رفتن به مطلب

چطور کانال تلگرام را اسپانسر پروکسی کنیم

Mey67
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

چطور میشه کانال تلگرام رو جهت معرفی و فروش محصولات بصورت رایگان در قسمت تبلیغات پروکسی تلگرام به نمایش دراورد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

رایگان که نه!!!

ولی میتونید یه vps لینوکسی با سخت افزار قوی و پهنای باند زیاد از کشور های اروپایی تهیه کنید. پروژه پرا.کسی تلگرا.م داخل گیتهاب هست و میتونید کلونش کنید و با داکر پرا.کسی شخصی خودتون رو راه بندازید. اسپانسر شدن کانال رو هم سرچ کنید براتون میاره. اول توی تلگران اعلام میکنید که این پرا.کسی مال شماست و این کانال اسپانسر، بعد یه تگ بهتون میده که داخل سرور بزنید، اسپانسر میاد بالا.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۵/۲۱ در ۰۱:۲۵، MAhmoOD Nazari گفته است:

سلام

رایگان که نه!!!

ولی میتونید یه vps لینوکسی با سخت افزار قوی و پهنای باند زیاد از کشور های اروپایی تهیه کنید. پروژه پرا.کسی تلگرا.م داخل گیتهاب هست و میتونید کلونش کنید و با داکر پرا.کسی شخصی خودتون رو راه بندازید. اسپانسر شدن کانال رو هم سرچ کنید براتون میاره. اول توی تلگران اعلام میکنید که این پرا.کسی مال شماست و این کانال اسپانسر، بعد یه تگ بهتون میده که داخل سرور بزنید، اسپانسر میاد بالا.

ممنون بابت راهنمایی

اما سررشته ای از این مطالب توضیحات ندارم

جای خوندم که پروکسی میسازیم و بعدبه کانالهای که پروکسی اشتراک میذارن ارئه میدم ...و اشخاص با فعال کردن اون لینک پروکسی ...تبلغات سازنده میبینن

نمیدونم چقدر این مطلب درسته

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۳ ساعت قبل، Mey۶۷ گفته است:

ممنون بابت راهنمایی

اما سررشته ای از این مطالب توضیحات ندارم

جای خوندم که پروکسی میسازیم و بعدبه کانالهای که پروکسی اشتراک میذارن ارئه میدم ...و اشخاص با فعال کردن اون لینک پروکسی ...تبلغات سازنده میبینن

نمیدونم چقدر این مطلب درسته

بله چیزی که من گفتم هم همینه، پروکسی رو میسازید و اسپانسر رو هم بهش اضافه کنید، تنها چیزی که میمونه، وصل شدن کاربر ها به پروکسی شماست تا کانال اسپانسر رو ببینن. باید لینک پروکسی رو به همین کانال ها بدید تا افراد بهش جذب بشن.

https://github.com/TelegramMessenger/MTProxy

این لینک پروژه پراکسی تلگرام هست، راهنماش هم کامله، یکم کار با ترمینال بلد باشید میتونید راه اندازی کنید.

https://social-net.ir/proxy-sponsor/

اینجا هم اسپانسر شدن رو توضیح داده چه مراحلی داره و دستورش رو هم زده.

تنهاچالش کار شما تهیه یه vps با سخت افزار قوی و پهنای باند زیاد هست که بتونه تعداد زیادی کاربر رو هندل کنه.

من vps دارم و پراکسی شخصی باهاش اوردم بالا، اما چون سرورم ویندوزی هست، اسپانسر نمیتونم اضافه کنم. یه چالش دیگه هم که هست، اینه که ممکنه سرور رو فیلتر کنن، مثلا پورت پراکسی رو چیزی غیر از 8080 باید بذارید(چون اگه ببینن درخواست روی پورت 8080 زیاده فیلتر میکنن)

لینک به دیدگاه

۸ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

بله چیزی که من گفتم هم همینه، پروکسی رو میسازید و اسپانسر رو هم بهش اضافه کنید، تنها چیزی که میمونه، وصل شدن کاربر ها به پروکسی شماست تا کانال اسپانسر رو ببینن. باید لینک پروکسی رو به همین کانال ها بدید تا افراد بهش جذب بشن.

https://github.com/TelegramMessenger/MTProxy

این لینک پروژه پراکسی تلگرام هست، راهنماش هم کامله، یکم کار با ترمینال بلد باشید میتونید راه اندازی کنید.

https://social-net.ir/proxy-sponsor/

اینجا هم اسپانسر شدن رو توضیح داده چه مراحلی داره و دستورش رو هم زده.

تنهاچالش کار شما تهیه یه vps با سخت افزار قوی و پهنای باند زیاد هست که بتونه تعداد زیادی کاربر رو هندل کنه.

من vps دارم و پراکسی شخصی باهاش اوردم بالا، اما چون سرورم ویندوزی هست، اسپانسر نمیتونم اضافه کنم. یه چالش دیگه هم که هست، اینه که ممکنه سرور رو فیلتر کنن، مثلا پورت پراکسی رو چیزی غیر از 8080 باید بذارید(چون اگه ببینن درخواست روی پورت 8080 زیاده فیلتر میکنن)

خیلی ممنون ..

یجوری روشن شدم که باید قیدشو زد با توجه به تجربهی  که شما داشتید و این مسیر رو رفتید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...