رفتن به مطلب

Realtek ALC1220 در حد کدام‌ کارت صدا هست

esy2011
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان این مورد

Realtek ALC1220 در حد کدام‌ کارت صدا هست .

خیلی ذهنمو مشغول کرده اگه کسی وارده راهنمایی کنه ممنون تشکر 🤘🤘

لینک به دیدگاه

۹ دقیقه قبل، esy۲۰۱۱ گفته است:

با سلام دوستان این مورد

سلام

در حد سجاد غریبی:)

هیچی مثل کارت صدای مجزا نمیشه عزیز

اونم سری xfi کریتیو که تکرار نشدنیه🌷

لینک به دیدگاه

۸ دقیقه قبل، CREATIVE گفته است:

سلام

در حد سجاد غریبی:)

هیچی مثل کارت صدای مجزا نمیشه عزیز

اونم سری xfi کریتیو که تکرار نشدنیه🌷

سجاد غربی که نگو 🤣🤣🤣🤣 

ولی مثلا درحد کدپم کارت صدا هست تقریبا ؟

لینک به دیدگاه

۲۳ دقیقه قبل، esy۲۰۱۱ گفته است:

سجاد غربی که نگو 🤣🤣🤣🤣 

ولی مثلا درحد کدپم کارت صدا هست تقریبا ؟

😁😁

ببین گرون ترین مادربرد دنیا با بهترین چیپ صوتی realtek هم بیاری میگم در حد هیچی🌷

لینک به دیدگاه

اصلن بحث قدرت چیپست پردازنده صوتی نیست

صرف اینکه چیپ پردازش صوتی از داخل برد شلوغ مادربرد خارج میشه و باعث افزایش محسوس کیفیت میشه

البته چیپست های صوتی مادربرد کاربران عادی رو کاملن راضی میکنه و آدیوفیل نیستین بهتره هزینه برای تجهیزات صوتی نکنین

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، esy۲۰۱۱ گفته است:

با سلام دوستان این مورد

این چیپ یکی از بهترین و قدرتمند ترین چیپ های صوتی مجتمع مادربرد ها است که در بهترین مدلها استفاده میشه.

لینک به دیدگاه

۷ ساعت قبل، esy۲۰۱۱ گفته است:

با سلام دوستان این مورد

داداش اگه هدفون باز نیستی همین خوبه حساس نباش

حتی اگه هدفون حرفه ای داری و امپدانس پایین داره راحت درایو میشه همین دک مادربورد راضی کننده هست با اینکه دک و امپ جدا تاثیر داره ولی یه موقعهایی ارزش خرج نداره 

اگه هدفون حرفه ای داری که سخت درایو میشه نیاز به دک جدا داره تهیه کن یکی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

کاملا بستگی به خروجی  که  میخواید بگیرید  داره

اگر  مثلا  یه اسپیکر  خیلی  معمولی و سطح  پایینه  مثل  این مورد https://www.lioncomputer.com/product/dnyq1/Logitech-Z213-2-1-Multimedia-Speaker

نه  خوبه 

ولی اگر اسپیکری  مثل کریتیو  megaworks550     s750   g550   ادیفایر  s760   و امثال  این باشه  بسیار فرقش  زیاده بین  این   چیپ و   یک کارت صدا   مثلا  کریتیو  با  چیپ  xfi   و  کاملا محسوسه

البته اگر اول  این اسپیکرها رو به آنبورد وصل  کنید  شاید   متوجه نشید ولی زمانی که به  کارت صدا خوبی  مثل  کریتیو  وصلشون کنید   تازه  متوجه میشید  که  تا بحال یجورایی  اسپیکرتون خاموش بوده! 

تو قدرت صدا   کیفیت صدا   پخش جزییات صدا     فرق بسیار زیاده  و بشدت محسوسه 

(براساس تجربه  و تست های زیاد    گفتم  نه شنیدها  )

41C14GJTEDL._AC_.jpg

416QV12DN2L._AC_SY355_.jpg

download.jpg

download (3).jpg

download (2).jpg

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، ferdosi گفته است:

سلام

کاملا بستگی به خروجی  که  میخواید بگیرید  داره

اگر  مثلا  یه اسپیکر  خیلی  معمولی و سطح  پایینه  مثل  این مورد https://www.lioncomputer.com/product/dnyq1/Logitech-Z213-2-1-Multimedia-Speaker

نه  خوبه 

ولی اگر اسپیکری  مثل کریتیو  megaworks550     s750   g550   ادیفایر  s760   و امثال  این باشه  بسیار فرقش  زیاده بین  این   چیپ و   یک کارت صدا   مثلا  کریتیو  با  چیپ  xfi   و  کاملا محسوسه

البته اگر اول  این اسپیکرها رو به آنبورد وصل  کنید  شاید   متوجه نشید ولی زمانی که به  کارت صدا خوبی  مثل  کریتیو  وصلشون کنید   تازه  متوجه میشید  که  تا بحال یجورایی  اسپیکرتون خاموش بوده! 

