رفتن به مطلب

مشکل بسیار عجیب در همه بازی ها

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در ۱۴۰۱/۷/۲۹ در 19:39، Hossein95 گفته است:

سلام دوستان

من بعد از نصب مجدد ویندوز ۱۰ به یک مشکل عجیبی تو همه بازیها برخوردم. تو همه بازیها بعضی تکسچرها مرتب تغییر میکنن. مثلا تو بازی رزیدنت اویل ویلج برفها نزدیک میشی یه شکل میشن دور میشی یه شکل دیگه یا تو آلن ویک لباس کاراکتر وقتی بهش نزدیک میشی شکلش تغییر میکنه. تو بازیهای دیگه هم همینطوره...

در واقع تکسچرها با تغییر فاصله غیب و ظاهر میشن.

ویندوز رو دوباره نصب کردم و چند درایور قدیمی تر هم نصب کردم، با یک کارت گرافیک دیگه تست کردم، هیچ فرقی نکرد...

تا حالا همچین مشکلی ندیده بودم😐

بعضی وقت ها جیفورس اکسپرینس از این مسخره بازی ها درمیاره یک با درایور بدون جیفورس اکسپرینس نصب کن ببن مشکل برطرف میشه

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Hossein95 گفته است:

جالبه تو فرو‌های خارجی هم بعضیها این مشکلو داشتن و هیچ جوره حل نشده.

مثل این مورد :

https://linustechtips.com/topic/1395457-delayedlong-texture-loadingpop-in-with-asus-tuf-rtx-3080/

چیزی که من دیدم مشکلی نبودش تنظیمات DRAW DISTANCE با OBJECT بذارید مکس باید بهتر بشه کلا بازی ها همینن احتمالا قبلا خیلی دقت نمی کردی

بعضی بازی ها خیلی بدترن در این زمینه اما همه ی بازی ها این قابلیت رو دارن بعضی هاشون خیلی تابلو ترن

شما می تونید از درایو سی سیستم کلین اپ انتخاب کنید شیدر کش گرافیک یکبار کامل پاک کنید ضمنا از تنظیمات انویدیا شیدر کش در درایور جدید روی 10 گیگ بذارید مشکلتون کمترم می شه

اما مطمئنا سیستم شما سالم هست بی خودی حساس شدید

من مورد هایی که دیدم طرف ماه ها فکر می کرده کارت گرافیک خراب ماین شده خریده چون توی فورمارک با 8X AA بهش فلان فریم رو می داده و فکر می کرده باید بیشتر می داده بدون اینکه کمی تحقیق کنه

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، slash_slash گفته است:

چیزی که من دیدم مشکلی نبودش تنظیمات DRAW DISTANCE با OBJECT بذارید مکس باید بهتر بشه کلا بازی ها همینن احتمالا قبلا خیلی دقت نمی کردی

بعضی بازی ها خیلی بدترن در این زمینه اما همه ی بازی ها این قابلیت رو دارن بعضی هاشون خیلی تابلو ترن

شما می تونید از درایو سی سیستم کلین اپ انتخاب کنید شیدر کش گرافیک یکبار کامل پاک کنید ضمنا از تنظیمات انویدیا شیدر کش در درایور جدید روی 10 گیگ بذارید مشکلتون کمترم می شه

اما مطمئنا سیستم شما سالم هست بی خودی حساس شدید

من مورد هایی که دیدم طرف ماه ها فکر می کرده کارت گرافیک خراب ماین شده خریده چون توی فورمارک با 8X AA بهش فلان فریم رو می داده و فکر می کرده باید بیشتر می داده بدون اینکه کمی تحقیق کنه

درود بر همه

منم با جناب slash_slash موافقم این ایراد یا خرابی نیست (چقدم درخواست کردن فیلمو بزارید😅)

احتمال داره از قبل هم بوده بش توجه نکردید(برا همه پیش میاد که بعد از انجام کاری به جزئیات توجح میکنیم)

و یا به گفته جناب ATER  به دلیل نصب افزونه خاص یا ورژن خاصی از  درایور فعال شده باشه

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، Hossein95 گفته است:

https://uupload.ir/view/vid_20221024_160109_3w9i.mp4/

به صورت و لباسش نگاه کنین چطور تغییر میکنه

والا این ک مشکل نیست دوسته عزیز

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، slash_slash گفته است:

کاملا موافقم

شما ی طوی گفتی مشکل عجیب گفتم خدایی ناکرده ی وقت مشکلات سخت افزاری داری 😅

لینک به دیدگاه

درود طبق اون فیلمی که دوستمون منتشر کردن، به این حالت LOD گفته میشه با به طور کامل Level of Detail

...

وقتی مدلی طراحی میشه برای گیم، بسته به نوع گیم  از مدل نهایی، چند مدل دیگه هم طراحی میشه برای فاصله های مختلف

اگر طراح و مدلساز کارشون خوب باشه، شما نباید تفاوت بین این مدلها متوجه بشی، مثال ما برای یک گیم، یک مدل نهایی داریم ، برای زمانی هست که پلیر نزدیک این جسم هستش

بعد از همون مدل، 6 تا مدل دیگه طراحی میشه برای فاصله های مختلف، هنرمند و مدلساز کسی هست که بتونه طوری طراحی کنه که شما اصلا متوجه low شدن مدل نشی و همینطور وقتی داری نزدیک میشی یکدفعه مدل به lvl  high نرسه که تو ذوق بزنه.

خیلی از گیم های حرفه ای خیلی ببشتر  lod دارن. هر چقدر بیشتر باشه، کار بهتر جلوه میده ولی خوب دردسر خودش رو داره..

01-cars-level-of-detail-design-modeling.jpg

مثال این killer bus مدل بنده هستش..

شما اینو از دور هم توی گیم ببینی Cpu منفجر میشه XD چون اصلا برای گیم بهینه نیست

photo_2017-12-13_15-09-50.thumb.jpg.2d9889d52011542bc0b1c90b4c6a5834.jpg

ویرایش شده توسط Mr.jalilpour
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...