رفتن به مطلب
  • 0

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف سی میلیون تومان - نو یا کارکرده

ali.arch
 اشتراک گذاری

سوال

سلام وقت بخیر

من تا سقف سی میلیون تومان میخوام یک گوشی موبایل (چه نو و چه کارکرده) تهیه کنم و میخواستم ببینم چه گزینه هایی رو بهم پیشنهاد میدین.

انتظاراتم:

اول از همه برام دوربین مهمه، اصلا اهل بازی کردن با گوشی نیستم. ترجیحا نمیخوام سمت اپل برم چون محدودیت های نرم افزاریش زیاده.

خودم اینطور که سرچ زدم samsung Note 20 Ultra رو مد نظر دارم، آیا گزینه ی بهتریم هست؟

متشکرم

لینک به دیدگاه

17 answers to this question

Recommended Posts

• 0

محدودیت های اپل چیا هستن ؟ چون خودم میخوام 13 یا 14 بگیرم

دورو اطراف دارن ولی به صورت تخصصی کسی نظری نمیده و همه میگن خوبه

اولویتم دوربین هست و بعدشم استفاده از برنامه هایی مثل رمز یکبار مصرف گوگل و کار با صرافی های دیجیتال ، ایا نرم افزار رمز یکبار مصرف گوگل توی اپل هم اجرا میشه یا برنامه مشابهی داره ؟ 

کسی میتونه تخصصی نقد کنه

لینک به دیدگاه

• 0

سلام نمیدونم سایت بست چاینا معتبره یا نه ولی قیمت پرچمداراش خیلی خوبه مثلا الان شیائومی 12S ULTRA زده 31 تومن
اگ این سایت های سفارش از خارج معتبر باشه و کمی صبر داشته باشید ارزش خریدش خیلی از گوشی مدنظرتون بالاتره

لینک به دیدگاه

• 0
در ۱۴۰۱/۶/۲۵ در 19:24، ali.arch گفته است:

سلام وقت بخیر

من تا سقف سی میلیون تومان میخوام یک گوشی موبایل (چه نو و چه کارکرده) تهیه کنم و میخواستم ببینم چه گزینه هایی رو بهم پیشنهاد میدین.

انتظاراتم:

اول از همه برام دوربین مهمه، اصلا اهل بازی کردن با گوشی نیستم. ترجیحا نمیخوام سمت اپل برم چون محدودیت های نرم افزاریش زیاده.

خودم اینطور که سرچ زدم samsung Note 20 Ultra رو مد نظر دارم، آیا گزینه ی بهتریم هست؟

متشکرم

سلام

( بهترین گوشی در بازار ایران و دومین در بازار جهانی در زمینه دوربین ) P50 pro

Oneplus 10pro

s22 plus

می خواستم شیائومی 12 پرو هم معرفی کنم اما قیمت درستی ازش در ایران نیست.

Note 20 Ultra دو سال پیش معرفی شده ، با این بودجه گوشی های بهتر و بروزتری موجود هست.

لینک به دیدگاه

• 0
۱ ساعت قبل، _Shayan_ گفته است:

سلام

( بهترین گوشی در بازار ایران و دومین در بازار جهانی در زمینه دوربین ) P50 pro

Oneplus 10pro

s22 plus

می خواستم شیائومی 12 پرو هم معرفی کنم اما قیمت درستی ازش در ایران نیست.

Note 20 Ultra دو سال پیش معرفی شده ، با این بودجه گوشی های بهتر و بروزتری موجود هست.

ممنون حتما بررسی میکنم.

لینک به دیدگاه

• 0
در ۱۴۰۱/۶/۲۵ در 19:24، ali.arch گفته است:

سلام وقت بخیر

انتظاراتم:

متشکرم

سلام وقتت بخیر

اگه خیلی دوربین برات مهمه فقط p50 pro هواوی که اونم تحریم ها و دردسرهای خودشو داره ولی یکی از بهترین دوربین هارو بهت میده

ولی بهتره انقدر هزینه نکنی و صبر کنی تا سری s23 سامسونگ معرفی بشن و سری قبلیشو با قیمت معقول تر بگیری 

اگرم عجله داری که فقط p50 pro

و بعد هم s22 پلاس

۳۰ میلیون خیلیه بخوای فقط بخاطر دوربین پای گوشی هزینه کنی ولی خب حتما توانایی مالیشو داری🌷

لینک به دیدگاه

• 0
11 ساعت قبل، CREATIVE گفته است:

سلام وقتت بخیر

اگه خیلی دوربین برات مهمه فقط p50 pro هواوی که اونم تحریم ها و دردسرهای خودشو داره ولی یکی از بهترین دوربین هارو بهت میده

ولی بهتره انقدر هزینه نکنی و صبر کنی تا سری s23 سامسونگ معرفی بشن و سری قبلیشو با قیمت معقول تر بگیری 

اگرم عجله داری که فقط p50 pro

و بعد هم s22 پلاس

۳۰ میلیون خیلیه بخوای فقط بخاطر دوربین پای گوشی هزینه کنی ولی خب حتما توانایی مالیشو داری🌷

ممنون از لطفت

راستش سی تومن برای منم واقعا زیاده ولی خب مثلا گوشی قبلیمو که گرفتم سال 2016 بود و الان تازه بفکر تعویضش افتادم، بیشتر به این دید بهش نگاه میکنم که یچیزی بگیرم که تا چندسال نیازی نباشه براش مجدد هزینه کنم. ضمن اینکه دوربین برای کارمم مفیده. هرچند بین خرید یک گوشی خیلی خوب یا دوربین حرفه ای یکم مردد شدم جدیدا.

لینک به دیدگاه

• 0

درود

پیشنهاد اول 

تا اونجای که میتونی گوشی آک بخر و سمت کارکرده نرو 

گوشی با گارانتی بخر، نه بخاطر گارانتی بلکه بخاطر مباحث ریجستری

ایفون مشکلی نداره، مشکل از سمت ما هستش، فقط برنامه های ایرانی + محدودیت های نرم افزاری خود ایفون، اگر با اندروید کار کردید ممکنه ایفون یکم اذیت کنه

مورد بعد، تا اونجای که میتونی گوشی های عجیب و غریب نخر.. رفقا یکسری گوشی معرفی کردن مثل Oneplus 10pro ... درسته گوشی خوبیه اما در سال یک عدد هم ازش فروش نداشتیم، قطعاتشم پیدا نمیشه...باید ریسک خرید گوشی های جدید رو به جون بخری...

یک چیزی بخر که داخل بازار از نظر قطعات مشکلی نداشته باشه، مثلا سری S سامسونگ خوبه... 

لینک به دیدگاه

• 0
4 دقیقه قبل، Mr.jalilpour گفته است:

درود

پیشنهاد اول 

تا اونجای که میتونی گوشی آک بخر و سمت کارکرده نرو 

گوشی با گارانتی بخر، نه بخاطر گارانتی بلکه بخاطر مباحث ریجستری

ایفون مشکلی نداره، مشکل از سمت ما هستش، فقط برنامه های ایرانی + محدودیت های نرم افزاری خود ایفون، اگر با اندروید کار کردید ممکنه ایفون یکم اذیت کنه

مورد بعد، تا اونجای که میتونی گوشی های عجیب و غریب نخر.. رفقا یکسری گوشی معرفی کردن مثل Oneplus 10pro ... درسته گوشی خوبیه اما در سال یک عدد هم ازش فروش نداشتیم، قطعاتشم پیدا نمیشه...باید ریسک خرید گوشی های جدید رو به جون بخری...

یک چیزی بخر که داخل بازار از نظر قطعات مشکلی نداشته باشه، مثلا سری S سامسونگ خوبه... 

ممنون از راهنمایی ارزشمندتون، راستش من این مدت آیفون داشتم و دقیقا به خاطر همین محدودیت هاشه که دیگه دوست ندارم سمتش برم.

اینطور که خودمم توی ریویو های یوتیوب دیدم، واقعا سری اس سامسونگ خصوصا s22ultra خیلی گزینه ی خوبیه، خصوصا که قلم هم داره و من این ویژگیش خیلی برام جذابه، ولی فکر کنم باید تا فوریه صبر کنم که سری جدید سامسونگ معرفی بشه تا این گوشی ها یکم ارزون تر بشن، شما اطلاع دارین که چقدر یا چند درصد ممکنه افت قیمت داشته باشه با معرفی سری جدید؟

لینک به دیدگاه

• 0
در ۱۴۰۱/۶/۲۵ در 23:46، mahdi1226 گفته است:

سلام نمیدونم سایت بست چاینا معتبره یا نه ولی قیمت پرچمداراش خیلی خوبه مثلا الان شیائومی 12S ULTRA زده 31 تومن
اگ این سایت های سفارش از خارج معتبر باشه و کمی صبر داشته باشید ارزش خریدش خیلی از گوشی مدنظرتون بالاتره

