رفتن به مطلب

نیازمند مشاوره جهت خرید مانیتور نو یا دست دو / کاربری طراحی/ بودجه 30 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیر
من دنبال خرید یک مانیتور خوب برای طراحی هستم، تا سقف حدودی 30 میلیون تومن مشکلی برای خرید ندارم ولی خب اگر با قیمت کمترم بشه چیز مناسبی پیدا کرد که چه بهتر.
از لحاظ سایزی چون کارم مولتی تسکه خودم فکر میکنم 32 اینچ انتخاب مناسبیه اما بازم اگر پیشنهاد یا راهنمایی خاصی مد نظرتون هست خوشحال میشم بشنوم.
کار من طراحی معماری، برنامه نویسی و یکمی هم تو اوقات فراغت گیم هست. کمی در انتخاب سایز مناسب و در نتیجه رزولوشن مناسب شک دارم.
یک مورد دیگم که برام مهمه، دوام و طول عمر مانیتوره.
متاسفانه مدل های خوب خیلی زیادی هست که خب توی ایران موجود نیست و برای همین حتما دنبال مانیتوری هستم که بشه در نهایت بدستم برسه و بخرمش!
از بین انتخاب های موجود، من خودم 5 تا مانیتور رو تاحالا پیدا کردم و ممنون میشم نظرتونو در موردشون بدونم:
1. ASUS ProArt PA329CV 32 Inch 4K
2. LG 32UN880-B 32 UltraFine Display Ergo UHD 4K
3. Gigabyte Aorus FI32Q
4. Acer Predator XB323U GXbmiiphzx

5.benq ew3280u
یا اگر مانیتوری مد نظر شما هست ممنون میشم معرفی کنین.
کارت گرافیک من 3070 ایسوس هستش و بنظرتون اینکه مثلا مانیتور 32 اینچ 4k بگیرم، روش بصورت دائمی فشار میاره؟ یا مشکلی پیش نمیاد؟

ویرایش شده توسط ali.arch
اصلاح سایز فونت
لینک به دیدگاه

سلام وقت بخیر 

2مورد رو مد نظر قرار بدین

اول برای طراحی و معماری حتما از 2 مانیتور استفاده کنید که یکی اجرای برنامه و طراحی میکنید و یکی خروجی رندر و یا وبگردی و یا گیم انجام میدین، پس بهتره از دوتا 24 اینچ یا نهایت یک 27 و یک 24 استفاده کنید، خودم 2تا 24 دارم عالی هست. 

مورد دوم اینکه ببینید فاصله شما تا مانیتور چقدر هست و اگر کمتر از 60 یا 70 سانت هست بیشتر از 24 پیشنهاد نمیدم چون به چشم فشار میاد ولی اگر بیشتر هست میتونید 27 هم خریداری کنید. 

در کل برای طراحی و استفاده طولانی مدت دنبال چیزی باشین که کمترین اسیب رو به چشم بزنه نه اینکه حتما 4کی باشه و ابعاد بزرگ...

لینک به دیدگاه

46 دقیقه قبل، Mansbrz گفته است:

سلام وقت بخیر 

2مورد رو مد نظر قرار بدین

اول برای طراحی و معماری حتما از 2 مانیتور استفاده کنید که یکی اجرای برنامه و طراحی میکنید و یکی خروجی رندر و یا وبگردی و یا گیم انجام میدین، پس بهتره از دوتا 24 اینچ یا نهایت یک 27 و یک 24 استفاده کنید، خودم 2تا 24 دارم عالی هست. 

مورد دوم اینکه ببینید فاصله شما تا مانیتور چقدر هست و اگر کمتر از 60 یا 70 سانت هست بیشتر از 24 پیشنهاد نمیدم چون به چشم فشار میاد ولی اگر بیشتر هست میتونید 27 هم خریداری کنید. 

در کل برای طراحی و استفاده طولانی مدت دنبال چیزی باشین که کمترین اسیب رو به چشم بزنه نه اینکه حتما 4کی باشه و ابعاد بزرگ...

ممنونم

راستش الان هم دومانیتور دارم و همین که پیوستگی بینشون نیست و مدام باید سرمو بچرخونم داره اذیتم میکنه و بفکر خرید مانیتور با سایز بزرگتر افتادم. فاصله ام با میز رو میتونم متناسب با سایز مانیتور تنظیم کنم و طبق تحقیقاتی که کردم به این نتیجه رسیدم که 32 اینچ بهترین سایز برای مولتی تسکینگ هستش.

لینک به دیدگاه

دوستان من اخیرا یک مانیتور دیگه هم به لیستم اضافه شده:

مانیتور 32 اینچ بنکیو EW3280U
کسی در خصوص این مانیتور هست بتونه من رو راهنمایی کنه؟

ویرایش شده توسط ali.arch
لینک به دیدگاه

پیشنهاد بنده :

توصیه میکنم مشخصات این مدل رو با مواردی که مدنظرتون هست مقایسه کنید

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، m.reza گفته است:

پیشنهاد بنده :

توصیه میکنم مشخصات این مدل رو با مواردی که مدنظرتون هست مقایسه کنید

ممنونم

راستش این مدل هم خیلی از قابلیت هایی که من دنبالشم رو داره ولی خب ذکر شده مشکل فلیکر داره و من واقعا ترجیح میدم روش ریسک نکنم، چون این قضیه فقط مربوط به مانیتور خودشون نیست و توی آمازون هم دیدم درخصوص این مانیتور این مشکل چندین بار مطرح شده بود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...