رفتن به مطلب

راهنمایی و معرفی تعمیرکار سری 3000 nvidia

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام،وقتتون بخیر دوستان

من یک کارت گرافیک gigabyte 3090 vision oc دارم که خود به خود خاموش شد و طبق بررسی های بنده یکی از کانکتور های 8پین مشکل داره و پاور پروتکت میکنه و اجازه بوت شدن سیستم نمیده.

فقط درصورتی بوت نمیشه که هر دو 8پین متصل باشن زمانی که فقط 8پین سمت چپ یا 8پین سمت چپ به همراه 2تا از پین های 8پین سمت راست متصل باشن مشکلی نداره و بوت میشه سیستم اما کارت گرافیک اصلا فعال نمیشه و فقط rgb روشن میشه.

یکی از تعمیرکاران به من گفت که دوتا از ماسفت های مدار تغذیه مشکل دارن اما ندارن که بخوان تعویض کنن.

داخل عکس هم که اپلود شده 

من خودم اول نظرم روی کانکتور 8پین فلت  پایین بود که احتمالا اتصالی داره.

خواستم بدونم دوستان اگه تعمیرکار قابل اعتمادی میشناسن معرفی کنن که کار بنده هم حل بشه.

ممنونم🙏🏻

IMG_20220731_231638.jpg

IMG_20220803_153445.jpg

ویرایش شده توسط K1ALy
لینک به دیدگاه

۴۴ دقیقه قبل، K۱ALy گفته است:

من خودم اول نظرم روی کانکتور 8پین فلت  پایین بود که احتمالا اتصالی داره

ببین اون تعمیرکار که کارت بررسی کرده چک کرده و عیب یابی کرده دیگه ، شماره ماسفت یادداشت کن اگه تو بازار نبود (که احتمالا نیست) از چین سفارش بده برات بیارن. 

لینک به دیدگاه

من بیشتر گفتم فروم پیام بدم شابد بالاخره دوستان کارت معیوب سراغ داشته باشن 

چون اخه واقعا برای دوتا ماسفت سخته از چین سفارش دادن

شما وارد کننده میشناسید؟

13 دقیقه قبل، masooyan گفته است:

ببین اون تعمیرکار که کارت بررسی کرده چک کرده و عیب یابی کرده دیگه ، شماره ماسفت یادداشت کن اگه تو بازار نبود (که احتمالا نیست) از چین سفارش بده برات بیارن. 

لینک به دیدگاه

۶ دقیقه قبل، K۱ALy گفته است:

چون اخه واقعا برای دوتا ماسفت سخته از چین سفارش دادن

شما وارد کننده میشناسید؟

بیشتر قطعه فروشان حوزه الکترونیک در تهران خودشان مستقیما از چین وارد کننده هستن منتهی روال سفارش و ترخیص از این طریق یه مقدار طولانی هستش.

یه نفر در انجمن پی تی یه برد معیوب 3090 داره حالا نمیدونم برندش چی بود باید در انجمن همسایه دنبال این موارد باشید.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، K۱ALy گفته است:

سلام،وقتتون بخیر دوستان

من یک کارت گرافیک gigabyte 3090 vision oc دارم که خود به خود خاموش شد و طبق بررسی های بنده یکی از کانکتور های 8پین مشکل داره و پاور پروتکت میکنه و اجازه بوت شدن سیستم نمیده.

فقط درصورتی بوت نمیشه که هر دو 8پین متصل باشن زمانی که فقط 8پین سمت چپ یا 8پین سمت چپ به همراه 2تا از پین های 8پین سمت راست متصل باشن مشکلی نداره و بوت میشه سیستم اما کارت گرافیک اصلا فعال نمیشه و فقط rgb روشن میشه.

یکی از تعمیرکاران به من گفت که دوتا از ماسفت های مدار تغذیه مشکل دارن اما ندارن که بخوان تعویض کنن.

داخل عکس هم که اپلود شده 

خواستم بدونم دوستان اگه تعمیرکار قابل اعتمادی میشناسن معرفی کنن که کار بنده هم حل بشه.

