رفتن به مطلب

raid 0

YAHYA-PRO
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان :)

یه هارد سیگیت 1 ترا دارم و قصد دارم یه دونه دیگه هارد 1 ترا بگیرم و با هم رید صفرشون کنم

حالا سوالم اینه که آیا میشه دو تا هارد با برند های مختلف رو رید کرد ؟

و این که اگه یکی یو اس بی 2 باشه اون یکی یو اس بی 3 بازم امکان رید صفر کردنشون هست ؟

یه سوال متفرقه هم دارم هارد یک ترای خودمو جدیدا الاین کردم و سرعتش کاملا با قبل فرق میکنه

این الاین دقیقا چی هست ؟ و چه تغییری توی هارد میده که اینقدر روی سرعتش تاثیر داره ؟

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان :)

یه هارد سیگیت 1 ترا دارم و قصد دارم یه دونه دیگه هارد 1 ترا بگیرم و با هم رید صفرشون کنم

حالا سوالم اینه که آیا میشه دو تا هارد با برند های مختلف رو رید کرد ؟

و این که اگه یکی یو اس بی 2 باشه اون یکی یو اس بی 3 بازم امکان رید صفر کردنشون هست ؟

یه سوال متفرقه هم دارم هارد یک ترای خودمو جدیدا الاین کردم و سرعتش کاملا با قبل فرق میکنه

این الاین دقیقا چی هست ؟ و چه تغییری توی هارد میده که اینقدر روی سرعتش تاثیر داره ؟

ممنون

درود

سوالاتون کمی عجیب و پیچیده هست!

لطفا دقیق تر و موردی بگید تا بشه درست پاسخ داد.هاردتون اکسترنال هست یا اینترنال!پیرو اینکه فرمودید USB2 با USB3.بعدش رید فقط از طریق پورت SATA هست.

بعد طبق فرموده خودتون هاردتون سیگیت هست در صورتی که الاین برای سری گرین وسترن هست فقط!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز همون طوری که میکائیل جان گفتن رید برای پورت های IDE و SATA،اونم نه همه،بلکه تعداد محدودیشون(با توجه به مدل بورد،کنتورولرو....)قابل پیاده سازی هست

در ثانی شما میتونید از هر مدلی،و مارکی استفاده کنید،ولی مثلا اگه دو تا هارد که سرعت رایت 89 و120 دارن رو رید صفر کنید،سرهت شما در بهترین حالت،89×2 خواهد بود،نه 120×2!

در ضمن،رید مشکلات دیگه ای رو هم داره،مثلا در نوع صفر،اگه یکی از هارد ها بسوزه،چون نصف دیگه اطلاعات در اینه،کل اطلاعاتتون به باد میره!

لینک به دیدگاه

حق دارین خودمم الان خوندم هنگ کردم :D با عرض معذرت منظورم ساتا بود :D

مشکلی نداره یکیش ساتای 2 باشه اون یکی ساتا 3 ؟

سوال اولم که جواب دادین اگه دو تا مدل مختلف باشه با سرعت و حجم اونی که ضعیفتره کار میکنه ؟ درسته ؟

در مورد الاین از برنامه Paragon Alignment Tool استفاه کردم تاثیرشم خیلی زیاد بود

ولی هاردم سیگیت هست

مطمئنید الاین فقط برای وسترین هست ؟

الان در حال بازیابی اطلاعات هستم ولی فردا یه شات از سرعت کپی میزارم براتون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر هاردتون مشکل نداره و با سرعت خوبی داره کار میکنه نیاز به آلاین نداره.گفتم این الاین برای یکسری هاردهای سری گرین وسترن بود.من مدل 1 ترا و 750 گیگ رو تست کردم که واقعا سرعتشون پایین بود و سرعت خوندن ممتدشون در برنامه HDTUNE کمتر از 100 مگ بر ثانیه بود که خیلی بده.

اگر دو هارد از یک خانواده باشن سرعتشون به نهایت میرسه. تاثیر ساتا سه هم اونقدر زیاد نیست که نگران باشید سرعت ساتا دو پایین بیاره سرعتش رو.مبنای کار رید صفر به ساده ترین بیان اینه که اگر یک اطلاعات رو با حجم 100 مگ در چهار ثانیه روی هاردتون کپی میکنید. رید صفر میاد اون رو به دوتا 50 مگ تبدیل میکنه و در 2 ثانیه این کار رو انجام میده(البته تقریبا).اگر اشتباه نکنم رید 5 یا 1 بهترین حالتش بود ولی یک هارد رو باید بذارید برای بک آپ و دو هارد رو به هم رید کنید.اینطوری اطلاعاتتون در صورت از سوختن یا آسیب دیدن یکی از هاردهای رید شده دیگه پشتیبان داره روی هارد سوم.

با آرزوی موفقیت

معین

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

اگر هاردتون مشکل نداره و با سرعت خوبی داره کار میکنه نیاز به آلاین نداره.گفتم این الاین برای یکسری هاردهای سری گرین وسترن بود.من مدل 1 ترا و 750 گیگ رو تست کردم که واقعا سرعتشون پایین بود و سرعت خوندن ممتدشون در برنامه HDTUNE کمتر از 100 مگ بر ثانیه بود که خیلی بده.

اگر دو هارد از یک خانواده باشن سرعتشون به نهایت میرسه. تاثیر ساتا سه هم اونقدر زیاد نیست که نگران باشید سرعت ساتا دو پایین بیاره سرعتش رو.مبنای کار رید صفر به ساده ترین بیان اینه که اگر یک اطلاعات رو با حجم 100 مگ در چهار ثانیه روی هاردتون کپی میکنید. رید صفر میاد اون رو به دوتا 50 مگ تبدیل میکنه و در 2 ثانیه این کار رو انجام میده(البته تقریبا).اگر اشتباه نکنم رید 5 یا 1 بهترین حالتش بود ولی یک هارد رو باید بذارید برای بک آپ و دو هارد رو به هم رید کنید.اینطوری اطلاعاتتون در صورت از سوختن یا آسیب دیدن یکی از هاردهای رید شده دیگه پشتیبان داره روی هارد سوم.

با آرزوی موفقیت

معین

بهترین حالت رید 10 یا همون 1+0 هست،با 4 تا هارد،

که هارد ها دو به دو رید 0 میشن،و دو تا درایو رید 0 با کمک رید 1 امنیتشون تضمین میشه

در این حالت سرعتتون دو برابر،امنیت اطلاعاتتون 2 برابر حالت عادی هست،هر چند که 4 برابر میشه صدای تولیدی

حجمتون هم 1/2 کل مجموع فضای هارد هاتون خواهد بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نیازی نیست که هارد ها از یک برند باشن تا بشه Raid 0 کرد. ساتا 3 بودن یکیشون هم مهم نیست. فقط شما باید هر دو رو به پورت ساتا 2 مین بردتون وصل کنید. ولی اگر یه هارد 1 ترا رو یا یه 500 گیگ استفاده کنید حجم درایو Raid شما مجموعا 1 ترا میشه و نصف هارد 1 ترای شما باقی میمونه که دیگه raid نمیشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...