رفتن به مطلب

خرید گرافیک با توجه به جواب سوالاتم لطفاً.

اشتراک گذاری

Recommended Posts

8 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است:

من باشم اصلا کارت ماین شده نمی گیرم اون کسی هم که میگه مشکلی نداره.، داره دان می ریزه برای شکار.، 

هر وسیله یک مدت زمان کار کرد داره برای خراب شدن. مثل تعیین میشه فن بعد از چند سال خراب شود ( یا این قدر زمان روشن بودن)

این برداشت من است دوستان جبهه نگیرند 

وقتی کارتی دائم روشن باشد به اون زمان خرابی نزدیک تر می شود. این نظر شخصی من است حالا این کارت ماین شده اصلا داخل سرد خانه قرار داشته باشه. زمان برای اون کارت گذشته. 

بابت هشت گیگ و  دوازده گیک دوستان نظرشان رو گفتند قطعا 3060ti قوی تر است 

در سایت  سخت افزار مگ خواندم یا شهر سخت افزار که این موضوع رو برسی کرده بود می تونید سرچ کنید و به نتیجه می رسید

سلام جسارت نباشه با حرف شما کاملا مخالف هستم دوست . نکته اول قطعات الکترونیک عمر زیادی دارن بشرط این که در شرایط مطلوب باشن دوست عزیز هنوز که هنوز هست بعضی از مادربرد ها ddr و یا حتی گرافیک های agp یا تلویزیون های ۴۰ سال پیش دارن کار میکنن. چند نکته باعث ایجاد خرابی مدار ها و قطعات الکترونیک میشه. که بعضی از اونها دست مصرف کننده هستش. مثل استفاده از منبع تغذیه با کیفیت، شرایط مناسب برای خنک شدن قطعات را فراهم کنن، سرویس های به موقع قطعات. بعضی از مشکلات و خرابی ها دست تولید کننده هستن مثل استفاده از قطعات الکترونیکی درجه دو و سه در تولید محصول، استریل کردن به موقع و مرتب محل تولید. نظارت دقیق در فرایند تولید. البته تو هر تولید محصول درصد مشخص خراب قابل قبول هست و نمیشه اونو کاریش کرد.مورد سوم برمیگرده به شانس چون هر قطعه از بیش از ۱۰۰۰ قطعه تولید شده ممکن هست یه قطعه ریز داری ایراد باشه که حتی در تست ها هم مشخص نشه که خراب هست . و بعد از استفاده خودش را نشون میده و اول خودش از بین میره بعد مثل ویروس باث خرابی قطعات دیگه  تو مسیر خودش میشه و در نهایت منجر به خرابی اون وسیله الکترونیکی میشه. پس اگه از کسی یه وسیله ای را خرید و مهلت تست اون تمام شد و بعد یک ماه خراب شد فروشنده را بدنام نکنید یا خود خرایدار درست تست نکرده قطعه را . یا خرابی قطعه از جایی بوده که با تست و نگاه کردن قابل مشاهده نبوده. 

• لایک 3
لینک به دیدگاه

• ارسال 56
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در ۱۴۰۱/۷/۲۶ در 23:42، Saeed1980 گفته است:

سلام و درود.

درود 

اول اینکه کارت ماینی باید حتما حتما قبل از خرید به فروشنده بگین که تست فورمارک بذاره با حداقل 3 4 دقیقه و مشخصات کامل کارت زیر فشار مشخص بشه ،تست فورمارک اگر اکی بود شما میتونی با خیال راحت تری خرید کنی و عملا شما هیچ موقع به اون میزان از فشار نخواهی رسید !