ممنونم🙏🏻

IMG_20220731_231638.jpg

IMG_20220803_153445.jpg

با سلام. می توانید در اپلیکشن تائوبائو (TAOBAO) یا 1688 چین سرچ کنید و لینک قطعه رو بدین به یکی از واسطه های واردات که براتون بیارن. اگه سوالی هم داشتین خصوصی در خدمتم.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از کجا مطمئن هستی که ماسفت مشکل داره ؟

شاید فیوز یا خازن هستش با چی تست کردی ؟

تعمیرکار برای شما تست کرد و گفتش را اثبات کرد یا گفتین مشکلش چی بود اون هم گفت ماسفت ؟

ببر AVAJANG اواژنگ بزار تست کنن احتمالا درستش کنن

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

پروتکت پاور چجوریه؟ یعنی سیستم رو به کل خاموش میکنه دیگه؟

توی مدار های تغذیه، عمدتا خازن ها نقش نویزگیری دارن، اینجوری که یه پایه شون روی ریل اصلی ولتاژ و یکی هم به gnd متصل میشه، در این صورت اگه بار اضافه یا نویز روی مدار باشه، به خازن میره و این باری که به خازن اضافه یا کم میشه، از gnd گرفته میشه یا به gnd داده میشه، با سوختن خازن و اتصال دو پلاریته ش، نتیجه ای که میمونه اتصال قطب مثبت و منفی مدار میشه. این اتفاق توی مدار های تغذیه خیلی شایع هست، اما اینکه با خراب شدن خازن 2 پلاریته ش به هم متصل بشه خیلی نادره، خارن های کارت رو تست بوق بگیرید، هر کدوم که بوق بزنه، یعنی خرابه، اون خازن رو اگه از روی برد بردارید، 99 درصد بدون مشکل به کارش ادامه میده.

لینک به دیدگاه

۸ ساعت قبل، K۱ALy گفته است:

سلام،وقتتون بخیر دوستان

داخل عکس هم که اپلود شده 

ممنونم🙏🏻

IMG_20220731_231638.jpg

IMG_20220803_153445.jpg

دوست عزیز احتمال اینکه مدار تغذیه کارت اسیب دیده باشه هست ممکن هست یک یا دو تا از فاز های تغذیه اسیب دیده باشه . اگر ماسفت تغذیه در ایران پیدا نشه میشه اون ها را از مدار جدا کرد ولی برای استفاده از کارت میشه پاور لیمت و کلاک گرافیک را یه مقدار کم کرد و از کارت استفاده کرد . گرافیک یکی از بچه های انجمن را به همین روش درست کردم و تا الان مشکلی نداشته. شماره ماسفت را هم بدی اگه تو سایت های چینی موجود باشه میتونم برات سفارش بدم. بیاد.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۵/۱۲ در ۲۲:۰۳، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

پروتکت پاور چجوریه؟ یعنی سیستم رو به کل خاموش میکنه دیگه؟

توی مدار های تغذیه، عمدتا خازن ها نقش نویزگیری دارن، اینجوری که یه پایه شون روی ریل اصلی ولتاژ و یکی هم به gnd متصل میشه، در این صورت اگه بار اضافه یا نویز روی مدار باشه، به خازن میره و این باری که به خازن اضافه یا کم میشه، از gnd گرفته میشه یا به gnd داده میشه، با سوختن خازن و اتصال دو پلاریته ش، نتیجه ای که میمونه اتصال قطب مثبت و منفی مدار میشه. این اتفاق توی مدار های تغذیه خیلی شایع هست، اما اینکه با خراب شدن خازن 2 پلاریته ش به هم متصل بشه خیلی نادره، خارن های کارت رو تست بوق بگیرید، هر کدوم که بوق بزنه، یعنی خرابه، اون خازن رو اگه از روی برد بردارید، 99 درصد بدون مشکل به کارش ادامه میده.

زمانی که هر دو کانکتور 8 پین متصل باشن اصلا اجازه بوت به سیستم داده نمیشه و یک صدای سوییچ مانند از سمت پاور میاد.

ولی وقتی فقط کاکتور سمت چپ متصل باشه هیچ مشکلی نیست و سیستم بالا میاد.

ممنون بابت توضیحات، حتما چک میشه.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۵/۱۲ در ۱۸:۴۲، Royal گفته است:

دوست عزیز از کجا مطمئن هستی که ماسفت مشکل داره ؟

شاید فیوز یا خازن هستش با چی تست کردی ؟

تعمیرکار برای شما تست کرد و گفتش را اثبات کرد یا گفتین مشکلش چی بود اون هم گفت ماسفت ؟

ببر AVAJANG اواژنگ بزار تست کنن احتمالا درستش کنن

نه متاسفانه صرفا اعلام کردن و حالتی بود که انگار نمیخواستن که کاری روی کارت انجام بدن، حتی جواب هیچکدوم از سوالات بنده هم نمیدادن.

متاسفانه با آواژنگ تماس گرفتم و گفتن که کارتی که گارانتی نداره قبول نمیکنن حتی برای تست و عیب یابی، تعمیر که دیگه جای خود داره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...