رفتن به مطلب

مشکل بسیار عجیب در همه بازی ها

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من بعد از نصب مجدد ویندوز ۱۰ به یک مشکل عجیبی تو همه بازیها برخوردم. تو همه بازیها بعضی تکسچرها مرتب تغییر میکنن. مثلا تو بازی رزیدنت اویل ویلج برفها نزدیک میشی یه شکل میشن دور میشی یه شکل دیگه یا تو آلن ویک لباس کاراکتر وقتی بهش نزدیک میشی شکلش تغییر میکنه. تو بازیهای دیگه هم همینطوره...

در واقع تکسچرها با تغییر فاصله غیب و ظاهر میشن.

ویندوز رو دوباره نصب کردم و چند درایور قدیمی تر هم نصب کردم، با یک کارت گرافیک دیگه تست کردم، هیچ فرقی نکرد...

تا حالا همچین مشکلی ندیده بودم😐

ویرایش شده توسط Hossein95
لینک به دیدگاه

سلام عزیز
ممکنه مشکل از مانیتورت باشه چون منم از این قبیل مشکلات تو بازی داشتم ک با دستکاری مانیتور درست شده 
مثلا مانیتور من تنظیمات متفاوتی داره تری فری داره ویوید پیکسل داره  و شارپنس ک هر کدومش تاثیر بسزایی داره داخل چ ویندوز چ بازی و غیره

ب نظر من مانیتورت رو یک ریست ال بزن ببین چطور میشه

مثلا من تریس فری ک زیاد میکردم انگار تمام صفه در عین حرکت موشن میشد

ویرایش شده توسط nightwolf
لینک به دیدگاه

22 دقیقه قبل، nightwolf گفته است:

سلام عزیز
ممکنه مشکل از مانیتورت باشه چون منم از این قبیل مشکلات تو بازی داشتم ک با دستکاری مانیتور درست شده 
مثلا مانیتور من تنظیمات متفاوتی داره تری فری داره ویوید پیکسل داره  و شارپنس ک هر کدومش تاثیر بسزایی داره داخل چ ویندوز چ بازی و غیره

ب نظر من مانیتورت رو یک ریست ال بزن ببین چطور میشه

مثلا من تریس فری ک زیاد میکردم انگار تمام صفه در عین حرکت موشن میشد

مانیتورو ریست کردم اما متاسفانه درست نشد.

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Hossein95 گفته است:

مانیتورو ریست کردم اما متاسفانه درست نشد.

گرافیکت سالمه؟
اصلا مشخصات سیستم چیه
چون با توجه ب مشکلی ک شما بیان کردی یا مشکلات گرافیکه یا مانیتور چون چیزه دیگه برای برای تاثیر رو ویژوال سیستم وجود نداره ..!

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، nightwolf گفته است:

گرافیکت سالمه؟
اصلا مشخصات سیستم چیه
چون با توجه ب مشکلی ک شما بیان کردی یا مشکلات گرافیکه یا مانیتور چون چیزه دیگه برای برای تاثیر رو ویژوال سیستم وجود نداره ..!

گرافیک gtx 1060، اما با یک گرافیک 1030 هم امتحان کردم همین مشکل بود. قبل از نصب ویندوز جدید چنین مشکلی نبود، اما الان همون ورژن ویندوز و درایور رو دوباره نصب میکنم مشکل پا برجایه!!!! 

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، Hossein95 گفته است:

گرافیک gtx 1060، اما با یک گرافیک 1030 هم امتحان کردم همین مشکل بود. قبل از نصب ویندوز جدید چنین مشکلی نبود، اما الان همون ورژن ویندوز و درایور رو دوباره نصب میکنم مشکل پا برجایه!!!! 

