رفتن به مطلب

کارت 3070TI با گارانتی اصلی یا گارانتی شرکتی؟

SeCret
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام کارت گرافیک ایسوس ROG STRIX 3070TI میخوام بگیرم

ولی قیمتاشون در حد 3 تا 4 تومنه بین گارانتی شرکتی و اصلی

عقلانیه به نظرتون هزینه بیشتر برای گارانتی اصلی یا مشکلی نداره همین شرکتیا؟

حالا شرکتیایی که زیر نظر دارم کدومشون بهتره به نظرتون؟!!

بانی نو

آژمان

سریر

ممنون میشم راهمایی کنید و یا جایی میشناسید که قابل اعتماد ترن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

از سایت میخواید خرید کنید یا فروشگاه حضوری؟

اگر روی سایت این گارانتی هارو زده، 99 درصد کارت بدون گارانتی براتون میفرستن و میگن اگر مشکلی خورد کارت رو برای خودمون بیار.

گارانتی های اصلی هم یه مدل دیگه داستان دارن.

همون گارانتی شرکتی هارو بگیرید، فقط پلمپ بودن رو کامل چک کنید، کامل هم تست کنید که اگر مشکلی داشت متوجه بشید، اگر کارت اون اول مشکلی نداشته باشه و از کارت خوب نگه داری کنید، هیچ موقع نیاز به گارانتی ندارید.

اگر هم مشکل مالی ندارید و براتون مسئله ای نداره، همون اصلی تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

3070ti اصلا ارزش خرید نداره

از سایتی مثل اترین کالا ۳۰۸۰ بخرید

گارانتی هم کشکه الکی پول به گارانتی ندین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من تاحالا سرو کارم به گارانتی بابت گرافیک نیفتاده ولی یه مزیت گارانتی اصلی فروشش در آیندس یکم بهتر فروش میره. بنظرم همین یه مورد فقط جای فکر داره.

لینک به دیدگاه

بهمن سال پیش یه 3070 rog strix oc خریدم با گارانتی 3 ماه ، سر 40 روز یکی از فن ها خراب شد و جیر جیر میکرد ، بردم گارانتی و با آخرش قرار شد با مدل TI همین سری عوض کنن و من 1.5 تومن سر بدم 

از اونجایی هم که از نظر اتحادیه حداقل یه کالا باید بهش 18 ماه گارانتی داده بشه به گارانتی اطلاع دادم اون ها هم برای من کارت گارانتی گرافیک جدید رو 3 ساله صادر کردن

من به شخصه خودم رو ادم بدشانسی میدونم ولی معمولا کارم به گارانتی ها ختم میشه برای همین ترجیح میدم کالای با گارانتی بخرم

جون 4 تومن بیشتر روی یه کالایی که 30 تومن قیمت هشت برام منطقی تر هست تا این که جی پی یو اون گرافیک بره و کلا غیرقابل استفاده بشه

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میشه اگر نظر روی گارانتی دارین ، گارانتی معتبر بگیرید . طبق تجربه شخصی قبلا یادمه کارت GTS250 داشتم و مشکل خورد کارت و گارانتی با مدل بالاتر عوض اش کرد برام . گارانتی معتبری بود . جدای بحث گارانتی اگر عجله برای خرید نداری تا مهر صبر کن احتمالا کارت با قیمت مناسب تری میتونی بخری 

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

از سایت میخواید خرید کنید یا فروشگاه حضوری؟

اگر روی سایت این گارانتی هارو زده، 99 درصد کارت بدون گارانتی براتون میفرستن و میگن اگر مشکلی خورد کارت رو برای خودمون بیار.

گارانتی های اصلی هم یه مدل دیگه داستان دارن.

همون گارانتی شرکتی هارو بگیرید، فقط پلمپ بودن رو کامل چک کنید، کامل هم تست کنید که اگر مشکلی داشت متوجه بشید، اگر کارت اون اول مشکلی نداشته باشه و از کارت خوب نگه داری کنید، هیچ موقع نیاز به گارانتی ندارید.

اگر هم مشکل مالی ندارید و براتون مسئله ای نداره، همون اصلی تهیه کنید.

بله میخواستم از سایت خریداری کنم که همشون وعده میدادن که معتبره و شناختی رو فروشگاهشون نداشتم برای همین نگرفتم

17 ساعت قبل، hosin گفته است:

3070ti اصلا ارزش خرید نداره

از سایتی مثل اترین کالا ۳۰۸۰ بخرید

گارانتی هم کشکه الکی پول به گارانتی ندین

بله طی بررسی که کردم بین 3070 و 3070ti تنها 7 درصد فرقش هست که زیاد به چشم نمیاد و به نظرم هزینه اضافی پرداخت کردن بود براش و اختلاف زیادی هم با 3080 داشت

از اونجایی که پاورم 800 بود نخواستم ریسک کنم که گرافیک 3080 بگیرم که بعدا به مشکل بخورم

برای همین ترجیح دادم 3070 بگیرم

11 ساعت قبل، ATER گفته است:

بهمن سال پیش یه 3070 rog strix oc خریدم با گارانتی 3 ماه ، سر 40 روز یکی از فن ها خراب شد و جیر جیر میکرد ، بردم گارانتی و با آخرش قرار شد با مدل TI همین سری عوض کنن و من 1.5 تومن سر بدم 

از اونجایی هم که از نظر اتحادیه حداقل یه کالا باید بهش 18 ماه گارانتی داده بشه به گارانتی اطلاع دادم اون ها هم برای من کارت گارانتی گرافیک جدید رو 3 ساله صادر کردن

من به شخصه خودم رو ادم بدشانسی میدونم ولی معمولا کارم به گارانتی ها ختم میشه برای همین ترجیح میدم کالای با گارانتی بخرم

جون 4 تومن بیشتر روی یه کالایی که 30 تومن قیمت هشت برام منطقی تر هست تا این که جی پی یو اون گرافیک بره و کلا غیرقابل استفاده بشه

منم دقیقا همین حس رو دارم که شاید به مشکل بخورم برای همین خواستم خیال خودم لااقل راحت باشه

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، m2relax گفته است:

پیشنهاد میشه اگر نظر روی گارانتی دارین ، گارانتی معتبر بگیرید . طبق تجربه شخصی قبلا یادمه کارت GTS250 داشتم و مشکل خورد کارت و گارانتی با مدل بالاتر عوض اش کرد برام . گارانتی معتبری بود . جدای بحث گارانتی اگر عجله برای خرید نداری تا مهر صبر کن احتمالا کارت با قیمت مناسب تری میتونی بخری 

بله در آخر الماس گرفتم

لینک به دیدگاه

مرسی از همه دوستان عزیز با راهنمایی های خوبتون 😍

در آخر تصمیم گرفتم rog strix 3070 بگیرم به این دلیل که تنها 7 درصد با نسخه Ti فرق داره و ارزش هزینه بیشتر نداره

و همین که 100 وات برق کمتر مصرف میکنه 😅

مثلا در 3060 و 3060ti کارت ti اختلاف خوب و زیادی دارن که ارزش داره هزینه بیشتری کرد

به نظرم بهترین تصمیم رو گرفتم و انتخاب خوبی کردم با بهترین قیمت بازار

با گارانتی اصلی 3 سال الماس 24500 گرفتم

ویرایش شده توسط SeCret
لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، SeCret گفته است:

مرسی از همه دوستان عزیز با راهنمایی های خوبتون 😍

در آخر تصمیم گرفتم rog strix 3070 بگیرم به این دلیل که تنها 7 درصد با نسخه Ti فرق داره و ارزش هزینه بیشتر نداره

و همین که 100 وات برق کمتر مصرف میکنه 😅

مثلا در 3060 و 3060ti کارت ti اختلاف خوب و زیادی دارن که ارزش داره هزینه بیشتری کرد

به نظرم بهترین تصمیم رو گرفتم و انتخاب خوبی کردم با بهترین قیمت بازار

با گارانتی اصلی 3 سال الماس 24500 گرفتم

مبارک باشه

اتفاقا 2 هفته پیش دوست من 3080 تاف با این قیمت خرید

بدون هیچ مشکلی همین الان داره باش 4کی گیم میزنه :D

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، hosin گفته است:

مبارک باشه

اتفاقا 2 هفته پیش دوست من 3080 تاف با این قیمت خرید

بدون هیچ مشکلی همین الان داره باش 4کی گیم میزنه :D

بدون گارانتی بله منم میتونستم 3080 بگیرم با این قیمت

.ولی کلا جنس بدون گارانتی رو نمیپسندم و یجوری شک میکنم به اون جنس نکنه ریفرش یا ماین شده یا دست دو بدن بهم

در نتیجه برای همین یکم بیشتر هزینه کردم تا مطمئن بشم جنس اصلی و پلمپ میگیرم بدون شک و شبهه ای 😀

لینک به دیدگاه

59 دقیقه قبل، SeCret گفته است:

بدون گارانتی بله منم میتونستم 3080 بگیرم با این قیمت

.ولی کلا جنس بدون گارانتی رو نمیپسندم و یجوری شک میکنم به اون جنس نکنه ریفرش یا ماین شده یا دست دو بدن بهم

در نتیجه برای همین یکم بیشتر هزینه کردم تا مطمئن بشم جنس اصلی و پلمپ میگیرم بدون شک و شبهه ای 😀

این فقط تصورات {توهم} شماست

شما از کجا مطمئنی گارانتی های ایران جنس ریفر دوباره پلمپ نمیکنن میدن دست مردم :)

به هر حال مبارکتون باشه امیدوارم هیچ موقع مشکلی براتون پیش نیاد که اصلا نیاز به گارانتی داشته باشید

کلا این مافیا گارانتی مثل خوره افتاده به جون ملت بد بخت ایران

همینجوری هر جنسیو چند برابر قیمتش میخرن حالا n تا شرکت هم زدن به اسم گارانتی و یه پولی هم اونجا میزنن به جیب

