رفتن به مطلب

راهنمائی برای خرید بهترین سری از مانیتورهای BENQ پنلips درضمن ازبرندهای دیگه کدام روپیشنهاد میدید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من میخواستم 2تا مانیتور 24 اینچ پنلips بگیرم  فقط هم از برنده بنگیو میخوام البته یکیش برخودم میخوام یکی هم بر یکی از اقوام یکی زیر 10تومان ویکی هم تارنچ زیر15تومان باشه فقط هم پنلips میخوام که تصاویر بارنگ واقعی نمایش بده حالا رفتم سایتش مثله اینکه چند سری داره میشه بهترین24 هاشو به ترتیب بنویسید که کدام ها ارزش خرید بالائی دارند ممنون دوستان راهنمائی کنند تاچند روزدیگه بایدبخرم capture_b1g7.jpg

ویرایش شده توسط feranko724
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو بودجه شما هرچی تونستی بگیر. آپشن های زیادی از بنکیو جلوت نیست. خودتو محدود کردی به برندی که دو سال از بازار عقبه.

رنگ واقعی یا در حد واقعی هم مختص سری SW و PD از برند بنکیو هست که به بودجتون نمی خوره. ولی اگر عکاس یا تدوین گر نیستید دنبال رنگ واقعی نباشید، هر مانیتور جلوی کاربر عادی بزاری بعد یه مدت بهش عادت میکنه. اون یه مقدار آفستی که بعضیا روش دعوا میکنن نمک بازاره شما توجه نکن. بعلاوه دستگاه کالیبراسیون میخواد که باز کاربر معمولی نداره.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

تو بودجه شما هرچی تونستی بگیر. آپشن های زیادی از بنکیو جلوت نیست. خودتو محدود کردی به برندی که دو سال از بازار عقبه.

رنگ واقعی یا در حد واقعی هم مختص سری SW و PD از برند بنکیو هست که به بودجتون نمی خوره. ولی اگر عکاس یا تدوین گر نیستید دنبال رنگ واقعی نباشید، هر مانیتور جلوی کاربر عادی بزاری بعد یه مدت بهش عادت میکنه. اون یه مقدار آفستی که بعضیا روش دعوا میکنن نمک بازاره شما توجه نکن. بعلاوه دستگاه کالیبراسیون میخواد که باز کاربر معمولی نداره.

شما دقیق کدوم مدلش رو میگید وقیمت24اینچ چقذر دوست عزیز که در توان من نیست قیمتهارم در نظربگیرید کیلوئی رفته بالا بازمن تا15تومان حاضرم هزینه کنم بس برام مهم چه نوع مانیتوری می بخرم عکاس وتدوین گر ولش بگه قرارهر کسی کار تخصصی میکنه دنباله رنگ واقعی باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
5 دقیقه قبل، feranko724 گفته است:

شما دقیق کدوم مدلش رو میگید وقیمت24اینچ چقذر دوست عزیز من تا15تومان حاضرم هزینه کنم بس برام مهم چه نوع مانیتوری بخرم عکاس وتدوین گر ولش بگه قرارهر کسی کار تخصصی میکنه دنباله رنگ واقعی باشه

https://www.lioncomputer.com/product/48j3q/BenQ-SW240-PhotoVue-24-Inch-100-sRGB-IPS-Calibration-Photographer-Monitor

این برای 15 تومان

برای 10 تومان هم BenQ MOBIUZ EX2510 میتونید تهیه کنید. نمیدونم گیم میزنید یا نه چون این مدل IPS گیمینگه

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

https://www.lioncomputer.com/product/48j3q/BenQ-SW240-PhotoVue-24-Inch-100-sRGB-IPS-Calibration-Photographer-Monitor

این برای 15 تومان

برای 10 تومان هم BenQ MOBIUZ EX2510 میتونید تهیه کنید. نمیدونم گیم میزنید یا نه چون این مدل IPS گیمینگه

استاد اولی پنل ipsولی کلاس کاربریش بر طراحی هستش باز دومی برگیمینگ که به درد خودم میخوره یدونه معمولیشومیخوام 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۲ دقیقه قبل، feranko۷۲۴ گفته است:

استاد اولی پنل ipsولی کلاس کاربریش بر طراحی هستش باز دومی برگیمینگ که به درد خودم میخوره یدونه معمولیشومیخوام 

هرچی غیر از SW دقت رنگشو تضمین نمیکنم. میخوای؟

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

هرچی غیر از SW دقت رنگشو تضمین نمیکنم. میخوای؟

دوست عزیز دومی بریکی دیگه میخوام فقط 24معمولی برکابری عمومی باشه میخوام برخودم وسواس دارم از کدوم سریش بگیرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۲ دقیقه قبل، feranko۷۲۴ گفته است:

دوست عزیز دومی بریکیدیگه میخوام فقط 24معمولی برکابری عمومی باشه میخوام برخودم وسواس دارم از کدوم سریش بگیرم

BenQ GW248

حدود هفت هشت تومانه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...