رفتن به مطلب

مدیریت شارژ باتری و برق لپ تاپ Asus

Recommended Posts

سلام

من همیشه لپ تاپ رو به برق میزنم و به صورت ثابت کار میکنم.

لپ تاپ لنوو قابلیت battery threshold داره به این صورت که بازه رو مشخص میکنم و مثلا اگه باتری زیر 60 شد شروع به شارژ میکنه، اگر به 80 رسید شارژ رو قطع میکنه. این باعث میشه باتری هم دیرتر خراب بشه و هر چند وقت یه شارژی بشه

الان لپ تاپ asus tuf fx517zr گرفتم. برنامه myasus این قابلیت رو داره که فقط تعیین کنیم باتری حداکثر تا 60 یا 80 درصد شارژ بشه. یعنی نمیشه بازه تعیین کرد. این باعث میشه اگه مثلا 80درصد رو انتخاب کنم و شارژ به 76درصد برسه باتری برای همین 4درصد شارژ بشه. اینطوری باتری زود به زود شارژ میشه که احتمالا باعث میشه عمرش کم بشه 

ایا راهی داره که برای ایسوس یا ویندوز 11 این قابلیتی که لنوو داره رو اضافه کرد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برنامه مای ایسوس سه تا قابلیت داره،

حالت اول که 100 درصد شارژ میکنه و برای زمانیه که شما کلا روی باطری کار میکنید.

حالت دوم تا 80 درصد هست. برای زمانی که موقع کار میخواید لپتاپ به برق باشه، مثلا توی ویدئو کنفرانس هستید.

حالت سوم هم تا 60 درصد هست، برای وقتی که شما دائما لپتاپ رو به شارژ میزنید و همیشه به برق هست.

طبق توصیف شما همین حالت سوم برای شما مناسب ترین هست.

چیزی هم که برای باطری مهمه، طول دریافت بازه شارژ هست، یعنی اگه باطری بین 20 تا 100 درصد شارژ و خالی بشه، یه سایکل ازش مصرف میشه، ولی اگه بین 74 تا 80 شارژ و خالی بشه، تاثیرش روی عمر باطری خیلی خیلی ناچیزه. بر عکس تصور شما، لپتاپ لنوو وقتی به زیر 60 میرسید و تا 80 شارژ میکرد، این بازه پر و خالی شدن رو بیشتر میکنه که روی افزایش سایکل باطری تاثیر بیشتری داره.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

متاسفانه این برنامه myasus مناسب نیست و مشکل داره

من روی حالت 60 درصد تنظیم کردم. امروز داشتم با لپ تاپ که به برق وصل بود بازی میکردم. دیدم چراغ مربوط به شارژ و باتری چند ثانیه نارنجی میشه و دوباره سفید میشه و هی تکرار میشه. شارژ باتری بین 59 و 60 جابجا میشد! مجبور شدم بزارم رو حالت 80 درصد تا یکم شارژ بیاد بالاتر و مشکل حل بشه

برنامه مناسب تری برای باتری هست که بشه روی asus نصب کرد؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...