رفتن به مطلب

کار نکردن rgb های فن کیس

Mahdi9742t
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید

من کیسم ریدمکس argb f01 هستش تا همین چند روز پیش rgb های فن به خوبی کار میکردن بعد امروز فن ها کار میکنن ولی rgb هاشون کار نمیکنه فن پشتی گهگاهی وقتی با سیم ور میرم rgb روشن میشه ولی جلویی ها نه

در ضمن مادربردم هدر rgb نداره کنترل این هام هم از طریق دکمه روی کیس بود فن ها خودشون به خوبی کار میکنن ولیrgbهاشون از کار افتاده اگه کسی تجربه مشابهی داره راهنماییم کنه🙏

لینک به دیدگاه

۱۶ دقیقه قبل، Mahdi۹۷۴۲t گفته است:

سلام خسته نباشید

من کیسم ریدمکس argb f01 هستش تا همین چند روز پیش rgb های فن به خوبی کار میکردن بعد امروز فن ها کار میکنن ولی rgb هاشون کار نمیکنه فن پشتی گهگاهی وقتی با سیم ور میرم rgb روشن میشه ولی جلویی ها نه

در ضمن مادربردم هدر rgb نداره کنترل این هام هم از طریق دکمه روی کیس بود فن ها خودشون به خوبی کار میکنن ولیrgbهاشون از کار افتاده اگه کسی تجربه مشابهی داره راهنماییم کنه🙏

15.jpg.27777f43b0e8de705a65568dbeddeced.jpg

1 دقیقه قبل، Mahdi9742t گفته است:

15.jpg.27777f43b0e8de705a65568dbeddeced.jpg

کابل های فنم تقریبا از همین نوعه که چهار تا از این کابل چهار پین که به هم متصل میشن بعد یدونه هم چهار پین این شملی از پاور رو که وصل اونا میکنم کار میکنند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...