تو قدرت صدا   کیفیت صدا   پخش جزییات صدا     فرق بسیار زیاده  و بشدت محسوسه 

(براساس تجربه  و تست های زیاد    گفتم  نه شنیدها  )

41C14GJTEDL._AC_.jpg

416QV12DN2L._AC_SY355_.jpg

download.jpg

download (3).jpg

download (2).jpg

ممنون از توضیحات مال من z 506  هست لاجیتک ولی من می خواستم ببینم اون alc 1220  که در مادربردها هست مثلا در حد کدام کارت صدا قرار داره . ولی دوستان اکثرشون گفتن که کارت صوتی بیشتر برای مصارف حرفه ای بدرد می خوره .

7 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

این چیپ یکی از بهترین و قدرتمند ترین چیپ های صوتی مجتمع مادربرد ها است که در بهترین مدلها استفاده میشه.

👌👌👌🌹🌹🌹

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۴۰۱/۵/۱۴ در 00:00، esy2011 گفته است:

ممنون از توضیحات مال من z 506  هست لاجیتک ولی من می خواستم ببینم اون alc 1220  که در مادربردها هست مثلا در حد کدام کارت صدا قرار داره . ولی دوستان اکثرشون گفتن که کارت صوتی بیشتر برای مصارف حرفه ای بدرد می خوره .

👌👌👌🌹🌹🌹

خواهش  میکنم    کارت صدا خوب   تقریبا  در همه رنج اسپیکر  متوسط به بالا  خودشو نشون میده  هرچی  حرفه ای تر  البته بیشتر 

برا اسپیکر شما  هم که اسپیکر  متوسط  محسوب  میشه  تقریبا  محسوسه   البته  همون انبرد هم با توجه به  اسپیکرتون   درکل  خوبه

کارت صدا ی زیر   یک کارت صدا رده پایین وقدیمی   قبل  از   سری  شاهکار xfi    کریتیو  هست  که البته  زمان خودش  هم  عالی بوده   

آنبرد شما  حتی در حد  این هم نیست  

CREATIVE بیشتر  میتونید  استفاده  کنید  

A2zs002.jpg

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باسلام
دوستان نظرتون در مورد این محصول چی هست ؟
ایا از کارت صدای آنبرد بهتره ؟
با سپاس

1631620052-FNIfeoBpaXplvWbE.thumb.jpg.120029ba4ccbd657d392ce464adc5080.jpg

لینک به دیدگاه

۳۵ دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است:

باسلام
دوستان نظرتون در مورد این محصول چی هست ؟
ایا از کارت صدای آنبرد بهتره ؟
با سپاس

1631620052-FNIfeoBpaXplvWbE.thumb.jpg.120029ba4ccbd657d392ce464adc5080.jpg

درود

این سری بیشتر تمرکزشون روی هدفون و اونایی هست که گیمرن

اره قطعا از مادربرد بهتره بزرگوار

ولی اگه اسپیکر هم دارید مدل Ae5 plus رو پیشنهاد میکنم🌷

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، esy2011 گفته است:

با سلام دوستان این مورد

مادربرد فعلی من همین کارت صدا رو داره راضیم...هدست هم ریزر الکترا دارم که بیشتر برای موزیک و فیلم یا تنها باشم گیم استفاده میکنم

قبلا z270 و b460 tuf داشتم این بهتر بوده

b560-g gaming

Screenshot (289).png

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

چیپ خوبی هست

اگر ایزولیشن خوب رو مادربوردت باشه چیزی از کارت های سایر سازنده ها کم نداره

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، ealireza گفته است:

چیپ خوبی هست

اگر ایزولیشن خوب رو مادربوردت باشه چیزی از کارت های سایر سازنده ها کم نداره

والا ما از هر متخصصی که پرسیدیم، گفت کارت صدا رو مادربرد شوخیه.

بعد که رفتم یه هدفون خوب و یک دک خریدم تازه فهمیدم موسیقی چیه و قبلا چی بود، در واقع برای من الان موسیقی به قبل و بعد از خرید این دک و هدفون تقریبا نیمه حرفه ای بر میگرده، واقعا لذت گوش دادن به موسیقی رو واسم چند برابر کرده، یادمه خودم میگفتم یعنی چی که ملت اینقدر پول هدفون و ادوات موسیقی میدن، اما حالا واسه کسی که ۲۰۰ میلیون هم خرج کنه احترام قائلم.

