رفتن به مطلب

کپی خور شدن ps5??

mahdi24
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به نظرتون تا چند وقت امکان کپی خور شدن پلی استیشن 5 بشه؟؟ اخباری هست؟؟

استفاده از دیسک کارکرده بازی های ps5 و تعویض اونا به صرفه هست؟؟

لینک به دیدگاه

۲۲ دقیقه قبل، mahdi۲۴ گفته است:

اکثر نسلا اواسط نسل به بعد راه حل های نرم افزاری موقت میان که هربار که انجام میدین نباید اپدیت کنین چون روی یه فریمویر خاص به پایین اجرا میشن.

زیاد به این چیزا دلخوش نکنین بهترین راه همون دیسک کار کردس و همینطور سرویس های پلاس جدید که با خریدشون میتونین کلی بازی تجربه کنین. در کل پلی استیشن تو کشورمون نسبت به ایکس باکس گزینه پرخرجتریه

لینک به دیدگاه

۱۳ دقیقه قبل، ho۳einsa گفته است:

اکثر نسلا اواسط نسل به بعد راه حل های نرم افزاری موقت میان که هربار که انجام میدین نباید اپدیت کنین چون روی یه فریمویر خاص به پایین اجرا میشن.

زیاد به این چیزا دلخوش نکنین بهترین راه همون دیسک کار کردس و همینطور سرویس های پلاس جدید که با خریدشون میتونین کلی بازی تجربه کنین. در کل پلی استیشن تو کشورمون نسبت به ایکس باکس گزینه پرخرجتریه

من که از خدامه مثل همون ps4 بشه و بازی هارو افلاین دانلود و نصب کرد . یه سوال داشتم الان اکثرا از اکانت های هکی استفاده میکنن اونم بعضی ها میگن صاحب اصلای اکانت به دردسر میوفته و ممکن اکانتش رو از دست بده راسته؟شما اطلاعی دارین؟

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، mahdi۲۴ گفته است:

سلام 

خیلی بعید هست که مثل PS4 و PS3 ، هک ( Jail Break ) بشه 

الان فکر میکنم با اکانت های ظرفیتی یا اکانت هکی بازی نصب کنن براش 

خرید دیسک هم به صرفه هست و خیلی بهتر و ایمن تر از روش های دیگه هست

اکانت های پلاس اکسترا و ... هم هست که می تونی از آرشیو بازی های سونی استفاده کنی

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، M.G گفته است:

سلام 

خیلی بعید هست که مثل PS4 و PS3 ، هک ( Jail Break ) بشه 

الان فکر میکنم با اکانت های ظرفیتی یا اکانت هکی بازی نصب کنن براش 

خرید دیسک هم به صرفه هست و خیلی بهتر و ایمن تر از روش های دیگه هست

اکانت های پلاس اکسترا و ... هم هست که می تونی از آرشیو بازی های سونی استفاده کنی

چرا میگید بعید هست؟؟ps4 هک نرم افزاری شد .خب بحث اینکه اگه پول اون همه بازی که برا اکانت ظرفیتی میدم رو جمع کنم میتونم یه pc درست حسابی جمع کنم .اکانت هکی هم اگه مطمعن بشم به صاحب اصلی اکانت ضرر میرسونه اصلا استفاده نمیکنم

لینک به دیدگاه

۱۵ دقیقه قبل، mahdi۲۴ گفته است:

چرا میگید بعید هست؟؟ps4 هک نرم افزاری شد .خب بحث اینکه اگه پول اون همه بازی که برا اکانت ظرفیتی میدم رو جمع کنم میتونم یه pc درست حسابی جمع کنم .اکانت هکی هم اگه مطمعن بشم به صاحب اصلی اکانت ضرر میرسونه اصلا استفاده نمیکنم

این که به صاحب اکانت ضرر میرسونه قطعا بله. ولی خب موضوع مهمتر اینه کنسولتون بن میشه و شما میمونین و یه کنسول بن شده. ببین الان اکثر بازیا میرن به سمت انلاین شدن و یه سری ویژگی ها که برای تجربه بهتر مجبوری انلاین بشی برا این قضیه دیگه حتی هک نرم افزاری هم بشه زیاد به درد نمیخوره. به نظر من همون پی سی رو بغل کن.