دوم تجربه خودم که قبلا یک کارت 980 ti واتر خریدم راضی بودم و بعدش بدلیل نیاز به RT  کارت 3050 از دبی گرفتم که خوب بود ولی قدرتی نداشت و جدیدا هم اونو فروختم و 3060ti ماینی خریدم ، فقط همینو بگم که فوق العاده هستش و شما اصلا سراغ زیر 3060ti نرو و قید 3060 و 6600 اینا هم بزن و بهتره انویدیا بگیری چون با برنامه ها اکثرا به نویدیا نیاز دارن و اصلا ارزش نداره خودتو توجیح کنی که حالا قدرتش تو گیم یکمی بیشتره یا یکی دوتا برنامه ساپرت میکنه اینم از این

مورد اخر که مهمترین نکته هستش اینه که اصلا عجله نکن تو خرید کارت ماینی و حتما حتما از فروشنده درخواست تست فورمارک بکن و از پنجره کامل عکس بفرسته ، اینکه بعضیا زرنگی میکنن و یک قسمتی رو عکسش میزارن در کنار چند برنامه دیگه با اینکار میخوان نواقص کارت رو بپوشونن

همین موردی که شما لینک کردی برای خرید هم شامل همین مورد میشه و فروشنده فقط اومده دما رو نشون داده ، این مورد که میگم دلیل بر کم فروشی اون فروشنده نیست ولی چند مورد دیدم که حتی همین الان تاپیک فروشش هست طرف اومده میزان سرعت فن رو تا آخر برده بالا که دما پایین نشون بده و یکی دیگه اومده میزان لود مموری و پاور رو کاهش داده که به صورت کامل زیر فشار نره و دما زیاد بالا نره !

پس از نظر من : کارت ماینی ارزش خرید داره ؟ بله در صورتی که فروشنده تست کامل بذاره و مهلت تست بده

کارت اکبند ارزش خرید داره ؟ اگر محدودیت بودجه دارین خیر  به هیچ عنوان

برای نسل بعد صبر کنی؟ به هیچ عنوان ، شما با خرید کارت 3060ti حد اقل تا 3 4 سال گارانتی هستی با این قدرتی که من از این کارت میبینم و اگر بتونی 3080 بگیری که دیگه نور الی نور ، خرید 3070 تفاوت زیادی با 3060ti نداره در حد 10 15 درصد

شما هر کارتی که از نظر قیمتی برات اکی بود لینکش رو بفرستین که دوستان و بنده چک کنیم حداقل برنامه فورمارک رو پاس کرده باشه چون جدیدا تعداد کمی فروشنده هستن که کم لطفی میکنن در حق خریدار

موفق باشین

ویرایش شده توسط Mansbrz
  • لایک 5
لینک به دیدگاه

یک مورد دیگه که یادم رفت ، شما همه کارت های دست دوم رو ماینی در نظر بگیر و سخت گیری لازم رو انجام بده نمیگم فروشنده دروغ میگه ولی این مورد پیش اومده چندین بار 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

35 دقیقه قبل، Mansbrz گفته است:

درود 

اول اینکه کارت ماینی باید حتما حتما قبل از خرید به فروشنده بگین که تست فورمارک بذاره با حداقل 3 4 دقیقه و مشخصات کامل کارت زیر فشار مشخص بشه ،تست فورمارک اگر اکی بود شما میتونی با خیال راحت تری خرید کنی و عملا شما هیچ موقع به اون میزان از فشار نخواهی رسید !

دوم تجربه خودم که قبلا یک کارت 980 ti واتر خریدم راضی بودم و بعدش بدلیل نیاز به RT  کارت 3050 از دبی گرفتم که خوب بود ولی قدرتی نداشت و جدیدا هم اونو فروختم و 3060ti ماینی خریدم ، فقط همینو بگم که فوق العاده هستش و شما اصلا سراغ زیر 3060ti نرو و قید 3060 و 6600 اینا هم بزن و بهتره انویدیا بگیری چون با برنامه ها اکثرا به نویدیا نیاز دارن و اصلا ارزش نداره خودتو توجیح کنی که حالا قدرتش تو گیم یکمی بیشتره یا یکی دوتا برنامه ساپرت میکنه اینم از این

مورد اخر که مهمترین نکته هستش اینه که اصلا عجله نکن تو خرید کارت ماینی و حتما حتما از فروشنده درخواست تست فورمارک بکن و از پنجره کامل عکس بفرسته ، اینکه بعضیا زرنگی میکنن و یک قسمتی رو عکسش میزارن در کنار چند برنامه دیگه با اینکار میخوان نواقص کارت رو بپوشونن

