رفتن به مطلب

چرخش فن پاور در حالی که کامپیوتر کاملا خاموشه !!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان

یه تازگی یه مبدل HDMI خریداری کردم

وقتی وصلش میکنم به پی سی چراغ مبدل شروع میکنه به چشمک زدن !!! ( وقتی کنسول روشن و پی سی خاموش هستش چراغ مبدل شروع میکنه به چشمک زدن و تصویر ندارم و به محض اینکه پی سی روشن میشه تصویر میاد و چشمک زدن مبدل قطع میشه !)

با خودم گفتم شاید مشکل از پاور باشه ! اول دکمه ی پاور رو خاموش کردم دیدم باز چراغ مبدل چشمک میزنه و فن پاور درحال چرخیدنه !!! کنارشم فن سی پی یو و فن های کیس دارن خیلی آروم میچرخن و LED هاشون خاموش روشن میشن !!! بعدش کلا پاور رو از مادربرد جدا کردم و باز دیدم دارن می‌چرخن !!!

داستان چیه اساتید ؟!

حدس خودم اینه چون مبدلی که خریدم برقشو از HDMI تامین میکنه وقتی کنسول و مانیتور روشنن به پی سیم برق وارد میشه ...

ممنون میشم کمک کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

حدستون کاملا درسته. میتونه مشکل همون تبدیل باشه.

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

حدستون کاملا درسته. میتونه مشکل همون تبدیل باشه.

یعنی مبدل خرابه یا یه چی طبیعیه ؟! 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینکه از طرف پورت تصویر داره برق وارد سیستم میشه طبیعیه، ولی اینکه باعث چرخش فن ها میشه، یه جای کار میلنگه.

مبدل hdmi هم دقیق توضیح بدید چیه. جوری که من ار توصیف شما متوجه شدم باید یه سوییچ hdmi باشه.

اگه سوییچ عه مبدلی که میگید، این اتفاق طبیعیه و بهتره هر چه زودتر از روش سنتی جابجا کردن کابل ها برای استقاده از دستگاه ها استفاده کنید یا یه تبدیل مرغوب بگیرید که تامین برقش از ادابتور خارجی باشه، نه پورت های ورودی.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

اینکه از طرف پورت تصویر داره برق وارد سیستم میشه طبیعیه، ولی اینکه باعث چرخش فن ها میشه، یه جای کار میلنگه.

مبدل hdmi هم دقیق توضیح بدید چیه. جوری که من ار توصیف شما متوجه شدم باید یه سوییچ hdmi باشه.

اگه سوییچ عه مبدلی که میگید، این اتفاق طبیعیه و بهتره هر چه زودتر از روش سنتی جابجا کردن کابل ها برای استقاده از دستگاه ها استفاده کنید یا یه تبدیل مرغوب بگیرید که تامین برقش از ادابتور خارجی باشه، نه پورت های ورودی.

این مورد رو خریداری کردم Baseus Matrix

شما گزینه ای مد نظرت هست ؟! حقیقتا خسته شدم انقدر کابل جا به جا کردم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...