رفتن به مطلب

مشاوره براي خريد يك سيستم تا 300 تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

اگه ميشه يه سيستم مناسب با قيمت 300000تومان به من معرفي كنيد بدون مانيتور و كيبورد و موس و... فقط اجزا داخل كيس.ممنون از راهنمايتون

لینک به دیدگاه

اگه ميشه يه سيستم مناسب با قيمت 300000تومان به من معرفي كنيد بدون مانيتور و كيبورد و موس و... فقط اجزا داخل كيس.ممنون از راهنمايتون

درود

دوست من بهترین راهنمایی موقعی انجام میشه که شما مشخص کنید که برای چه کاری میخواید ؟

لینک به دیدگاه

سلام به شما دوست عزیز ::: به قولی سعید جان شما بگو برا چه کاری می خواهید تا ما بیشتر راهنماییتون کنیم !( گیم. تدوین .انیمیشن.گرافیک . چی؟)

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

سلام.من تو کلاس ویژوال بیسیک ثبت نام کردم.بیشتر برای این کار میخوام.حالا کنارش اینترنت و بازی هم بشه راحت انجام داد بد نیست.بازم ممنون

لینک به دیدگاه

درود

دوست خوبم توی این رنج قیمت نمیتونید سیستمی خریداری کنید که بازی رو به راحتی انجام بده . ولی برای سایر کارهای معمولی و عادی پیشنهاد من اینه :

M.B Elitegroup GF7050 VGA onborad 7050

CPU E5200 intel

RAm 2GB bus800

HDD 160GB

DVD RW samsung یا هر چیزی که مد نظرتونه

CASE معمولی تا 35 تومان

MODEM Dlink

این سیتسم در میاد حدود 300 تومان که فکر میکنم توی این رنج قیمت سیتسم خوبی میشه . و پیشنهاد دیگه هم اینه

M.B Elit 780G

CPU 5000X2

RAm 2GB bus800

HDD 160GB

DVD RW samsung یا هر چیزی که مد نظرتونه

CASE معمولی تا 35 تومان

MODEM Dlink

این هم حدود 300 تومان میشه . حالا فرق این دو تا در چیه ؟

سیستم اینتل از نظر سرعت پردازش و محاسباتی و قدرت CPU خیلی بیشتره ولی سیستم AMD از نظر گرافیکی یه مقدار قویتر از سیتسم اینتل عمل میکنه .

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز منم برا این کاره شما میگم سیستم اول ! ولی برای کارهای گرافیکی مثل مثلآ فتوشاپ و کرل و از این نوع برنامه ها سیستم دوم !

پس سیستم اول مناسب کاره شما دوست عزیز ! اگر یه خورده مقدار هزینه شما بالا تر بود بهتر می شد تصمیم گرفت ولی این سیستم اول برای کاره شما عالیه ولی گیم رو باید با حداقل رزولویشن اجرا کنید ! و یک مین بود دیگه هم من برا سیستم اینتل پیشنهاد میکنم در این رنج قیمت مین بورد : ABIT I-N73H ایمن مین بورد هم مین بود خوبیه در این رنج قیمت ! مشخصات کامل و عکس این مین بورد :

nVidia GeForce7100 1333M

, DDR2-800, PCI-E x16, SATAII 300 RAID, GbE LAN, USB2.0

عکس مین:

abit_i_n73hd.jpg

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

ميشه مين بردي كه بيشنهاد داديد onboradنباشه كه بتونم در آينده كارت گرافيكيشو ارتقا بدم؟اگه شدنيه يه كارت گرافيكي تو همين حدود بيشنهاد بدين.اگه ممكنه قيمتارو جدا جدا بگيد ممنون ميشم.

لینک به دیدگاه

ميشه مين بردي كه بيشنهاد داديد onboradنباشه كه بتونم در آينده كارت گرافيكيشو ارتقا بدم؟اگه شدنيه يه كارت گرافيكي تو همين حدود بيشنهاد بدين.اگه ممكنه قيمتارو جدا جدا بگيد ممنون ميشم.

درود

دوست خوبم تمام مادربوردهای انبرد در حال حاضر همشون رو میتویند کارت گرافیک بهش اضافه کنید چون همشون اسلات PCI-E دارن .

در ضمن تا بعدها خیلی مونده

لینک به دیدگاه

آقاي حسيني ميشه قيمتارو بگيد؟

قیمتها رو حدودی میزنم :

M.B Elitegroup GF7050 VGA onborad 7050 = 44000

CPU E5200 intel = 102000

RAm 2GB bus800 = 38000

HDD 160GB = 39000

DVD RW samsung یا هر چیزی که مد نظرتونه = 28000

CASE معمولی تا 35 تومان

MODEM Dlink= 9500

M.B Elit 780G = حدودا 78 یه مقدار کم شده از بس که تبلیغشو کردیم

CPU 5000X2 = 68000

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از راهنمایتون آقای حسینی.

در ضمن انسان یه خورده آینده نگر باشه بد نیست.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از راهنمایتون آقای حسینی.

در ضمن انسان یه خورده آینده نگر باشه بد نیست.

درود

دوست من اینده نگری خیلی خوبه ولی برای اینده نگری باید بیشتر هزینه کنی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...