رفتن به مطلب

کیا عمل لیزر شقاق و هموروئید داشتند؟

mohammad7966
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. من 100 روز پیش به خاطر یه سوزش خفیفی که نزدیک 2 سال همراهم بود، رفتم لیزر کردم. (در واقع پوست مقعدم حساس و شکننده شده بود و اگر یبوست میگرفتم خون ازش می اومد ولی شدید نبود که دیگه من گفتم برم عمل کنم بلکه شاید راحت بشم) دکتر گفت التهاب مقعدی دارید و اسم پروکتیت هم اورد که گفت پروکتیت مهم نیست. یه هموروئید خارجی سمت چپ هم داشتم که به خاطر یبوست اینطوری شده بود و هر از گاهی در می اومد و اصلا درد هم نداشت ولی  منشی دکتر گفت اینو هم عمل کن که نخوای بعدا عمل کنی.

خلاصه 2جا بخیه زد(هر دو داخل مقعد) یکی سمت راست که همون هفته اول خوب شد و احتمال زیاد شقاق بود و یکی سمت چپ که احتمالا هموروئید بوده که ورش داشته. بعد از 50 روز خوب نشده بود یعنی خونریزی نداشت ولی سوزش و تیزی در ناحیه چپ حس میکردم ، رفتم پیش دکتر گفت من زخمی نمی بینم. قشنگ روز بعدش یبوست گرفتم از همون سمت چپ. مجبور شدم آنتی فیشر بزنم، 2 سری رکتول و 2 سری هم ام جی. الان خونریزی ندارم ولی هنوز بعد از دفع ترشح دارم و سوزش هم هست. سوزش هم بیشتر ناحیه چپ هست.

الان به منشیش پیام دادم به خاطر ترشح. میگه بیا دکتر ببینه. ولی اونچیزی که توی اینترنت دیدم این دکترا بیخودی دارند از لیزر تعریف میکنند. همین هموروئید منو نوشته بود 3 هفته ای خوب میشه ولی بعد از 3 ماه هنوز ترشح دارم.

بعضیا رو دیدم توی همین سایتها، از لیزر شکایت کردند که زود خوب بشو نیست و ممکنه 2ماه و 3ماه طول بکشه . تازه بعضی از دکترا انگار میگن سنتی بهتره تا لیزر. خلاصه ماها گیر کردیم بین این پزشکا

الان موندم صبر کنم یا دوباره برم معاینه کنه؟ اصلا هم وقت نمیذاره و تند تند نگاه میکنه میره. البته من5شنبه ها میرم که توی کیلینیکش عمل داره و خب سرش شلوغه

ویرایش شده توسط mohammad7966
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...