لینک به دیدگاه

25 دقیقه قبل، hosin گفته است:

این فقط تصورات {توهم} شماست

شما از کجا مطمئنی گارانتی های ایران جنس ریفر دوباره پلمپ نمیکنن میدن دست مردم :)

به هر حال مبارکتون باشه امیدوارم هیچ موقع مشکلی براتون پیش نیاد که اصلا نیاز به گارانتی داشته باشید

کلا این مافیا گارانتی مثل خوره افتاده به جون ملت بد بخت ایران

همینجوری هر جنسیو چند برابر قیمتش میخرن حالا n تا شرکت هم زدن به اسم گارانتی و یه پولی هم اونجا میزنن به جیب

ساده س یکم اگه تحقیق کنی متوجه میشی

نمایندگی رسمی خود ایسوس در ایران چنتا از معتربرترین شرکتایی که وارد کننده محصولاتش هستن رو معرفی کردن

که من و شما بشناسیم و اگه احیانا به مشکلی خورد کالامون بدون چون و چرا عوض کنن چون مستقیم با خود سازنده طرفن و از اونا میگیرن و از جیب خودشون که نمیدن که بخوان زیرش بزنن

برخلاف این شرکتای دیگه از جمله همون شرکتی که گفتی ( آترین کالا و... ) اینا معلوم نیست چجور وارد میکنن صد درصد که قاچاق هست

و برای سود خودشونم که شده میگردن ارزون وارد میکنن حالا ارزون چطوریه " ممکنه جنس ریفر باشه، ماین باشه، دست دو باشه و.... "

حالا خودت ببین ارزش داره مثبت 20 تومن تو داری یه جنسی رو میخری و فقط بخاطراینکه نخوای چند تومن بیشتر هزینه کنی تو دام این شرکتا بیوفتی؟؟

پس فردایی احیانا اگه به مشکل خوردی اصلا اینا زیر بار میرن و جنستو عوض میکنن؟؟

مجبوری بندازیش آشغالی

ویرایش شده توسط SeCret
لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، SeCret گفته است:

ساده س یکم اگه تحقیق کنی متوجه میشی

نمایندگی رسمی خود ایسوس در ایران چنتا از معتربرترین شرکتایی که وارد کننده محصولاتش هستن رو معرفی کردن

که من و شما بشناسیم و اگه احیانا به مشکلی خورد کالامون بدون چون و چرا عوض کنن چون مستقیم با خود سازنده طرفن و از اونا میگیرن و از جیب خودشون که نمیدن که بخوان زیرش بزنن

برخلاف این شرکتای دیگه از جمله همون شرکتی که گفتی ( آترین کالا و... ) اینا معلوم نیست چجور وارد میکنن صد درصد که قاچاق هست

و برای سود خودشونم که شده میگردن ارزون وارد میکنن حالا ارزون چطوریه " ممکنه جنس ریفر باشه، ماین باشه، دست دو باشه و.... "

حالا خودت ببین ارزش داره مثبت 20 تومن تو داری یه جنسی رو میخری و فقط بخاطراینکه نخوای چند تومن بیشتر هزینه کنی تو دام این شرکتا بیوفتی؟؟

پس فردایی احیانا اگه به مشکل خوردی اصلا اینا زیر بار میرن و جنستو عوض میکنن؟؟

مجبوری بندازیش آشغالی

اصلا ما چیزی به اسم نمایندگی رسمی ایسوس در ایران نداریم

اونا همشون واسطن و وارد کننده که کالاشونو گارانتی هم میکنن

شما همین الان برو یه ایمیل به ایسوس بزن ببین چی میگه در جوابت

اتفاقا کارت هایی که اترین کالا میاره چون سابقه 4 تا خرید ازشو دارم همشون از نمایندگی رسمی ایسوس در دوبی هست { البته اینا مستقیم از ایسوس نمیخرن و از خرده فروش میخرن دقیقا مثل همین شرکت های ایرانی که وارد میکنند و جنس خودشونو هم گارانتی میکنن و اسمشون هم گذاشتن گارانتی یکپارچه  اصلا تا حالا واستون سوال پیش نبومده اگه ایسوسه پس چرا 500 تا گارانتی داره ؟ بله جانم اینقدر این حجم بخور بخور زیاده و رانت فساد توش هست که یه شرکت تنهایی از پسش بر نمیاد }

اگر فاکتور خرید بخواین واستون میفرستن و تو بسته بندی همون نمایندگی هم ارسال میشه با ضربه گیر

که کد وریفای هم روش هست  میتونید استعلام کنید

البته جالبه بدونین کارت هاشون گارانتی بین الملل هم داره

نکته یعدی اینکه

این سایت و امثالش همشون اینماد دارن

و عملا نمیتونن جنس قاچاق بفروشن چون حتی درگاه رسمی پرداخت از شاپرک هم دارن

قوانین اینارو خوده باشین میدونید چی میگم :)

ویرایش شده توسط hosin
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...