رفتن به مطلب
  • 0

راهنمایی میخام برای خرید باتری نو گوشی

Saeed1980
 اشتراک گذاری

سوال

سلام و درود.

موبایلم اخیرا رو ی باتری ۵۰ درصد شارژ ، بلافاصله خاموش میشه و حتما مجبورم به ۵۰ نرسیده ،شارژرش رو وصل کنم و استفاده کنم بعد که پر شد ، دوشاخه بکشم بیرون و استفاده کنم تا مجدد در شارژ ۵۰ ٪ همین حالت رو تکرار کنم ، البته با وجود خنده دار بودن اما این موبایل فقط خونه استفاده میکنم برای اینترنت و .‌‌.. و جای خوشبختی دارد برای نوع استفاده با شارژر دایم (خخخ).

بگذریم که سوالم اینجاس که باتری نو از کجا میتونم تهیه کنم و قیمت ها در چه حدودیه؟

برند و مدل گوشی Motorola Moto G5S 32 GB هستش برای سال حدودا ۲۰۱۷ شاید.

ممنونم.

لینک به دیدگاه

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0

سلام 

خودم گوشی دارم مال ۲۰۱۶ هست ،mi max ,دوساله پیش فکره باتری خریدن براش شدم ،رفتم اونم از سایت معروف که کارشون درسته و البته قبلا هم ازشون خرید داشتم و اوریجینال بوده ،خریدم 

بعد یه هفته پشت گوشی برآمده شد ،باز کردم دیدم که بله !باتری باد کرده ...

باز همون باتری قدیمی رو گذاشتم روش الانم مثل شما روی ۱۵ درصد که برسه تا هشدار کم بودن باتری بده خاموش میشه 

یعنی حرفم اینه که حتی بهترین فروشگاه ها هم در مورد باتری جنس این شکلی بدن مخصوصا گوشی های قدیمی تر 

• حالم خوب شد 1
  • چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

• 0

سلام از باتری های تقویت شده بگیر مخصوصا شرکت kf senior البته اگه برا گوشیت باشه

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

• 0

فکر نمیکنم باتری خوبی دیگه بشه پیدا کرد. اینقدر باتری فیک و آسغالی تو بازاره ادم نمیفهمه اصلا باتری اصلی وجود داره یا نه.

شما بهترین باتری رو هم بگیری بازم مثل گوشی نو و باتری خودش نمیشه.

برای lg g4 یکبار از جانبی سفارش دادم کمی بهتر بود.حداقل فیک داغون نبود. ولی خب مثل باتری اصلی هم نبود بنظرم. حالا نمیدونم تاریخ تولید باتری یا عمر خود دیوایس چقدر میتونه دخیل باشه توش.

• قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه

درود

پاساژ علائدین تشریف ببرید ط2، یوتا باطری

باطری هاشون رو با سلول های درجه 1 و سفارشی تولید میکنن، قیمتش هم نسبت به بقیه جاها خیلی بالاست، اما جنسشون حرف نداره و از باطری کارخونه هم مرغوب تره.

اگر باطری گوشی شمارو هم موجود نداشته باشن، اگر همکار باطری سازشون باشه، براتون باطری رو میسازه یا اگر باطری ساختن بلد باشید، سلول مناسب بهتون میده که باطری رو خودتون بسازید.

درود

پاساژ علائدین تشریف ببرید ط2، یوتا باطری

باطری هاشون رو با سلول های درجه 1 و سفارشی تولید میکنن، قیمتش هم نسبت به بقیه جاها خیلی بالاست، اما جنسشون حرف نداره و از باطری کارخونه هم مرغوب تره.

اگر باطری گوشی شمارو هم موجود نداشته باشن، اگر همکار باطری سازشون باشه، براتون باطری رو میسازه یا اگر باطری ساختن بلد باشید، سلول مناسب بهتون میده که باطری رو خودتون بسازید.

• لایک 3
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

• 0
58 دقیقه قبل، silvermanHHH گفته است:

الانم مثل شما روی ۱۵ درصد که برسه تا هشدار کم بودن باتری بده خاموش میشه 

البته مثل من نیستاااااا ، شرایط شما که عالیه تو ۱۵ درصد ، برا من فاجعه س تو ۵۰ درصد یهو وسط کار خصوصا اگر یادم بره ۵۰ شده فرتی قطع میکنه کلی حالم گرفته میشه، تازه بالا بیاد هم سه چهار دقیقه ای مکث داره حتی با شارژر.

۱ ساعت قبل، silvermanHHH گفته است:

حتی بهترین فروشگاه ها هم در مورد باتری جنس این شکلی بدن مخصوصا گوشی های قدیمی تر 

کلی امیدوار شدم و خورد تو ذوقم مرسی .خخخ.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• 0

نظر دوستان راجع به این باتری با گارانتی ۶ ماهه تعویض چیه؟ بخرم؟

https://batterytell.com/product/motorola-moto-g5s-battery/?utm_source=EmallsCompairingPrice&utm_medium=EmallsPPC&utm_campaign=Emalls

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...