رفتن به مطلب

رم ناقص استفاده می‌شود

ebrahim mehri
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

من ویندوز 11 نسخه 64 بیت نصب کردم. کلی خرج کردم رم 32 گیگ DDR4 نصب کردم. مادربرد کاملا نو و سالم است. پردازنده i7 12700 است.

هر کاری می‌کنم مصرف رم از 30 درصد بیشتر نمی‌شود. هنگامی که به 30 درصد می‌رسد هنگ می‌کند!

لطفا کمکم کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برند و مدل رمتون چیه؟ اگر با برنامه memtest86 آشنایید یه تست با اون بگیرید. از تب های cpu-z هم تصویر قرار بدید همینجا تا دست دوستان در راهنماییتون باز تر باشه.

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، ebrahim mehri گفته است:

سلام.

من ویندوز 11 نسخه 64 بیت نصب کردم. کلی خرج کردم رم 32 گیگ DDR4 نصب کردم. مادربرد کاملا نو و سالم است. پردازنده i7 12700 است.

هر کاری می‌کنم مصرف رم از 30 درصد بیشتر نمی‌شود. هنگامی که به 30 درصد می‌رسد هنگ می‌کند!

لطفا کمکم کنید.

ممکنه مشکل نرم افزاری باشه

پیشنهاد میکنم رم تونو روی یه سیستم دیگه تست کنید

معمولا رم های خراب خطای بلو اسکرین میدن ممکنه مشکل نرم افزاری باشه

لینک به دیدگاه

درود بر شما و بر همه دوستان

همون طور که دوستمون گفتن با برنامه مم تست 86 ، نسخه اخر تست بگیرید(باید بوتیبل uefi مم تست بسازید و سیستم رو با اون بوت کنید و تست بگیرید)

4 تا تست 14تایی داره و بهتره یک بار بزارید تا 14 تست رو تموم کنه

وقتی که سیستم داره کار میکنه و در مواقع خاصی مشکل براش پیش میاد باید حتما یکی از 14 تست کامل بشه و ارور نده(که منباب رم مطمئن شید)

بعد مسائل دیگه میتونه دخیل باشه

درایورها که بهتر از دیسک مادر بورد و یا سایت سازنده گرفته شه و نصب شه و بعدش از طریق اپشنال اپدیت بروز رسانی شه

همین ویندوز 11 که هنوز نواقصی داره با باعث اختلات سخت افزاری میشه و بهتره با ویندوز 10 هم تست شه

خود بایوس که با بروز رسانی گاهی باعث رفع اختلالات سخت افزاری میشه

شرایط دمایی نا مناسب هم تو فریز میتونه دخیل باشه

9 دقیقه قبل، amin_naja(امین پناهی زاده) گفته است:

معمولا رم های خراب خطای بلو اسکرین میدن ممکنه مشکل نرم افزاری باشه

درود بر شما

رم میتونه خراب باشه و فقط تو یه برنامه یا تو شرایط خاصی مشکل ساز شه و در بقیه موارد به راحتی کار کنه(حتی تا چند سال)

تنها راه شناسایی ایراد رم برنامه مم تست 86 ه

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...