت فرکانسی رم با پردازنده رو از حالت 1:1 خارج میکنه و روی 1:2 یا حتی بالاتر قرار میده، اینطوری عملا شما کارایی رو از دست میدین. یعنی ممکنه فرض کن سیستم با فرکانس 4800 هم کار کنه اما کاراییش پایینتر از زمانیه که شما فرکانس 3600 استفاده کنید. به همین خاطر، افزایش فرکانس رم به بالاتر از 3600 مگاهرتز رو برای سیستم AMD پیشنهاد نمیدم.

2. بله با همین سه مورد مشخص میشه توانایی اورکلاک رم شما خوبه یا بد. اگر بد باشه و بدرد اورکلاک نخوره، همینجا مشخص میشه که شما بیخیال بشین.

یه میم هست که میگه میدونم چی میگی ولی متوجه نمیشم

الان همه پردازنده هایی که  ddr4  ساپورت میکنن زدن حداکثر 3200mhz 

پس این رمهای فرکانس بالا اگه قرار باشه تایمینگ رو افزایش بده و کارایی رو یکم کاهش بده که در نهایت تقریبا خروجی برابری داشته باشن با این قیمتهای گرونشون چه توجیحی داره خریدشون؟

لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، arvin_۳۹۳ گفته است:

یه میم هست که میگه میدونم چی میگی ولی متوجه نمیشم

الان همه پردازنده هایی که  ddr4  ساپورت میکنن زدن حداکثر 3200mhz 

پس این رمهای فرکانس بالا اگه قرار باشه تایمینگ رو افزایش بده و کارایی رو یکم کاهش بده که در نهایت تقریبا خروجی برابری داشته باشن با این قیمتهای گرونشون چه توجیحی داره خریدشون؟

منظور پردازنده از ساپورت فرکانس رم، فرکانس پایه است. اگر پردازنده ای تو مشخصاتش زده از فرکانس 3200 پشتیبانی میکنه، یعنی از فرکانس پایه 3200 پشتیبانی میکنه به بالا، منتها سقف نداره، چون هر پردازنده ای توانایی متفاوتی داره، یه پردازنده ممکنه بتونه از بیس 3200 تا 5000 رو ساپورت کنه، یکی دیگه از بیس 3200 تا 4400. چون پایه مشترکه، میان تو مشخصات پردازنده فرکانس پایه رو میزنن، و مابقی اش دیگه بستگی به شانس شما داره چه پردازنده ای گیرت بیاد، و تا کجا بتونه فرکانس بالاتر رو ساپورت کنه.

رمهای فرکانس بالا، اغلب تا 99 درصد برای پلتفرم اینتل هستند. که تازه اونم سقفش شانسیه، یهو دیدی پردازنده میتونه فرکانس 5000 رو هم بالا بیاره، یهو دیدی سقفش 4400 بود. این دیگه برمیگرده به شانس شما. حالا اینکه چرا مردم میخرن، چون پول دارن، و اینکه اگر فرضا پردازنده اشون نتونه فرکانس 4800 رو بالا بیاره، میان فرکانس رو دستی روی 4200 یا 4400 میگذارن، به جاش از تایمینگ کم میکنن تا پرفورمنس بالایی که پول بابتش پرداخت کردند بدست بیاد.

در مورد AMD، داستان فرق داره، همونطور که گفتم میاد نسبت فرکانس رم رو به پردازنده کاهش میده تا سیستم بالا بیاد. همیشه اینو بدون پاشنه آشیل پلتفرم AMD بخش رمه.

لینک به دیدگاه

46 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

منظور پردازنده از ساپورت فرکانس رم، فرکانس پایه است. اگر پردازنده ای تو مشخصاتش زده از فرکانس 3200 پشتیبانی میکنه، یعنی از فرکانس پایه 3200 پشتیبانی میکنه به بالا، منتها سقف نداره، چون هر پردازنده ای توانایی متفاوتی داره، یه پردازنده ممکنه بتونه از بیس 3200 تا 5000 رو ساپورت کنه، یکی دیگه از بیس 3200 تا 4400. چون پایه مشترکه، میان تو مشخصات پردازنده فرکانس پایه رو میزنن، و مابقی اش دیگه بستگی به شانس شما داره چه پردازنده ای گیرت بیاد، و تا کجا بتونه فرکانس بالاتر رو ساپورت کنه.

رمهای فرکانس بالا، اغلب تا 99 درصد برای پلتفرم اینتل هستند. که تازه اونم سقفش شانسیه، یهو دیدی پردازنده میتونه فرکانس 5000 رو هم بالا بیاره، یهو دیدی سقفش 4400 بود. این دیگه برمیگرده به شانس شما. حالا اینکه چرا مردم میخرن، چون پول دارن، و اینکه اگر فرضا پردازنده اشون نتونه فرکانس 4800 رو بالا بیاره، میان فرکانس رو دستی روی 4200 یا 4400 میگذارن، به جاش از تایمینگ کم میکنن تا پرفورمنس بالایی که پول بابتش پرداخت کردند بدست بیاد.

در مورد AMD، داستان فرق داره، همونطور که گفتم میاد نسبت فرکانس رم رو به پردازنده کاهش میده تا سیستم بالا بیاد. همیشه اینو بدون پاشنه آشیل پلتفرم AMD بخش رمه.

ممنون از توضیحات کاملت 

پس برا همینه اینتل تو مشخصاتش فرکانس فقط مینویسه ولی amd از up to یا max استفاده میکنه 

و منی که یکی از معیارام برای انتخاب پلتفورم اون زمان رم بود میدیدم تو سایت amd عددای بالاتری نوشته 🤦🏻

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...