رفتن به مطلب

انتخاب بین 2 رم

Recommended Posts

با سلام

توی سایت 2 نوع رم 4 گیگ با 2 قیمت مختلف گذاشته شده است یکی با مارک ocz با قیمت 107 تومان و دیگری با مارک cruisal با قیمت 125 تومان .

می خوام ببینم از بین این دو تا کدومشون بهتره؟؟؟ و گارانتی هاشون چیه؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز میشه مشخصات دقیق این 2 رم رو بگید؟ تا بیشتر راهنمایی کنیم

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

یه چیز دیگه

این درسته که میگن رم های balistix بعد از یه مدتی دچار مشکل میشن یا این که این حرف ها شایعه است؟؟؟

لینک به دیدگاه

من منظور شما رو از خنک کننده نمی فهمم. به جز خنک کننده کارت گرافیک و فن سی پی یو و فن کل کیس مگه خنک کننده دیگه ای هم برای رم داریم؟؟؟

لینک به دیدگاه

من منظور شما رو از خنک کننده نمی فهمم. به جز خنک کننده کارت گرافیک و فن سی پی یو و فن کل کیس مگه خنک کننده دیگه ای هم برای رم داریم؟؟؟

دوست من فکر میکنم منظور دوستمون از هیتسنگها باشه . البته ما فنهایی هم داریم که مخصوص رمها هستش که در حالت اورکلاک بیشتر ازش استفاده میشه .

دوست من در کل رمهای معتبر مثل OCZ - GEIL - corsair - crusial - Gskill وقتی مشخصات فنیشون و ظاهرشون از نظر همین هیتسینگ و غیره کاراییشون با هم تفاوت ندارن و زیاد در بند مارک نباشید .

در مورد قیمت هم که ارمان جان فرمودن باید بگم که اینجا هر کسی هر چقدر تیغش ببره از مردم پول میگیره و اینکه رمی یا قطعه ای بهتر باشه و گرونتر باشه نیست .

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

یه سوال دیگه

رم پاتریوت (2 تا 2 گیگ) روی مین p5q-se نصب میشه؟ چون توی دفترچه مادر بورد اسمی از پاتریوت برده نشده.

لینک به دیدگاه

یه سوال دیگه

رم پاتریوت (2 تا 2 گیگ) روی مین p5q-se نصب میشه؟ چون توی دفترچه مادر بورد اسمی از پاتریوت برده نشده.

هیچ مشکلی نخواهد داشت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...