رفتن به مطلب

خرید سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام یک سوال دارم خواستم سیستم رو به کل ارتقاع بدهم به نظر شما شما چه قدر طول میکشه با ورد  am5 یک سیستم نسل جدید گرفت البته منظورم این است این است قیمت مقعول داشته باشه. یا اینتل نسل 13  یا ای ام دی جدید گرفت. حداقل چقدر بودجه باید داشت. 

سوال بعد اینکه  نسل 13 خنک تر است یا نسل 12 اینتل 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اجازه بدید اول نسل جدید روونه بازار بشه، بعد قیمتش هم در میاد.

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

اجازه بدید اول نسل جدید روونه بازار بشه، بعد قیمتش هم در میاد.

سلام. دوستم می گفتی از همین نسل بگیر که هست. دلیلش می گفت تو دوست داری amd بگیری amd همیشه در ایران گرانتر از جا های دیگه بود. یه چیز دیگه که می گفت amd از رم های ddr4 پشتیبانی نمی کند و قیمت های ddr5 بالا است. 

خواستم نظر دوستان رو بدونم

لینک به دیدگاه

نسل 12 اینتل بخر یا نسل 5000 ای ام دی. دوتاشم میشه هم رم ddr5 گرفت هم ddr4 بسته به مادربوردت. ولی چون ای ام دی گرونتره پردازندش بخاطر گارانتی همون اینتل بگیر. در ضمن سمت رم Ddr5 نرو که خیلی گرونه سیستمت راحت 10 تومن کم کمش گرونتر میفته نسبت به Ddr4 با همون کانفیگ

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۷/۱ در 20:08، ho3einsa گفته است:

نسل 12 اینتل بخر یا نسل 5000 ای ام دی. دوتاشم میشه هم رم ddr5 گرفت هم ddr4 بسته به مادربوردت. ولی چون ای ام دی گرونتره پردازندش بخاطر گارانتی همون اینتل بگیر. در ضمن سمت رم Ddr5 نرو که خیلی گرونه سیستمت راحت 10 تومن کم کمش گرونتر میفته نسبت به Ddr4 با همون کانفیگ

شما می فرماید نسل جدید amd از ddr4 پشتیبانی می کند. اگر این طور است صبر کنم برای نسل جدید ای ام دی.؟ 

چند وقت دیگه باید صبر کنم

لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، ali m گفته است:

شما می فرماید نسل جدید amd از ddr4 پشتیبانی می کند. اگر این طور است صبر کنم برای نسل جدید ای ام دی.؟ 

چند وقت دیگه باید صبر کنم

من نسل فعلیو گفتم(5000) نسل بعدی (7000) کلا چیپستش فرق میکنه و برپایه ی Ddr5 خواهد بود.

من میگم همین الان بر پایه ddr4 بخر بره

لینک به دیدگاه

بخای میتونی الانم ddr5 ببندی سیستمو ولی خب ماژولای رم و مادربورد و این چیزاش گرونترن. یه اینتل نسل 12 ببند حالشو ببر. من خودم 5600x دارم پردازنده ولی خب تو بازی اینتل همیشه بهتر بوده

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، ho3einsa گفته است:

بخای میتونی الانم ddr5 ببندی سیستمو ولی خب ماژولای رم و مادربورد و این چیزاش گرونترن. یه اینتل نسل 12 ببند حالشو ببر. من خودم 5600x دارم پردازنده ولی خب تو بازی اینتل همیشه بهتر بوده

بعد از سالها می خواهم سیستم رو عوض کنم می ترسم بعد پشیمان شوم الان 5600x پنچ میلیون 600  می فروشند قیمت آمده پایین. اینتل زیاد تغییر نکرده. مانیتور 144 خریدم ولی الان با سیستم نسل دو استفاده می کنم. کلا اینتل در بازی چقدر قوی تر است

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...