رفتن به مطلب

اف پی اس دراپ خیلی داغون !

Aewdie
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من وقتی گیمو باز میکنم قشنگ 180 اف پی اسو میگیرم وسط فایت مثلا میام دیسکوردو چک کنم با یه alt+tab همچی به فنا میره ! اف پی اس میاد رو 10 بعد برگشت به گیم هرکاری کردم درستش نشد تو فرومای خارجیم گشتم همه گفتن ویندوزتونو عوض کنید رو همه حالت تصویری امتحان کردم حتی رو گیمای مختلف

لینک به دیدگاه

درود

برای راهنمایی مناسب، بهتر نیست که مشخصات سیستم و اون بازی که مشکل دارین باهاشو بگین؟ ایا  فقط یه بازی خاص یا همیشه اینجوریه

لینک به دیدگاه

واااای اگه بدونی چقدر کلافم....

دیشب توی گیم بودم ،اومدم دیسکورد، دوباره رفتم تو گیم، fps شد 25...... واااااااااااااااااااااااااااااااااااای... وسط مچ بودم... روانی شدم...

اومدم بیرون ، دیدم تمام گیم ها اینطوری شدن.. ویندوز رو ریست کردم اومد بالا خوب شد!!! ... من که کلافه شدم.. همه چی هم آپدیت هست...

امروز از اطلاعاتم بکاپ میگیرم، و ویندوز رو ریستور میکنم، هر کاری کردم توی این چندروز درست نشد که نشد...

ویرایش شده توسط Mr.jalilpour
لینک به دیدگاه

این قضیه برای من تو وارزون گهگاهی پیش میومد وقتی هم تسک منجر رو باز میکردم میدیدم سی پیو گویا درگیر نشده،این قضیه بر میگرده به ویندوز و مشکلات نرمفزاری بازی چون با اپدیت هرازگاهی وارزون درست میشد برام.

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، ho3einsa گفته است:

درود

برای راهنمایی مناسب، بهتر نیست که مشخصات سیستم و اون بازی که مشکل دارین باهاشو بگین؟ ایا  فقط یه بازی خاص یا همیشه اینجوریه

سلام همه بازیا اینطورین مشخصات سیستم

I5 12400f

Gtx 1650

Mb h610

2 ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است:

دیشب توی گیم بودم ،اومدم دیسکورد، دوباره رفتم تو گیم، fps شد 25...... واااااااااااااااااااااااااااااااااااای... وسط مچ بودم... روانی شدم...

اومدم بیرون ، دیدم تمام گیم ها اینطوری شدن.. ویندوز رو ریست کردم اومد بالا خوب شد!!! ... من که کلافه شدم.. همه چی هم آپدیت هست...

امروز از اطلاعاتم بکاپ میگیرم، و ویندوز رو ریستور میکنم، هر کاری کردم توی این چندروز درست نشد که نشد...

بخدا ادمو روانی میکنه دقیقه های اخر مچ بود پیام دادن بهم از استیم استیمو باز کردم برگشتم اف پی اس 5بود😑😐

2 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

این قضیه برای من تو وارزون گهگاهی پیش میومد وقتی هم تسک منجر رو باز میکردم میدیدم سی پیو گویا درگیر نشده،این قضیه بر میگرده به ویندوز و مشکلات نرمفزاری بازی چون با اپدیت هرازگاهی وارزون درست میشد برام.

اکثرا همینه ولی وارزون خودش گیمیه که اپتیمایز نشده و خیلی رو اعصابه

2 ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است:

با یه کارشناس حرف زدم گفت اکثرا بخاطر ست نبودن رزولوشن ویندوز با مانیتور و گیم این مشکل پیش میاد که وقتی از گیم میاید بیرون و برمیگردید ویندوز دست پاشو گم میکنه با یه رزولوشنی که اپتیمایز نیست رندر میگیره و اینطوری میشه من بعدا چک میکنم ببینم درست میشه یا نه

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Aewdie گفته است:

سلام همه بازیا اینطورین مشخصات سیستم

I5 12400f

Gtx 1650

Mb h610

بخدا ادمو روانی میکنه دقیقه های اخر مچ بود پیام دادن بهم از استیم استیمو باز کردم برگشتم اف پی اس 5بود😑😐

اکثرا همینه ولی وارزون خودش گیمیه که اپتیمایز نشده و خیلی رو اعصابه

با یه کارشناس حرف زدم گفت اکثرا بخاطر ست نبودن رزولوشن ویندوز با مانیتور و گیم این مشکل پیش میاد که وقتی از گیم میاید بیرون و برمیگردید ویندوز دست پاشو گم میکنه با یه رزولوشنی که اپتیمایز نیست رندر میگیره و اینطوری میشه من بعدا چک میکنم ببینم درست میشه یا نه

عه

اگه به نتیجه رسیدی خبر بده

لینک به دیدگاه

این مشکل رو تو ویندوز 11 دارید؟

چون برای من به صورت خیلی معدود پیش میاد .

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Aewdie گفته است:

این میتونه درست باشه. نظر منم همینه .

موردای دیگه که ممکنه باعث اذیت بشن این موارد رو هم چک کنید.