یکی از دوستام قبلا قصد سفارش داشت بعد به همین دلیل تماس باهاشون گرفت و بهش گفتن که حق گمرکی رو باید موقع تحویل به مسعول پست پرداخت کنید اونها فقط سود بازرگانی و ثبت سفارش رومیگیرن (حالا یه همچین چیزی دقیقشو یادم نیست)

لینک به دیدگاه

• 0
42 دقیقه قبل، ali.arch گفته است:

ممنون از لطفت

راستش سی تومن برای منم واقعا زیاده ولی خب مثلا گوشی قبلیمو که گرفتم سال 2016 بود و الان تازه بفکر تعویضش افتادم، بیشتر به این دید بهش نگاه میکنم که یچیزی بگیرم که تا چندسال نیازی نباشه براش مجدد هزینه کنم. ضمن اینکه دوربین برای کارمم مفیده. هرچند بین خرید یک گوشی خیلی خوب یا دوربین حرفه ای یکم مردد شدم جدیدا.

زنده باشی

میدونم چی میگی ولی الان مثل سال قبل نیست که تفاوت بین گوشیا خیلی زیاد باشه..الان همه فقط دارن دوربینو هارو زیاد میکنن و خیلی از تکنولوژی خبری نیست..

با این تفاسیر اصلا توجیه نداره بخاطر دوربین و داشتنه گوشی جدید بخوای اونقدر هزینه کنی

اگر توی خونه هستی که یه وبکم خوب میخری با 10 تومن و با بقیشم یه گوشی مثل s21fe یا مدل قبلشو میگیری که تا 4 سال ساپورتت میکنن

به نظرم اصلا پولتو خرج گوشی نکن و تصمیم درست بگیر🌷

لینک به دیدگاه

• 0

درود دوست عزیز منطقی ترین گوشی که تمرکزش روی دوربین هست و افت قیمتشم کرده mi 11 ultra هست که شما با قیمت حدودی ۲۲ میلیون قیمت تمام شده یعنی با هزینه حق رجیستری می تونی تهیش کنی این گوشی همرده p50 pro هست و تحریم و این چیزارم نداره منتها باید سفارش بدین از چین بیاد دستتون و ۴۰ تا ۵۰ روز انتظار باید بکشید ولی در عوض قیمتش مناسب هست و افت قیمت خوبی کرده سایت bestchina گوگل سرچ کنید میاد دستتون موفق باشید

لینک به دیدگاه

• 0

من ازشون چندسال پیش k20 pro گرفتم ، اون قیمتی که رو سایت هست قیمت تمام شده نیست ! شما باید هزینه گمرک که بین 10 تا 15 درصد قیمت کل گوشی + اون قیمتی که روی سایت هست میشه.

لینک به دیدگاه

• 0

معتبر هست و دوستان بنده ازشون خرید داشتن و به کسانی که گوشی خاص می خوان توصیه میشه منتها گوشی خاص داشتن یعنی نبود لوازم جانبی و همینطور نبود قطعات برای تعمیرات اینو دوستان مد نظر داشته باشن

لینک به دیدگاه

• 0

دوستانی که گوشی از خارج سفارش میدن..

بحث ریجستر مواظب باشید....

با پاسپورت اتباع گوشی رو ریسجتر نکن، بعد از 3 ماه داغ دار بشید!!

لینک به دیدگاه

• 0

با این توصیفاتی که شما کردین بهترین انتخاب شیاومی 12 پرو هست

در مقابل ما ایفون 12 را داریم که با توجه به اینکه ایفون 14 اومده یکم قدیمیه و شما هم با ios حال نمیکنی

و از طرف ساسونگ هم با s21 plus  یا s22  معمولی را داریم که شیاومی 12 پرو از این دو بهتره

و از طرف شرکت های چینی هم وان پلاس 10 پرو و موتورولا اج 30 پرو را داریم که از لحاظ لوازم جانبی و قطعه کمیاب هستن

و از اونجایی که شیاومی از لحاظ تامین قطعه توی ایران خوبه(البته نه به اندازه سامسونگ) بهترین انتخاب 12 پرو شیاومی هست

لینک به دیدگاه

• -2
۱ ساعت قبل، mahdi1226 گفته است:

ممنون

نه راستش من ترجیح میدم به چیزی که الان موجوده اتکا کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...