همین موردی که شما لینک کردی برای خرید هم شامل همین مورد میشه و فروشنده فقط اومده دما رو نشون داده ، این مورد که میگم دلیل بر کم فروشی اون فروشنده نیست ولی چند مورد دیدم که حتی همین الان تاپیک فروشش هست طرف اومده میزان سرعت فن رو تا آخر برده بالا که دما پایین نشون بده و یکی دیگه اومده میزان لود مموری و پاور رو کاهش داده که به صورت کامل زیر فشار نره و دما زیاد بالا نره !

پس از نظر من : کارت ماینی ارزش خرید داره ؟ بله در صورتی که فروشنده تست کامل بذاره و مهلت تست بده

برای نسل بعد صبر کنی؟ به هیچ عنوان ، شما با خرید کارت 3060ti حد اقل تا 3 4 سال گارانتی هستی با این قدرتی که من از این کارت میبینم و اگر بتونی 3080 بگیری که دیگه نور الی نور ، خرید 3070 تفاوت زیادی با 3060ti نداره در حد 10 15 درصد

شما هر کارتی که از نظر قیمتی برات اکی بود لینکش رو بفرستین که دوستان و بنده چک کنیم حداقل برنامه فورمارک رو پاس کرده باشه چون جدیدا تعداد کمی فروشنده هستن که کم لطفی میکنن در حق خریدار

موفق باشین

عزیز درسته بنده فقط عکس از دما نهایی کارت گذاشتم ولی قبل از ارسال کالا برای خریدار هر تستی که می‌دونه نیاز هست برایش قرار میدم و فیلم میگیرم می‌فرستم. نکته بعدی اصلا اصلا تست فورمارک ملاک خوبی برای تست نیست بخاطر همین خودم همیشه تست 3d mark میگیرم که تست بهتری هست مورد داشتم که کارت تو تست فورمارک حتی ۲ ساعت مشکلی نداشت ولی تو نرم افزار 3d mark کراش میکرد. پس یک تست برای کارت گرافیک ملاک سلامت نیست . نکته بدی فروشنده اگر صادق باشه مهلت تست میده. اگه فروشنده بخواد کلاک کارت کم کنه و دور فن را بالا ببره و مهلت تست هم بده خریدار با تست درست می‌تونه تشخیص بده که فروشنده آیا تنظیمات کارت را دستکاری کرده یا نه.

• لایک 4
لینک به دیدگاه

نمیدونم چرا تست فورمارک رو ملاک قرار میدن،چون 100 درصد گرافیک رو درگیر نمیکنه.

بهترین راه اینکه هم یه تست با اینجور نرم افزار ها گرفته شه هم یه تست در بازی بروز و سنگین که حتما فریم ریتش قفل نشده باشه ترجیحا یه نرم افزار مثل msi afterburner باز باشه که بشه دید چند درصد gpu درگیر شده.(بالای 97-98 درصد)

چون بعضی ها میزنن تست با بازی فلان،65 درجه بعد از فلان ساعت،بعد میبینی 60 فریم قفل کرده فقط 50-60 درصد از کارت در اصل داره کار میکنه!

الان هم واقعا خرید کارت دست دوم خیلی بصرفه تر از نو هست.مخصوصا الان 3060ti قیمت دست دوم هاش عالی شده.ولی احتمال 99 درصد همه کارت های دست دوم ماینی هستند در حال حاضر.

من خودم کارت دست دو 6600 xt چند ماه پیش گرفتم بدون ماین،ولی اگه تا الان صبر کرده بودم صد درصد یه 3060ti دست دو میخریدم حتی ماینی،چون اگه از نظر دمایی و فن مناسب باشه شخصا مشکلی با ماین ندارم.

ویرایش شده توسط M4ST3R
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۷/۲۸ در 22:19، saman5949 گفته است:

سلام تو همین انجمن از همکارا 6800 برای فروش گذاشته با همین بودجتون . دیگه ازین بهتر؟

پست دومم و ترجیحاتمو نخوندین شما که amd از انتخابم حذف شده.

لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است:

در سایت  سخت افزار مگ خواندم یا شهر سخت افزار که این موضوع رو برسی کرده بود می تونید سرچ کنید و به نتیجه می رسید

موضوع میزان حافظه و تاثیرش رو خوندین؟؟؟ 

میتونین لینکشو بدین لطفاً؟

یا عنوان چی باید سرچ‌کنم ؟

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، Mansbrz گفته است:

کارت ماینی ارزش خرید داره ؟ بله در صورتی که فروشنده تست کامل بذاره و مهلت تست بده

دست دو غیر ماینی ترجیحمه که شکر خدا دوستان گفتن ۹۹ درصد ماینیه(خخخ.)- که خب دوست دارم جزو اون ۱ درصد خریدار دست دو سالمتر باشم!!!

محدودیت بودجه هست گفتم که حداکثر ۱۶.

برای نسل بعد صبر کنی؟

نزدیک ارایه نسل جدید ، هرکسی باشه فکر صبر میفته.

3080 بگیری

چند دست دو غیرماینی؟

شما هر کارتی که از نظر قیمتی برات اکی بود لینکش رو بفرستین که دوستان و بنده چک کنیم

ممنونم، لطف شما و دوستان به دیده منت. منتها همین تاپیک لینک فروش رو بزارم؟ 

11 ساعت قبل، zen گفته است:

برای خریدار هر تستی که می‌دونه نیاز هست برایش قرار میدم و فیلم میگیرم می‌فرستم.

دست شما هم درد نکنه. جناب من به شما جسارتی نکردم خدای ناکرده ، منظور از قرا دادن لینک فروش شما ، کسب اطلاع از سایر دوستان بود.شاید کار خوبی نکردم .خلاصه عفو بفرمایید.

لینک به دیدگاه

بزارید یه جور دیگه عامیانه سوال کنم؛

با بودجه نهایت ۱۶ میل ؛

-آکبند چی پیشنهاد میشه؟
-دست دو غیر ماینی  چی؟

-ضمنا نزدیک ارائه نسل ۴ ،مور مور میشم منتظر بمونم مثلا برای ۴۰۶۰ ، اما  نمیدانم این بودجه کفاف میکند ؟(در حالیکه ارایه بشوند در سه ماهه اول ۲۰۲۳ و مثلا ۱۴۰۲ برسد ایران با تورم سال جدید) - یا چقدر طول بکشه ۴۰۶۰ کاهش قیمت در حد ۱۶ میل داشته باشه؟ 

نکته :

اگر تصمیم به دست دو باشد »
ماین نشده و دست دو واقعی میخام. 
از دوستان بزرگوار ،تقاضای کمک و راهنمایی در تشخیص ماین از غیر ماین دارم.
یا سایت معروف یا آدم معتبر معرفی کنید ؛ (مثلا در همین فروم ها یا فروم های دیگه  و مجازی منظورمه نه حضوری که شهرستانم).

وگرنه که بیخیال ریسک بشم و نو بگیرم هر چند مدل پایین تر .چون اون پست دومم خونده باشید  اشاره کردم که سر کنسل سفارش و عودت ناقص وجه و جور کردن دوباره بودجه ، چقدر ضرر کردم و تحمل خسارت جدید ، مثل ماین درب و داغون ندارم.

نهایتا هنوز متوجه نشدم که چرا ۱۲ گیگ حافظه ۳۰۶۰ در مقابل ۸ گیگ ۳۰۶۰ ti بدرد نمیخوره ، با تاکید بر اینکه حافظه بالاتر از ۸ داره روال کار میشه برای بازی ها -هر چند ۳۰۶۰ ضعیف تره اما بنظرم میاد حافظه بالاترش بیشتر بکارم میاد (در صورت تهیه نو) .  جواب لطفاً ؟

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، zen گفته است:

عزیز درسته بنده فقط عکس از دما 

من جسارت نکردم که بگم شما کارتت مشکل داره، ولی دارم میبینم بعضی ها کم لطفی میکنم و خواستم توضیح بدم خدمت استارت، در کل کسی که اول کار متوجه نشه حتما بعد از خرید هم متوجه نمیشه چون همه که کاربر حرفه ایی نیست، من خودم توی همین یکی دو ماه متوجه همین قضیه دستکاری توی فن و ولتاژ شدم! 