ویرایش شده توسط Nsm1000
لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، Nsm۱۰۰۰ گفته است:

بعد که رفتم یه هدفون خوب و یک دک خریدم تازه فهمیدم موسیقی چیه و قبلا چی بود، در واقع برای من الان موسیقی به قبل و بعد از خرید این دک و هدفون تقریبا نیمه حرفه ای بر میگرده، واقعا لذت گوش دادن به موسیقی رو واسم چند برابر کرده، یادمه خودم میگفتم یعنی چی که ملت اینقدر پول هدفون و ادوات موسیقی میدن، اما حالا واسه کسی که ۲۰۰ میلیون هم خرج کنه احترام قائلم.

بالاخره یه نفر پیدا شد که بدونه عشق به موسیقی یعنی چی

طرف میره ۶۰ تومن میده ۳۰۹۰ میخره واسه گیم ولی حاضر نیست نهایتا ۱۵ تومن خرج کارت صدا و اسپیکر کنه

بقول یکی از دوستان صدا و تصویر مکمل هم هستن

برای گوش هامون احترام قائل بشیم🙂

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۵/۱۵ در ۰۸:۵۵، Nsm۱۰۰۰ گفته است:

جسارتا ملت بعضا جوگیرن و هیچی هم نمیدونن از صدا

من سالهاست تخصصی رو صدا هستم و هر کارت صدایی که تصورش کنی دارم و خریدم

مثلا Titanium HD کریتیو داشتم
کارت بسیار خوبیه ، ولی برای کسی که هدفون آمپدانس بالا داره و سنسویتی درایورش کمه ..

در خصوص دیکدر

چیپ های جدید همه 24 بیت به بالا رو ساپورت میکنن و خروجی صدا در حالتی که ایزولیشن مادربورد حرفه ای باشه با کارت صدا هیچ فرقی نمیکنه

فقط ولتاژ و محدوده آمپدانس متفاوت هست که اونم برای کسی که اسپیکر داره مهم نیست و حتی بعضا بد هم هست

چون اکثر اسپیکر ها آمپ هاشون با گین زیر 1 ولت طراحی شده شما حرفه ای میخری 4 تا 6 ولت هست خروجیش گین بهم میرزه صدا دیستورت میشه

من آمپ حرفه ای هم استفاده میکنم و با چیپ مادربورد خیلی راحت ترم که خروجیش زیر 1 ولته

الان سال 2022 هست و اکثر ادوات صدا دیجیتال شدن و از ماهیت آنالوگ خودشون خارج شدن و این یعنی حذف نویز

دستگاه ها اکثرا خودشون دیگه DAC دارن و فیبر میخورن یا دیتا استفاده میکنن

و شک نکنید من به عنوان یه حرفه ای بهتون میگم تفاوت ALC1220 با یه پرچم دار کریتیو اونقدر محسوس نیست که شما بخواید اونقدر براش هزینه کنید

پولتون رو بهتره صرف خرید اسپیکر بهتر کنید

فقط دقت کنید مادربورد شیلد شده باشه چیپ صداش که نویز تو خروجی نیاد که الان 90% مادربوردا شیلد دار شدن

من یه مادربورد Asus خریدم که چیپ خوبی داره فقط یه نکته یکم تو ذوقم خورد

فیلترینگ صدا رو ازش حذف کرده بود که این کارو ایسوس کرده ... بخاطر شعور پایینش

نمیشه براش سابسونیک و HPF تعریف کرد ..

در هر حال شاد باشی دوست من

خیلی تو گیرو بند متون آنلان نباشید

و خودتون چیزیو که میخواین بخرین حتما بررسی کنید (شخصا)

که خدایی نکرده به به و چه چه های الکی دیگران باعث اشتباه شما تو خرید و انتخاب نشه

لینک به دیدگاه

۵ ساعت قبل، ealireza گفته است:

کارت بسیار خوبیه ، ولی برای کسی که هدفون آمپدانس بالا داره و سنسویتی درایورش کمه ..