لینک به دیدگاه

فرق کنسول و pc فرق نقد و اقساطی هست ، وقتی pc مقدوره پس تهیه کنید 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، yasin۱۳۸۰ گفته است:

فرق کنسول و pc فرق نقد و اقساطی هست ، وقتی pc مقدوره پس تهیه کنید 

ps5 بیست و دو میلیون هست با کیفیت 4k

ولی pc یی که بتونه 4k اجرا کنه چهل الی پنجاه میلیون هست

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mahdi۲۴ گفته است:

ps5 بیست و دو میلیون هست با کیفیت 4k

ولی pc یی که بتونه 4k اجرا کنه چهل الی پنجاه میلیون هست

اولن 4کی نیتیو نیست و داینامیکه در ثانی 30 فریم.

باور کن من داشتمش پلی 5 و ایکس باکس سری ایکس. اینا نهایت زورشون 4کی داینامیک با 30 فریم هست. 30 فریم واقعا عذاب اوره. بنده 2کی 60 فریم یا حتی 1080 شصت فریم رو به 4کی 30 فریم ترجیه میدم. برای اینکه از 4کی لذت ببری باید تلویزیونشم داشته باشی. داری؟ زیاد درگیر 4کی نباش یه پی سی برا 1080 ببند بعد ارتقا بده به 2کی قطعا شگفت زده میشی.

لینک به دیدگاه

۳۵ دقیقه قبل، ho۳einsa گفته است:

اولن 4کی نیتیو نیست و داینامیکه در ثانی 30 فریم.

باور کن من داشتمش پلی 5 و ایکس باکس سری ایکس. اینا نهایت زورشون 4کی داینامیک با 30 فریم هست. 30 فریم واقعا عذاب اوره. بنده 2کی 60 فریم یا حتی 1080 شصت فریم رو به 4کی 30 فریم ترجیه میدم. برای اینکه از 4کی لذت ببری باید تلویزیونشم داشته باشی. داری؟ زیاد درگیر 4کی نباش یه پی سی برا 1080 ببند بعد ارتقا بده به 2کی قطعا شگفت زده میشی.

بازی هاش رو چه طور نصب میکردین ؟؟در مورد کنسول هم بگم 4k 30fps نیتیو هست اونی که شما میگی داینامیک هستش مربوط به 4k 60fps هست (که اونم یه تکنولوری دارن که معلوم نمیشه ) به هر حال سلیقه ها متفاوته من 30 4k رو به 2k 60 ترجیح میدم 

لینک به دیدگاه

۱۲ ساعت قبل، mahdi۲۴ گفته است:

بازی هاش رو چه طور نصب میکردین ؟؟در مورد کنسول هم بگم 4k 30fps نیتیو هست اونی که شما میگی داینامیک هستش مربوط به 4k 60fps هست (که اونم یه تکنولوری دارن که معلوم نمیشه ) به هر حال سلیقه ها متفاوته من 30 4k رو به 2k 60 ترجیح میدم 

من اکانت قانونی میگرفتم دانلود میکردم با خود کنسول

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، ho۳einsa گفته است:

من اکانت قانونی میگرفتم دانلود میکردم با خود کنسول

اون اکنت قانونی رو میتونستید بفروشید؟؟

لینک به دیدگاه

59 دقیقه قبل، mahdi24 گفته است:

اون اکنت قانونی رو میتونستید بفروشید؟؟

بله چرا که نه

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، mahdi24 گفته است:

به هر حال سلیقه ها متفاوته من 30 4k رو به 2k 60 ترجیح میدم 

بله  دقیقا متفاوته ولی یه امای بزرگ این وسط هست! بازیای نسل جدید دوتا حالت دارن یکیش 4کی مثلا نیتیو با 30 فریم و یکیش رزولیشن پایین تر با 60 فریم. شما بازیو با دوتاش تجربش کنی بنا به تجربه خودم نظرت عوض میشه. شما فرض کن بازیایی چون لست 2 هورایزن فوربیدن وست اسپایدرمن با 30 فریم جذاب هستن یا 60 فریم؟ در کل به سلیقتون احترام میذارم ایشالا لذت ببرین.

لینک به دیدگاه

• 10 ماه بعد...

سلام تازگیا ps5 جیل‌برک میشه میخواستم بپرسم اگه به اینترنت متصل باشی بازم کنسولت بن میشه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...