35 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

بزارید یه جور دیگه عامیانه سوال کنم؛

درود 

تجربه ثابت کرده هرکسی که حساسیت بیش از حد داشته باشه یه موضوعی، همون مورد براش پیش میاد بنابراين بنظرم چون چشم شما دنبال ایراد گرفتن از کارت دست دوم هست بهتره برای داشتن حال خوب هم که شده اکبند بگیرین و استرس به خودتون و فروشنده وارد نکنین. 

در مورد نسل 40 هم اگر واقعا میتونید حدود 4 ماه تا یک سال صبر کنین و تورم دولت و احتمال شروع ماینینگ ارز جدید رو به جون بخرین میتونید صبر کنین! همینقدر که بهتره قیمت کارت امروز رو با 2 3 ماه پیش مقایسه کنین که به همین شکل هم میتونه دوباره بالا بره تصمیم با خودتون

مورد اخر هم بهتره تحقیق کنین ایا 12 گیگ رم واقعا نیاز کارتون هستش یا خیر،12 گیگ رم خیلی هست و اگر کسی بخواد توی برنامه ایی این حجم از رم رو استفاده کنه قطعا باید سیپیو و رم بالایی داشته باشه، من خودم 8گیگ رم گرافیک رو توی برنامه انریل انجین  با 32گیگ ram هندل میکنم که گاهی اوقات بخاطر کمبود رم برنامه بسته میشه و نه کمبود رم گرافیک

موفق باشین

• قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Mansbrz گفته است:

چشم شما دنبال ایراد گرفتن از کارت دست دوم هست

نه هر دست دو ئی ، فقط ماینی نمیخام و روش تشخیص رو یه مقاله گفته و دارم منتهی بازم کمک اهل فن لازممه.

اکبند بگیرین و استرس به خودتون و فروشنده وارد نکنین. 

آک  ۳۰۶۰ ti کمترینش چقدره؟

استرس به خودتون و فروشنده وارد نکنین

فروشنده دیگه چرا؟

در مورد نسل 40 هم اگر واقعا میتونید حدود 4 ماه تا یک سال صبر کنین و تورم دولت و احتمال شروع ماینینگ ارز جدید رو به جون بخرین میتونید صبر کنین

عزیز ، من خودمم تو پست آخر اشاره به تورم و ... داشتم و ملتفتم ، و درسته نمیشه این قدر صبر کرد و لازممه در حالی که گرافیک قبلی ۱۶۵۰ سوپر فروختم ، یه خرید ناموفق داشتم و الانم دارم موقتا با hd 5850 عهد بوق که نگهداشتم فقط تصویر میگیرم که سی پی یو م گرافیک نداره.

سیپیو و رم بالایی داشته باشه

گفتم تو پست های قبلی م ، i5 11400 + 32 GB 3200هست

بخاطر کمبود رم برنامه بسته میشه و نه کمبود رم گرافیک

یعنی ۳۲ سیستم کفاف نمیده ؟ 

ضمنا یعنی بنظر شما مثلا تا دو سال دیگه ، بازی ها ۱۲ رم گرافیکی لازم نخواهند داشت؟

لینک به دیدگاه

55 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

یعنی ۳۲ سیستم کفاف نمیده ؟ 

ضمنا یعنی بنظر شما مثلا تا دو سال دیگه ، بازی ها ۱۲ رم گرافیکی لازم نخواهند داشت؟

نه الان 32 هم برای خیلی کارا کم میاره

منم اول فکر میکردم 3060 12 گیگ بهتره ولی وقتی آپشن های یه بازی رو اونقدر ببرید بالا که 12 گیگ پر بشه ، 3060 از پسش بر نمیاد و کم میاره و افت فریم خواهید داشت

