رفتن به مطلب

استفاده لپ تاپ به عنوان مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ایا امکانش هست از لپ تاپم به عنوان یک مانیتور برای سیستمم استفاده کنم؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، Abdulrahman گفته است:

سلام ایا امکانش هست از لپ تاپم به عنوان یک مانیتور برای سیستمم استفاده کنم؟ 

در حالت عادی خیر. میتونید با برنامه هایی مثل anydesk ریموت بزنید ولی دردسر های خودش رو داره. چون اکثر لپتاپ ها HDMI in ندارن، به روش اصولی این کار نشدنی هست. مگر اینکه لپتاپ رو اوراق کنید و تبدیل LVDS به HDMI و اینا که بازم میگم این روش هم ارزش نداره.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Devileytion گفته است:

در حالت عادی خیر. میتونید با برنامه هایی مثل anydesk ریموت بزنید ولی دردسر های خودش رو داره. چون اکثر لپتاپ ها HDMI in ندارن، به روش اصولی این کار نشدنی هست. مگر اینکه لپتاپ رو اوراق کنید و تبدیل LVDS به HDMI و اینا که بازم میگم این روش هم ارزش نداره.

انی دسک ک کلا نمیشه هم لگه هم با نت کار میکنه، لپ تاپ من پورت hdmi داره، با کپچر کارت نمیشه کاری کرد؟

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، Abdulrahman گفته است:

انی دسک ک کلا نمیشه هم لگه هم با نت کار میکنه، لپ تاپ من پورت hdmi داره، با کپچر کارت نمیشه کاری کرد؟

همونطور که ایمان جان توضیح دادن پورت اچ دی ام ایی که روی لپتاپ تعبیه شده برای خروجی گرفتنه و به کارت گرافیک وصله. برای  اینکه بتونی به مانیتورش وصل بشی باید اچ دی ام ای ورودی باشه و به خود مانیتور وصل باشه. من 10 سال پیش درگیر این قضیه بودم و دنبال این بودم که ایکس باکس 360 رو به لپتاپ وصل کنم ولی اخر مجاب شدم عملا نشدنیه حتی با نرم افزارای ثالث هم انجام بدی خروجی دارای تاخیر زیادی میشه خلاصه شیک و مجلسی رفتم یه مانیتور ایکس ویژن خریدم اون زمان. شما هم راه حلت همینه. ( خرید یه مانیتور)

لینک به دیدگاه

34 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است:

همونطور که ایمان جان توضیح دادن پورت اچ دی ام ایی که روی لپتاپ تعبیه شده برای خروجی گرفتنه و به کارت گرافیک وصله. برای  اینکه بتونی به مانیتورش وصل بشی باید اچ دی ام ای ورودی باشه و به خود مانیتور وصل باشه. من 10 سال پیش درگیر این قضیه بودم و دنبال این بودم که ایکس باکس 360 رو به لپتاپ وصل کنم ولی اخر مجاب شدم عملا نشدنیه حتی با نرم افزارای ثالث هم انجام بدی خروجی دارای تاخیر زیادی میشه خلاصه شیک و مجلسی رفتم یه مانیتور ایکس ویژن خریدم اون زمان. شما هم راه حلت همینه. ( خرید یه مانیتور)

کپچر کارت با usb وصل میشه اونم نشدنیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، Abdulrahman گفته است:

با Anydesk اگر هر دو کامپیوتر روی یه شبکه باشن از ترافیک محلی استفاده میشه و به حجم اینترنت کاری نداره اون لگ هم برطرف میشه ولی مشخصا 1:1 نیست.

کارت کپچر هم مثل Anydesk هست یعنی باز شما با یه تاخیر در حد 100میلی ثانیه طرفید + هزینه سخت افزارش. البته میشه OBS رو تحت شبکه بدون نیاز به کارت کپر راه اندازی کرد. فکر کنم به متودش میگن nginx. من سال ها پیش این روش رو پیاده کردم الان جزئیاتش خاطرم نیست ولی دردسرش زیاده نسبت به کارت کپچر که فقط چندتا سیم وصل میکنی به هم.

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، m.reza گفته است:

مدل لپتاپ چیه ؟

لپ تاپم زیاد قوی نیست سیپیوش a10 8780p رم 8 گرافیک r7 2gb 360m 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

با برنامه space desk میتونید این کار رو انجام بدید، اگر سیستم هارو با کابل لن متصل کنید، تصویر کاملا قابل قبول و بدون تاخیر دریافت میکنید.

برنامه یه سرور داره که روی سیستم اصلی میریزید و نسخه کلایت هم روی لپتاپ، اگر دستگاه ها روی یک شبکه باشن، روی سیستم کلاینت، سیستم سرور رو انتخاب میکنید و مانیتور لپتاپ به عنوان یه مانیتور معمولی به لیست مانیتور های متصل به دستگاه سرور شناسایی میشه، خوبی دیگه ای هم که این برنامه داره، موس و کیبرد دستگاه کلاینت هم به سیستم سرور وصل میشه!

به غیر از دستگاه های ویندوزی، نسخه اندروید هم داره که میشه حتی از گوشی هم به عنوان مانیتور استفاده کرد.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

با برنامه space desk میتونید این کار رو انجام بدید، اگر سیستم هارو با کابل لن متصل کنید، تصویر کاملا قابل قبول و بدون تاخیر دریافت میکنید.

برنامه یه سرور داره که روی سیستم اصلی میریزید و نسخه کلایت هم روی لپتاپ، اگر دستگاه ها روی یک شبکه باشن، روی سیستم کلاینت، سیستم سرور رو انتخاب میکنید و مانیتور لپتاپ به عنوان یه مانیتور معمولی به لیست مانیتور های متصل به دستگاه سرور شناسایی میشه، خوبی دیگه ای هم که این برنامه داره، موس و کیبرد دستگاه کلاینت هم به سیستم سرور وصل میشه!

به غیر از دستگاه های ویندوزی، نسخه اندروید هم داره که میشه حتی از گوشی هم به عنوان مانیتور استفاده کرد.

این روش رو انجام دادم دیلی نسبتا کمی داشت اذیت نمیکنه ولی کیفیت صفحه خیلی پایینه تا اخر هم کردم همه چیزارو بازم کمه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...