گرافیک  انبرد رو به کل غیر فعال کنید اگر انبرد دارید

خروجی تصویر حتما با گرافیک اصلی باشه 

بازی رو رزولوشن اصلی مانیتور و فول اسکرین باشه

توی تنظیمات درایور هم پروفایل مخصوص اون بازی رو  بهینه کنید.

یه سوال  خارج از بازی هم اف پی اس دراپ ادامه دار هست؟ سیستم قاطی میکنه یا فقط اون بازی؟

لینک به دیدگاه

35 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

یه سوال  خارج از بازی هم اف پی اس دراپ ادامه دار هست؟ سیستم قاطی میکنه یا فقط اون بازی؟

فقط تو بازی

۱ ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

این مشکل رو تو ویندوز 11 دارید؟

چون برای من به صورت خیلی معدود پیش میاد .

بله ویندوزم 11ست

۱ ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است:

عه

اگه به نتیجه رسیدی خبر بده

تست کردم خب تاثیری نداشت ولی فول اسکرین بزارید یکم روزلوشنو بیارید پایین درحد یکی پایین تر اصلی درست میشه ولی مسخرست

لینک به دیدگاه

45 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

برا من که جدیدا هر از گاهی توی ویندوز هم لگ میشد.........شت

9 دقیقه قبل، Aewdie گفته است:

فقط تو بازی

بله ویندوزم 11ست

تست کردم خب تاثیری نداشت ولی فول اسکرین بزارید یکم روزلوشنو بیارید پایین درحد یکی پایین تر اصلی درست میشه ولی مسخرست

پس من برم.ویندوز رو ریستور کنم بیام....

لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، Aewdie گفته است:

فقط تو بازی

یک بار بازی رو توی حالت ویندوز مد ( غیر از فول اسکرین و بوردرلس) اجرا کن.بعد همون مراحلی که باعث لگ میشه رو برو.  ببین دوباره به  لگ و دراپ میگیری یا نه؟ 

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

یک بار بازی رو توی حالت ویندوز مد ( غیر از فول اسکرین و بوردرلس) اجرا کن.بعد همون مراحلی که باعث لگ میشه رو برو.  ببین دوباره به  لگ و دراپ میگیری یا نه؟ 

فرقی نداره هرطور باشه لگه به من گفتن فلان کار فلان کارو بکنی درست میشه ولی راحت ترین روشش ریستور ویندوز(بی خطر)

لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، Aewdie گفته است:

فرقی نداره هرطور باشه لگه به من گفتن فلان کار فلان کارو بکنی درست میشه ولی راحت ترین روشش ریستور ویندوز(بی خطر)

داداش من ریستور کردم رفت... سیستم شده ماه...

لامصب ssd سیستمم جون گرفت.. XD.... 

بزن ریستور کن، خودت رو راحت کن... 

حالا شاید من تعطیلات آخر هفته نبود، بیشتر روش وقت میذاشتم، اما واقعیت نمیخوام تعطیلاتم بره پای حل مشکل و اعصاب خوردی.... 

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است:

داداش من ریستور کردم رفت... سیستم شده ماه...

لامصب ssd سیستمم جون گرفت.. XD.... 

بزن ریستور کن، خودت رو راحت کن... 

حالا شاید من تعطیلات آخر هفته نبود، بیشتر روش وقت میذاشتم، اما واقعیت نمیخوام تعطیلاتم بره پای حل مشکل و اعصاب خوردی.... 

خوبه ولی راه حل ساده ترش میدونی چی بود؟

باتری مادربورد درمیوردی باز میزدی جا البته بعضی ستینگا بهم میخورد که باید اوکیش میکردی واسه ریستور ویندوزت از چه سایتی ویندوز دان کردی؟

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Aewdie گفته است:

خوبه ولی راه حل ساده ترش میدونی چی بود؟

باتری مادربورد درمیوردی باز میزدی جا البته بعضی ستینگا بهم میخورد که باید اوکیش میکردی واسه ریستور ویندوزت از چه سایتی ویندوز دان کردی؟

عجب راه حل سمی !!!

من با خود ویندوز انجام دادم.. ویندوز ریست..

نیم ساعته کار جمع شد... مثل ریست فکتوری گوشی XD.... فعلا که تا الان همه چی خوب بوده.. دیشب هم 2 تا 3 ساعت گیم، پلی دادم  مشکلی نبود

آخرین بار 2 سال پیش ویندوز نصب کردم...

دیروز همون رو ریست کردم..

ویرایش شده توسط Mr.jalilpour
لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است:

عجب راه حل سمی !!!

من با خود ویندوز انجام دادم.. ویندوز ریست..

نیم ساعته کار جمع شد... مثل ریست فکتوری گوشی XD.... فعلا که تا الان همه چی خوب بوده.. دیشب هم 2 تا 3 ساعت گیم، پلی دادم  مشکلی نبود

آخرین بار 2 سال پیش ویندوز نصب کردم...

دیروز همون رو ریست کردم..

یا خدا 2سال دیگه اون ویندوز باید خودش التماست میکرد که عوضش کنی یکم زیادی نیست 2سال؟ من عادت دارم کمتر یک سال عوض میکنم البته رو عادت دیگه چی بگم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...