مگه اینکه برای نرم افزار خاصی بخواید که فقط وی رم بالا مدنظرتون باشه

• لایک 1
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Yosef Faraji گفته است:

نه الان 32 هم برای خیلی کارا کم میاره

منم اول فکر میکردم 3060 12 گیگ بهتره ولی وقتی آپشن های یه بازی رو اونقدر ببرید بالا که 12 گیگ پر بشه ، 3060 از پسش بر نمیاد و کم میاره و افت فریم خواهید داشت

مگه اینکه برای نرم افزار خاصی بخواید که فقط وی رم بالا مدنظرتون باشه

پس که اینطور ، اوکی، منم فکر میکردم جزییات بازی با رم بالاش ، بیشتر میشه تنظیم کرد.قبول.

ولی در مورد ۳۰۶۰ ti با ۸ گیگ هم بیشتر از این مقدار نمیشه تنظیمات رو افزایش داد؟ و آیا ۸ گیگش در آینده برای عناوین جدید بازی ها با فعال سازی ری تریسینگ کم نمیاره ؟ و باید اونموقع (چند سال آینده) تنظیمات متوسط گذاشت .

آخه میخام هزینه میکنم بالفرض ۱۶ برای آک ۳۰۶۰ ti ، دو سه سال بتونم با rt و جزییات خوب (نه عالی) اجرا کنم! قدرتشو خواهد داشت؟  یا با هزینه ۳ تومن کمتر و ۱۳ ، همون ۳۰۶۰ قانع باشم که هر چند ضعیف تر و فریم پایین تر بده ، حداقل هزینه اضافه ندم ؟ ولی اگر مطمئن بشم اون ti تضمین دو سه سال گیم رو میکنه (تاکیدا با rt و جزییات خوب و ۱۰۸۰p نه ۲k و‌...) هزینه اضافه کردنش برام جالب میشه.

ممنون.

ویرایش شده توسط Saeed1980
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

خیالتون راحت برای رزولیشن 1080 که براحتی تا 3 4 سال اکی هست ، برای 2k و 4k  که اصلا این کارت برای 4k ساخته نشده

• لایک 1
لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

پس که اینطور ، اوکی، منم فکر میکردم جزییات بازی با رم بالاش ، بیشتر میشه تنظیم کرد.قبول.

ولی در مورد ۳۰۶۰ ti با ۸ گیگ هم بیشتر از این مقدار نمیشه تنظیمات رو افزایش داد؟ و آیا ۸ گیگش در آینده برای عناوین جدید بازی ها با فعال سازی ری تریسینگ کم نمیاره ؟ و باید اونموقع (چند سال آینده) تنظیمات متوسط گذاشت .

آخه میخام هزینه میکنم بالفرض ۱۶ برای آک ۳۰۶۰ ti ، دو سه سال بتونم با rt و جزییات خوب (نه عالی) اجرا کنم! قدرتشو خواهد داشت؟  یا با هزینه ۳ تومن کمتر و ۱۳ ، همون ۳۰۶۰ قانع باشم که هر چند ضعیف تر و فریم پایین تر بده ، حداقل هزینه اضافه ندم ؟ ولی اگر مطمئن بشم اون ti تضمین دو سه سال گیم رو میکنه (تاکیدا با rt و جزییات خوب و ۱۰۸۰p نه ۲k و‌...) هزینه اضافه کردنش برام جالب میشه.

ممنون.