پس مانیتورت رو هم عوض کن ببین چی میشه یا بزن ب تی وی اگر درو برت هست
شاید شاید ممکن باشه مشکلت از کابل هایی ک نصب میکنی از مانیتور ب گرافیکت باشه 
اللخصوص اگر hdmi هست چون اکثر این کابلا اگر مدل بی کیفیت باشه بیخودی خوده سوکت بعد از چند باری میپوکه کلا

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، nightwolf گفته است:

پس مانیتورت رو هم عوض کن ببین چی میشه یا بزن ب تی وی اگر درو برت هست
شاید شاید ممکن باشه مشکلت از کابل هایی ک نصب میکنی از مانیتور ب گرافیکت باشه 
اللخصوص اگر hdmi هست چون اکثر این کابلا اگر مدل بی کیفیت باشه بیخودی خوده سوکت بعد از چند باری میپوکه کلا

۱۰۶۰ با دیسپلی بود، ۱۰۳۰ با hdmi. فکر نمیکنم هر دو کابل مورد دار باشن چون با همینا قبلا مشکلی نبود.

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، Hossein95 گفته است:

۱۰۶۰ با دیسپلی بود، ۱۰۳۰ با hdmi. فکر نمیکنم هر دو کابل مورد دار باشن چون با همینا قبلا مشکلی نبود.

حالا اگر از سلامت کابل ها و مانیتور مطمئنی ی وقت میبینی مشکل از پورت داخل خوده گرافیک باشه
ولی بهتر اینکه کابلتو عوض کنی مانیتورتم عوض کنی پورت گرافیکتم عوض کنی 
این کارارو کردی خبرشو بده ببینیم چ کردی 

لینک به دیدگاه

56 دقیقه قبل، Hossein95 گفته است:

بقیه دوستان نظری ندارن؟

یک فیلم از مشکلتون بذارید تا بشه بهتر نظر داد

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hossein95 گفته است:

بقیه دوستان نظری ندارن؟

درود بر شما و بر همه دوستان

درایورها رو چطوری نصب کردید؟

یه نکاتی رو میگم شاید انجام داده باشید ولی مرورش شاید گره گشا باشه

بهتره ویندوز از سایت مایکروسافت دانلود ، بوتیبل  و نصب شه که بروز تره و سریع بروز رسانی هاشو میگیره(بوتیبل ویندوز هم طبق بایوس دیفالت مادر بورد باشه که اغلب نسل 4 به بالا دیفالت uefi هست و با uefi سازگارترن)

درایور ها مادر برد حتما از سایت سازنده دانلود و نصب شه(از درایور پک و برنامه های کمکی استفاده نشه)

و درایور گرافیک از سایت تولید کننده چیپ(amd-nvidia-) که بر شما انویدیاس

در نهایت بعد از نصب داریورها ویندوز رو بروز رسانی کنید و از طریق اپشنال اپ دیت اگر برا داریور ها  هم بروزرسانی موجود بود نصب کنید(اینجا ویندوز دانلود شده جدید از مایکروسافت خیلی سریع تر عمل میکنه)

از قسمت پروگرام اند فیچر ها هم تیک نت فریم ورک های 3.5 و 4.8 هم بزارید تا دانلود و نصب شه

پک c++ که شامل تمام نسخه ها هست رو نصب کنید

من ترجیح میدم همیشه دایرکت 9 و 10 رو همیشه روی ویندوز 10 نصب کنم(اخرین نسخه هاشون)
در نهایت دیگه نباید مشکلی باشه و اگر مشکل رفع نشد بروید سراغ تست سخت افزار

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

من با توضیحات ایشون و البته بدون دیدن فیلم اگر نرم افزاری نباشه مشکل که باید تک تک چک بشه شکم به مادربرد می ره مخصوصا سوکت pcie که اسیب دیده باشه

البته من تجربه همچین چیزی رو نداشتم اما اگر گرافیک دیگه تست شده مانیتور هم که خیلی بعیده یا نرم افزاریه یا مادربرد

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما و بر همه دوستان

درایورها رو چطوری نصب کردید؟

یه نکاتی رو میگم شاید انجام داده باشید ولی مرورش شاید گره گشا باشه

بهتره ویندوز از سایت مایکروسافت دانلود ، بوتیبل  و نصب شه که بروز تره و سریع بروز رسانی هاشو میگیره(بوتیبل ویندوز هم طبق بایوس دیفالت مادر بورد باشه که اغلب نسل 4 به بالا دیفالت uefi هست و با uefi سازگارترن)

درایور ها مادر برد حتما از سایت سازنده دانلود و نصب شه(از درایور پک و برنامه های کمکی استفاده نشه)

