رفتن به مطلب

پاور گرین

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

بنظرتون پاور های گرین توی 2022 چه عملکردی دارن؟ دنبال یه پاور طرفای 1000_1200 وات میگشتم که به گرین سری ocdg و fsp سری hydro ptm pro برخورد کردم توی تاپیک ها هم معمولا همه با گرین مشکل داشتن فقط بحث اینه که معمولا این تاپیک ها برا 5 سال پیشه!!! 

بنظرتون کیفیت پاور های بالارده گرین و گارانتیش توی امسال(2022) چطوره؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Zeref گفته است:

سلام دوستان

بنظرتون پاور های گرین توی 2022 چه عملکردی دارن؟ دنبال یه پاور طرفای 1000_1200 وات میگشتم که به گرین سری ocdg و fsp سری hydro ptm pro برخورد کردم توی تاپیک ها هم معمولا همه با گرین مشکل داشتن فقط بحث اینه که معمولا این تاپیک ها برا 5 سال پیشه!!! 

بنظرتون کیفیت پاور های بالارده گرین و گارانتیش توی امسال(2022) چطوره؟

چند ساله 1050W OCDG دارم، و مشکلی نبوده خدا رو شکر.

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

چند ساله 1050W OCDG دارم، و مشکلی نبوده خدا رو شکر.

انشاالله فنش همیشه برات بچرخه😀😃😃

بنظر تفاوت فاحشی بین سری های دیگه گرین و سری ocdg توی کیفیت وجود داره

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Zeref گفته است:

انشاالله فنش همیشه برات بچرخه😀😃😃

بنظر تفاوت فاحشی بین سری های دیگه گرین و سری ocdg توی کیفیت وجود داره

صد در صد شما وقتی داری راجب بهترین محصول یک برند صحبت می کنی عملا بهترین کیفیت و کارایی رو میده. هر چی محصولات میان رده تر باشن یا پایین رده تر، قاعدتا ارزان تر هستند و به همان نسبت کیفیت و کارایی کمتر است. این در مورد همه برند ها صدق میکنه.

لینک به دیدگاه

درود بر همه دوستان

مدار پاور های گرین توسط گرین طراحی نمیشه و توسط برند های معتبر طراحی میشه(لحیم کاری و نصب المانها و اسمبلشو نمیدونم  چون کار سختی نیست و به منم بدن میتونم انجام بدم 😅😂)

برد بعض از مدلهای گرین بدون کوچک ترین تغیر با پاور دیگر برند یکسانه(احتمالا برد رفرنسه و شرکت اجازه دستکاری به جفتشون نداده😂)

همیشه هم پاور ها گرین کیفیت قابل قبول داشتن(البت به غیر از سری eco)

سری edg گذشت زمان مشخص میکنه چطوره

البت برا سال 2022  و قطعات جدید باید حسابی خونه تکونی کنه و باید دید محصولات جدید چطورن(احتمالا مثل همیشه خوبن)

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر همه دوستان

مدار پاور های گرین توسط گرین طراحی نمیشه و توسط برند های معتبر طراحی میشه(لحیم کاری و نصب المانها و اسمبلشو نمیدونم  چون کار سختی نیست و به منم بدن میتونم انجام بدم 😅😂)

برد بعض از مدلهای گرین بدون کوچک ترین تغیر با پاور دیگر برند یکسانه(احتمالا برد رفرنسه و شرکت اجازه دستکاری به جفتشون نداده😂)

همیشه هم پاور ها گرین کیفیت قابل قبول داشتن(البت به غیر از سری eco)

سری edg گذشت زمان مشخص میکنه چطوره

البت برا سال 2022  و قطعات جدید باید حسابی خونه تکونی کنه و باید دید محصولات جدید چطورن(احتمالا مثل همیشه خوبن)

از باز کردن تاپیک خیلی خوشحالم😂😂

یعنی بری تاپیک های مردم درمورد گرین رو ببینی کلا دلسرد میشی از خرید پاوراش گویا تا الان اکثر مشکلات برا پاور های پایین رده بوده

ای کاش یه سری اینفلوئنسر اینطوری از پاور های پایین رده بت نسازن که یکی بره یه پاور 700 وات 2 میلیونی با پایین ترین استاندارد 80 plus و قطعات بی کیفیت برا یه کارت گرونی مثل 3060ti(تو ایران گرون به حساب میاد...) یا 3070 بگیره تا اخرش پشیمون بشه مخصوصا سری eco

لینک به دیدگاه

اکثرا کسایی که با پاور های گرین مشکل دارن ماینر ها هستن به دلیل ذوب شدن سوکت های پاور که البته دلیل استفاده نادرست خود مشتری هست

ربطی هم به برند نداره ، شما بخاری برقی مصرف بالا هم بزنی به برق بعد از یه زمان مشخصی پریز برق ذوب میشه یا تغییر حالت میشه ، در کل به قانون ساده هست ، بالا رفتن جریان در یه مدار برابر هست با بالا رفتن دما.

به طور کلی من گرین زیاد داشتم مشکلی نداشتم ، 330a قدیمی داشتم ، مدل 530es داشتم ، مدل 700hp+ داشتم ، الان هم 1050ocdg دارم با هیچ کدوم مشکلی نداشتم 

پاور درکل کارش اینه که یک سری ولتاژ مشخصی رو بدون نوسان به سیستم برسونه ، این وسط پروتکشن های لازمه هم برای آسیب ندیدن خودش و قطعات داشته باشه ، همین المان های برای من کافیه که از یه پاور حداقل 4-5 سال استفاده کنم

0019.jpg

0028.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...