در خصوص دیکدر

چیپ های جدید همه 24 بیت به بالا رو ساپورت میکنن و خروجی صدا در حالتی که ایزولیشن مادربورد حرفه ای باشه با کارت صدا هیچ فرقی نمیکنه

فقط ولتاژ و محدوده آمپدانس متفاوت هست که اونم برای کسی که اسپیکر داره مهم نیست و حتی بعضا بد هم هست

چون اکثر اسپیکر ها آمپ هاشون با گین زیر 1 ولت طراحی شده شما حرفه ای میخری 4 تا 6 ولت هست خروجیش گین بهم میرزه صدا دیستورت میشه

من آمپ حرفه ای هم استفاده میکنم و با چیپ مادربورد خیلی راحت ترم که خروجیش زیر 1 ولته

الان سال 2022 هست و اکثر ادوات صدا دیجیتال شدن و از ماهیت آنالوگ خودشون خارج شدن و این یعنی حذف نویز

و شک نکنید من به عنوان یه حرفه ای بهتون میگم تفاوت ALC1220 با یه پرچم دار کریتیو اونقدر محسوس نیست که شما بخواید اونقدر براش هزینه کنید

فقط دقت کنید مادربورد شیلد شده باشه چیپ صداش که نویز تو خروجی نیاد که الان 90% مادربوردا شیلد دار شدن

که خدایی نکرده به به و چه چه های الکی دیگران باعث اشتباه شما تو خرید و انتخاب نشه

ممنونم

ولی با نظرتون موافق نیستم😊

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، ealireza گفته است:

در خصوص دیکدر

ممنون از اطلاعات مفید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
16 ساعت قبل، ealireza گفته است:

در خصوص دیکدر

سلام 

صدا یعنی آنالوگ 

هرچقدرهم دیجیتال باشه آخر سر باید  تبدیل بشه و آنالوگ به گوش برسه 

دقیقا داستان خروجی دیجیتال  اپتیک  کارت صدا هست و خروجی آنالوگ که قطعا خروجی اپتیک کیفیت پایینی داره و فقط هم  ۲.۱هست  و البته جایی که خروجیمون  آپتیک داره(  مثل تلویزیون ) ناچارا استفاده میشه و هیچ برتری در کیفیت صدا نسبت به آنالوگ و رابط سه فیش  نداره  که حتی   کیفیت صدا اولیه   رو در دیجیتال از دست میدیم ! و صدالبته مجددا باید  دوباره به آنالوگ تبدیل بشه که بتونیم بشنویم

قضیه صدا اصلا با تصویر یکی نیست که دیجیتال بهتر باشه بلکه دقیقا برعکسه بدتره! 

چون یکبار صدا با کیفیت بدون حذفیات رو تبدیل باید بکنیم به دیجیتال و مجدد باید آنالوگ بشه تا قابل شنیدن باشه  و این تبدیل شدنها باعث از بین رفتن کبفیت اولیه خواهد شد  

درمورد کارت صدا و آنبورد حتی مادربرد حرفه ای  هم که طبق تجربه. برا من حداقل  کارت صدا خوب بسیار بهتر بوده و اختلاف کاملا محسوس 

البته در خروجی با اسپیکر حرفه ای نه هدفون ..

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، ealireza گفته است:

در خصوص دیکدر

سلام

من شخصا خیلی به بحث صدا علاقمند هستم و روی ماشین بهتر سر در میارم تا کامپیوتر

با اجازه از استارتر عزیز

امیدوارم سوال بقیه همه باشه. اگر امکانش هست یه توضیحی میدی که از کجا بدونم مادربورد شیلد خوبی داره؟یا اصلا اون قسمت فلزی که روش نشته fx چی هست؟ یادمه یه مدل هایی قبلا اومده بودن که اون قسمت فلزی رو میشد عوض کرد با مدل بالاتر

این الان عکس مین بورد خودم هست

audio.jpg

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۵/۱۹ در ۰۹:۱۳، kamyar sharifi گفته است:

سلام

من شخصا خیلی به بحث صدا علاقمند هستم و روی ماشین بهتر سر در میارم تا کامپیوتر

با اجازه از استارتر عزیز

امیدوارم سوال بقیه همه باشه. اگر امکانش هست یه توضیحی میدی که از کجا بدونم مادربورد شیلد خوبی داره؟یا اصلا اون قسمت فلزی که روش نشته fx چی هست؟ یادمه یه مدل هایی قبلا اومده بودن که اون قسمت فلزی رو میشد عوض کرد با مدل بالاتر

این الان عکس مین بورد خودم هست

audio.jpg

بله اون قاب روی چیپ نویز های استاتیک و .. رو حذف میکنه

چند مدل شیلد وجود داره
بعضیا اون تکه بردش هم کاملا جدا میکنن
که چوک ها و سلف ها روش نویز نندازن

اگر شیلد وجود نداشته باشه چی میشه ؟
صدای سوت مانند و یا جیز جیز میشنوید

که اینا از چوک ها و سفل ها میان بیرون یا قطعاتی که موتور دارن مثل هارد یا سی دی رام