و درایور گرافیک از سایت تولید کننده چیپ(amd-nvidia-) که بر شما انویدیاس

در نهایت بعد از نصب داریورها ویندوز رو بروز رسانی کنید و از طریق اپشنال اپ دیت اگر برا داریور ها  هم بروزرسانی موجود بود نصب کنید(اینجا ویندوز دانلود شده جدید از مایکروسافت خیلی سریع تر عمل میکنه)

از قسمت پروگرام اند فیچر ها هم تیک نت فریم ورک های 3.5 و 4.8 هم بزارید تا دانلود و نصب شه

پک c++ که شامل تمام نسخه ها هست رو نصب کنید

من ترجیح میدم همیشه دایرکت 9 و 10 رو همیشه روی ویندوز 10 نصب کنم(اخرین نسخه هاشون)
در نهایت دیگه نباید مشکلی باشه و اگر مشکل رفع نشد بروید سراغ تست سخت افزار

تشکر از توجه شما

من ویندوز و همه درایورها رو از سایت رسمی نصب کردم و همه نرم افزارهای اصلی و اپشنال رو نصب کردم و تقریبا مطمئنم مشکل نرم افزاری نیست مگه که بدافزار باشه!

از نظر سخت افزار هم گرافیک،رم، هارد و سی پی یو رو چک کردم هیچ مشکلی ندارن. فقط مادربرد میمونه که میشه بهش شک کرد!

8 ساعت قبل، slash_slash گفته است:

من با توضیحات ایشون و البته بدون دیدن فیلم اگر نرم افزاری نباشه مشکل که باید تک تک چک بشه شکم به مادربرد می ره مخصوصا سوکت pcie که اسیب دیده باشه

البته من تجربه همچین چیزی رو نداشتم اما اگر گرافیک دیگه تست شده مانیتور هم که خیلی بعیده یا نرم افزاریه یا مادربرد

نرم افزاری اگه باشه غیر از بدافزار چیزی نمیتونه باشه! باید اسکن کنم.

سخت افزار هم اگه باشه همون مادربرده! باید تستش کنم.

لینک به دیدگاه

یه چیزی یادم اومد، چند وقت پیش موقع اتصال گوشی به سیستم ریست شد و ارور تشخیص بوت داد که وقتی تو بایوس نگاه کردم به جای اسم کامل هارد فقط hard disk  نوشته بود که بوت نمیشد. یه بار دیگه هم وسط بازی ریستارت شد و بوتش مشکل خورد که هر دوبار با ریست بایوس مشکل حل شد. الان hard disk sentiel سلامتو ۱۰۰ نشون میده و ارور چکینگ خود ویندوز هم مشکلی نشون نمیده. 

ممکنه بازم مشکل از هارد باشه و در اینصورت چیکار باید بکنم؟!

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Hossein95 گفته است:

یه چیزی یادم اومد، چند وقت پیش موقع اتصال گوشی به سیستم ریست شد و ارور تشخیص بوت داد که وقتی تو بایوس نگاه کردم به جای اسم کامل هارد فقط hard disk  نوشته بود که بوت نمیشد. یه بار دیگه هم وسط بازی ریستارت شد و بوتش مشکل خورد که هر دوبار با ریست بایوس مشکل حل شد. الان hard disk sentiel سلامتو ۱۰۰ نشون میده و ارور چکینگ خود ویندوز هم مشکلی نشون نمیده. 

ممکنه بازم مشکل از هارد باشه و در اینصورت چیکار باید بکنم؟!

درود برشما  و بر همه دوستان

باز نرم افزارها رو باز بینی کنید ایرادی نباشه ولی اگر منباب اون مطمئن هستید بروید سراغ سخت افزار

یک قطعه مهم که بوت شدن دلیل بر سلامتش نیست رم هست و بهترین برنامه تست رم هم memtest86 هست و یک تست 14 تایی بزارید تموم شه و اروری نداشته باشه(نرم افزار اخرین نسخه باشه)

گاهی هم بروز رسانی بایوس باعث رفع یک سری از اختلالات نرم ازاری میشه

بقیه رو هم که گفتید تست گرفتید و مطمئن هستید

.........

