رفتن به مطلب

سوال در مورد ssd سامسونگ 256

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه

جدیدا یه ssd m.2 سامسونگ دست دوم خریدم ، بعد تایید به فروشنده جهت سلامت هارد ، امروز متوجه شدم نرم افزار hard disk sentinel مقدار رایتش رو 50 ترا بایت نشون میده توی 333 روز ،سلامتیش هم روی 87 درصد .

حالا می خوام بدون این هارد قابل اطمینان هست ؟ و اینکه چقدر از عمرش مونده؟

ممنونم

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، mohsen6281 گفته است:

سلام به همه

جدیدا یه ssd m.2 سامسونگ دست دوم خریدم ، بعد تایید به فروشنده جهت سلامت هارد ، امروز متوجه شدم نرم افزار hard disk sentinel مقدار رایتش رو 50 ترا بایت نشون میده توی 333 روز ،سلامتیش هم روی 87 درصد .

حالا می خوام بدون این هارد قابل اطمینان هست ؟ و اینکه چقدر از عمرش مونده؟

ممنونم

بفرمائید مدل دقیقش چیه؟

نباید مشکلی باشه و عمر زیادی دارن 

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، masooyan گفته است:

بفرمائید مدل دقیقش چیه؟

نباید مشکلی باشه و عمر زیادی دارن 

این عکسشه

photo_2022-09-07_12-09-57.thumb.jpg.16342b368863a654be8cd02806756b6e.jpg

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، mohsen6281 گفته است:

این عکسشه

photo_2022-09-07_12-09-57.thumb.jpg.16342b368863a654be8cd02806756b6e.jpg

خب با توجه به سال تولید که 2018 هستش میزان رایت طبیعی هستش و مشکلی نیست هر چقدر این میزان رایت بیشتر بشه سلامت بمرور کم میشه و جای نگرانی نیستش.

برای نمونه اس اس دی خودم که خیلی وقته دارم استفاده میکنم و سلامتش الان 80 درصد هست ولی سرعت مثل روز اول

image.thumb.png.f704c55448e36fbc7cdad545e8242b5d.png

لینک به دیدگاه

آخه مال شما توی 875 روز شده 40 ترا ولی برای من توی 333 روز شده 50 ترا ، منطقیه ؟

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، mohsen6281 گفته است:

آخه مال شما توی 875 روز شده 40 ترا ولی برای من توی 333 روز شده 50 ترا ، منطقیه ؟

خب یه کاربر عادی نبوده و استفاده های خاصی داشته 

من اس اس دی سری 970 evo plus با حجم دو ترابایت هم دیدم تا 2 هزار ترابایت رایت داشته سلامت حدود 36 درصد بوده ولی سرعتش مثل روز اول بوده میخوام اینو بگم که عمر اس اس دی های حالا در مورد

سامسونگ داریم صحبت میکنیم خیلی بالاتر از اون چیزی هستش که تو مشخصات درج شده البته که بهتر اینه اس اس دی خریداری بشه که میزان رایتش پایین باشه.

ویرایش شده توسط masooyan
لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، masooyan گفته است:

خب یه کاربر عادی نبوده و استفاده های خاصی داشته 

من اس اس دی سری 970 evo plus با حجم دو ترابایت هم دیدم تا 2 هزار ترابایت رایت داشته سلامت حدود 36 درصد بوده ولی سرعتش مثل روز اول بوده میخوام اینو بگم که عمر اس اس دی های حالا در مورد

سامسونگ داریم صحبت میکنیم خیلی بالاتر از اون چیزی هستش که تو مشخصات درج شده البته که بهتر اینه اس اس دی خریداری بشه که میزان رایتش پایین باشه.

ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

درود احتمال زیاد باهاش ماین شده نمیدونم شاید هم نشده ولی عقلانی اینه که نخریدش 50 ترا رایت کم نیست. من تو 4 سال 12 ترا رایت داشتم همش. یه اکبند ساتا بگیر ریسک نکن

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، ho3einsa گفته است:

یه اکبند ساتا بگیر ریسک نکن

اس اس دی ایشون فکر نکنم بیشتر از 700 یا 800 تومن خریده باشه دیگه این قیمت ها ریسک نداره که حالا اگه میخواست 10 میل پول بده اون موقع بله ارزش نداشت.

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، masooyan گفته است:

اس اس دی ایشون فکر نکنم بیشتر از 700 یا 800 تومن خریده باشه دیگه این قیمت ها ریسک نداره که حالا اگه میخواست 10 میل پول بده اون موقع بله ارزش نداشت.

رایت‌ بالا یعنی‌خرابی زودتر. یه چیز بدیهیه حالا میخاد ۵۰۰ داده باشه. با احترام به شما البته. استارتر محترم هم کاملا مختاره ما میایم فقط نظرمونو میگیم

لینک به دیدگاه

درود بر همه دوستان

تست سنتینل تست مطمئن و 100 درصد برای کار کرد هارد نیست ،چه برا هارد و چه برا ssd

من هارد دیدم با سلامت صفر خیلی خوب کار میکرده و هارد هم داشتیم با سلامت 98 هنگی و اختلال داشته(مخصوصا هارد ریفر)

یه بارم یه اس اس دی  داشتیم سلامتش 98 بود و کندی  داشت فرستادیم گارنتی تعویض شد(برا اس اس دی 98 تغریبا عادیه)

تو 90 درصد مواقع سلامت خیلی پایین دلیل برا ایراد داشتن  هارد و یا اس اس دی هست و مخصوصا بر اس اس دی  با سلامت زیر 80 یا 70 هنگی و فریز و مشکلاتی مشاهده شده

بهتره با "اچی دی تون" تست رید و رایت هم بگیرید و نباید تو نمودار افت زیاد باشه (برا تست رید باید هارد و ان لوکاتد کنید)

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...