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۵/۱۹ در 07:09، ferdosi گفته است:

سلام 

صدا یعنی آنالوگ 

هرچقدرهم دیجیتال باشه آخر سر باید  تبدیل بشه و آنالوگ به گوش برسه 

دقیقا داستان خروجی دیجیتال  اپتیک  کارت صدا هست و خروجی آنالوگ که قطعا خروجی اپتیک کیفیت پایینی داره و فقط هم  ۲.۱هست  و البته جایی که خروجیمون  آپتیک داره(  مثل تلویزیون ) ناچارا استفاده میشه و هیچ برتری در کیفیت صدا نسبت به آنالوگ و رابط سه فیش  نداره  که حتی   کیفیت صدا اولیه   رو در دیجیتال از دست میدیم ! و صدالبته مجددا باید  دوباره به آنالوگ تبدیل بشه که بتونیم بشنویم

قضیه صدا اصلا با تصویر یکی نیست که دیجیتال بهتر باشه بلکه دقیقا برعکسه بدتره! 

چون یکبار صدا با کیفیت بدون حذفیات رو تبدیل باید بکنیم به دیجیتال و مجدد باید آنالوگ بشه تا قابل شنیدن باشه  و این تبدیل شدنها باعث از بین رفتن کبفیت اولیه خواهد شد  

درمورد کارت صدا و آنبورد حتی مادربرد حرفه ای  هم که طبق تجربه. برا من حداقل  کارت صدا خوب بسیار بهتر بوده و اختلاف کاملا محسوس 

البته در خروجی با اسپیکر حرفه ای نه هدفون ..

من مخالف نظر شمام

تفاوت آنبرد با غیر انبرد بیشتر توی هدفون محسوسه

چرا که چسبیده به گوشت و رنج فرکانسی بیشتری رو میشنوی

اگه خصوصا هدفونت سنسیویتی بالایی داشته باشه و با ولتاژ پایین راحت تر باشه نویز ها بیشترم خواهند شد

صدای های جیز جیز ویز ویز فسس و.. میشنوید

البته در مادربورد های شیلد شده من رو اسکوپ بررسی کردم

خروجی خیلی خیلی به کارت های رده بالا نزدیک بود

امیدوارم یه روزی پیش بیاد شما با اسکوپ و فرکانس جنریتور بررسی رو انجام بدید

میبینید که تفاوت اونقد کمه که برای گوش های حرفه ای هم محسوس نیست

در بعضی موارد افکت صوتی Atmos و ... اضافه میکنن که کاربر حس میکنه صدای قشنگ تری میشنوه که در عمل اینگونه نیست

توی کارت صدا های حرفه ای یا بهتر بگم جایگزین کلا کارت صدا سیستم های DAC حرفه ای

آپ آمپ های گرید بالای صوتی میزارن که دیگه صدای خروجی صاف صاف با ولتاژ بالاتر و دیستورت کمتر به گوش برسه

ولی به عنوان یه کاربر حرفه ای

هیچ صدایی مثل صدای آمپ های لامپی نیست البته با اسپیکر خوب و حرفه ای نه لاجیتک و کریتیو و این آشغالای بازار ...
صدای گرم و پر دیتیل

با همون کارت صدای آنبرد
جوری که شگفت زده میشید

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۵/۱۴ در ۰۴:۲۳، ARMIN گفته است:

دقیقا ، من خودم هدفون audio Technica msr7 دارم درسته هدفونیه که خیلی راحت درایو میشه ولی با چیپ ۱۲۰۰ هم کیفیت خیلی خوبی نسبت به مادربورد قبلی که داشتم بهم میده 

البته یه دک/امپ اکسترنال پرتابل دارم مدل ifi hip dac 2 ,  تاثیرش رو خیلی وقتا شاید متوجه نشی چون ادم گوشش به یه چی عادت میکنه تا وقتی طولانی مدت از کیفیت بالاتر استفاده نکنی متوجه نمیشی 

من یه جا خیلی تاثیر دک متعجبم کرد، توی بازی سکیرو بود ، صدای برخورد شمشیرا خیلی واقعی به نظر میرسید با دک، در حالی که وقتی برگردی به چیپ مادربورد برات خیلی صدای شمشیر بی روح به نظر میاد فرقش زمین تا آسمون بود ولی خیلی وقتا تو اهنگها تا این حد تفاوتشو متوجه نمیشم 

اهنگها رو هم همه از wave و flac استفاده میکنم 

در کل تاثیرش تا وقتی هدفون حرفه ای امپدانس بالا نداشته باشی شاید توجیح خرید نداشته باشه چیپ خود مادربورد هم خیلی راضی کنندست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...