ارتباط یو اس بی و ساتا به عهده pch هست و لحیم سردی در پایه های مرتبط میتونه باعث اختلال بشه ولی ارتباط pcie که گرافیک هم روش نصب میشه با خود سی پی یو هست(تو نسل های بالا)

من یه تست انجام میدم که گاهی تو شناسایی لحیم سردی موثر هست

به اینصورت که اگر سیستم گرافیک داخلی داره گرافیک رو بر دارید  و زمانی که لود سی پی یو و گرافیک داخلی رو با نرم افزار های تست 100 در 100 میکنید کمی روی پی سی اچ فشار بدید(به صورت نوسانی کم زیاد) ببینید سیستم دچار هنگ یا اختلال میشه

اگر با این تستها نتیجه نگرفتید باید ببرید پیش تعمیر کار وارد براتون تستهای کامل تری بگیره

لینک به دیدگاه

من ویندوز ۷ نصب کردم و مشکل پابرجا بود. دیگه کاملا مطمئنم مشکل نرم افزاری نیست.

از طرفی سخت افزار هم تست کردم مشکل نداشتن، عجیبه واقعا!!!!

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Hossein95 گفته است:

من ویندوز ۷ نصب کردم و مشکل پابرجا بود. دیگه کاملا مطمئنم مشکل نرم افزاری نیست.

از طرفی سخت افزار هم تست کردم مشکل نداشتن، عجیبه واقعا!!!!

دوست عزیز یک فیلم از مشکلت بذار زبونمون مو دراورد😄

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، slash_slash گفته است:

دوست عزیز یک فیلم از مشکلت بذار زبونمون مو دراورد😄

فیلم نمیشه گذاشت، با عکس هم چیزی نمیشه نشون داد

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Hossein95 گفته است:

فیلم نمیشه گذاشت، با عکس هم چیزی نمیشه نشون داد

چرا نمی شه اینجا اپلود کنید لینکش رو بذارید

https://uupload.ir/

https://8pic.ir/

فایلی که دارید رو زیپ کنید اپلودش کنید

لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، slash_slash گفته است:

چرا نمی شه اینجا اپلود کنید لینکش رو بذارید

https://uupload.ir/

https://8pic.ir/

فایلی که دارید رو زیپ کنید اپلودش کنید

https://uupload.ir/view/vid_20221024_160109_3w9i.mp4/

به صورت و لباسش نگاه کنین چطور تغییر میکنه

لینک به دیدگاه

29 دقیقه قبل، Hossein95 گفته است:

https://uupload.ir/view/vid_20221024_160109_3w9i.mp4/

به صورت و لباسش نگاه کنین چطور تغییر میکنه

دوست عزیز این مشکل شما مشکل نیست اصلا این تکنیک درادیستنس هست که هر چقدر به ابجکت ها نزدیک تر می شید دیتیل بیشتر می شه

شما اگر گرافیک مکس بذارید در فاصله بیشتری این اتفاق می افته

مشکل سخت افزاری این شکل نیست این مال خود بازی هست اگر کاراکتر بازی بدون دور یا نزدیک شدن بازم حالتش عوض بشه می تونه اونم به شرطی که در همه بازی ها باشه یعنی باگ بازی نباشه مشکل سخت افزاری باشه

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، slash_slash گفته است:

دوست عزیز این مشکل شما مشکل نیست اصلا این تکنیک درادیستنس هست که هر چقدر به ابجکت ها نزدیک تر می شید دیتیل بیشتر می شه

شما اگر گرافیک مکس بذارید در فاصله بیشتری این اتفاق می افته

مشکل سخت افزاری این شکل نیست این مال خود بازی هست اگر کاراکتر بازی بدون دور یا نزدیک شدن بازم حالتش عوض بشه می تونه اونم به شرطی که در همه بازی ها باشه یعنی باگ بازی نباشه مشکل سخت افزاری باشه

تو همه بازیها همینطوره و بعضی اشیا وقتی نزدیک میشی ظاهر میشن دور میشی غیب میشن. قبلا اصلا اینطور نبود. کاملا مطمئنم.

لینک به دیدگاه

جالبه تو فرو‌های خارجی هم بعضیها این مشکلو داشتن و هیچ جوره حل نشده.

مثل این مورد :

https://linustechtips.com/topic/1395457-delayedlong-texture-loadingpop-in-with-asus-tuf-rtx-3080/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...