رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام بر همه دوستان عزیز 

من یک تلویزیون 43 اینچ LG مدل 43UH65 دارم که پنلش شکسته کسی میدونه میتونم کجا پنلش پیدا کنم ؟ و سوال بعدیم اینه ایا بعد تعویض پنل امکان خرابی پنل جدید هست ؟ ایا پنل های تعویضی اصلی هستن و کیفیت پنل فابریک دارن ؟

ممنون میشم دوستان نظر بدن در اخر پست عکس های پنل گذاشتم 

IMG_20220831_042242.thumb.jpg.23c72d14dc9fce89a56519a3e96c3b7b.jpgIMG_20220831_042326.thumb.jpg.5af72ec7d491d00d4abfeaf159c72fc3.jpgIMG_20220831_042339.thumb.jpg.a84e538365a66dbe68d90a684f3946b6.jpg

ویرایش شده توسط Amirhossein Azimi
لینک به دیدگاه

شاید گلدیران داشته باشه باید زنگ بزنی ولی خیلی گرونتر از بیرون حساب میکنه تو دیوار بگردی پیدا میشه ، تلویزیون من مدل LF4265000GI هست برد تلویزیون خراب شده بود به گلدیران زنگ زدم گقتن برد تلویزیون و برد پاور باید عوض بشه 4500 خرجشه ، تو دیوار برد تلویزیون و برد پاور رو 1700 پیدا کردم ، قیمت پنل 5 تا 7 تومنه که به نظرم اصلا ارزش نداره ، چون مشخص نیست پنل اصلی باشه یا کیفیت پنل اصلی رو داشته باشه شما با این مبلغ میتونید مشابه تلویزیون خودتون رو یا بهترش رو بصورت دسته دوم بخرید ، میتونید برد تلویزیون و برد پاور رو بفروشید یه مبلغی روش بزاری یه تلویزیون دسته دوم بخری با شماره زیر تماس بگیر تو کار خرید و فروش تلویزیون خرابه ، پنلم احتمالا داشته باشه همون که 1700 قیمت داد نسبت به جاهای دیگه قیمتش کمتر بود ، ازش راهنمایی بگیر 

0912-840-4175

لینک به دیدگاه

منم تلوزیون. U8330 4k lg داشتم رطوبت رفت خراب شد پنل اورجینال نمی تونی پیدا کنی پنلهای بازار امثرا شبیه هم هستن فقط 4k  هستن مثلا بعد تعویض پنل قابلیت سه بعدی تلوزیون بنده پرید

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، esy۲۰۱۱ گفته است:

منم تلوزیون. U8330 4k lg داشتم رطوبت رفت خراب شد پنل اورجینال نمی تونی پیدا کنی پنلهای بازار امثرا شبیه هم هستن فقط 4k  هستن مثلا بعد تعویض پنل قابلیت سه بعدی تلوزیون بنده پرید

والا منم نگران همینم و میترسم پنل جدیدی که میگیرم کیفیت پنل اورجینال نداشته باشه ازون طرف هم خرید یک TV نو ولی ایرانی تو کتم نمیره و ترجیح من اینه همین tv  خودم تعمیر کنم حالا عین ضرب المثل خر تو گل کردن موندم

لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است:

والا منم نگران همینم و میترسم پنل جدیدی که میگیرم کیفیت پنل اورجینال نداشته باشه ازون طرف هم خرید یک TV نو ولی ایرانی تو کتم نمیره و ترجیح من اینه همین tv  خودم تعمیر کنم حالا عین ضرب المثل خر تو گل کردن موندم

تلوزیون ال جی هم و بقیه مارکها هم موجود هستند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...