رفتن به مطلب

مشکل با زیرنویس فارسی

hessam.0111
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

بعضی از فیلم هایی که از نت DL میکنم وقتی زیرنویس فارسیشون رو میخوام استفاده کنم با این صحنه مواجه میشم:

467673516.jpg

چجوری این مشکل رو حل کنم؟

اصلا مشکل از کجاست که اینجوری میشه؟

با چند تا پلیر هم تست کردم همینجوری میشه

http://upload.tuningtalk.com/upload/467673516.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

بعضی از فیلم هایی که از نت DL میکنم وقتی زیرنویس فارسیشون رو میخوام استفاده کنم با این صحنه مواجه میشم:

چجوری این مشکل رو حل کنم؟

اصلا مشکل از کجاست که اینجوری میشه؟

با چند تا پلیر هم تست کردم همینجوری میشه

http://upload.tuning...d/467673516.jpg

درود

این مشکل خیلی شایع هست خودم هم خیلی زیاد بهش برخوردم!

منتهی راه حلش اینه که شما اول اکثر فونت هارو نصب کنید میتونید از اینترنت بگیرید یا سی دی رو خریداری کنید!

و بعدش هم زبان کل ویندوز رو یه قسمتی هست چون مطئنن ویندوز شما 7 هست بنده دقیقا نمیدونم کجاست Language باید باشه!

به فارسی تغییرش بدید و داخل Km Player هم که باز نمیدونم تنظیماتش کجاست :D تو قسمت زیر نویس رو تصویر راست کلیک کنید میاد

یه قسمتی داره اونم Farsi بزنید!

بعد از این عملیات درست میشه!

اکثرا فکر کنم ویندوز های 7 این مشکل رو دارن بخاطر سبک بودن یه سری موارد از روشون برداشته میشه ولی اگر از مجموعه های مثل گردو یا پرند

استفاده کنید ویندوز های Ultimate همشون بدون نصب برنامه خاصی کار میکنند!

آرزوی موفقیت!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود :

دوست عزیز شما از چه پلیری در حال حاظر استفاده میکنید ؟

از قسمت unicode گزینه UTF8 رو انتخاب و فونت رو هم فقط arial یا tahoma و یا verdana اتخاب نمایید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای حل شدن این مشکل در KMPLAYER از این روش استفاده کنید.

Control panel

Region and Language

سربرگ Adminstrative

در کادر دوم Change system locale رو بزنید.

Persian رو انتخاب و OK کنید.

سپس ری استارت.

از زبان پارسی لذت ببرید.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

سلام دوستان منم چند وقتی این مشکل رو داشتم و با هیچ یک از راه حلها حل نشد که نشد.

بعد از کلی سرچ یه برنامه ای پیدا کردم که با انداختن فایلها داخل اون یه فایل دیگه ساخته میشد که ادیت شده بود و دیگه این مشکل رو نداشت.

الان نمیدونم برنامه رو چیکارش کردم دوباره سرچ کنم شاید پیدا شد.

لینک به دیدگاه

ایناهاش فقط کافیه زیرنویس رو بکشین و بندازین تو این برنامه

بعد از رها کردن توهمون پوشه فایل اصلی یه فایل کنارش ساخته میشه که واژه edite بهش اضافه شده و کاملا سالم هستش.

مدیران عزیز ببخشید که ...........

لینک به دیدگاه

بعضي از فايلهاي زيرنويس که با فرمت Unicode ذخيره نشده‌اند. در بعضي از سيستمها بصورت حروف در هم و ناخوانا نشان داده ميشن.

‫اين مشکل از KMPlayer نيست بلکه از ويندوزه که زبان پيشفرض براي متون غير يونيکد رو زباني غير از فارسي قرار داده اگه اون فايلها رو با Notepad باز کنيد ميبينيد که اونجا هم بصورت ناخواناست. براي رفع اين مشکل دو راه ‫داريد:

‫راه حل اول (اين راه حل مشکل رو فقط براي KMPlayer حل ميکنه):

‫ در برنامه دکمه F2 رو فشار بدين در پنجره‌اي که باز ميشه از سمت چپ قسمت پردازش زيرنويس و سپس نوع قلم رو انتخاب کنيد.

‫در سمت راست کادر مقابل Charset رو باز کرده و عربي رو انتخاب کنيد.

‫راه حل دوم (اين راه حل مشکل رو براي تمام برنامه هاي ديگه هم برطرف ميکنه):

‫در ويندوز روي Start کليلک کنيد و Control Panel رو باز کنيد. سپس روي Reginal and Language Option کليک کنيد.

‫در پنجره اي که باز ميشود به تب Advanced رفته و کادري رو که در قسمت Language for non-Unicode Programs قرار داره باز کنيد و Farsi رو انتخاب کنيد. بعد از اينکار يکبار سيستم را ريست کنيد. از اين به بعد هيچ مشکلي با فايلهاي زيرنويس نخواهيد ‫داشت.

اینم اموزش تصویری

آموزش رفع مشكل نمایش فیلم با زیرنویس فارسی در KMPlayer :

1. برای رفع این مشكل بر روی صفحه اصلی نرم افزار KMPlayerكلیك راست كرده و از منوی Options وارد قسمت Preferences

شوید .

kmp2.gif

2. در پنجره تنظیمات KMPlayer در قسمت سمت چپ میانه صفحه ، منوی Subtitle Processing را یافته و بروی آن كلیك نمایئد تا زیرمنوهای آن نمایان شود و بر روی زیر منوی ّFont Style كلیك نمائید .

3. در قسمت مربوط به تنظیمات Font Style درسمت راست ، مقدار عبارت "CharSet" را تغییر داده وبر روی Arabic قرار دهید .

4. بر روی Close كلیك كرده و سپس ، فیلم و زیرنویس مورد نظر خود را پخش نمائید و خواهید دید كه مشكل شما رفع شده است .

kmp3.gif

ویرایش شده توسط evance
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

از همه دوستان خیلی خیلی خیلی ممنون

مشکل رفع شد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...