رفتن به مطلب

مودم فیبر نوری حتما باید بخرم؟

RED
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان تو محلمون فیبر نوری اومده ولی مخابرات اصرار میکنه که باید مودم بخرید برای استفاده.. حالا من سوالم اینه حتما باید بخرم؟ من خودم روتر دارم که از فیبر هم پشتیبانی میکنه ولی از طریق wan یا همون اترنت.. اونم با پورت 1گیگابیت.

حالا نمیشه مثلا از این مبدل های فیبر نوری به اترنت خرید و از طریق روتر وصل شد؟ اگه میشه چرا مخابرات اصرار داره مودمشو بخریم؟ اگه نمیشه چه مودمی پیشنهاد میکنید؟

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

نمیشه، مودمتون باید VDSL رو ساپورت کنه وگرنه پشتیبانی از طریق WAN یعنی یه مودم دیگه لازم دارید که VDSL رو تبدیل کنه به اینترنت و بعد وصلش کنید به WAN مودم خودتون. چه کاریه خوب مودم VDSL تهیه کنید بهتره.

اینکه مخابرات اصرار داره مودم اونها رو بخرید، چون اینجا ایرانه، مخابرات رفته قرار داد بسته با تولید کننده اون مودم خاص که مودم هاشو بفروشه و به این شرط به شما سرویس میده که مودم اونا رو بخری. پس آش خاله است، باید بخری ولی حالا خریدی، اگر توانایی مالی داری میتونی یه مودم دیگه دلبخواه خودت VDSL بگیری و با اون استفاده کنی.

مودم مخابرات رو بگذاری توی کمد.

مودمم vdsl هستش. ولی من vdsl نگفتم. گفتم فیبر نوری..

لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، RED گفته است:

مودمم vdsl هستش. ولی من vdsl نگفتم. گفتم فیبر نوری..

درسته حق با شماست. من اشتباه کردم، منظور شما تانوما است.

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

درسته حق با شماست. من اشتباه کردم، منظور شما تانوما است.

مشکلی نیست.. بله منظورم تانوماست.

لینک به دیدگاه

حتما باید مودم ONT هواوی بخری، برای وای فای هم اکسس پوینت که 5GHz داشته باشه مثل xiaomi یا TP Link

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

زیر ساخت فیبر نوری فعلی مخابرات ضعیف هست و لایه اپلیکیشن مناسبی نداره.

من سرویس رو تهیه کردم یه نوع مودم خاص رو بهم گفتن تهیه کنم از برند فایبرهوم. اونطوری هم که فهمیدم، وابسته به منطقه مخابراتی هست، اینجوری بود که تکنسین هایی که توی منظقه مخابراتی که من سرویس رو گرفتم، فقط کانفیگ کردن با مودم فایبرهوم رو بلد بودن، مودم رو هم باید ببری خودشون کانفیگ کنن. مک ادرس رو برمیدارن و یه سری کاراس که انجام میدن(البته بازم میگم، بستگی به منقطه مخابراتی و زیرساختشون داره)اینجوری نیست که مثل adsl/vdsl یوزر پسوورد بدن و کانکت بشه. این فایبر هوم که گفتن من  تهیه کنم یه مودم کامل بود و وایفای 5ghz هم داشت، adsl/vdsl هم ساپورت میکرد.

مودم های هواوی هم هست که فیبر رو به لن تبدیل کنه، اصطلاحا بهش میگن مودم جی-پان، فیبر نوری میگیره و یه پورت لن1000 مگ خروجی میده، این گزینه بهترین برای شماست و میتونید با اتصالش به wan مودم فعلی، ازش استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

زیر ساخت فیبر نوری فعلی مخابرات ضعیف هست و لایه اپلیکیشن مناسبی نداره.