شما تو یوتیوب مقایسه ی 3060 و 3060 ti رو ببینید خیلی ویدیو در این مورد هست تو بازیهای مختلف بررسی کنید ببینید افزایش فریمی که داره به نسبت مبلغی که میخواید هزینه بیشتر بکنید ارزششو داره یا نه

تصمیم گیرنده نهایی خودتون هستید ، یکی ممکنه فریم پایین براش قابل تحمل نباشه یکی دیگه ممکنه براش عادی باشه و درنهایت خودتون ببینید چه گزینه ای بهتره برای شما

واقعیتش در مورد آینده نمیشه نظر داد ولی سری 30 شاید تا 2 سال آینده جوابگو باشه و تا اون موقع خیلی اتفاقا ممکنه بیوفته مثلا سری جدید بیاد و سری 40 ارزونتر بشه بتونید تعویضش کنید

من خودمم دنبال خرید 3060ti هستم مورد مناسب دست دو غیر ماینی خیلی سخت گیر میاد فعلا بیخیال خرید شدم

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۷/۲۹ در 22:52، Saeed1980 گفته است:

پست دومم و ترجیحاتمو نخوندین شما که amd از انتخابم حذف شده.

درود مجدد . بله درسته الان یکی دیگه 3080 گذاشته 15.300 . نظر من اینه کارت ماینی با رعاید کامل تست بخر با قیمت مفت

• لایک 2
لینک به دیدگاه

23 ساعت قبل، Yosef Faraji گفته است:

افزایش فریمی که داره به نسبت مبلغی که میخواید هزینه بیشتر بکنید ارزششو داره یا نه

شما خودتون اگه دیدید بفرمایید لطفاً که ارزششو داره؟ ضمناً لینک اصلی ترین ویدیو رو بهم بدین ممنون میشم.

مثلا سری جدید بیاد و سری 40 ارزونتر بشه بتونید تعویضش کنید

نه دیگه اگر آک بخرم فعلا تا دو سه سال تا استفاده شو نبردم و هزینه شو پس نداده و برام کار نکرده که نمیفروشم بلافاصله بضرر هنگفت- اگر دست دو خریده باشم بلافاصله هم با ضرر کم میشه عوض کرد.

دست دو غیر ماینی خیلی سخت گیر میاد

همین دیگه /// منم ماینی نمیخام ولی تشخیص نمیتونم بدم ، برا اینه که دست دو به دلم نمیشینه.

لینک به دیدگاه

۸ گیگ ۳۰۶۰ ti کم نیست برای آینده نزدیک ؟(دو سال آینده اوت میشه؟ از نظر حافظه لازم بازی ها؟)

۱۲ گیگ در  ۳۰۶۰ برای آینده حافظه لازم گیم ها ، ارزشی نداره ؟

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

شما خودتون اگه دیدید بفرمایید لطفاً که ارزششو داره؟ ضمناً لینک اصلی ترین ویدیو رو بهم بدین ممنون میشم.

بله من خودم ترجیحم 3060 ti هست چون برای 1080 میخوام رزولوشن های دیگه رو نمیدونم شاید 8گیگ برای 2K کم بیاد

اینم یه نمونه :

https://www.youtube.com/watch?v=Z5jYZue3muE&t=578s

اصلا شما این متنو سرچ بزن کلی ویدیو مرتبط میاره :

3060 vs 3060 ti

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

22 دقیقه قبل، Yosef Faraji گفته است:

برای 1080 میخوام رزولوشن های دیگه رو نمیدونم شاید 8گیگ برای 2K کم بیاد

بنده هم فعلا (موقتا )برای ۱۰۸۰ میخام نه بیشتر چون‌مانیتورم ۱۰۸۰ حداکثرشه اما اینکه هی میگم آینده ، چون ممکنه هوس ۲k بزنه بسرم و تعویض مانیتور و اونموقع برای ۲k -

۸ کم باشه که روی ۱۲ گیگ ۳۰۶۰ هرچند ضعیف تر باشه تاکید میکنم.

لینک به دیدگاه

23 ساعت قبل، saman5949 گفته است:

یکی دیگه 3080 گذاشته 15.300

همین فروم؟ لینکشو میدین؟

23 ساعت قبل، saman5949 گفته است:

کارت ماینی با رعاید کامل تست بخر با قیمت مفت

تست و ... بلد نیستم - دست دو غیر ماینی ینی گیر نمیاد؟ خود اینی که میگین فروشنده چی میگه راجع به ماین؟

اگر ماینی و داغون بود و تست معلوم نکنه و بعد خرید ، عمر کوتاهی بکنه چه گلی سرم بگیرم؟ (کمک در تست و ... نیاز دارم).

