رفتن به مطلب

مشکل Black Ops II

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

نسخه SKIDROW بازی رو از اینجا دانلود کردم ولی بعد از نصب وقتی از خود فولدر نصب بازی رو ران می‌کنم چند ثانیه این ارور رو میده

snaphsot0024.thumb.png.f9b5064884f90a35c2de9439dc3c806e.png

کرک های زیادی رو هم جداگانه دانلود کردم و نصب کردم ولی اونها اصلاً تا همینجا هم پیش نمی‌رفتن و فقط در Task manager همینطور بازی با 50 درصد یوزیج CPU می‌موند

کسی راه حلی داره؟

ویندوز 7

بازی رو SSD نصبه و اون پیش‌نیاز های پوشه‌ی redist رو هم نصب کردم ولی تاثیر نداشت

لینک به دیدگاه

با سلام با اجازه از استارتر عزیز
یا خودشون یا یکی از عزیزان سایتی رو معرفی کنن ک کال اف هارو داشته باشه واس دانلود  اخه اکثر سایت ها حذف کردن دوستان گشت ارشاد 

لینک به دیدگاه

سلام. سایت vgdl فک کنم کل سری رو داره، به غیر از اون gamingmaster هم هست Call of Duty: Infinite WarfareCall of Duty: Black Ops I | Call of Duty 2 | Call of Duty: Modern Warfare 2 - Campaign RemasteredCall of Duty: Deluxe Edition رو گزاشته (تا جایی که میدونم هر دو سایت تعرفه تمام بها)

آپدیت:

بالاخره بعد کلی دردسر با ست کردن تاریخ سیستم روی 14 نوامبر 2012 و ریجن تایم beijing +8UTC تونستم با همون کرکِ SKIDROW بازی رو ران کنم

ولی همچنان دنبال کرک بهترم

ویرایش شده توسط GAGHL
لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، GAGHL گفته است:

سلام. سایت vgdl فک کنم کل سری رو داره، به غیر از اون gamingmaster هم هست Call of Duty: Infinite WarfareCall of Duty: Black Ops I | Call of Duty 2 | Call of Duty: Modern Warfare 2 - Campaign RemasteredCall of Duty: Deluxe Edition رو گزاشته (تا جایی که میدونم هر دو سایت تعرفه تمام بها)

آپدیت:

بالاخره بعد کلی دردسر با ست کردن تاریخ سیستم روی 14 نوامبر 2012 و ریجن تایم beijing +8UTC تونستم با همون کرکِ SKIDROW بازی رو ران کنم

ممنون عزیز

لینک به دیدگاه

۱۱ ساعت قبل، nightwolf گفته است:

با سلام با اجازه از استارتر عزیز
یا خودشون یا یکی از عزیزان سایتی رو معرفی کنن ک کال اف هارو داشته باشه واس دانلود  اخه اکثر سایت ها حذف کردن دوستان گشت ارشاد 

سلام ،من موندم این دوستان ارشاد مشکلشون چیه ، GTA V رو هم از اکثر سایت ها حذف کردن ولی توی هر مغازه ای میری دی وی دی بازی رو دارن🤣

10 ساعت قبل، GAGHL گفته است:

آپدیت:

با همون SKIDROW بری بد نیست ، BLACK OPS 1,2 رو هر دو با همین کرک تمومشون کردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...