رفتن به مطلب

فروش یا تعویض HTC one X

Recommended Posts

سلام و عرض ادب

از اسم تاپیک مشخص هستش اما موارد قابل ذکر :

مدل گوشی : HTC one X

رنگ : مشکی

ظرفیت داخلی : 32 گیگ

کشور سازنده : چین

گارانتی : ندارد

مدت کار کرد : کمتر از دو هفته

دلیل فروش : تست گوشی های مورد علاقه

قیمت پایه :920

فروش فوری و خارج مزایده : 950

هزینه پست : به عهده خریدار و در تهران هم امکان مشاهده و تحویل حضوری هست

اپدیت شده به ورژن :4.0.3 کاستوم رام inter coin

وضعیت ظاهری : بدون کوچکترین خش و ضربه و اسیب دیدگی اگر دیدید واسه خودم حتی حالت مخملی پشت صفحه هم حفظ شده و صاف نشده

مشکلات وای فای و زردی صفحه و ... به هیچ عنوان نداره

لوازم اضافی : یک عدد محافظ CAPDASE به ارزش 40.000 تومان و یک عدد محافظ صفحه نمایش مات به ارزش 10.000 هزار تومان که در مبلغ پایه تاثیری نداره روی گوشی میدم در ضمن به خریدار چند عدد DVD شامل بازی های HD تگرا واسه گوشی + برنامه هایی که دانلود شده واسش هدیه داده میشه

اما تعویض با گوشی GALAXY SIII ارجحیت داره بهتر بگم با هیچی دیگه تعویض نمیکنم مگر این گوشی شرایط تعویض هم سر به سر هستش

از دوستان عزیز خواهش میکنم کارشناسی قیمت نکنند ممنون میشم اگر ارزون تر سراغ دارند هر جایی که میفروشند از اون جا تهیه کنند فقط خریداران محترم پیشنهاد قیمت بدن زیر قیمت پایه هم زحمت نوشتن رو به خودتون ندید

درضمن بنده تهران هستم سوال دیگه ای بودش بنده در خدمتم

موفق باشید

253f871c-f096-afed.jpg253f871c-f0a5-bd0e.jpg253f871c-f0b4-e111.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ای کاش اون جیب مبارکتون رو من یه روز داشتم !!! به این میگن گوشی غول پیکر هر چی بخوای این گوشی نه نگفته

انشالله به بهترین قیمت بفروشین

لینک به دیدگاه

ای کاش اون جیب مبارکتون رو من یه روز داشتم !!! به این میگن گوشی غول پیکر هر چی بخوای این گوشی نه نگفته

انشالله به بهترین قیمت بفروشین

قربونت برم عزیزم جیب بنده تقدیم شما حالا one X نه نگفته یا SIII ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیز

اگر توی pt بزاری زودتر به نتیجه می رسی

بچه های اینجا بیشتر تو کار خرید و فروش سخت افزار مربوط به کامپیوتر هستن (اگه هاردی رمی cpu ایی چیزی بود الان سرش دعوا بود D: )

البته به بنده ارتباطی نداره جسارت نشه، فقط چون دیدم قصدتون فروش فوریه پیشنهاد کردم

لینک به دیدگاه

داداش با xperia s بسیار بسیار تمیز تعویض میکنی؟ لطفا پخ کن

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من تو پرشین تولز خیلی وقته زدم تاپیک این جا هم همین طوری زدم شاید زود تر فروش رفت از طرفی فقط با s3 تعویض دارم با arcs تعویض نمیکنم ممنون

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...