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Saeed1980 گفته است:

بنده هم فعلا (موقتا )برای ۱۰۸۰ میخام نه بیشتر چون‌مانیتورم ۱۰۸۰ حداکثرشه اما اینکه هی میگم آینده ، چون ممکنه هوس ۲k بزنه بسرم و تعویض مانیتور و اونموقع برای ۲k -

موضوع اینه که قدرت پردازش خود کارت گرافیک مهم هست وبقولی توان هندل کردنش درچه حد هست

اون 12 گیگ مموری بیشتر گول زدن هست و به شما برای گرفتن فریم بیشتر کمکی نمیکنه

3060ti  کاملا برتر نسبت به 3060 در فول اچ دی و در 2k هم این 2کارت  یادم میاد تقریبا هم تراز میشدن از لحاظ فریم دهی

شما اگر قید rtx بزنید میتونید یه کارت 6700xt نو تهیه کنید ،اگر براتون با توجه به تاکیدتون اهمیت داره  وفکر اینکه آینده هم سوییچ کنید روی 2k بهترین راه حل با توجه به بودجتون یه 3080-10gb دست دوم تمیز هست که کاملا مطابق با نیازتون خواهد بود

الان این همه دوستان از بدی کارت ماینی میگن ،مگه کارت rx580 از برند های معتبر بعد از این همه سال کارکردن بد عمل کرده یا داره میکنه؟ انویدیا که بنظر باید ازلحاظ طول عمر حتی با توجه به ماینی بودنش بهتر باشه

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه کارت 3070ti هم دیدین بگیرید

چون بعدها تولید و ماین هم شده باشه کم کارکردتره

و هر کارتی گرفتید حتما ورژن 2 بگیرید ورژن 1 قدیمترن و بیشتر ماین شدن

در کل تو این بازار کارت غیرماینی فکر نکنم پیدا بشه مگر از روی سیستم گیمینگ باز شده باشه که اونم باید فروشنده رو بشناسید و معمولا کارتهای ماینی گارانتی داخلی ندارن (اینم مد نظر داشته باشید)

۱ ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

8 گیگ مناسبه فعلا برای 2k

بنده با کارت 6 گیگ هم قدرت 3050 بازی کردم 2k

مهم قدرت چیپ کارته نه وی رمش

ویرایش شده توسط Hassan.SK
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

32 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

اون 12 گیگ مموری بیشتر گول زدن هست و به شما برای گرفتن فریم بیشتر کمکی نمیکنه

فریم بیشتر نخاستیم -جزییات و تنظیمات بالاتر بازی هم کمک حال نمیشه و برتری نداره؟ 

33 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

اگر قید rtx بزنید میتونید یه کارت 6700xt نو تهیه کنید

نمیتونم خب ، صحبت اصلیم rt هس که قویه انویدیا به amd

34 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

توجه به بودجتون یه 3080-10gb دست دوم تمیز هست که کاملا مطابق با نیازتون خواهد بود

به دفعات زیاد تو این تاپیک تاکید کردم و گفتم ، تست دقیق بلد نیستم و کمک لازم دارم. ضمناً نمیدونم از کجا بگردم ؟ از وب، فروم ها یا اپ های جستجو مثل ایمالز و ایسام و ...؟؟؟ بازم میگم پیدا کردم هم کمک در مراحل تست نیاز دارم ، به کی بدم برام تست کنه و جواب دقیق بده ؟ 

اگر داغون بود با چه دلیلی ، میتونم عودت بدم که فروشنده  قبول کنه؟ 

لینک به دیدگاه

ضمنا تو این مقایسه از این سایت معتبر که انجام دادم به آدرس زیر:

https://www.videocardbenchmark.net/compare/4345vs4318/GeForce-RTX-3060-vs-GeForce-RTX-3060-Ti

تو تست g3d ظاهراً اون پایین ۱۶ درصد تفاوت عملکرد بینشون هست نه؟ یا اشتباه میکنم؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...