رفتن به مطلب

مشاوره در انتخاب سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان لیونی عزیز

بنده بعد 7 سال دوری از دنیای پی سی قصد بستن یه سیستم اقتصادی رو دارم و چند مورد هست که قصد مشورت با شمارو دارم

سیستمی که بنده بستم با بودجه کمم به این شرح هستش

Core i5 12400 Alder Lake

مادربرد گیگابایت H610M S2H DDR4

رم فدک A1 16GB 2666Mhz CL19 DDR4

کیس گیمینگ گرین ARIA

در کل بودجه محدوده و من مطنن با چندین سال قصد ارتقاع ندارم گیم هم در حد یه وارزون میزنم

میخوام یه چند سالی جواب گو باشه

گرافیکم بین super 2060 و 3060 دو به شکم

آیا این سیستم جواب گو هست؟تا چند سال؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، GhostMw گفته است:

سلام دوستان لیونی عزیز

بنده بعد 7 سال دوری از دنیای پی سی قصد بستن یه سیستم اقتصادی رو دارم و چند مورد هست که قصد مشورت با شمارو دارم

Core i5 12400 Alder Lake

کیس گیمینگ گرین ARIA

در کل بودجه محدوده و من مطنن با چندین سال قصد ارتقاع ندارم گیم هم در حد یه وارزون میزنم

شما اصل مطلب بودجه رو نگفتی 

نظر منو میخوای مادربرد سری b بردار

سمت سری 2000 هم نرو 

رم هم 3200 بردار

پاور هم زیر 600 وات برندار

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

شما اصل مطلب بودجه رو نگفتی 

نظر منو میخوای مادربرد سری b بردار

سمت سری 2000 هم نرو 

رم هم 3200 بردار

پاور هم زیر 600 وات برندار

فقط باند بالا بودجه 10

گرافیک . تصمیم نگرفتم پس شما میگی 3000 بگیرم؟تو بنچمارکا یکم مساوین

پاورهم از قبل یه 600 گرین دارم کافیه؟

سی پی یو اوکیه؟

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، GhostMw گفته است:

سلام دوستان لیونی عزیز

Core i5 12400 Alder Lake

کیس گیمینگ گرین ARIA

سلام عزیز نکته اول h610 نهایت برای i3 مناسب هست نکته دوم بفکر یه کولر مناسب هم حتما باید باشی فن استوک اینتل 1700 حتی از پس خنک شدن i3 برنمیاد چه برسه i5 . نکته سوم گرافیک 6600xt یا 3060 بردار . اگه میتونید دنبال دسته دو 3060ti یا 6700xt باش.

لینک به دیدگاه

گرفیک های amd ارزونتر هستن درحال حاظر به نظرم 6600xt تهیه کنید و اینکه 12100f هم جوابگو هست براتون و مابقیه بودجه رو کولر و رم بهتر و پاور 700 وات تهیه کنید

ویرایش شده توسط mahdi1226
لینک به دیدگاه

۱۳ دقیقه قبل، zen گفته است:

سلام عزیز نکته اول h610 نهایت برای i3 مناسب هست نکته دوم بفکر یه کولر مناسب هم حتما باید باشی فن استوک اینتل 1700 حتی از پس خنک شدن i3 برنمیاد چه برسه i5 . نکته سوم گرافیک 6600xt یا 3060 بردار . اگه میتونید دنبال دسته دو 3060ti یا 6700xt باش.