من سرویس رو تهیه کردم یه نوع مودم خاص رو بهم گفتن تهیه کنم از برند فایبرهوم. اونطوری هم که فهمیدم، وابسته به منطقه مخابراتی هست، اینجوری بود که تکنسین هایی که توی منظقه مخابراتی که من سرویس رو گرفتم، فقط کانفیگ کردن با مودم فایبرهوم رو بلد بودن، مودم رو هم باید ببری خودشون کانفیگ کنن. مک ادرس رو برمیدارن و یه سری کاراس که انجام میدن(البته بازم میگم، بستگی به منقطه مخابراتی و زیرساختشون داره)اینجوری نیست که مثل adsl/vdsl یوزر پسوورد بدن و کانکت بشه. این فایبر هوم که گفتن من  تهیه کنم یه مودم کامل بود و وایفای 5ghz هم داشت، adsl/vdsl هم ساپورت میکرد.

مودم های هواوی هم هست که فیبر رو به لن تبدیل کنه، اصطلاحا بهش میگن مودم جی-پان، فیبر نوری میگیره و یه پورت لن1000 مگ خروجی میده، این گزینه بهترین برای شماست و میتونید با اتصالش به wan مودم فعلی، ازش استفاده کنید.

ممنون از توضیحاتتون.. مودم gpon کی میگین خودشون وای هم دارن و مثل همون مودم های فایبر هوم هستن ولی vdsl ندارن.. من اصلا نیازی به مودمی ندارم که وای فای هم داشته باشه.. چون روتر خودم 4بانده هست و نیازی نیست..

این مدیا کانورتر هارو دیدین؟  دقیقا مثل همون مودم های gpon عمل میکنن دیگه؟ همین اینی که لینکشو میزارم.. https://www.digikala.com/product/dkp-4886/مبدل-فیبر-گیگابیتی-و-تک-حاته-تی-پی-لینک-mc210cs/

اگه از اینا بخرم کار میکنه؟ مشکلی پیش میاد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ دقیقه قبل، RED گفته است:

ممنون از توضیحاتتون.. مودم gpon کی میگین خودشون وای هم دارن و مثل همون مودم های فایبر هوم هستن ولی vdsl ندارن.. من اصلا نیازی به مودمی ندارم که وای فای هم داشته باشه.. چون روتر خودم 4بانده هست و نیازی نیست..

این مدیا کانورتر هارو دیدین؟  دقیقا مثل همون مودم های gpon عمل میکنن دیگه؟ همین اینی که لینکشو میزارم.. https://www.digikala.com/product/dkp-4886/مبدل-فیبر-گیگابیتی-و-تک-حاته-تی-پی-لینک-mc210cs/

اگه از اینا بخرم کار میکنه؟ مشکلی پیش میاد؟

بله، همین ها مناسب هستن، ولی مخابرات در حال حاضر فقط سینگل مود داره،(تا جایی که میدونم) این مدلی که گذاشتید مولتی مود هست. تفاوتشون هم اینه مولتی مود 2 قلو عه ورودی جی پانش و در نتیجه 2 برابر پهنای باند داره.

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

بله، همین ها مناسب هستن، ولی مخابرات در حال حاضر فقط سینگل مود داره،(تا جایی که میدونم) این مدلی که گذاشتید مولتی مود هست. تفاوتشون هم اینه مولتی مود 2 قلو عه ورودی جی پانش و در نتیجه 2 برابر پهنای باند داره.

من اینو ازشون پرسیدم میگم اگه مبدل gpon به lan بگیریم میشه استفاده کرد یا نه که جوابشون منفی بود و گفتن حتما باید مودم بخری.. نمیدونم متوجه شدن منظورمو یا نه.. من الان اینو بخرم هم نمیدونم یه ایرادی بده یا خیر.. :/

اینو هم پیدا کردم https://barghchi.com/product/eutel-g242-fiber-optic-modem-new-face/?utm_medium=PPC&utm_source=Torob#tab-reviews

شما چه چیزی پیشنهاد میکنین؟

لینک به دیدگاه

سلام اسمش ماژول هست که به روتر وصل میکنید . 

باید ماژول SPF+ با قابلیت GPON بخری 

ولی نخری بهتره چون مخابرات احتمالا همچین کاری را ساپورت نمیکنه 

بازم سوال کن 

مودم های خودشون بسته به OLT هایی که در مرکز استفاده میکنن یه سری مودم بهت معرفی میکنن هووای فایبر هوم یوتل زایکسل 

کانفیگ ش هم کار پیچیده ای نیست 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...