رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد ps5

mahdi24
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام من پلی استیشن 5 خریدم ازتون چند تا سوال داشتم 

1-  نوع کابل من سه شاخه هست که با تبدیل به برق وصل کردم ایا مشکلی پیش میاره؟؟بعضی ها میگن جریان برق در عملکرد دستگاه ممکنه اثر بزاره مثلا بازی ها کند تر و با فریم پایین اجرا بشه درسته؟

2- ما یه نوع بن موقت یک ماه داریم که برا دستگاه پیش میاد من از کجا بفهمم دستگاه قبلا بن یک ماهه شده یا نه؟؟( دستگاه رو با قیمت کمتر خریدم برا همون شک برام اومده)

3- دستگاه بعد از شروع به کار کردن یه نوعی صدای تق مانند میده بعدا برطرف میشه در ضمن بعد از خاموشی هم همین صدا تا پنج دقیقه میاد به نظرم خودم موقع روشن کردن بهع علت بالا رفتن دما پلاستیک و بدنه یدستگاه صدا میده (باز تر میشه) و موقع خاموشی هم به علت سرد شدن همین تفاوت ها این صدا رو از بدنه درست میکنه ؟کسانی که پلی استیشن 5 دارن انا هم تجربه ی مشابهی داشتن؟؟

لینک به دیدگاه

سلام

1. هیچ اشکالی نداره الان خیلی از وسیله ها همینطور هستن

2. بن شدن برای اکانت های هکیه مهم اینه که الان بن نباشه و بهpsnوصل بشه شماهم بهتره از اکانت های قانونی استفاده کنید

دستگاه چند خریدید فروشنده چیزی درباره بن شدن نگفت

اون صدا احتمالا برای انبساط و انقباض باشه

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، mahdi24 گفته است:

با سلام من پلی استیشن 5 خریدم ازتون چند تا سوال داشتم 

1-  نوع کابل من سه شاخه هست که با تبدیل به برق وصل کردم ایا مشکلی پیش میاره؟؟بعضی ها میگن جریان برق در عملکرد دستگاه ممکنه اثر بزاره مثلا بازی ها کند تر و با فریم پایین اجرا بشه درسته؟

2- ما یه نوع بن موقت یک ماه داریم که برا دستگاه پیش میاد من از کجا بفهمم دستگاه قبلا بن یک ماهه شده یا نه؟؟( دستگاه رو با قیمت کمتر خریدم برا همون شک برام اومده)

3- دستگاه بعد از شروع به کار کردن یه نوعی صدای تق مانند میده بعدا برطرف میشه در ضمن بعد از خاموشی هم همین صدا تا پنج دقیقه میاد به نظرم خودم موقع روشن کردن بهع علت بالا رفتن دما پلاستیک و بدنه یدستگاه صدا میده (باز تر میشه) و موقع خاموشی هم به علت سرد شدن همین تفاوت ها این صدا رو از بدنه درست میکنه ؟کسانی که پلی استیشن 5 دارن انا هم تجربه ی مشابهی داشتن؟؟

سلام.

۱_بهتره تبدیلی که استفاده میکنید دارای ارت باشه تا از رخ دادن اتفاقات ناگوار برقی برای دستگاه جلوگیری بکنه. ارت فقط برای خروجی برق کشنده و خطرناک از دستگاه به زمین برای جلوگیری از آسیب به دستگاه و فرد هست و هیچ اتفاق دیگه مثل افت فریم بازی، بیشتر شدن زمان بارگذاری یا کم شدن گرافیک قرار نیست رخ بده. اسم تبدیلش ۳ به ۲ ارت دار هست.

ویرایش شده توسط DM.JAGUAR
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، DM.JAGUAR گفته است:

سلام.

۱_بهتره تبدیلی که استفاده میکنید دارای ارت باشه تا از رخ دادن اتفاقات ناگوار برقی برای دستگاه جلوگیری بکنه. ارت فقط برای خروجی برق کشنده و خطرناک از دستگاه به زمین برای جلوگیری از آسیب به دستگاه و فرد هست و هیچ اتفاق دیگه مثل افت فریم بازی، بیشتر شدن زمان بارگذاری یا کم شدن گرافیک قرار نیست رخ بده. اسم تبدیلش ۳ به ۲ ارت دار هست.

فروشنده گفت خود کابل (نوع سه شاخه)داخلش یه فیوز کوچک داره برا کنترل جریان. راست گفته؟؟

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، CAPITAN PRICE گفته است:

سلام

1. هیچ اشکالی نداره الان خیلی از وسیله ها همینطور هستن

2. بن شدن برای اکانت های هکیه مهم اینه که الان بن نباشه و بهpsnوصل بشه شماهم بهتره از اکانت های قانونی استفاده کنید

دستگاه چند خریدید فروشنده چیزی درباره بن شدن نگفت

اون صدا احتمالا برای انبساط و انقباض باشه

زیاد پایین نخریدم فقط برا اطمینان میخواستم بدونم از کجا میشه سوابق دستگاه رو فهمید که مثلا قبلا ایا بن موقت شده یا نه (بن دایم که تکلیفش مشخصه میشه به راحتی با متصل کردن به psn میشه فهمید)

صدا هم شبیه اینکه داری بدنه ی دستکاه رو فشار میده و یه صدای تق مانند میاد 

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، mahdi24 گفته است:

فروشنده گفت خود کابل (نوع سه شاخه)داخلش یه فیوز کوچک داره برا کنترل جریان. راست گفته؟؟

مهم نیست،اولا خونه شما باید ارت داشته باشه اگر نداره دیگه نوع تبدیل مهم نیست.

دوم اگر شما ترس نوسان دارید ،بهترین راه حل خرید یک استابلایزر هست .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...