رفتن به مطلب

خرید اقساطی از مشهد

Kakarot
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام یه همه عزیزان لیونی

قسمت شده بیایم مشهد

از ذوستان مشهدی کسی جایی رو میشناسه اقساطی کامپیوتر بفروشه (حکمت کارت یا چکی) ممنون میشم معرفی کنید

لینک به دیدگاه

سلام عزیز بنده مشهدی هستم

کلا مشهد 2 جا داره برای خرید یکی مجتمع تک هست در بلوار خیام یکی هم التون اگر اشتباه نکنم اسمشو داخل ابکوه 
اما چیزی ک هست اینکه با وجود پستی بلندی ها اخیر و قیمت دلار بعید میدونم کسی قسطی چیزی بفروشه 
و این حکمت کارتم ک عزیز فقط جاهای مخصوص ک خودتون خبر دارید ب کارتون میاد داخل قطعات کامپیوتر صدق نمیکنه

ویرایش شده توسط nightwolf
  • لایک 1
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، nightwolf گفته است:

سلام عزیز بنده مشهدی هستم

کلا مشهد 2 جا داره برای خرید یکی مجتمع تک هست در بلوار خیام یکی هم التون اگر اشتباه نکنم اسمشو داخل ابکوه 
اما چیزی ک هست اینکه با وجود پستی بلندی ها اخیر و قیمت دلار بعید میدونم کسی قسطی چیزی بفروشه 
و این حکمت کارتم ک عزیز فقط جاهای مخصوص ک خودتون خبر دارید ب کارتون میاد داخل قطعات کامپیوتر صدق نمیکنه

ممنون از جوابت

تهران فروشگاه حکمت طلایی اقساط داره و قراره از اونجا خرید کنم گفتم شاید همچنین جایی تو مشهد باشه دیگه توقف نکنم تهران

لینک به دیدگاه

تشکر از عزیزان بابت گزارش ها و تگ کردن ناظرین

با کاربر برخورد شد و ایشان تا مدت ها جائی در این فروم نخواهند داشت

تا اینکه در این مدت بر روی اخلاق و گفتار خودشون خصوصا بحث قومیت ها تمرین کنند

ادامه بدید به صحبت هاتون

• لایک 4
  • ممنونم 1
  • حالم خوب شد 2
  • چرا؟! 2
لینک به دیدگاه

۲۲ ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است:

داداش از سم رد کرده...

اسیده اسید.

من فکر کردم کاربر تازه وارد همچین حرفی زده...

این کاربر حدود 6 ماه پیش بود که اومد پیغام خصوصی داد و انواع فحش ها رو نثارم کرد 

اون موقع هم گزارشش دادم ولی انگار ادم نمیشه این شخص

لینک به دیدگاه

جهت اطلاع دوستان

مجتمع کامپیوتر تک توی مشهد یکی از واحد هاش سیستم و کامپیوتر و موبایل بصورت اقساط میده (چکی و حکمت کارت)

متاسفانه چکی چون بنده برا لرستان بودم قبول نکردن و حکمت کارت هم تقریبا ۲ برابر میشد قیمت نهایی که اصلا بصرفه نبود فعلا بیخیال خرید از اینجا شدیم

لینک به دیدگاه

۸ دقیقه قبل، amin_naja(امین پناهی زاده) گفته است:

جهت اطلاع دوستان

مجتمع کامپیوتر تک توی مشهد یکی از واحد هاش سیستم و کامپیوتر و موبایل بصورت اقساط میده (چکی و حکمت کارت)

متاسفانه چکی چون بنده برا لرستان بودم قبول نکردن و حکمت کارت هم تقریبا ۲ برابر میشد قیمت نهایی که اصلا بصرفه نبود فعلا بیخیال خرید از اینجا شدیم

قطعات رو بصورت تکی قسطی میداد

لینک به دیدگاه

۱۷ دقیقه قبل، mr mega گفته است:

قطعات رو بصورت تکی قسطی میداد

نپرسیدم داداش سیستم کامل چندتاشون میدن اقساط بنده ۵ تومن الان قرار بود بودم ۵ تومن ماه بعد بعدش هر ماه ۳ تومن تا ده قسط

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...