رفتن به مطلب

مشکل ورود به بازی در رزیدنت اویل ویلیج و اساسین کرید والهالا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

از وقتی ویندوز رو عوض کردم ویندوز 11 روی سیستم ریختم هنگام ورود به بازی های زیدنت اویل ویلیج و اساسین کرید والهالا با ارور های زیر رو به رو شدم و چون با راه هایی که توی اینترنت بود مشکلم حل نشد گفتم ممکنه از ویندوز باشه، اما الان که مجددا ویندوز 10 روی سیستم ریختم هم هنوز همون ارور هارو دریافت میکنم. ممنون میشم راهنمایی کنید ❤️

Resident Evil Village

1.png.0f33c3d6363d5cd61be6fa8b204d1b72.png

-

Assassin's Creed Valhalla

2.png.8118f61b2000d18740ac063c38f293a7.png

3.png.78ffcad7e7362291c3692cfe9529189e.png

4.png.1153e9f696d6111a25638ae1bb84f265.png

5.png.81261806b2edb85be3600b96842291eb.png

لینک به دیدگاه

https://dl2.soft98.ir/soft/m/Microsoft.Visual.C.All.Package.2022-10-19.rar?1666704324

اینو نصب کنید و ریستارت کنید و بازی ها رو اجرا کنید گزارش بدید

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این فایل هایی که نیستن، مربوط به کرک های بازی هست.

ویندوز رو که عوض کردید، وایت لیست ویندوز دفندر یا انتی ویروستون هم ریست شده و فایل های کرک به عنوان بدافزار پاک شدن. یعنی همین فایل ها.

توی قرنطینه آنتی ویروس رو اول چک کنید، اگر این فایل ها بودن، ریستور کنید، اگر نبودن، کرک شون رو دانلود کنید و دوباره کرک کنید.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، jj-191 گفته است:

https://dl2.soft98.ir/soft/m/Microsoft.Visual.C.All.Package.2022-10-19.rar?1666704324

اینو نصب کنید و ریستارت کنید و بازی ها رو اجرا کنید گزارش بدید

ممنون

انجام دادم اما مشکل همچنان پابرجاست.

9 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

این فایل هایی که نیستن، مربوط به کرک های بازی هست.

ویندوز رو که عوض کردید، وایت لیست ویندوز دفندر یا انتی ویروستون هم ریست شده و فایل های کرک به عنوان بدافزار پاک شدن. یعنی همین فایل ها.

توی قرنطینه آنتی ویروس رو اول چک کنید، اگر این فایل ها بودن، ریستور کنید، اگر نبودن، کرک شون رو دانلود کنید و دوباره کرک کنید.

ممنون

من از آنتی ویروس شید استفاده میکنم و ویندوز دیفندر رو غیر فعال کرده خودش اما توی بخش قرنطینه شید چیزی نبود

Untitled.png.5251c1133435d71acb686cbdd7168a6b.png

899050743_Untitled1.thumb.png.5d6f9658d5e5f49ba3768703779e0549.png

از چه سایتی کرک هارو دانلود کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 دقیقه قبل، MiladZQ گفته است:

از چه سایتی کرک هارو دانلود کنم؟

اسم بازی + "کرک" رو سرچ کنید

در ضمن با وجود ویندوز دفندر هیچ نیازی به انتی ویروس دیگه نیست، انتی ویروس های دیگه رو دور بریزید و با خیال راحت همه چیو به ویندوز دفندر بسپارید. همیشه به روز هست و دائما سیستم رو چک میکنه و کوچکترین فعالیت بد افزار رو رصد میکنه.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

اسم بازی + "کرک" رو سرچ کنید

در ضمن با وجود ویندوز دفندر هیچ نیازی به انتی ویروس دیگه نیست، انتی ویروس های دیگه رو دور بریزید و با خیال راحت همه چیو به ویندوز دفندر بسپارید. همیشه به روز هست و دائما سیستم رو چک میکنه و کوچکترین فعالیت بد افزار رو رصد میکنه.

ممنون ♥️

فقط یک مورد دیگه، از کجا بفهمم چه نسخه ای از بازی (مثلا EMPRESS یا DODI) روی سیستم نصب هست؟ خیلی وقت پیش دانلود کردم یادم نیست.

لینک به دیدگاه

بعد تعویض ویندوز مجموعه directx رو نصب کردین؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

ممنون ♥️

فقط یک مورد دیگه، از کجا بفهمم چه نسخه ای از بازی (مثلا EMPRESS یا DODI) روی سیستم نصب هست؟ خیلی وقت پیش دانلود کردم یادم نیست.

خواهش میکنم، این عناوین، فکر میکنم فقط به مدل فشرده سازی مربوط هست، در انتها، همه شون بعد نصب، به یک دیتای واحد میرسن، کرکشون هم یه مدل هست کلا، همون رو بگیرید باید کار کنه(البته بعضی گیم های خاص مثل فورزا که قفلشون خاص تر هست، کرکشون هم پیچیده تره و طبیعتا هر نسخه، کرک مخصوص داره)

لینک به دیدگاه

سلام تا جایی گه یادمه کرکشون کار نمیکرد روی ویندوز های جدید

لینک به دیدگاه

والهالا رو ویندوز 11 کار نمیکنه . هرکاریم کردم نشد بخاطرش مجبور شدم یه مدت برگردم رو 10 - 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...