۳ دقیقه قبل، mahdi۱۲۲۶ گفته است:

گرفیک های amd ارزونتر هستن درحال حاظر به نظرم 6600xt تهیه کنید و اینکه 12100f هم جوابگو هست براتون و مابقیه بودجه رو کولر و رم بهتر و پاور 700 وات تهیه کنید

ممنون

در مورد گرافیک های amd دو به شکم که به چه صورته تو آینده اذیت میکنن یا نه

در مورد کور من الانش GAMMAXX 300 دارم نمیدونم به مین میخوره یا نه

لینک به دیدگاه

۵ دقیقه قبل، GhostMw گفته است:

ممنون

در مورد گرافیک های amd دو به شکم که به چه صورته تو آینده اذیت میکنن یا نه

در مورد کور من الانش GAMMAXX 300 دارم نمیدونم به مین میخوره یا نه

ن کولرتون نمیخوره ولی میشه h510+11400f بگیرید که بخوره به این کولر یا کولرو بفروشید کولر دیگه همراه h610+12100f بگیرید
گرافیک های سری 6000 amd به جز در ray tracing فرقی با همرده های انویدیا ندارن و قیمتشون مناسب تره
انتخاب گرافیک هم بسته به مانیتورتون داره که 2K باشه یا fhd اگه fhd گرافیک خودم rx6600 هست و توی هیچ بازی افت فریم ندارم و تنظیمات روی بالاترین حالت میذارم قدرتش از 3060 کم نمیزنه حالا 6600xt که خیلی بهتره
اگه مانیتور 2K دارید گرافیک 6700xt یا 3070 باید تهیه کنید که بازم amd اقتصادی تره

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، GhostMw گفته است:

فقط باند بالا بودجه 10

گرافیک . تصمیم نگرفتم پس شما میگی 3000 بگیرم؟تو بنچمارکا یکم مساوین

پاورهم از قبل یه 600 گرین دارم کافیه؟

سی پی یو اوکیه؟

پاور اگه بالای 5 سال از عمرش میگذره به فکر باشید 

با 10 تومن فقط میتونید مادربرد سری b و 12400f بردارید       

.2.200 هم 2تا 8 گیگ 3200 

کیس هم بنظرم کارکرده اما خوب و جادار بردارید aria اصلا خوب نیست 1.500 میدی آریا فقط 2 تا فن همراشه! خوب 2 تومن میری کیس کارکرده با کلی فن میگیری

تو خرید قطعات دقت کنید کمی هم بودجتون رو ببرید بالا حداقل یدونه m2 250 گیگ هم بگیرید

و نکته آخر اگر تجربه بستن قطعات (اسمبل) ندارید بدید به کسی که بلده یا خدماتی کامپیوتر 

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

۱۷ ساعت قبل، GhostMw گفته است:

سلام دوستان لیونی عزیز

Core i5 12400 Alder Lake

کیس گیمینگ گرین ARIA

سلام

دوست عزیز به فکر ارتقا بیفتی یه دفعه میبینی خرجت خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکردی میشه 😁

بنظرم گرافیک ۶۷۰۰xt بردار ، میخوای بخری هم گرافیک های amd  مارک سافایر عالی هستن در رده بعدی به بقیه مارکا فکر کن

گرافیکای نسل جدید هم به همین زودیا میاد کارایی خیلی بهتری نسبت به قیمتشون نسبت به نسل الانی دارن، البته صبر کردن هم ریسک دارع از یه طرف قیمت دلار مشخص نیست تو این مملکت از یه طرفم یه دفعه میبینی بخاطر کمبود عرضه گرافیکهای نسل بعد قیمت همه گرافیکا حتی نسل الانی هم بالا بره - مساله رمز ارزها هم هست اگه بکشن بالا رو موجودی و قیمت گرافیک خیلی تاثیر دارن

در مورد رم چرا میخوای آت آش..غالای داخلی رو بخری معلوم نیست چی هستن! یه نگاه به مارک klevv بنداز مارک خیلی خوبیه قیمتهای خیلی خوبی هم دارن 

اگه پاورتم ۷ سال کار کرده ترجیحا عوضش کنی بهتره یه پاور ۷۰۰ وات ترجیحا از برندهایی مثل کولر مستر یا evga یا fsp یا یه مارک مطمئن  بگیر(اگه قصد ارتقا نداری بعدش همین ۷۰۰ خوبه ) 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...