رفتن به مطلب

فن های کیسم چرا یه خروجی 2 پین دارند؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من کیس ridmax f01 رو خریداری کردم برای اینکه argb داشت 

https://www.lioncomputer.com/product/lrqjr/Raidmax-F01-ARGB-Gaming-Mid-Tower-Case

ولی متاسفانه بنده وقتی کیس رو باز کردم هیچگونه هاب مخصوص و فیش 3 پین یا 4 پین برای مادربرد ندیدم فقط میشه به پاور وصل کرد روشن بشه و با دکمه ریست بالایی تعییرش داد

طبق تصویر دایره شماره 2 فقط یک فیش 2 پینه داره که به دایره شماره 1 که وصل میشه به دکمه پاور وصل هستش

یعنی هر 4 تا فن کیسم به یه فیش 2 پینه دایره شماره 2 وصل هستن 

داستان چیه؟

09b70a1c-4f31-46a8-b5c2-68b10f2fb630.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

یه تصویر واضح از سوکت هایی که با شماره ی 1 و 2 مشخص کردین میذارین؟

تصویر واضح نیست؛ ولی حدس میزنم کانکتور شماره دو قابل جداکردن و وصل کردن به مادربرد باشه.

لینک به دیدگاه

درود بر شما

من با این کیس اشنایی ندارم و تا حالا نبستم

ولی تو بقیه کیسا

اون 2 پین نری  برا زمانی هست که  مادر بورد هدر نداشته باشه و شما بتوانید از دکمه ریستارت برای تغیر رنگ استفاده کنید( که شما 2 پین پاور کیس رو بش متصل کردید)

ولی معمولا کیسا کنار اون  یه 3 پین argb و یا 4 پین rgb دارن

مگر اینکه سازنده به همون 2 پین اکتفا کرده باشه

باید دوستانی که اشنایی بیشتر دارن نظر بدن

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

56 دقیقه قبل، Poori_CAPITAL گفته است:

سلام دوست عزیز

ولی حدس میزنم کانکتور شماره دو قابل جداکردن و وصل کردن به مادربرد باشه.

بعید میدونم پوریا جان

تو هدر rgb یا همون هدر 4 پین ، سه پین برا سه رنگ ار جی بی هست و یک 12 ولت برا تغذیه  و توی هدر argb  یا همون هدر 3 پین هم یه پین دیتا  و یک پین 5 ولت و گراند

تقریبا این دو پین به هیچ کدوم نمیخوره

با شورت کردن این دو پین عمل سویچ بین رنگها انجام میشه

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، Poori_CAPITAL گفته است:

سلام دوست عزیز

یه تصویر واضح از سوکت هایی که با شماره ی 1 و 2 مشخص کردین میذارین؟

تصویر واضح نیست؛ ولی حدس میزنم کانکتور شماره دو قابل جداکردن و وصل کردن به مادربرد باشه.

31313131.jpg

12121313.jpg

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

بعید میدونم پوریا جان

تو هدر rgb یا همون هدر 4 پین ، سه پین برا سه رنگ ار جی بی هست و یک 12 ولت برا تغذیه  و توی هدر argb  یا همون هدر 3 پین هم یه پین دیتا  و یک پین 5 ولت و گراند

تقریبا این دو پین به هیچ کدوم نمیخوره

با شورت کردن این دو پین عمل سویچ بین رنگها انجام میشه

من با این مدل کیس کار نکردم؛ ولی یه مورد مشابع از یه برند چینی دیده بودم که داخل اون کیس برق 5V از کانکتور مولکس تأمین میشد و کابلی که به مادربرد وصل می شد فقط دو تا پین Data و Ground داشت.

با توجه به اینکه داخل مشخصات این کیس ذکر شده نورپردازی قابلیت سازگاری با مادربرد رو داره حس می کنم این هم به همین صورت باشه.

4 ساعت قبل، GhostMw گفته است:

31313131.jpg

12121313.jpg

استارتر عزیز لطفا چک کنید اون یکی سیم که میاد داخل این کانکتور قابل جداسازی نیست؟

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Poori_CAPITAL گفته است:

من با این مدل کیس کار نکردم؛ ولی یه مورد مشابع از یه برند چینی دیده بودم که داخل اون کیس برق 5V از کانکتور مولکس تأمین میشد و کابلی که به مادربرد وصل می شد فقط دو تا پین Data و Ground داشت.

با توجه به اینکه داخل مشخصات این کیس ذکر شده نورپردازی قابلیت سازگاری با مادربرد رو داره حس می کنم این هم به همین صورت باشه.

استارتر عزیز لطفا چک کنید اون یکی سیم که میاد داخل این کانکتور قابل جداسازی نیست؟

خیر مستقیم به فن پشتی وصله. جالب اینجاست فقط به فن پشتی وصله ولی ۳ تای جلویی رو هم هدایت میکنه در صورتی که صتای جلویی فقط به یه قسمت برق وصل هستن

09b70a1c-4f31-46a8-b5c2-68b10f2fb630.thumb.jpg.ad8921e69d92200d922bb87beb606e5f.jpg.dbccf2aeeaefc03a23cfc8a673bdd3c2.jpg

به نظرتون از اون قسمت سفید مشکی Molex به به برق پاور وصل میشه و ۴ پینه نمیشه تبدیل زد به ۳ پین argb  ؟

احساس میکنم اون فیش ۲ پینه ففط دستورو از دکمه رو کیس میگیره اصلا کاری این Molex باشه

ویرایش شده توسط GhostMw
بهتر شدن
لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، GhostMw گفته است:

سلام دوستان

من کیس ridmax f01 رو خریداری کردم برای اینکه argb داشت 

https://www.lioncomputer.com/product/lrqjr/Raidmax-F01-ARGB-Gaming-Mid-Tower-Case

ولی متاسفانه بنده وقتی کیس رو باز کردم هیچگونه هاب مخصوص و فیش 3 پین یا 4 پین برای مادربرد ندیدم فقط میشه به پاور وصل کرد روشن بشه و با دکمه ریست بالایی تعییرش داد

طبق تصویر دایره شماره 2 فقط یک فیش 2 پینه داره که به دایره شماره 1 که وصل میشه به دکمه پاور وصل هستش

یعنی هر 4 تا فن کیسم به یه فیش 2 پینه دایره شماره 2 وصل هستن 

داستان چیه؟

09b70a1c-4f31-46a8-b5c2-68b10f2fb630.jpg

سلام عزیز سوکت molex پاور را به سوکت سفید molex وصل کنید و سوکت دکمه ریست یا led را به اون سوکت دو پین بزنید. و فقط با دکمه رنگ فن ها عوض میشه. در کیس های ارزون قیمت با فن های RGB یا argb همگی به این شکل ساخته شدن. 

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، zen گفته است:

سلام عزیز سوکت molex پاور را به سوکت سفید molex وصل کنید و سوکت دکمه ریست یا led را به اون سوکت دو پین بزنید. و فقط با دکمه رنگ فن ها عوض میشه. در کیس های ارزون قیمت با فن های RGB یا argb همگی به این شکل ساخته شدن. 

پس هیچ راهی برای سینک کردنش با نرم افزار نیست؟تو خوده لیون چرا نوشته پس؟

لینک به دیدگاه

پس راهس  نیست با این داستانا. مرسی از کمک هاتون ❤️

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...